Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.
Ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για να είμαι ειλικρινής, οκει ευχάριστο θέαμα είναι αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα πάθαινα κάτι αν το έχανα. Οι νέες σκηνές ναι κάπου το χάνουν...Αυτό βλέπω και εγώ αλλα παιδιά οι νέες σκηνές μου φαίνονται πολύ κριντζ , καλυτερα να μην βγαζαν καινουργιες καθολου
@Poirot
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.669 μηνύματα.
Αυτό βλέπω και εγώ αλλα παιδιά οι νέες σκηνές μου φαίνονται πολύ κριντζ , καλυτερα να μην βγαζαν καινουργιες καθολου
@Poirot
Αυτό θα έλεγα και εγώ φίλε. Πραγματικά καταστροφή οι νέες σκηνές, εντελώς μηδενική ηθοποιία που καταντάει υπερβολή από ένα σημείο και μετά.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.099 μηνύματα.
Γι'αυτό καλό θα ήταν κάποια πράγματα να μην αγγίζονται.
Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.
Και πόσες διαφημίσεις πια βρε παιδιά; Φτάνει!
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα.
μα και οταν παιζει μια διαφημιση ειναι , οπου και να κοιταξεις ΔΕΗ .Και πόσες διαφημίσεις πια βρε παιδιά; Φτάνει!
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.099 μηνύματα.
Τι σου είπα νωρίτερα; Για τα λεφτά γίνεται όλο αυτό το εγχείρημαΚαι πόσες διαφημίσεις πια βρε παιδιά; Φτάνει!

Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.932 μηνύματα.
Μέχρι τις 1:30 θα πάει το επετειακό επεισόδιοΚαι πόσες διαφημίσεις πια βρε παιδιά; Φτάνει!
Poirot
Palermo Player
μα και οταν παιζει μια διαφημιση ειναι , οπου και να κοιταξεις ΔΕΗ .
Και τώρα στις διαφημίσεις (τις κανονικές) πήρε το μάτι μου ότι έχουν βγάλει και merchΤι σου είπα νωρίτερα; Για τα λεφτά γίνεται όλο αυτό το εγχείρημα![]()
rafaela11
Palermo Player
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.775 μηνύματα.
Πάντως δεν πιστεύω ότι γίνεται επειδή δεν έχουν ταλέντο ηθοποιοί ή κάτι τέτοιο
Απλά όπως και να το κάνουμε τότε η τηλεόραση ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και τώρα μας έχουν φάει τα πολιτικαλ κορεκτ
Τότε και στο σήμερα, ηταν και είναι αστείο γιατί η αυθεντικότητα των τότε σειρών ήταν αυτό ακριβώς
Ούτε τα τέλεια σκηνικά ούτε οι σωστοί διάλογοι
Απλά όπως και να το κάνουμε τότε η τηλεόραση ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και τώρα μας έχουν φάει τα πολιτικαλ κορεκτ
Τότε και στο σήμερα, ηταν και είναι αστείο γιατί η αυθεντικότητα των τότε σειρών ήταν αυτό ακριβώς
Ούτε τα τέλεια σκηνικά ούτε οι σωστοί διάλογοι
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.932 μηνύματα.
Λέτε να κάνει πάλι διαφήμιση ή θα το πάρει σερί μέχρι 1:30 όταν τελειώσει η διαφήμιση;
Poirot
Palermo Player
Φαντάζομαι σερί θα το πάρει, αλλά εγώ εγκατέλειψα. Νισάφι πια. Και η μία σκηνή ήταν όλη μία διαφήμιση για τη ΔΕΗ.Λέτε να κάνει πάλι διαφήμιση ή θα το πάρει σερί μέχρι 1:30 όταν τελειώσει η διαφήμιση;
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα.
ικανους τους εχω , αφου ανα 10 λεπτα εχει διαφημισεις .Λέτε να κάνει πάλι διαφήμιση ή θα το πάρει σερί μέχρι 1:30 όταν τελειώσει η διαφήμιση;
Και τα τικ τοκς ακραιο κριντζ , για ποιο λογο γεμιζουν το χρονο με αυτα . Τι με νοιαζουν οι τικ τοκερς που ανοιγοκλεινουν το στομα τους πανω στην σκηνη .
Skiyo
Διάσημο μέλος
Καλά εντάξει, ήθελε να φανεί (α)διακριτικό ότι η ΔΕΗ είναι χορηγός του επεισοδίου.Φαντάζομαι σερί θα το πάρει, αλλά εγώ εγκατέλειψα. Νισάφι πια. Και η μία σκηνή ήταν όλη μία διαφήμιση για τη ΔΕΗ.
Στο μέλλον θα γίνει χορηγός καμία στοίχηματικη εταιρεία και θα προωθεί το τζόγο έτσι όπως το πάνε.
Πώς αλλιώς θα γινόταν το επετειακό επεισόδιο 4:30 ώρες.ικανους τους εχω , αφου ανα 10 λεπτα εχει διαφημισεις .
Και τα τικ τοκς ακραιο κριντζ , για ποιο λογο γεμιζουν το χρονο με αυτα . Τι με νοιαζουν οι τικ τοκερς που ανοιγοκλεινουν το στομα τους πανω στην σκηνη .
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 133 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Palermo Player
- Palermo Player
- Hased Babis
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- giannhs2001
- Scandal
- Palermo Player
- tilavgi
- Μήτσος10
- Unicex
- Giorgkalo
- Wonderkid
- Sakiss
- Joji
- Libertus
- Varus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool