×
Επεξεργασία Προφίλ Επεξεργασία Avatar Επεξεργασία Υπογραφής Επεξεργασία Επιλογών E-mail και Κωδικός Ρυθμίσεις Ειδοποιήσεων
×
Αποσύνδεση Οι Συνδρομές μου Το Προφίλ μου Τα Posts μου Τα Threads μου Λίστα Επαφών Αντιδράσεις σε Posts μου Παραθέσεις των Posts μου Αναφορές σε Εμένα Ενέργειες Συντονιστών Αόρατος Χρήστης

Το Chat and fun! είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 69,110 μέλη και 2,483,171 μηνύματα σε 79,164 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το Chat and fun! άλλα 412 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο Chat and fun!!

Εγγραφή Βοήθεια

RSS Ταξινόμηση The Chat & Fun Section

Θέματα πιο ανάλαφρα απο τις υπόλοιπες κατηγορίες. Ο,τι πρέπει για χαλάρωση μετά τη δουλειά!

Σκέψεις...

  1. Ο/Η Fast σκέφτεται...

    22-11-19 21:42

  2. Ο/Η GoddamnRight σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou
    Παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά το αυγολέμονο δε θα χαλάσει κατά τη μεταφορά; Επίσης, μήπως να ανοίξω καμιά μπιζνα με λαχανοντολμαδες κονσέρβα; Τι φάση;

    Ε πόσο να πάρει? Μια μέρα? "Είναι" και χειμώνας, άρα όλα κομπλέ. Όρεξη να έχεις. Χριστούγεννα έρχονται, σκέψου το σαν συμβολική κίνηση.

    Και btw πρώτος το ζήτησα, just saying χε

    22-11-19 20:54

  3. Ο/Η Gate4 σκέφτεται...

    22-11-19 20:37

  4. Ο/Η Agaphbou σκέφτεται...
    Παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά το αυγολέμονο δε θα χαλάσει κατά τη μεταφορά; Επίσης, μήπως να ανοίξω καμιά μπιζνα με λαχανοντολμαδες κονσέρβα; Τι φάση;

    22-11-19 19:41

  5. Ο/Η Physiognomist σκέφτεται...
    Εγώ τα έντομα τα πιάνω και τα βγάζω έξω από το σπίτι να πεθάνουν σωστά στη φύση οπότε το ταπερ με τους λαχανοντολμάδες να ρθει απο δω

    22-11-19 18:09

  6. Ο/Η Fast σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL
    γενικα καλο ειναι να μην χτυπας το μειγμα παρα πολυ ο,τι ζαχαρη και αν χρησιμοποιησεις και μαλλον αυτο ειναι το προβλημα σου γιατι αν παραδουλευτει το μειγμα δεν θα εχει καλο αποτελεσμα οπως και αν δεν το χτυπησεις οση ωρα πρεπει

    Εννοώ στην αρχή το βούτυρο με τη ζάχαρη που το χτυπάω σε μέτρια προς δυνατή ταχύτητα για 5-6 λεπτά. Μετά όταν βάζω το αλεύρι προσπαθώ να ανακατεύω λίγο με πλαστική σπάτουλα, όχι το μίξερ. Θα ξαναφτιάξω σύντομα να δω αν θα βρω άκρη.

    22-11-19 02:40

  7. Ο/Η CiNeFiL σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από Fast
    Τα χτυπάω δυνατά με φουλ μαλακό βούτυρο. Νομίζω το πρόβλημα είναι όταν βάζω το αλεύρι που το χτυπάω παραπάνω απ' όσο πρέπει με τη μαρίζ. 'Ολα τα άλλα τα κάνω. Ζάχαρη όμως βάζω κανονική. Μήπως η άχνη αφρατεύει καλύτερα;

    γενικα καλο ειναι να μην χτυπας το μειγμ[...]

    22-11-19 02:26

  8. Ο/Η Eileen σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από Fast
    Τα χτυπάω δυνατά με φουλ μαλακό βούτυρο. Νομίζω το πρόβλημα είναι όταν βάζω το αλεύρι που το χτυπάω παραπάνω απ' όσο πρέπει με τη μαρίζ. 'Ολα τα άλλα τα κάνω. Ζάχαρη όμως βάζω κανονική. Μήπως η άχνη αφρατεύει καλύτερα;

    Μήπως κατά το ψήσιμο ανοίγεις το φούρνο συχνά;[...]

    22-11-19 02:09

  9. Ο/Η Fast σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL
    για τα κεικ παιζει να μην σου βγαινουν αφρατα αν κατι πηγαινει λαθος με το χτυπημα στο βουτυρο με ζαχαρη γιατι εκει ειναι που εισαγεται ο αερας και βοηθαει να βγει φουσκωτο το κεικ
    Τα χτυπάω δυνατά με φουλ μαλακό βούτυρο. Νομίζω το πρόβλημα είναι όταν βάζω το αλεύρι που το χτυπάω παραπάνω απ' όσο πρέπει με τη μαρίζ. 'Ολα τα άλλα τα κάνω. Ζάχαρη όμως βάζω κανονική. Μήπως η άχνη αφρατεύει καλύτερα;[...]

    22-11-19 01:46

  10. Ο/Η CiNeFiL σκέφτεται...
    Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou
    Αν μαστορεύεις και σκοτώνεις ζουζούνια, θα το σκεφτώ σοβαρά. Θες μήπως να στείλω κανά τάπερ;

    ΥΓ: Τι εννοείς δε σ αρέσει το παστίτσιο;!;!
    ειναι λιγο overrated το παστιτσιο tbh
    [quote= Fast;4501367]Το αν βγήκαν καλά τα τρουφάκια το κρίενις από τη γεύση, αν καταλαβαίνει[...]

    22-11-19 01:22

  11. Περισσότερα
Νέο θέμα
Νέο θέμα