Χαίρεται, για πάμε να δούμε τι έχει γίνει…
Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.
Το παίξιμο της κάρτας από τον ίδιο τον παίκτη που κινδυνεύει μόνο ύποπτο δεν θα έρεπε να το χαρακτηρίζουμε. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, λογικό είναι. Αν την είχε παίξει κάποιος άλλος για την ίδια τότε θα ήταν άξιο σχολιασμού.
Για τα τελευταία λόγια του Fast τουλάχιστον είναι εμφανές ότι το παιδί δεν ήθελε να παίξει σοβαρά.
Γενικά ναι έχεις δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρος ύποπτος οι ισοψηφίες βοηθάνε στο να δούμε πως αντιδρούν οι υποψήφιοι mvp υπό πίεση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε παίζει να πέσεις στον Δήμαρχο και να φύγεις ενώ περίμενες ότι θα την σκαπουλάρεις στην παράταση...
Ναι αλλά και τώρα δεν είδαμε πως αντέδρασαν και οι δύο mvp. Παίχτηκαν δύο κάρτες από τους ίδιους και δεν είδα και κανέναν να τρέξει να τους σώσει. Αυτά δεν μας λένε τίποτα;
Γιατί μας τρολλάρει πιθανότατα;;
Ε να σταματήσει. Απλά και ξεκάθαρα.
Ας με κάνει. Όπως είπα και παραπάνω θα προτιμήσω να αποκαλυφθούν οι αθώοι νωρίς παρά να βγάζουμε όποιον να 'ναι. Αν π.χ. φανερωνόταν ότι είμαι σίγουρος αθώος, αυτό δεν θα με έκανε στόχο μόνο για τους μαφιόζους αλλά και για τον γιατρό που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να προστατέψει ή για τον αυτοκράτορα που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να εξαιρέσει απ' την ψηφοφορία. Προτιμώ να φανούν γρήγορα οι αθώοι παρά να βαδίζουμε στα τυφλά επειδή όλοι θα κρύβονται. Οκ δίνουμε και στόχους στους μαφιόζους αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το να φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν.
Ναι αλλά δεν πάει έτσι. Αν αρχίσουν να φανερώνονται ενεργά η αθώοι δείχνοντας ή εννοώντας τον ρόλο τους κάποια στιγμή θα μείνουν λίγοι άγνωστοι που για τους πολίτες είναι θετικό αλλά για τους μαφιόζους είναι πιο εύκολο να βρουν ρόλους κλειδιά, όπως πχ. Μάγισσα, Ντέντεκτιβ, Μέντιουμ κ.α.
Με τέτοιους ρόλους το τελευταίο που θες είναι να βγεις στην φόρα από τους πρώτους γύρους.
Πάμε πάλι. Θα τα λέω κάθε χρόνο, μπας και συνεννοηθούμε κάποτε... Το να αποκαλύπτονται ρόλοι πολιτών, βοηθά κατά κύριο λόγο την μαφία, που ψάχνει ενεργητικά τους ρόλους των πολιτών, για να ξεφορτωθεί αυτούς που μπορούν να της κάνουν ζημιά. Με κάθε ρόλο που αποκαλύπτεται η μαφία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να βρει αυτούς που ψάχνει. Και μπορεί να τους βρει πιο πριν απ' ότι να βρουν οι πολίτες την μαφία επειδή απλά ξέρει και ποιους άλλους να εξαιρέσει από την αναζήτησή της.
Αυτό ακριβώς
Το περάσατε έτσι. Για μένα, αν είσαι πολίτης ακόμα και να βλέπεις άλλο πολίτη να παίζει άσχημα, αυτό το πράγμα δεν το κάνεις. Και να λες ότι θα ψηφίσεις και πολίτη στον επόμενο γύρω, it boggles my mind. Θα έχουμε δηλαδή τον ικαρίωνα και τον ντουκ που μισούνται μεταξύ τους και αν είναι και οι 2 καλοί ρόλοι η μαφία έχει κερδίσει από τώρα με τα μέτωπα που άνοιξαν και τη τεράστια θολούρα που έπεσε. Επίσης, τα wall of text του ικαρίωνα δεν είναι consistent όπως έχουν δείξει αρκετοί παίκτες.
Συνεπώς, επειδή πρέπει να ψηφίσω από τώρα, η ψήφος μου για τον επόμενο γύρο πηγαίνει στον Ικαρίωνα. Μιλάει παρα πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη του, πετάει το μπαλάκι εδώ και εκεί. κατηγορεί αβέρτα διάφορους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι επωφελείται πιο πολύ η μαφία παρά οι πολίτες από αυτά που γράφει. Ελπίζω στα επόμενα του ποστ να είναι λίγο πιο ξεκάθαρος. Προφανώς δεν τη κλειδώνω ακόμα, απλά επειδή θα λείπω το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω αν θα έχω σήμα εκεί που θα πάω. Κάποιοι παίκτες πέρασαν στο ντουκου αυτό το γύρο χωρίς πολλά πολλά και είναι επικίνδυνο αυτό.
Ξαναλέω, αύριο αν έχω σήμα θα συμμετέχω. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να μπω μέχρι κάποια απογευματινή ώρα.
Αυτό τώρα πως να το πω, μου φαίνεται χαζό σαν επιχείρημα.
Ο Ικαρίωνας ψάχνει από εδώ από εκεί αλλάζει απόψεις και προσπαθεί να εκμεεύσει πράγματα, αυτό δεν είναι παιχνίδι μαφιόζου, είναι παιχνίδι παίκτη που ψάχνεται.
Ωστόσο η ψήφος σου θα την χαρακτήριζα σαν κλασσικο τρόπο μαφιόζου να ρίξει μια ψήφο σε έναν εύκολο στόχο.
Διαφωνώ σ' αυτό. Η μαφία ξέρει ποιοι είναι οι αθώοι. Όλοι οι υπόλοιποι πλην αυτής είναι αθώοι. Άντε υπάρχει και μια πόρνη για να την ανακαλύψει. Τον ΔΑ τον γνωρίζει. Δεν χρειάζεται να ψάξει για αθώους η μαφία. Για αθώους χρειάζεται να ψάξουμε οι αθώοι. Εγώ δεν μίλησα τόσο στο να αποκαλυφθούν ρόλοι αθώων αλλά να αποκαλυφθούν ποιοι είναι αθώοι για να μην βαδίζουμε στα τυφλά. Και να αποκαλυφθεί κάποιος ρόλος σιγά τα ωά. Εξαρτάται απ' το πώς θα το διαχειριστούν οι υπόλοιποι πολίτες.
Η μαφία δεν ψάχνει αθώους ναι, αλλά ψάχνει ρόλους, ρόλους που της δημιουργούν πρόβλημα.
Επίσης περιμένω καινούριες παρατηρήσεις από Eileen, Τάσος97 και την ψήφο του tsarachaf οι οποίοι μπόρεσαν να γράψουν πολύ σωστές σούμες από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Βρήκες τελικά ποιοι είναι οι καλοί μυριστές μάλλον…
Άργησες κι εσύ να έρθεις χτες και θέλω ένα ποστ σου στο οποίο να εκθέτεις τις απόψεις σου για τη χτεσινή μέρα. Τι συμπεράσματα έχεις βγάλει; Δεν είδα παρακάτω κάπου να τα αναφέρεις.
Άργησα Χιμέλα μου γτ καλοκαίρι είναι, πρώτη μέρα ήταν είπα να βγω και εγώ μια βόλτα. Όταν γύρισα σχολίασα.
Οι απόψεις μου για την χθεσινή μέρα. Επειδή δεν ξέρω αν θέλεις μόνο τα φλέγοντα θα αναφερθώ σε όλα:
1. Comfy – Emily, το σχολίασα και χθες ότι όλο αυτό το σκηνικό για το άβαταρ της Έμυλι είναι χαζό, η Έμυλι έχει μπει δυναμικά, παίζει με διαφορετικο τρόπο από τα προγούμενα παιχνίδια που ήταν μαφία και αυτό αν και φαντάζομαι διαφωνείς μου δείχνει εμένα ότι δεν είναι ένοχη. Όσο για τον Comfy θα το αποδώσω στο ότι παίζει πρώτη φορά σε Παλέρμο με τέτοιο τρόπο οπότε και γι’αυτό προσπάθησε να βγάλει από την μύγκα ξύνγκι και αφού δεν τα κατάφερε το άφησε και γύρισε σε πιο συντηριτικό παιχνίδι.
2. Για την κόντρα Dume – Ikariona. Καθαρά κόντρα αντιπάθειας, για τον Ικαρίωνα έχω πει πως τον θεωρώ αθώο, παίζει όπως έπαιζε και συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα το έκανε αυτό και σε μαφία. Για τον Dume δεν έχω καταλήξει ακόμα μόνο και μόνο γτ με έχει μπερδέψει πολύ με την αχρική τρολλ φάση του που δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει.
3. Για τον Fast. Από τα τελευταία λόγια του μπορεί να καταλάβει κανείς τι παίκτης είναι. Δεν θα μου λείψει αν και μαθηματικά μιλώντας αλλά και από το παιχνίδι του ήταν αθώος. Ποια μαφία θα άφηνε να ρίξει τέτοιου είδους ψήφο πρώτη μέρα κάποιος.
4. Νεφέλη. Το ότι λέει πως δεν έγραφε λόγω αναποφασιστηκότητας λες ότι σε οδηγεί σε παίκτη που δεν είναι δυναμικός και μετά ότι έκανε ύπουλες κινήσεις. Well hello, όλα αυτά που λες είναι το playbook την Νεφέλης. Παίκτρια που δεν πολυμιλάει γτ φοβάται να εκτεθεί και τέλος να προσπαθεί και μόνη της να σωθεί.
Αν ξεχνάω κάτι που θέλεις να σχολιάσω πες μου.
Κι εμένα μού φάνηκε ύποπτο αυτό που έκανε η Νεφέλη. Και πιο ύποπτο ακόμα οτι δεν έχει βγει ακόμα να σχολιάσει τις κινήσεις της. Πέρασαν πάνω από 12 ώρες από την ψηφοφορία. Καθόλου χρόνος πια;
Ύποπτο το ότι προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της; Έλα τώρα τι ακούμε…
Το οτι δηλαδή κάποιος φαίνεται σίγουρος για κάποια άτομα τον κάνει αθώο;

Γιατί για μένα αυτό τον κάνει α) ένοχο, αφού ξέρει τους μαφιόζους και με σιγουριά κατηγορεί αθώους ή β) τελείως νουμπά παίκτη που βασίζεται μόνο στο ένστικτό του και το βαφτίζει επιχειρήματα. Πάντως το να κολλάς σε 2-3 άτομα χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω δεν είναι ένδειξη αθωότητας.
Εδώ ωστόσο θα συμφωνήσουμε.
Φιου τα διάβασα ολα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.
Στην αρχη σκέφτηκες οταν διάβασα τον Τζόνι εκει που έλεγε ότι δεν εχει σήμα ότι είναι αυτος ο ΔΑ και κανει σημα σε αυτόν ο τσαρατσαφ.
Αλλά. Δε γινεται τέτοιο σημα να λάβει παίχτης σαν και αυτόν Γιατί δε τα διαβάζει προσεχτικά. Ο παίχτης στον οποίο απευθύνεται ο τσαρατσαφ ειναι καποιος που τα διαβάζει ολα. Κάποιος που δεν αφηνει τιποτα ασχολίαστο.
Οπότε για μενα αν ο τσαρατσαφ ειναι μαφιόζος ΔΑ δεν είναι ο Τζόνι.
Ψηφίζω τσαρατσαφ να δω πως θα κινηθει το παιχνίδι με αυτή τη Κίνηση και σίγουρα δε θα κλειδωσω τη ψήφο μου ακομα.
Αναφερόταν σε ένα υποθετικό σενάριο μήπως;
Και ψήφος έτσι για το καλό, εσύ χθες δεν είχες φαγωθεί με τον ντιουμ, γτ τσαραταφ τώρα ξαφνικά, στην ψήφο εννοώ όχι ότι τον άφησες από τα σεναριά σου.
Δεν ξέρω, εγώ έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κάπως τον Dume Nuke. Εχθές, που έπεσαν αρκετές ψήφοι πάνω του, δεν τον θεωρούσα και τόσο ύποπτο αλλά μετά από αυτό που έγινε πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ψηφοφορία ομολογώ ότι με παραξένεψε και μένα. Γενικά, από την αρχή του παιχνιδιού, δεν ήταν από αυτούς που κάθονταν και έγραφαν σεντόνια. Μάλιστα, έριξε εκεί την ψήφο του και εξαφανίστηκε, πράγμα που νευρίασε και σχολιάστηκε από πολλούς. Την αντιπαράθεση με τον Ικαρίωνα δεν την αναφέρω καν, δεν έχει σημασία. Μετά αφού μάζεψε 4 ψήφους, μπαίνει ξαφνικά και αρχίζει μεγάλη αντιπαράθεση με θεωρητικά σενάρια στα οποία ο Εμμανουήλ, ο Φαστ και ο Ικαρίωνας είναι όλοι μαφία και συνεργάζονται για να τον πετάξουν έξω. Καταφέρνει ουσιαστικά να απαλλαγεί από 2 ψήφους και πού τον ψάχνεις πού τον βρίσκεις, ΑΦΑΝΤΟΣ. Η συχνότητα των ποστ μειώθηκε δραματικά. Και ενώ σήμερα πολλοί περιμέναμε εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του αμέσως μετά την ψηφοφορία και αφού έσωσε το τομάρι του, μπαίνει και κάνει ένα ποστ στο οποίο ο Ικαρίωνας είναι πολίτης.
Θα σχολιάσω το υπογραμμισμένο, πριν από εσένα το σχολίασαν άλλοι δύο με τον ίδιο ακριβώς τροπο, μήπως να αρχίσουμε να λέμε δικές μας σκέψεις και όχι να αναμασάμε την έτοιμη τροφή από άλλους;
σαφως. η ισοψηφια που ηθελα εγω δεν ηταν μεταξυ νεφελης και φαστ την οποια θεωρω ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ και ΗΛΙΘΙΑ σε αυτητη φαση. η ισοψηφια που ηθελα ήταν μεταξυ Φαστ και Johnny15 αλλα δυστυχως ο φαστ αλλαξε τελευταια στιγμη και μου χαλασε τα σχεδια. δε νομιζω πως η νεφελη ηταν τοσο υποπτη, περισσοτερο υποπτα ειχε κινηθει ο johnny εως εκεινη τη στιγμη και εσκεμμενα ή οχι περασε η συμπεριφορα του στο ντουκου...
Σαφως και σε κανει απλως η μαφια ξερει οτι δεν τρωει ΑΜ ή Αλεξισφαιρο. Μονο απο αυτη την εννοια γινεται στοχος. Απο την αλλη ειναι αρκετα βοηθητικο και για τους πολιτες να ξερουν εναν σιγουρο πολιτη να επιστρεψουν στο παιχνιδι
Για τον Φαστ τελικά δεν έχω καταλάβει τι άποψη έχεις, κακός πολίτης ή κακός ρόλος;
Νεκροφάνεια σε αποδεδειγμένο δήμαρχο; Αν δεν ήταν καλός ο παίκτης μόνο και μόνο για τον ρόλο εγώ θα το σκεφτόμουν διπλά πριν την παίξω.
το γεγονος οτι η νεφελη εκεινη τη στιγμη μπορουσε απλα να αλλαξει την ψηφο της εαν το ηθελε δεν το παρατηρησε κανεις ή εγώ που καιγομουν να φτιαξω ισοψηφια στις 19.59
Αυτό είναι σημαντικό, ο τρόπος που έσωσε τον εαυτό της και ότι το έκανε μόνη της για εμένα μου λέει ότι είναι αθώα.
ακριβως αυτο. και επιμενω οτι εαν τοσο πολυ ηθελε να μεινει αλλαζε χαλαρα την ψηφο της σε κποιον αλλον
Ναι αλλά το ότι επέμεινε στην ψήφο της και την συγκεκριμένη μάλιστα, δεν ήταν και εντελώς άκυρη, δεν μπορεί να σημαίνει κάτι;
Θα συμφωνήσω με τη λογική της himelas ότι η nefeli είναι κάπως ύποπτη.Στο μόνο σημείο που διαφωνώ είναι εκεί που την κατηγορεί για το πως έπαιξε την κάρτα της.Μην ξεχνάμε ότι αν και είναι παίκτης που θέλει να μένει στην αφάνεια η nefeli δε θα ήθελε να φύγει από το παιχνίδι(ειδικά στον 1ο γύρο)
Anyway,αν και έχω σοβαρές υποψίες για dume ψηφίζω τη Nefeli Graf
Είναι ύποπτη για ποιους άλλους λόγους. Ελάτε ρε παιδιά δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να μυρίζουμε τα νύχια μας για το τι εννοείτε.
Καλημέρα
Αρχικά,δεν ειδα καπου η methexys να υπερασπιζεται τον Dume οποτε για μενα το σκεπτικο του και η ψηφος ειναι αδικαιολογητες. Δεδομενου πως και ο Polg που θεωρω αθωο εχει υποψιες για Dume η ψηφος μου ισως κινηθει κατα εκει.
Υπάρχουν αρκετοί μαφιόζοι που κρυβονται στην αφανεια γι αυτο ελπιζωντας να πετυχω καποιον στη τυχη ή εστω να παρακινησω καποιον να γραψει θα ψηφισω προς το παρον
aggelogianno με μεγαλη πιθανοτητα να αλλαξω ψηφο στη συνεχεια.
Θεωρώ κάποιον ύποπτο αλλά ας ψηφίσω κάποιον άκυρο.
Φόβος να πάρουμε θέση στα τεκτενόμενα ή φόβος να μην του ρίξουμε 3η ψηφο και βγει κάποιος και μας την πει;
Αλήθεια τώρα; Ζητάς σήμα; Κι αυτό τυχαίο είναι σαν την αναφορά στην όσφρηση; Σαν την αναφορά στην καθοδήγηση που ήθελες από παίκτες που ''μυρίζονται'' πιο εύκολα το παιχνίδι; Μήπως απλώς δεν είσαι σίγουρος αν ο tsarachaf είναι μαφιόζος και χρειάζεται κάτι περισσότερο; Ή μήπως κατάλαβες πως είναι μαφιόζος και θες να σου δείξει και τους υπόλοιπους; Το να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και ενώ έχεις κατηγορηθεί ήδη πως ζητούσες 'βοήθεια' από άλλους παίκτες, να κάθεσαι και να μιλάς ρητά για σήμα, σε φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Ίσως τελικά να είσαι εσύ ο ΔΑ κι όχι ο Dumenuke. Και αυτό για το ότι ''ίσως να μην έχεις σήμα'', το λες και παραπάνω απευθυνόμενος σε μένα. Πολλές αναφορές σε σήματα. Λογικά έχεις μπερδευτεί, δεν έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι μαφιόζοι και θες βοήθεια. Και ίσως γι' αυτό θες να φύγω εγώ. Επειδή κατάλαβες ότι δεν ανήκω σ' αυτούς και επειδή σε μπερδεύω περισσότερο. Μάλλον θα αλλάξω την ψήφο μου σ' εσένα πιο μετά. Τον Dumenuke θα τον κρατήσω για την επόμενη μέρα.

Ρε συ σήμα στο κινητό εννοεί. Μην παραλογίζεσαι και βλέπεις παντού φαντάσματα.
Τα ίδια έλεγες και στα προηγούμενα παιχνίδια που ήσουν μαφιόζος. Πολύ βολικά αυτά τα ξαφνικά Ποσείδια όπως και η ενασχόληση με πτυχιακές και άλλα πράγματα.
Εσύ δουλεύεις, εγώ κάνω πρακτική/δουλεύω, άλλη κάνουν μαθήματα, όλοι έχουμε και ζωή εκτος παιχνιδιού, μην ξεφεύγεις πάλι.
καλημερα παιδες!!!!!
Αν και η 5η σελιδα με εχει μπερδεψει λιγο (πρεπει να την ξαναδιαβασω πιο προσεκτικα) θα πω τα εξης :
1-καταρχας δεν κτλβα τα "αχχαχαχ" του τασου97 στην ψηφο μου... νμζω διευκρινησα δεν μαρεσει το "random lynching" απο την 1η νυχτα.Αυτο σημαινει σιγουρα δεν θα ψηφιζα nefeli,fast,dumenuke γτ προτιμησα να ψηφισω κατι πιο safe για αρχη.
2-feelsbadman με τα τελευταια λογια του fast
3-ειδα γενικα τι παιχτηκε με τις καρτες ιντριγκες την τελευταια στιγμη και συμφωνω με τον ικαριωνα οτι η nefeli πιθανοτατα να ειναι ενοχος
4-θα ηθελα να πω οτι παρολο που εμαθα οτι υπαρχει μια διαμαχη μεταξυ dumenuke και ικαριωνα θα συμφωνησω με την ερις γτ θεωρω οσο ναχει καλη κινηση να εκμεταλευτουν την "συμπαθεια" που εχουν μεταξυ τους σε μια ψευτικη διαμαχη
5-Επισης εχω μια υποψια οτι η himela ειναι αθωος γτ οσο υπηρχε η μαχη μεταξυ fast,dumenuke,emmanouil,johnny αυτη εριξε στην ουσια την 1η ψηφο στην νεφελη(η 1η ψηφος κανονικα ηταν της claire αλλα δεν το εκανε για ιδιαιτερο σημαντικο λογο).Μπορει να ηθελε να προστατευσει καποιον ενοχο αναμεσα σε αυτους τους 4 οποτε δημιουργησε "κυμα" αλλου.Αλλα οπως ανεφερα στο "3-" θεωρω παρα πολυ υποπτη την κομπινα που εκανε με την καρτα ιντριγκας
Άρα συμπέρασμα η Νεφέλη ένοχος, η διαμάχη Dume-Ikariona στημένη και η Χιμέλα αθώα;
Το περίεργο είναι οτι δεν έρχεται να βοηθήσει αφού έκανε το παν για να σωθεί. Πέρασαν τόσες ώρες από την ψηφοφορία. Ή μήπως η λογική ήταν να σωθεί και να ξαναπεράσει στην αφάνεια;
Αν και δεν συμφωνώ μαζί σας στην όλη θεωρία σας, αυτό θα σας το δώσω ότι έχετε δίκαιο. Νεφέλη, μπες και παίξε ή έστω δώσε μια δικαιολογία, μέχρι εδώ που έχω διαβασει πάντως δεν έχεις απαντήσει, ελπίζω να μπεις μέχρι το τέλος.
(Επίσης ρε παιδιά, τι γίνεται μια σελίδα διαβάζω, μια καινούργια ξεπετάγεται.

)
Τυχαία και καθώς δεν εχω κάποιον καθαρο ύποπτο θα ψηφίσω για να προλάβω τυχόν δολοφονία μου : Dimitris S
Τυχαία για να προλάβεις δολοφονία. Θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ ή θα παραμείνεις στην τυχαία ψήφο σου. Για να δουμε.
Αλλάζω ψήφο σε DUMENUKE. Αφού δε σας κανει ο τσαρατσαφ παμε στα αρχικά μου σενάρια
Πραγματικά δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω.
Δε βρήκα πουθενά πτώμα σήμερα, τι συνέβη Δημήτρη μου;
Αν και φαντάζομαι ήδη θα έχουν σχολιαστεί, τέσσερα τα σενάρια.
1. Αλεξίσφαιρο, και το πιο πιθανό.
2. Μάγισσα, αποκλείεται εκτός και αν πέτυχαν την ίδια και την ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει την ιδιοτητά της.
3. Να έδρασε η πόρνη.
4. Να πέτυχε διάνα ο Ιατρός.
Εγώ θα πιστεύω ότι πέτυχαν τον αλεξίσφαιρο σήμερα, και μας δίνουν μια ανάσα.
Επίσης λείπει η ανακοίνωση προστασίας του αυτοκράτορα. Άρα πόρνη και εκεί ή είναι ο Φαστ που μας αποχαιρέτησε χθες;
Δε θα πεθάνω ποτε κουφάλες.
Μαααλιστα. Τουλάχιστον ο Ικαρίωνας παίρνει αυτό που ήθελε με τις αποκαλύψεις.
Αθώωνω τασο97
Για να δούμε σχόλια σε αυτό το statement
Αυτό το στυλ παιχνιδιού πρώτη φορά το βλέπω…
Για την ώρα, ψηφίζω τον Emmanouilmyrgia επειδή κατά την άποψή μου έχει χαρακτηριστικά που θα ταίριαζαν σε κάποιον που ανήκε στη μαφία.
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι λέω ότι μου έρθει χωρίς να βουτύξω την γλώσσα στο μυαλό;
Μου θύμησες τα χρόνια τα παλιά του #39. Β αγαπητέ, ΚαραντάκοΒ. Όχι τπτ άλλο αλλα είναι και το πραγματικό ονομά μου.
Ο Κaradakov που είναι; Παρακολουθεί το παιχνίδι;
Εδώ είναι αλλα πάνω που λέει τελειώνουμε του ξεπετάγονται άλλη μια σελίδα = 50 μηνύματα και τραβάει τα μαλλιά του.
Τέλος, είδα ότι απάντησε η Νεφέλη αλλα ψήφο για την ώρα δεν έχει ρείξει.
Βλέπω ότι για την ώρα έχουμε ισοπαλία ανάμεσα σε Dume και Johnny, θα ψηφίσω
Johnny15 γτ πιστεύω ότι από τους δύο είναι αυτός με την πιο ύποπτη συμπεριφορά και θέλω να πάρω μέρος σε αυτά που γίνονται και όχι να πετάξω μια ψήφο. Johnny λοιπόν για την όλη συμπεριφορά του που για την ωρα δεν μου κάνει σε ΔΑ αλλα σε πόρνη που ψάχνει τους μαφιόζους της.
Θα ψήφιζα Himela, αλλα αυτήν την στιγμή είναι μια ψήφος πεταμένη.