Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.
Αυτό βλέπω και εγώ αλλα παιδιά οι νέες σκηνές μου φαίνονται πολύ κριντζ , καλυτερα να μην βγαζαν καινουργιες καθολου
@Poirot
Ούτε εγώ είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για να είμαι ειλικρινής, οκει ευχάριστο θέαμα είναι αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα πάθαινα κάτι αν το έχανα. Οι νέες σκηνές ναι κάπου το χάνουν...

American Economist

Palermo Player

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.669 μηνύματα.
Αυτό βλέπω και εγώ αλλα παιδιά οι νέες σκηνές μου φαίνονται πολύ κριντζ , καλυτερα να μην βγαζαν καινουργιες καθολου
@Poirot

Αυτό θα έλεγα και εγώ φίλε. Πραγματικά καταστροφή οι νέες σκηνές, εντελώς μηδενική ηθοποιία που καταντάει υπερβολή από ένα σημείο και μετά.​

Poirot

Palermo Player

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.822 μηνύματα.
Και πόσες διαφημίσεις πια βρε παιδιά; Φτάνει!

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα.

ultraviolence

Palermo Moderator

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.099 μηνύματα.

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.932 μηνύματα.

Poirot

Palermo Player

μα και οταν παιζει μια διαφημιση ειναι , οπου και να κοιταξεις ΔΕΗ .
Τι σου είπα νωρίτερα; Για τα λεφτά γίνεται όλο αυτό το εγχείρημα :popeanim:
Και τώρα στις διαφημίσεις (τις κανονικές) πήρε το μάτι μου ότι έχουν βγάλει και merch

rafaela11

Palermo Player

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.775 μηνύματα.
Πάντως δεν πιστεύω ότι γίνεται επειδή δεν έχουν ταλέντο ηθοποιοί ή κάτι τέτοιο
Απλά όπως και να το κάνουμε τότε η τηλεόραση ήταν πολύ μπροστά για την εποχή της και τώρα μας έχουν φάει τα πολιτικαλ κορεκτ
Τότε και στο σήμερα, ηταν και είναι αστείο γιατί η αυθεντικότητα των τότε σειρών ήταν αυτό ακριβώς
Ούτε τα τέλεια σκηνικά ούτε οι σωστοί διάλογοι

Skiyo

Διάσημο μέλος

Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.932 μηνύματα.
Λέτε να κάνει πάλι διαφήμιση ή θα το πάρει σερί μέχρι 1:30 όταν τελειώσει η διαφήμιση;

Poirot

Palermo Player

Λέτε να κάνει πάλι διαφήμιση ή θα το πάρει σερί μέχρι 1:30 όταν τελειώσει η διαφήμιση;
Φαντάζομαι σερί θα το πάρει, αλλά εγώ εγκατέλειψα. Νισάφι πια. Και η μία σκηνή ήταν όλη μία διαφήμιση για τη ΔΕΗ.

Micro

Palermo Player

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.518 μηνύματα.
ικανους τους εχω , αφου ανα 10 λεπτα εχει διαφημισεις .

Και τα τικ τοκς ακραιο κριντζ , για ποιο λογο γεμιζουν το χρονο με αυτα . Τι με νοιαζουν οι τικ τοκερς που ανοιγοκλεινουν το στομα τους πανω στην σκηνη .

Skiyo

Διάσημο μέλος

Φαντάζομαι σερί θα το πάρει, αλλά εγώ εγκατέλειψα. Νισάφι πια. Και η μία σκηνή ήταν όλη μία διαφήμιση για τη ΔΕΗ.
Καλά εντάξει, ήθελε να φανεί (α)διακριτικό ότι η ΔΕΗ είναι χορηγός του επεισοδίου.
Στο μέλλον θα γίνει χορηγός καμία στοίχηματικη εταιρεία και θα προωθεί το τζόγο έτσι όπως το πάνε.
ικανους τους εχω , αφου ανα 10 λεπτα εχει διαφημισεις .

Και τα τικ τοκς ακραιο κριντζ , για ποιο λογο γεμιζουν το χρονο με αυτα . Τι με νοιαζουν οι τικ τοκερς που ανοιγοκλεινουν το στομα τους πανω στην σκηνη .
Πώς αλλιώς θα γινόταν το επετειακό επεισόδιο 4:30 ώρες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια