Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 938 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9,449 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6,627 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9,449 μηνύματα.
Ειλικρινά αν δε γίνομαι αδιάκριτη θα ήθελα πολύ να μάθω πώς στο καλό αυτό σου έρχεται όταν διαβάζεις τη λέξη "τραπέζι"
Ποσο χαίρομαι που ρώτησες οταν ημουν μικρός λοιπόν τράβαγα το τραπεζομάντηλο τα μεσημέρια για να αδειάσει το τραπέζι που έχομυε στο σαλόνι και ξαπλωνα πανω του και κοιμόμουν.
Ούτε στρώμα ουτε σεντονι ουτε μαξιλλάρι. Απλό, ωραίο ξούλο.

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 938 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Και με την αρσενική αντωνυμία να μου απευθύνεσαι δεν έχω πρόβλημα :P
Φίλε ευτυχως που μου το ειπες γιατι μεχρι να φτασω σε καποια επιθυμητη αντωνυμια θα ειχα κανει την ανοιχτη συζητηση του cnf να φαινεται σαν μεσο ποστ στο indymedia

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Φίλε ευτυχως που μου το ειπες γιατι μεχρι να φτασω σε καποια επιθυμητη αντωνυμια θα ειχα κανει την ανοιχτη συζητηση του cnf να φαινεται σαν μεσο ποστ στο indymedia
Γυναικάρα με τα όλα μου θα ήμουν αν ήμουν γυναίκα.

Σχεδόν απεχθάνομαι που είμαι άντρας, γιατί το έχω συνδέσει με την αγριότητα και τον τραμπουκισμό (ό,τι με έχει τραυματίσει δηλαδή).

Είναι ωραίο να είσαι άντρας· απλώς εγώ δεν έχω τέτοιο βίωμα <3

nearos

Επιφανές μέλος

Κοιτα εγω γουσταρω να ειμαι αντρας γιατι μπορω να κανω φαλλοκρατικα αστεια εναντια σε φοιτητικες παραταξεις. Υπαρχει κατι πιο ομορφο απο αυτο;

nearos

Επιφανές μέλος

@Kate1914 @Eclipse οφείλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις φωτογραφιες. Δεν ξερω αλλα ειμαι περισσοτερο περήφανος απο το γεγονος οτι κατάφερα να κανω πρεζόκρασα και σφυροδρέπανα να σας θυμίζουνε εμένα παρα οτιδηποτε θα κατορθωσω σε αυτη τη ζωη

Eclipse

Διάσημο μέλος

Η Έκλειψις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,258 μηνύματα.
@Kate1914 @Eclipse οφείλω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω για τις φωτογραφιες. Δεν ξερω αλλα ειμαι περισσοτερο περήφανος απο το γεγονος οτι κατάφερα να κανω πρεζόκρασα και σφυροδρέπανα να σας θυμίζουνε εμένα παρα οτιδηποτε θα κατορθωσω σε αυτη τη ζωη
Δεν ξέρω για τα πρεζοκρασα, τα φοιτητικά μου έρχονται στο μυαλό μου όταν βλέπω πρεζοκρασα.
Οτιδήποτε κομμουνιστικό πάντως φωνάζει ΝΕΑΡΟΣ.

nearos

Επιφανές μέλος

Δεν ξέρω για τα πρεζοκρασα, τα φοιτητικά μου έρχονται στο μυαλό μου όταν βλέπω πρεζοκρασα.
Οτιδήποτε κομμουνιστικό πάντως φωνάζει ΝΕΑΡΟΣ.
Καπου πρεπε ινα εχω και καμια σημαία του ΚΚΕ που φέρμαρα απο καποια πορεία... Θελω να βρω εναν τρελομαλακα στο πανεπιστημιο να πηγαινουμε σφαιρα με το παπακι και εγω να κυματιζω την σημαια :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια