Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.762 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.965 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.948 μηνύματα.
Αυτό που κάνεις λέγεται συναισθηματικός πόλεμος
Δεν είναι συναισθηματικός πόλεμος, είναι βοήθεια, το ξέρεις και εσύ βαθιά μέσα σου πως ο χειμώνας είναι κλάσεις ανώτερος απο οποιαδήποτε άλλη εποχή :P
JOIN US KATE, JOIN US
Οχι μόνιμα, αλλά θέλω να πάω για μεταπτυχιακό (και διδακτορικό ίσως, θα δούμε όμως)
Σκέφτομαι και εγώ για προσωρινή μετανάστευση για σπουδές αλλά είναι υπερβολικά νωρίς ακόμα.
Επίσης εδώ, το αντιλαμβάνεσαι διαφορετικά το κρύο, είναι διαφορετικό το περιβάλλον. Τον ερχόμενο χειμώνα θα τον περάσω σε έναν οικισμό χωριου που έχει κάποιο υψόμετρο οπότε θα είναι ακόμη πιο κρύες οι μέρες μου. :yes:
Και τι δε θα έδινα για να το ζήσω αυτό................

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.561 μηνύματα.
Προδότη. Ça me soule.
Και για τον εαυτό μου προδοσία είναι :cry_x:
Σκέφτομαι και εγώ για προσωρινή μετανάστευση για σπουδές αλλά είναι υπερβολικά νωρίς ακόμα.
Εχεις πολλά χρόνια μπροστά σου ακόμα! Αυτά που σκέφτεσαι τώρα σε λίγα χρόνια μπορεί να έχουν αλλάξει ριζικά.
Εγώ αγχώνομαι γιατί πρέπει να αρχίσω κανονική προετοιμασία για το επόμενο βήμα σιγά σιγά…

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.965 μηνύματα.
Και για τον εαυτό μου προδοσία είναι :cry_x:
Ένα όνειρα είχα, να σας παντρέψω εγώ και να φαμε μετά μια quiche lorraine, ένα tartiflette κάτι τελος πάντων Τωρα μου λες ότι θα φάμε μπρετσελ ΚΑΙ θα με κανετε να τρέχω μέχρι τα βαθύ της Βαυαρίας. Δεν το δέχομαι. :pfff:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.561 μηνύματα.
Ένα όνειρα είχα, να σας παντρέψω εγώ και να φαμε μετά μια quiche lorraine, ένα tartiflette κάτι τελος πάντων Τωρα μου λες ότι θα φάμε μπρετσελ ΚΑΙ θα με κανετε να τρέχω μέχρι τα βαθύ της Βαυαρίας. Δεν το δέχομαι. :pfff:
Στο Παρίσι θα γίνει ο γαμος

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.948 μηνύματα.
παθολογικα δε μπορω να ανεχτω την Γαλλία. Ζητω η Σκανδιναβία, Ισλανδία, Καναδάς, Ρωσία :skull:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.965 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.956 μηνύματα.
Οχι μόνιμα, αλλά θέλω να πάω για μεταπτυχιακό (και διδακτορικό ίσως, θα δούμε όμως)

Ποια πτώση της κυβέρνησης και εκτίναξη του χρέους. Μεγαλύτερο σοκ για την Γαλλία από την δήλωση αυτή, δεν υπάρχει. :eek::eek:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια