Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ε, λοιπόν εμένα εκείνο μου φάνηκε περίεργο από εκεί πιάστηκα. Στη συνέχεια, μου φάνηκε περεταίρω ύποπτος ο συγκεκριμένος γιατί παρ'όλο που μου ξεκαθάρισε ότι με θεωρεί πολίτη, την ψήφο του την κράτησε επάνω μου. Οκ, όλοι πάνω-κάτω τυχαία ψηφίσαμε, αλλά τι λογική είναι αυτή να με ψηφίζει αν με θεωρεί πολίτη ενώ υπάρχουν και τόσοι άλλοι;

Πρόκειται για καθαρή παρεξήγησις και θα το γράψω μια και τελευταία φορά γιατί το έχω ήδη γράψει. Δεν σε ψήφισα επειδή θεωρούσα ότι ήσουν πολίτης. Φανταστείτε να είμαι με τη μαφία και να λέω ανοιχτά σε ψηφίζω επειδή είσαι πολίτης! Μαφία από τα λιντλ! Είπαμε δεν έχω παίξει άλλη φορά αλλά δε θα ήμουν και τόσο βλάκας. Σε ψήφισα γιατί αναγκαστικά έπρεπε να ψηφίσω κάποιον, μεταξύ ικαρίωνα, φαστ, νεφέλης και ντουμ δεν ήξερα που παν τα τέσσερα, είπα ότι θα ψηφίσω άλλο παίκτη τυχαία (και να αφήσω κάποιους που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω να κρίνουν το αποτέλεσμα και να δω τι ψήφισε ο καθένας), κανείς άλλος δεν μιλούσε και δεν μου είχε δώσει κάτι να πιαστώ και λεω οκ θα ψηφίσω εσένα, που μάλλον μου κάνεις για αθώος (μάλλον, όχι σιγουρα!) και που ΔΕΝ κινδυνεύεις να βγεις και θα δω από τον επόμενο γύρο και τις κινήσεις των άλλων τι παίζει. Αν ήμουν μαφία και ήθελα να σε ψηφίσω (λες και δεν μπορουσα να ψηφίσω καποιον αλλον και να μείνω στην αφάνεια όπως έκαναν άλλοι) σίγουρα δε θα έγραφα ότι σε ψηφίζω επειδή είσαι πολίτης. Δηλαδή το είπα με καλή θέληση και πάει να μου βγει ξινό τώρα. Κάποιοι παίκτες έχουν πιαστεί μανιωδώς από αυτό το γεγονός και βρήκαν τον επόμενο εύκολο στόχος τους όπως ήτα ο φαστ που νομίζω ότι ήταν αθώος (χωρίς να κόβω και το χέρι μου). Δεν μπορώ να το περιγράψω διαφορετικά. 23 παίκτες παίζουν ας κρίνει ο καθένας, δεν νομίζω αυτό που γράφω να είναι τόσο παράξενο :confused: Θα μπορούσα να πω ότι σε ψηφίζω λόγω αντιποίνων αλλά δεν ήθελα να νομίζεις ότι σε έχω βάλει στο μάτι και προσπάθησα να φανερώσω την πρόθεση μου αλλά από ότι βλέπω ήταν παταγώδης αποτυχία :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ουφ, τα κατάφερα, είμαι σε λειτουργικό πισι και έτοιμος για να σχολιάσω. Είναι 12:15, άντε να δούμε τι ώρα θα τελειώσω.

Opening remark, θα έλεγα ότι για πρώτη μέρα παιχνιδιού ήταν πολύ διαφωτιστική. Έφυγε ο φαστ(περισσότερα παρακάτω, γιατί ήμουν από αυτούς που τον ψήφισαν), αλλά πιστεύω ότι το κυριότερο είναι ότι άνοιξε αρκετά το παιχνίδι... Πάμε στις παραθέσεις...

Ναι ασφαλώς και προσπαθώ να πείσω ότι είμαι πολίτης. Οι πολίτες δεν γνωρίζονται μεταξύ τους οπότε είναι λογικό αυτό. Τι το παράλογο έχει; Τώρα όσον αφορά τον τρόπο παιχνιδιού μου, αυτό που ήθελα να πω είναι ότι ακόμη και ρόλο μαφιόζου να έπαιρνα που με ξενερώνει, πάλι θα έπαιζα 'ζωντανά', επειδή δεν θεωρώ ότι ο ρόλος σου θα πρέπει να καθορίσει το στυλ παιξίματός σου. Και λογικά να το δεις, αν όλοι όσοι αλλάζανε ρόλους άλλαζαν και συμπεριφορά θα τους καταλάβαιναν πιο εύκολα. Μου αρέσει το παιχνίδι και το παίζω ζωντανά ό,τι ρόλο κι αν έχω.

Γενικά δεν διαφωνώ με το να θες να φανείς πολίτης, αλλά πρώτον αυτό το νόμισμα έχει δύο όψεις και δεύτερον, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα το να αναφέρεσαι συνέχεια στην αθωότητά σου με ξενίζει και με κάνει να σκέφτομαι ότι προσπαθείς υπερβολικά πολύ να περάσεις για αθώος. Και δεν είναι καλό αυτό.

Αυτό έχει να κάνει όμως και με το τι λέγεται. Προσωπικά προσπαθώ να μην αφήσω τίποτα να περάσει απαρατηρήτο. Όταν συγκεντρώνεις αρκετές πληροφορίες δύσκολο να είσαι λακωνικός και προσωπικά δεν το επιθυμώ και για άλλον έναν λόγο. Επειδή ο γραπτός λόγος συχνά παρερμηνεύεται. Εδώ είπα μια προφανέστατα ειρωνική φράση ''να μου δώσει η μαφία τη δυνατότητα για κάρφωμα'' (θαρρείς και γίνεται κάτι τέτοιο) και αμέσως πετάχτηκαν άτομα να την εκλάβουν κυριολεκτικά. Οπότε προτιμώ να είμαι υπεραναλυτικός και να εξηγούμαι μέχρι αηδίας ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η παρερμηνεία των λεγομένων μου παρά να είμαι λακωνικός δίνοντας περισσότερα ερείσματα παρερμηνείας. Είναι προσωπικό στυλ. Δεν χρειάζεται να αρέσει σε όλους.

Αυτό είναι λίγο οφφ, αλλά πρέπει να το σχολιάσω. Όπως είπα και πριν δεν μιλάω για την actual ποσότητα κειμένου, αλλά τις πληροφορίες που παρέχει σε σχέση με το μέγεθός του. Μπορώ να πω ότι είσαι καλύτερα από πέρυσι.
Επίσης όπως εσύ πιάνεσαι από μία ειρωνική φράση ή σχόλιο του άλλου, έτσι πολύ εύκολα μπορεί να πιαστεί κάποιος από ένα σχόλιο σαν κι αυτό και να πει πχ, ότι δίνεις σήμα σε κάποιον για να κάνει την δουλειά. Δεν έχει βάση τόσο νωρίς στο παιχνίδι, γιατί δεν έχουν δράσει ρόλοι, δεν έχουμε δει πολλά ακόμη, αλλά δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, ράιτ;

Σ' αυτά έχεις δίκιο. Αλλά άνθρωπος είμαι κι εγώ. Όταν βλέπω να υπάρχουν ένα σωρό άτομα που δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι και να πηγαίνει κάποιος να ψηφίζει κάποιον που τουλάχιστον συμμετέχει βγάζοντας απ' το μυαλό του διάφορα άκυρα και τραβηγμένα σενάρια, ε πόσω να κρατηθώ κι εγώ; Ωστόσο, παρότι εξέφρασα την ενόχλησή μου για το παιχνίδι που κάνει, δεν μπορεί να με κατηγορήσει κάποιος ότι παίζω ή ότι ψηφίζω με βάση τη συμπάθειά μου προς κάποιον ή την 'αντιπάθεια'. Όπως βλέπει κανείς εύκολα, δεν τον έχω καν ψηφίσει επειδή δεν μ' αρέσει να παίζω κομπλεξικά.

Συγγνώμη αλλά σε αυτό θα είμαι κάθετος. Όταν το στυλ ενός ποστ, είναι επίθεση σε κάποιον άλλο παίκτη, όχι για τις ιδέες του, αλλά για το ποιος είναι, δεν μπορώ να το δεχτώ και να το ανεχτώ. Έχει δουλέψει και έχει τρέξει πολύς κόσμος για αυτό το παιχνίδι με μοναδικό γνώμονα να περάσουμε όλοι καλά. Κι επειδή πολύ εύκολα, το δεν είναι τίποτα σοβαρό, ξεφεύγει τελείως καλύτερα να ειπωθεί από την αρχή για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας μετά...

Σύμφωνα με την παραπάνω θεωρία που λέει ότι υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να είμαστε αθώοι κι εγώ κι ο Dume, το ότι θες να βγει ισοψηφία ανάμεσά μας είναι αρκετά ύποπτο και βολικό για έναν μαφιόζο. Γιατί θα μπορέσουν οι μαφιόζοι να κάνουν πως προστατεύουν κάποιον απ' τους δυο μας ενώ είμαστε οι δυο αθώοι κι έτσι αν φανεί η αθωότητα του ενός θα πέσουν όλοι μετά πάνω στον άλλο και θα χαθούν άδικα δυο αθώοι ρόλοι.

Εδώ κάνεις πρώτο σχόλιο περί ισοψηφίας. Και ναι, δεν είναι καλό να βγούνε δύο αθώοι σε ισοψηφία, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιος ένοχος ανάμεσά σας και εσύ έκανες ακριβώς το ίδιο μετά παρακαλώντας για ισοψηφία ανάμεσα σε φαστ και νεφέλη, που επίσης υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να ήταν/είναι και οι δύο αθώοι. Οπότε, γιατί το δικό σου είναι κομπλέ σαν σκέψη και κάποιον άλλον τον κάνει κατευθείαν ύποπτο;

Α) Έπεσαν πολλά άτομα αρχικά πάνω μου, μετά πάνω στον Dumenuke απ' αυτό που έγινε και μετά στον Fast. Μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος ανάμεσα στους άλλους δύο (εγώ γνωρίζω την αθωότητά μου) αλλά ωστόσο επειδή θεωρώ σπάνιο ή πολύ τυχερό να βγει πρώτο γύρο μαφιόζος, δεν θα κατευθυνθώ σε κανέναν απ' τους δύο σ' αυτή τη φάση, διότι πιστεύω πως έχει πέσει πολύ εύκολο μπετό για να είναι κακοί ρόλοι. Πιστεύω πως θα πρέπει να πέσουν περισσότερες ψήφοι σε άτομα που προς το παρόν την έχουν βγάλει στην απ' έξω και είναι άνετοι ότι δεν κινδυνεύουν να βγουν, ώστε να προσέξουμε νεώτερες αντιδράσεις. Όσο για την αλλαγή του Fast θα μπορούσε όντως να έχει κακό ρόλο που να θέλει να βρει πάτημα στον Dume αλλά θα μπορούσε να έχει και πολύ καλό ρόλο και γι' αυτό να αντέδρασε έτσι, ώστε να προστατεύσει τον εαυτό του. Δεν θεωρώ πως μια ισοψηφία ανάμεσα στους δύο ή και σε μένα θα προσφέρει πολλά. Αν υπάρχει μαφιόζος ανάμεσα στην τριάδα μας, είναι ένας και όχι δύο. Οι άλλοι δύο είναι πολίτες, όπως βγαίνει από κόντρες κ.λπ.

Επίσης ναι, είναι σπάνιο την πρώτη μέρα να κινδυνέψουν 2 μέλη της μαφίας, αλλά ούτε αδύνατο είναι και συμβαίνει πιο συχνά απ' ότι φαντάζεσαι...

Β) Έχοντας ως δεδομένο το παραπάνω καθίστανται πολύ ύποπτοι όσοι προσπάθησαν να εμμείνουν σ' αυτό το δίπολο ή τρίπολο, επειδή ως μαφιόζοι θα μπορούσαν να ξέρουν την αθωότητα των ατόμων που το αποτελούν και έτσι να θέλουν να φύγουν τσάμπα ένα σωρό αθώοι καθώς μόλις φανεί η αθωότητα του ενός, θα μπορούσε να υποθέσει κανείς ότι οι άλλοι που είχαν κόντρα μαζί του είναι ένοχοι. Πολύ βολικό σενάριο και δεν σκοπεύω να το τροφοδοτήσω. Συνεπώς μεγάλο ερωτηματικό για κακό ρόλο στον Dimitri S. Θέλησε να διατηρηθεί το δίπολο και να πάμε σε ισοψηφία με τον Dume (για να βγάλει συμπεράσματα).

Εδώ συμφωνώ μαζί σου, η εμμονή σε δίπολα κλπ είναι μια εύκολη τακτική για οποιαδήποτε μαφία να αναμασάει μερικούς υπόπτους και όσο μένουν μέσα να την βγάζει λάδι. Οπότε καλό είναι να αποφεύγονται τέτοιες τακτικές. Αλλά όχι και να ξεχνιούνται οι συμμετέχοντες.

Δ) Ξαναδιάβαζα κάποια κείμενα και παρατήρησα το εξής (παρατηρήστε το κι εσείς): στο πρώτο του post (μετά τους χαιρετισμούς), ο tsarachaf επανέλαβε πολλές φορές ότι την πρώτη μέρα είναι αδύνατο ή είθισται να μην δίνεται σήμα από κανέναν. Για ποιο λόγο να αναφερθεί σε κάτι τέτοιο και μάλιστα τόσο έντονα; Αναφέρεται επανειλημμένα σ' αυτό και στο ότι αποκλείεται να δόθηκε σήμα. Θα μπορούσε ίσως κάτι που ειπώθηκε καταλάθος από κάποιον την πρώτη μέρα, ανάμεσα στις ευχές, να ειπώθηκε προς ένα άτομο που θα μπορούσε να το εκλάβει ως σημάδι, δηλαδή να ειπώθηκε στον ΔΑ. Ο Tsarachaf ως μαφιόζος, σύμφωνα με αυτό το σενάριο, που γνωρίζει τον ΔΑ, μπορεί να είδε το συγκεκριμένο ή και κάποια πιθανή αντίδραση από τον ΔΑ και έτσι να φοβήθηκε μην ο τελευταίος εκλάβει ως μαφιόζο λάθος άτομο, οπότε ίσως γι' αυτό να μπήκε στον κόπο να σχολιάσει κάτι τέτοιο, δίνοντας με τη σειρά του σήμα στον ΔΑ να μη δώσει σημασία στην πρώτη μέρα. Συγκεκριμένα παραθέτω τα εξής που είπε, όλα σε ένα post αναφερόμενος στον comfortably:

''Επίσης πιάνεσαι από το πρώτο ποστ κάποιου στο παιχνίδι, που πάντα μα πάντα είναι καθαρά για χαβαλέ''
''Σε οποιοδήποτε Παλέρμο, κανένας δεν έχει κάνει σήμα στο πρώτο του ποστ στο παιχνίδι γιατί πολύ απλά κανένας δεν δίνει σημασία στα πρώτα ποστ που κάνουν οι παίκτες στο παιχνίδι''.
''Και στο λέω έχοντας παίξει μαφία αρκετές φορές, ούτε εγώ, ούτε όσοι παίκτες ξέρω που έχουν κάνει μαφία θα ασχολιόντουσαν με ποστ τέτοιου στυλ''.
''Θέλω να πω να μην το παρακάνουμε με αυτά, γιατί είπαμε πρώτος γύρος''.

Πολλές αναφορές και επαναλείψεις γύρω απ' αυτό. Δεν έχει κατηγορηθεί κι από κανέναν ο συγκεκριμένος και αυτό είναι αρκετά βολικό για τους μαφιόζους. Κάτι τελευταίο για τον tsarachaf. Δεν θα πέσω πάνω του σ' αυτόν τον γύρο αλλά το γεγονός ότι δεν θέλει να ασχοληθεί ούτε με μένα ούτε με τον Dume θέλοντας να μας κρατήσει στο παιχνίδι, θα μπορούσε να σημαίνει ότι ως κακός ρόλος γνωρίζει την αθωότητα και των δυο μας και θέλει κατά κάποιον τρόπο να μας πάρει με το μέρος του (δεν μ' άρεσε κι η ψήφος στον Fast ομολογώ). Θα μπορούσε βέβαια απλώς να θέλει να κρατήσει στο παιχνίδι δυο παίκτες που συμμετέχουν, όπως λέει. Απλώς ας σκεφτόμαστε κάθε ενδεχόμενο.

Κι έλα πόση ώρα θα πάρει μέχρι να με βγάλετε μαφία; :P Δεν μπορώ να πω, δεν με απογοητεύσατε. Επί της ουσίας τώρα...

Για το θέμα Έμιλυ - Κομφορταμπλι, είπα ότι το θεωρώ τραβηγμένο και αβάσιμό επειδή βασίζεται στο πρώτο(1) ποστ της. Και μίλησα μόνο για το πρώτο και όχι γενικά για πρώτα ποστ. Μικρή διαφορά, αλλά πιθανώς σημαντική. Και εξήγησα πολύ απλά ότι δεν το έχω δει να συμβαίνει, γιατί πολύ απλά δεν δίνει ο κόσμος σημασία στην πρώτη χαιρετούρα που λέμε όλοι βλακείες και σπαμμάρουμε.
Γενικότερα, τον πρώτο γύρο δεν τον έχω σε εκτίμηση, συνήθως όποιος φεύγει την πατάει για χαζομάρα ή επειδή έλειπε ή κάτι παρόμοιο. Και στο 90% τον περιπτώσεων, ακόμη και να κινδυνεύσει μαφιόζος, φεύγει πολίτης. Οπότε η τακτική μου πάντα είναι να φιλτράρω όσο περισσότερο γίνεται το τι συμβαίνει τουλάχιστον μέχρι την ώρα που πλησιάζει η αποχώρηση και να μην βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα.

Το να εξηγήσω ότι δεν είμαι μαφία, θα είναι σαν να προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Διότι δεν μπορώ να παρουσιάσω κάτι χειροπιαστό ως επιχείρημα υπέρ μου. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να το αποκλείσω, αν και προσωπικά πιο πιθανό θεωρώ να στρίμωχνα τον παίκτη που έκανε κάτι σαν σήμα στον ΔΑ μου, παρά να λέω μην δίνετε σημασία. Και δεν είπα ότι δεν γίνονται σήματα την πρώτη μέρα, προφανώς και γίνονται. Στον ΔΑ του 43, έκανα ένα και μοναδικό σήμα και ήταν την πρώτη μέρα.

Για τις επαναλήψεις δεν έχω να πω κάτι, είχα πολλά να σχολιάσω που έπεφταν στο ίδιο πλαίσιο αλλά δεν ήταν ακριβώς ίδια ώστε να τα συμπυκνώσω σε ένα σχόλιο.

Για το έξτρα σχόλιο στο αφιέρωμά σου σε μένα:
Πρώτον, είπα ξεκάθαρα ότι θέλω να μείνετε στο παιχνίδι και εσύ και ο Ντιουμ, επειδή πιστεύω ότι έχετε και οι δύο να προσφέρετε πράγματα ακόμη, όχι επειδή πιστεύω ότι είστε αθώοι, όπως θα δεις και παρακάτω.
Δεύτερον, θα ήθελες να μου εξηγήσεις τι σε πείραξε στην ψήφο μου στον Fast? Αν θυμάσαι καλά όταν τον ψήφισα εγώ είχε μηδέν ψήφους, ο Ντιουμ 3, κι εσύ 2. Και εξήγησα επαρκώς πιστεύω τον λόγο που τον ψήφισα, γιατί δεν αντέχω τέτοιους παίκτες που πετάνε μια ψήφο και φεύγουν. Και την άφησα εκεί την ψήφο μου, γιατί δεν είδα κάποιον που να μου φαίνεται ότι αξίζει περισσότερο την ψήφο μου και μετά που ποσταρε λίγο παραπάνω ο ίδιος δεν τον είδα να γράψει κάτι σοβαρό, το έριχνε απλώς στο φλου ότι δεν ξέρει το game κι έκανε βλακεία. Οπότε προτιμούσα να μείνει κάποιος που ήξερα ότι θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του και θα προσφέρει περισσότερα στο παιχνίδι.


Λοιπόν με βάση το τελευταίο μου post, επειδή δεν βλέπω να παίρνει ψήφους η Εileen (και θέλω να δω και τι θα πει) και επειδή θέλω να μην βγει με μεγάλη διαφορά ο Fast (που τον θεωρώ μάλλον αθώο προς το παρόν) αλλά να υπάρχουν ισοβαθμίες, θα αλλάξω την ψήφο μου σε έναν απ' τους δύο που θα προτιμήσω να δω τις αντιδράσεις τους, αν θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα όσα έλεγαν ή αν ξαφνικά θα αλλάξει κάτι στα όσα θα κάνουν και που υπάρχει δυνατότητα για ισοβαθμία. Αυτοί είναι η Nefeli που την έβαλα ήδη στους υπόπτους μου και ο Johnny που ξέχασα να τον αναφέρω. Λόγω ενός σκεπτικού μου, θα ψηφίσω απ' τους δυο τη NEFELI, παρ' ό,τι ο Johnny ήταν αρκετά ύποπτος με αυτό που είπε ότι ψηφίζει κάποιον που τον θεωρεί πολίτη.

Κι εδώ λες πάλι ότι θέλεις ισοψηφίες. Δεν μπορώ να βγάλω άκρη με την συγκεκριμένη λογική.

Το πρώτο θέμα που προέκυψε που έκανε και σε εμένα εντύπωση είναι το σενάριο του Comfortably Smug με το avatar της Εμιλούκο. Έχει απαντηθεί και από τις δύο πλευρές και έχει επίσης σχολιαστεί πως δεν θεωρείται πιθανό. Η αρχική αφιέρωση δημοσιεύσεων του CSmug στην Emilouko, με παραξένεψε και εμένα αρχικά και όχι με καλό τρόπο. Από την μία μου αρέσει που φαίνεται να διαθέτει μία προσοχή στη λεπτομέρεια ο συγκεκριμένος παίκτης, που το εκτιμώ σαν Ζωή, από την άλλη αυτό που ΔΕΝ σχολιάστηκε από κανέναν είναι ο τρόπος που το χειρίστηκε.
Έχουμε έναν παίκτη που προσπαθεί να ξεκινήσει τη συζήτηση για αυτό και πιάνεται από το avatar της Έμιλι, που του φάνηκε περίεργο. Την θεωρεί έστω και υποθετικά πόρνη. Αν όντως αυτό το πράγμα ήταν σήμα, δε θα έπρεπε να περιμενει να δει κάποια σχετική απάντηση από την μαφία, για να δείξουν και εκείνοι με τη σειρά τους την ταυτότητα ενός παίκτη;
Πού το πάω; Γιατί δε περίμενε να δει άμα θα υπάρξει κάποια αντίδραση; Έτσι προδίκασε την αρνητική έκβαση σε ένα σενάριο που ο ίδιος δημιούργησε. Μπορεί αργότερα να παραδέχτηκε ότι το θεωρεί απίθανο, αλλά προς τι η βιασύνη; :hmm:

Εμένα μου κάνει πιο πολύ εντύπωση, ότι παρόλο που βιάστηκε να δημιουργήσει σενάριο και να την πει σε κάποιον, στην συνέχεια δεν υπήρχε στο παιχνίδι. Αν δεν μετράω λάθος από κει και μετά είδα 1-2 ποστ όλο κι όλο. Ίσως θα ήταν καλό να περάσει κι αυτός μια βόλτα να μας πει τις σκέψεις του.

Κρίμα δεν πρόλαβα την τελευταία στιγμή, νομίζω πως πολλοί προδώθηκαν.

Και τώρα εγώ ας πούμε πρέπει να νιώσω άσχημα που τον ψήφισα τον συγκεκριμένο; Είναι αυτά τελευταία λόγια;; Δεν μπορούσες ας πούμε να μας πεις ποιοι προδώθηκαν;;; Τώρα ό,τι ξέρεις(αν ξέρεις κάτι) το πήρες μαζί σου και έφυγε από το παιχνίδι. Γιατί ποιος θα ξοδέψει την νεκροφάνειά του για σένα; Εκτός κι αν είσαι τυχερός και προλάβεις κάποια Ηχώ...

Επεσε καπως ετσι η πρωτη ψηφος... Εγω εχω να πω οτι αφου θα λειπεις και δεν εχεις χρονο να διαβασεις σημερα ως σωστος πολιτης θα μπορουσες να δεχτεις ΑΠΟΥΣΙΑ. Βεβαια ισως να μην εχετε ολοι το δικο μου σκεπτικο σε αυτες τις περιπτωσεις...

Χωρίς να θέλω να κάνω τον συνήγορο της Μελανίας, είπε η κοπέλα ότι δεν θα μπορεί καθόλου σήμερα και αύριο, οπότε για να μην βγει από απουσίες θα ψηφίσει τυχαία την πρώτη μέρα.


Δε διαφωνω σε αυτο που λες και φαινεται αρκετα λογικο.. απο την αλλη ειναι κατι που συχνα συμβαινει αλλα οχι με επαναληψεις. κι εμενα οι επαναληψεις καπως με εντυπωσιασαν. τσαφ εχεις να μας πεις 2 λογακια;

Και δύο έχω και τρία και τέσσερα μη σου πω...

καταρχας μας τα κανατε οχι πλανητες ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ με αυτο το αβαταρ ελεος. νομιζω ειπαμε ηδη στους κανονες αυτα τα πραγματα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ σχολιασμου. εγω δεν ασχολουμαι καν.
Μην ψαχνεσαι τοσο.. δεν εισαι δα και ο μοναδικος χαμενος
δε θα συγκρινουμε παικτες απο τον πρωτο γυρο ειναι ανουσιο.
αιντε, αρχισαμε με τις τυμβωρυχιες απο τωρα ελα χριστε κ παναγια..
παντως κι αυτο που εγινε τωρα με φαστ στην ψηφοφορια πολυ υποπτο αλλα θα το σχολιασω προς το τελος...
ποια λογια του ρε χιμελα μας δουλευεις νυχτιατικα; και στην τελικη πες μου μια ομαδα μαφιοζων που θα εσωζαν 1) τοσο νωρις, 2) εναν απειρο παικτη ή 3) τοσο νωρις εναν απειρο παικτη. Η απαντηση και στα τρια ειναι ΚΑΜΜΙΑ.
Ο ικαριονας ας κανει τα δικα του σεναρια και υποθεσεις δεν ειναι τοσο κακο, αλλα δε χρειαζεται να διατυμπανιζεται ποιος ειναι υποπτος και ποιος αθωος απο ενα παιχνιδι 12 ωρων......

Τα γενικά τα είπα πιο πριν, αλλά ρε Τασούλη, έρχεσαι να μου ζητήσεις τα ρέστα για τις επαναλήψεις και μέσα σε δύο ποστ σου, έχεις πει 4 φορές πόσο νωρίς είναι και να μην βιαζόμαστε και αυτό δεν το κάνει καμία μαφία κλπ. Θέλεις μήπως να μας πεις κι εσύ τι παίζει;

Με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία έχω να πω το εξής: Ένα σωρό καλοί και έμπειροι παίκτες παίζουν σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι δυνατόν να μην φιλοτιμήθηκε κανείς να ρίξει άλλη μια ψήφο στη Nefeli για να πάνε τουλάχιστον σε μια ισοψηφία μεταξύ τους και να βγάλουμε συμπεράσματα; Τόσο σίγουρο ένοχο τον είχατε όλοι τον Fast; Tι μας έδειξε αυτή η ψηφοφορία; Τίποτα. Ψηφίζω τη Nefeli επειδή θεωρώ πως είναι πιθανό να έχει κακό ρόλο. Βλέπω ότι προσπερνάει κατά μια ψήφο τον Fast και αλλάζω ψήφο για να τους πάω σε ισοβαθμία. Ρίχνει η Nefeli ακύρωση και αναγκαστικά την ξαναψηφίζω για να πάνε ισοβαθμία. Είχα ξεχάσει ότι με την ακύρωση ψήφου δεν σβήνεται μόνο η επιπλέον ψήφος αλλά και η αρχική του παίκτη και νόμιζα πως τους πήγα ισοβαθμία με τη δεύτερη αλλαγή. Αλλά τόσοι έμπειροι παίκτες: Eileen, Emilouko που είπες ότι θεωρείς πιθανό εξιλαστήριο θύμα τον Fast, Karadakov, είναι δυνατόν να μην σκέφτηκε κανείς από σας να της δώσει άλλη μια για να πάνε σε ισοβαθμία και να βρούμε περισσότερες πληροφορίες από εκεί; Δηλαδή μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω ποιο ήταν το κέρδος της σημερινής ψηφοφορίας. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε την αθωότητα του Fast έχουμε μόνο ως στοιχείο το ποιοι τον ψήφισαν. Τρέχα γύρευε. Θα βλέπαμε σε δημοσκόπηση αν κάποιος θα άλλαζε, ποιον απ' τους δυο θα επέλεγαν όλοι κλπ. Τώρα σκοτάδι.

Τα κάνω συλλογή αυτά. :P

Ναι νομίζω πως πλέον μπορώ να σε προσθέσω στους αρκετά σίγουρους αθώους. Θα πρότεινα μάλιστα στον γιατρό να σου ρίξει καμιά προστασία το βράδυ.

Θέλεις να μας πεις και γιατί; Επίσης τι φάση με τις συμβουλές σε όλους τους ρόλους;;

Βγαίνω και θα ξαναμπώ ίσως αργότερα. Για την αυριανή ψηφοφορία θα ψηφίσω τον DUMENUKE με βάση το παραπάνω post μου για τη σύνδεσή του με τον Johnny και τις λέξεις με την όσφρηση. Νομίζω έχει αρκετή βάση σαν σενάριο. Σε περίπτωση που βγει, θα μας βοηθήσει αρκετά να δούμε τι ρόλο έχει. Ο λόγος που δεν ψηφίζω τον Johnny, τον οποίο σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό θεωρώ ως μαφιόζο είναι ότι προτιμώ να φύγει πρώτα ένας αρκετά πιθανός ΔΑ, ώστε να μην μπορέσει να χρησιμοποιήσει την πολύ χρήσιμη για τους μαφιόζους ανταλλαγή ψήφων. Αν ο Dumenuke φανερωθεί όντως ως ΔΑ τότε είναι σίγουρα αθώα η Eileen που του έριξε τρίτη ψήφο και θα πάρουμε αρκετές άλλες χρήσιμες πληροφορίες π.χ. για τον ρόλο του tsarachaf που πήγε να τον απαλλάξει κι αυτόν από τις κατηγορίες προσωρινά. Γενικότερα ενώ αρχικά έγραφε αρκετά κατόπιν τραβήχτηκε και δεν έχει γράψει κάτι νέο εδώ και αρκετό διάστημα. Τόσο σίγουρος ήταν ότι δεν θα έβγαινε σ' αυτή την ψηφοφορία; Ασφαλώς θέλω να δω τι θα πει κι ο ίδιος και αφήνω ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορέσει να με πείσει για την αθωώτητά του. Μέχρι τότε θα ακολουθήσω αυτό το σενάριο και θα βαδίσω σύμφωνα με τα λεγόμενα του emmanouilmyrgia.

Εδώ όμως θα ψιλοσυμφωνήσω μαζί σου. Αρχίζω να πιστεύω ότι την γλίτωσε πολύ πολύ πολύ εύκολα ο Ντιουμ, ενώ μάζευε τις ψήφους σαν στραγάλια στην αρχή. Κι ενώ στην αρχή πίστευα ότι πιο πολύ κάνει τον χαβαλέ του, μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να μου θυμίζει πολύ τον μαφιόζο ντιουμ που προσπαθεί να φαίνεται ότι έχει επιχειρήματα, αλλά είναι κατά βάση τρολοεπιχειρήματα.
Επίσης ενώ λύσσαξε μόλις μάζεψε ψήφους και πόσταρε κάθε 10 λεπτά, μόλις μειώθηκαν οι ψήφοι του εξαφανίστηκε κι αυτός...
Και τέλος, δεν μου άρεσε καθόλου, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, ότι ξεκίνησε να κατηγορεί για μαφία όσους τον ψήφισαν, αυτό μου δείχνει πανικό κι ότι ψάχνει από κάπου να πιαστεί, γιατί δεν έχει βάση.
Επίσης, εγώ δεν τον θεωρώ ΔΑ αλλά μαφιόζο, σε περίπτωση που δεν έγινε σαφές. Και όχι δεν είναι προτιμότερο να φύγει ο ΔΑ από μαφιόζο.

Ο Ικαρίονας αρχίζει να βρίσκει παντού κακούς. Οι μαφιόζοι είναι 6, άντε να βάλω και ΔΑ και πόρνη, είναι 8. Εσύ πόσους έχεις βάλει στη λίστα σου; Επίσης, όπως είπα και το πρωί, είναι πολύ νωρίς και για να κατηγορήσω και για να υποστηρίξω κάποιον. Οι κινήσεις μου σκοπό έχουν προς το παρόν να αφυπνίσουν κάποιους και να συμμετάσχουν. Αν κάποια στιγμή είμαι πιο σίγουρη για κάποιον / κάτι, να είσαι σίγουρος Ικαρίονα οτι θα το επισημάνω. Οπότε το οτι είπα οτι προς το παρόν ο Ντιουμ με έπεισε δε σημαίνει οτι τον υποστηρίζω, σημαίνει οτι στρέφω το βλέμμα μου από πάνω του προσωρινά και πάω σε κάποιον που ίσως μου κινήσει περισσότερες υποψίες. Αυτή σήμερα ήταν η Νεφέλη. Αν θες να με κατηγορήσεις για αυτό, προφανώς και έχεις κάθε δικαίωμα. Αλλά πλζ μην παραφράζεις τα λόγια μου.

Δηλαδή τι θέλεις να κάνει; Να κάθεται και να μην κατηγορήσει κανέναν; Εσύ δεν έλεγες ότι είναι καλό που δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω; Τώρα τι έγινε; Μήπως έπεσε κάπου μέσα και σε παίρνει κι εσένα η μπάλα;
Γιατί ξέρεις κάτι; Μια χαρά μπορεί κι εσύ να έχεις κακό ρόλο. Ειδικά στο σενάριο που θέλει τον Ντιουμ μαφιόζο, μια χαρά ταιριάζεις στο σενάριο του συμμαφιόζου που πάει και ψηφίζει για ξεκάρφωμα, αλλά μόλις σφίξουν τα γάλατα αλλάζει ψήφο για να μην γίνει και καμιά ζημιά.

ισοψηφια με οποιαδηποτε ατομα ειναι μη επιθυμητη. στην ψηφοφορια καλο ειναι να πηγαινει ενα ατομο που θεωρειται αρκετα υποπτος και ενας αλλος οχι τοσο ή δυο ατομα που θεωρουνται αρκετα υποπτοι. δε θα στειλουμε σε ισοψηφια ακυρα ατομα ετσι για να δουμε τι παιζει, πρεπει να υπαρχει μια αφορμη για την ισοψηφια.
Βεβαια η ψηφοφορια σημερα εδωσε αρκετα clues.. οι μισοι χαμενοι ψαχνονται, οι αλλοι μισοι χαμενοι βρεθηκαν, γενικως λιγο πολυ βολταρουμε ολοι εδω μεσα

Γενικά ναι έχεις δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρος ύποπτος οι ισοψηφίες βοηθάνε στο να δούμε πως αντιδρούν οι υποψήφιοι mvp υπό πίεση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε παίζει να πέσεις στον Δήμαρχο και να φύγεις ενώ περίμενες ότι θα την σκαπουλάρεις στην παράταση...

Λοιπόν για αρχή εγώ θέλω να ρωτήσω τον Emmanouil γτ μιλάει στον πληθυντικό, όλοι είμαστε νέα άτομα, αν το κάνεις απο σεβασμό δεν χρειάζεται αν το κάνεις για κάποιον άλλο λόγο ποιος είναι γτ πραγματικά στα μάτια μου είναι αχροίαστος.

Γιατί μας τρολλάρει πιθανότατα;;

Ρε συ σταμάτα να το λες αυτό, εγώ γνωρίζω την αθωοτητά μου και είμαι αθώος και και και, πρέπει να το αποδείξης όχι να το λες.
Καταντάει repetitive.


Φτάνει με τις φλου δηλώσεις. Επιχειρήματα.

+10000000000


Επίσης να μην ξεχάσω να αναφερθώ σε μέθεξη, σουκου και Σπυράκο, που πολύ εύκολα την μπουμπουνίσανε στον Fast, αφού τον κράξαμε άλλοι για την συμπεριφορά του και μέσα σε μία ώρα ουσιαστικά βγήκε mvp... Θα έλεγα ότι εδώ παίζει σοβαρά να έχουμε κάποιον κακό ρόλο. Το γιατί εξαιρώ τον εαυτό μου από αυτή την λίστα, εκτός από τον προφανή, το έχω εξηγήσει παραπάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Θα συμφωνήσουμε πως ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σε ψηφίσει όχι μόνο δεν είναι βοηθητικός για το παιχνίδι αλλά είναι και η εύκολη επιλογή: ψηφίζω απλά για να ψηφίσω και να μην πάρω απουσία.

Στην ουσία αυτό έκαναν οι μισοί παίκτες του παιχνιδιού απλά πιο διακριτικά...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αν είσαι εσύ ο Δήμαρχος δεν σε κάνει αυτόματα στόχο στην μαφία; Χάνω κάπου κάτι; :hmm:

Αυτά απο εμένα για σήμερα, πάω για ύπνο, θα επιστρέψω λογικα το πρωί για ψήφο πριν φύγω.

Όχι απαραίτητα. Δεν είναι δα και τόσο επικίνδυνος ο Δήμαρχος για να θέλουν να τον πετάξουν έξω με την μία. Το μειονέκτημα του να μαθευτεί ο Δήμαρχος είναι ότι οι μαφιόζοι μπορούν να τον αποφεύγουν μετά.

Σε ψήφισα γιατί αναγκαστικά έπρεπε να ψηφίσω κάποιον, μεταξύ ικαρίωνα, φαστ, νεφέλης και ντουμ δεν ήξερα που παν τα τέσσερα, είπα ότι θα ψηφίσω άλλο παίκτη τυχαία (και να αφήσω κάποιους που ίσως ξέρουν κάτι παραπάνω να κρίνουν το αποτέλεσμα και να δω τι ψήφισε ο καθένας), κανείς άλλος δεν μιλούσε και δεν μου είχε δώσει κάτι να πιαστώ και λεω οκ θα ψηφίσω εσένα, που μάλλον μου κάνεις για αθώος (μάλλον, όχι σιγουρα!) και που ΔΕΝ κινδυνεύεις να βγεις και θα δω από τον επόμενο γύρο και τις κινήσεις των άλλων τι παίζει.

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αυτό που λες εδώ, δεν σε κολακεύει καθόλου ως παίκτη και μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ύποπτο; Διότι πολύ απλά, έχεις κακό ρόλο, ψάχνεις κάπου να κρυφτείς, δικαιολογία να μην σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά και την βγάζεις λάδι για πολλούς γύρους έτσι.
Είναι η κλασσική δικαιολογία του άπειρου μαφιόζου, που δεν μπλέκει και απλώς προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Αν είσαι εσύ ο Δήμαρχος δεν σε κάνει αυτόματα στόχο στην μαφία; Χάνω κάπου κάτι; :hmm:

Ας με κάνει. Όπως είπα και παραπάνω θα προτιμήσω να αποκαλυφθούν οι αθώοι νωρίς παρά να βγάζουμε όποιον να 'ναι. Αν π.χ. φανερωνόταν ότι είμαι σίγουρος αθώος, αυτό δεν θα με έκανε στόχο μόνο για τους μαφιόζους αλλά και για τον γιατρό που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να προστατέψει ή για τον αυτοκράτορα που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να εξαιρέσει απ' την ψηφοφορία. Προτιμώ να φανούν γρήγορα οι αθώοι παρά να βαδίζουμε στα τυφλά επειδή όλοι θα κρύβονται. Οκ δίνουμε και στόχους στους μαφιόζους αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το να φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν.

Είμαι συνήθως αρκετά επιφυλακτική με τις ισοψηφίες, γιατί θεωρώ πως μπορεί να δοθεί πληροφοριακό πλεονέκτημα στη μαφία, που ήδη σε αυτό το τομέα υπερισχύει λόγω συνεννόησης. Σήμερα, επειδή αρχικά οι ψήφοι ήταν αρκετά διασκορπισμένες, επέλεξα να ψηφίσω έναν παίκτη που μου φαινόταν ύποπτος και ήδη είχε ψήφους, για να δω κάποιες κινήσεις και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Για τον Fast δε μπορώ να πω πολλά πράγματα δεδομένης της συμμετοχής του. Ο μόνος που ενεργητικά προσπάθησε να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Ικαρίωνας. Ο Fast μάλιστα δεν μας τίμησε και με τελευταία λόγια...

Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως είδατε απ' τις ψήφους επεδίωκα να πάμε σε ισοψηφία και όχι να κρατήσω στο παιχνίδι έναν απ' τους δύο. Αν ήθελα να τον κρατήσω σίγουρα στο παιχνίδι δεν θα άλλαζα την ψήφο μου απ' τη Nefeli για να πάνε από 5-4 στο 4-4, επαναφέροντάς τον σε κίνδυνο να φύγει. Μ' αρέσει που συμφωνεί κι ο Pol μαζί σου στο ότι προσπάθησα να τον κρατήσω στο παιχνίδι. Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά το τι έγινε. Ισοψηφία ήθελα να φέρω αλλά δυστυχώς δεν βοήθησε κανένας άλλος. Δεν προσπάθησα να προστατέψω κανέναν απ' τους δύο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Μην λες πράγματα που δεν ισχύουν. Όπως είδατε απ' τις ψήφους επεδίωκα να πάμε σε ισοψηφία και όχι να κρατήσω στο παιχνίδι έναν απ' τους δύο. Αν ήθελα να τον κρατήσω σίγουρα στο παιχνίδι δεν θα άλλαζα την ψήφο μου απ' τη Nefeli για να πάνε από 5-4 στο 4-4, επαναφέροντάς τον σε κίνδυνο να φύγει. Μ' αρέσει που συμφωνεί κι ο Pol μαζί σου στο ότι προσπάθησα να τον κρατήσω στο παιχνίδι. Διαβάστε λίγο πιο προσεκτικά το τι έγινε. Ισοψηφία ήθελα να φέρω αλλά δυστυχώς δεν βοήθησε κανένας άλλος. Δεν προσπάθησα να προστατέψω κανέναν απ' τους δύο.
Εε ναι..παιδιά τώρα το πρόσεξα και γω ότι συμφώνησα. Αναφερόμουν στον Fast που τα τελευταία του λόγια ήταν ανούσια και καθόλου βοηθητικά. Απλά σε πήρε και σένα η μπάλα με την υπογράμμιση από το κινητό. Θα το διορθώσω πάραυτα. Άλλο ήθελα να πω εγώ..γιατί άλλαξες την ψήφο σου σε Himela και ύστερα αφού παίχτηκε η ακύρωση από τη Nefeli το γύρισες σε αυτή; Πέρα από το ότι δε θυμόσουν ότι ακυρώνεται και η επιπλέον, ήταν σκόπιμο για να δεις αν και πώς θα αντιδράσει;:hmm: Ή έγινε ξεκάθαρα για να τους φέρεις σε ισοψηφία;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ας με κάνει. Όπως είπα και παραπάνω θα προτιμήσω να αποκαλυφθούν οι αθώοι νωρίς παρά να βγάζουμε όποιον να 'ναι. Αν π.χ. φανερωνόταν ότι είμαι σίγουρος αθώος, αυτό δεν θα με έκανε στόχο μόνο για τους μαφιόζους αλλά και για τον γιατρό που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να προστατέψει ή για τον αυτοκράτορα που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να εξαιρέσει απ' την ψηφοφορία. Προτιμώ να φανούν γρήγορα οι αθώοι παρά να βαδίζουμε στα τυφλά επειδή όλοι θα κρύβονται. Οκ δίνουμε και στόχους στους μαφιόζους αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το να φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν.

Πάμε πάλι. Θα τα λέω κάθε χρόνο, μπας και συνεννοηθούμε κάποτε... Το να αποκαλύπτονται ρόλοι πολιτών, βοηθά κατά κύριο λόγο την μαφία, που ψάχνει ενεργητικά τους ρόλους των πολιτών, για να ξεφορτωθεί αυτούς που μπορούν να της κάνουν ζημιά. Με κάθε ρόλο που αποκαλύπτεται η μαφία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να βρει αυτούς που ψάχνει. Και μπορεί να τους βρει πιο πριν απ' ότι να βρουν οι πολίτες την μαφία επειδή απλά ξέρει και ποιους άλλους να εξαιρέσει από την αναζήτησή της.

Επίσης ποιος μαφιόζος που έχει έστω διψήφιο IQ θα πάει να ψηφίσει κάποιον που είναι αποδεδειγμένα αθώος, ώστε να έχει νόημα η ασυλία του αυτοκράτορα σε αυτή την περίπτωση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αυτό που λες εδώ, δεν σε κολακεύει καθόλου ως παίκτη και μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ύποπτο; Διότι πολύ απλά, έχεις κακό ρόλο, ψάχνεις κάπου να κρυφτείς, δικαιολογία να μην σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά και την βγάζεις λάδι για πολλούς γύρους έτσι.
Είναι η κλασσική δικαιολογία του άπειρου μαφιόζου, που δεν μπλέκει και απλώς προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος.

Ναι, το κατάλαβα τώρα αυτό αλλά εφόσον μπήκα σε αυτό το λούκι δεν έχει σημασία αν με κολακεύει ή όχι αλλά αν με καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι παίκτες. Βασικά δεν είναι τόσο κακό αυτό που έκανα αλλά δίνει τεράστιο πάτημα σε άλλους για να με κατηγορήσουν. Ωστόσο πιστεύω το ίδιο ακριβώς πράγμα έκαναν πολλοί. Θα μπορούσα να ψηφίσω φαστ με την πανεύκολη δικαιολογία ότι η ψήφος του ήταν αδικαιολόγητη. Αυτό έκανες και εσύ. Πήγα να δείξω τις προθέσεις μου μέσω Λαμίας. Τέλος πάντων, όσο παίζεις μαθαίνεις. Έχω σχηματίσει άποψη για αρκετούς αυτή τη στιγμή για μένα όμως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Η νύχτα ίσως μας δείξει κάποια πράγματα. Εντωμεταξύ πιαστήκατε από το δικό μου ποστ που λέω ότι μάλλον ψήφισα πολίτη αλλά τον ικαρίωνα που είπε αυτό εδώ το πράγμα:

τότε παρακαλούνται οι μαφιόζοι να του κάνουν άμεσα κάρφωμα ή να δώσουν σε μένα τη δυνατότητα να του κάνω κάρφωμα για να απαλλαγούμε μια ώρα νωρίτερα. Θα τους ευγνωμονώ σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι και θα φροντίσω να ψηφίσω για τον επόμενο γύρο κάναν αθώο δίνοντάς τους έναν γύρο ως ένδειξη ευχαριστίας.

Το περάσατε έτσι. Για μένα, αν είσαι πολίτης ακόμα και να βλέπεις άλλο πολίτη να παίζει άσχημα, αυτό το πράγμα δεν το κάνεις. Και να λες ότι θα ψηφίσεις και πολίτη στον επόμενο γύρω, it boggles my mind. Θα έχουμε δηλαδή τον ικαρίωνα και τον ντουκ που μισούνται μεταξύ τους και αν είναι και οι 2 καλοί ρόλοι η μαφία έχει κερδίσει από τώρα με τα μέτωπα που άνοιξαν και τη τεράστια θολούρα που έπεσε. Επίσης, τα wall of text του ικαρίωνα δεν είναι consistent όπως έχουν δείξει αρκετοί παίκτες.

Συνεπώς, επειδή πρέπει να ψηφίσω από τώρα, η ψήφος μου για τον επόμενο γύρο πηγαίνει στον Ικαρίωνα. Μιλάει παρα πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη του, πετάει το μπαλάκι εδώ και εκεί. κατηγορεί αβέρτα διάφορους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι επωφελείται πιο πολύ η μαφία παρά οι πολίτες από αυτά που γράφει. Ελπίζω στα επόμενα του ποστ να είναι λίγο πιο ξεκάθαρος. Προφανώς δεν τη κλειδώνω ακόμα, απλά επειδή θα λείπω το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω αν θα έχω σήμα εκεί που θα πάω. Κάποιοι παίκτες πέρασαν στο ντουκου αυτό το γύρο χωρίς πολλά πολλά και είναι επικίνδυνο αυτό.

Ξαναλέω, αύριο αν έχω σήμα θα συμμετέχω. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να μπω μέχρι κάποια απογευματινή ώρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Τι γίνεται παιδιά, πάμε να στρέψουμε υποψιες προς τον Pol και την Ερις; Ήσυχοι παίκτες που επειδή παίζουν πρώτη φορά και είναι λογικό να κάνουν λάθη ή να παραλείψουν κάποια πράγματα, είναι εύκολοι στόχοι; Η Ερις δεν μου έχει δειξει και πολλά για να πω την αλήθεια, ο Πολ όμως δεν μου φαίνεται ότι παίζει σαν μαφία. Μου φαίνεται απλά ότι παίζει όπως θα έπαιζε οποιοσδήποτε νέος παίκτης. Πιστευω ότι πρέπει να κοιτάξουμε λίγο πίσω παλι και να σκεφτούμε κάποια πράγματα. Το ποστ που έκανα παραπάνω δεν σχολιάστηκε και θα ήθελα να το δείτε. Συμφωνώ με αυτό ακριβώς που λέει ο tsarachaf. O Dume μάζεψε πολλές ψήφους και ξέφυγε πολύ γρηγορα και θεωρώ ότι και η Χιμελα βοήθησε σε αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
23 παίκτες παίζουν ας κρίνει ο καθένας, δεν νομίζω αυτό που γράφω να είναι τόσο παράξενο

Γιατί 23; 25 δεν ξεκινήσαμε; Μόνο ο Fast έφυγε προς το παρόν, οπότε πάμε στους 24. Μήπως αφαίρεσες κατά λάθος και αυτόν που σκότωσες το βράδυ;

Συγγνώμη αλλά σε αυτό θα είμαι κάθετος. Όταν το στυλ ενός ποστ, είναι επίθεση σε κάποιον άλλο παίκτη, όχι για τις ιδέες του, αλλά για το ποιος είναι, δεν μπορώ να το δεχτώ και να το ανεχτώ. Έχει δουλέψει και έχει τρέξει πολύς κόσμος για αυτό το παιχνίδι με μοναδικό γνώμονα να περάσουμε όλοι καλά. Κι επειδή πολύ εύκολα, το δεν είναι τίποτα σοβαρό, ξεφεύγει τελείως καλύτερα να ειπωθεί από την αρχή για να μην χαλάσουμε τις καρδιές μας μετά...

Δεν σχολίασα το ποιος είναι αλλά το πώς παίζει, το πώς είναι ως παίκτης όχι σαν άνθρωπος. Υπάρχει διαφορά.


Εδώ κάνεις πρώτο σχόλιο περί ισοψηφίας. Και ναι, δεν είναι καλό να βγούνε δύο αθώοι σε ισοψηφία, αλλά και δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποιος ένοχος ανάμεσά σας και εσύ έκανες ακριβώς το ίδιο μετά παρακαλώντας για ισοψηφία ανάμεσα σε φαστ και νεφέλη, που επίσης υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να ήταν/είναι και οι δύο αθώοι. Οπότε, γιατί το δικό σου είναι κομπλέ σαν σκέψη και κάποιον άλλον τον κάνει κατευθείαν ύποπτο;

Εδώ λες εσύ ότι θα προσφέρει πολλά ακόμη κι αν είσαι εσύ σε ισοψηφία!! Με τον Ντιουμ!!! Wtf dude? Make up your mind:confused:

Εδώ σ' έχασα. Νομίζω ότι σου προκλήθηκε σύγχυση απ' το γεγονός ότι διάβασες λάθος μια πρόταση που έγραψε. Δεν είπα ότι θα προσφέρει πολλά ακόμη κι αν είμαι εγώ σε ισοψηφία με τον Ντιουμ. Είπα ότι δεν θα προσφέρει πολλά. Έχει ένα ''δεν'' εκεί η πρόταση. Λέω το εξής: ''Δεν θεωρώ πως μια ισοψηφία ανάμεσα στους δύο ή και σε μένα θα προσφέρει πολλά''. Επιδιώκω ασφαλώς ισοψηφίες. Δεν με ενδιαφέρει ας φανούν κάποιοι αθώοι. Απ' το να βαδίζουμε εντελώς στα τυφλά καλύτερα έτσι. Αλλά οι ισοψηφίες πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν κάπως και όχι να είναι ανάμεσα σε δύο αθώους. Ήθελα πολύ να πάμε σε ισοψηφία χτες αλλά....


Δεύτερον, θα ήθελες να μου εξηγήσεις τι σε πείραξε στην ψήφο μου στον Fast?

Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι θέλεις να φεύγουν παίκτες που δεν βοηθούν. Κι εγώ έτσι κάνω. Απλώς βλέποντας μετά το τι έγινε με τον Fast κι ότι έπεσαν πάνω του, θεώρησα ότι θα μπορούσες απλώς να ήθελες να παρακινήσεις την ψηφοφορία και προς κάποιον που λόγω των λίγων πραγμάτων που είπε θα μάζευε ψήφους, ώστε να σώσεις ίσως τον DumeNuke μια και δεν ήθελες να ψηφίσεις εμένα. Προσωπικά όπως είπα, δεν με πολυπείραξε το ότι έφυγε ο Fast. Δεν βοηθούσε και δεν φαινόταν να είχε όρεξη να γράφει παρατηρήσεις για το παιχνίδι. Απλώς κάνω κι εγώ διάφορες θεωρίες σε συνδυασμό με τα όσα είπα για σένα για το σήμα που ίσως έστειλες.

Θέλεις να μας πεις και γιατί; Επίσης τι φάση με τις συμβουλές σε όλους τους ρόλους;;

Έγραψα παραπάνω γιατί θεωρώ τον emmanouilmyrgia μάλλον αθώο, στην ερώτηση που μου έκανε ο Τάσος. Όσο για τις συμβουλές δεν νομίζω ότι υποχρεώνω κάποιον να κάνει κάτι. Απλώς λέω μια άποψη που έχω. Αν θα με ακούσει ή όχι είναι δικό του θέμα.


Εδώ όμως θα ψιλοσυμφωνήσω μαζί σου. Αρχίζω να πιστεύω ότι την γλίτωσε πολύ πολύ πολύ εύκολα ο Ντιουμ, ενώ μάζευε τις ψήφους σαν στραγάλια στην αρχή. Κι ενώ στην αρχή πίστευα ότι πιο πολύ κάνει τον χαβαλέ του, μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να μου θυμίζει πολύ τον μαφιόζο ντιουμ που προσπαθεί να φαίνεται ότι έχει επιχειρήματα, αλλά είναι κατά βάση τρολοεπιχειρήματα.
Επίσης ενώ λύσσαξε μόλις μάζεψε ψήφους και πόσταρε κάθε 10 λεπτά, μόλις μειώθηκαν οι ψήφοι του εξαφανίστηκε κι αυτός...
Και τέλος, δεν μου άρεσε καθόλου, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, ότι ξεκίνησε να κατηγορεί για μαφία όσους τον ψήφισαν, αυτό μου δείχνει πανικό κι ότι ψάχνει από κάπου να πιαστεί, γιατί δεν έχει βάση.
Επίσης, εγώ δεν τον θεωρώ ΔΑ αλλά μαφιόζο, σε περίπτωση που δεν έγινε σαφές. Και όχι δεν είναι προτιμότερο να φύγει ο ΔΑ από μαφιόζο.

Αντιλαμβάνεσαι βέβαια ότι αυτό που λες εδώ, δεν σε κολακεύει καθόλου ως παίκτη και μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ύποπτο; Διότι πολύ απλά, έχεις κακό ρόλο, ψάχνεις κάπου να κρυφτείς, δικαιολογία να μην σε πάρουν οι άλλοι στα σοβαρά και την βγάζεις λάδι για πολλούς γύρους έτσι.
Είναι η κλασσική δικαιολογία του άπειρου μαφιόζου, που δεν μπλέκει και απλώς προσπαθεί να περάσει απαρατήρητος.

Άρα θεωρείς κι εσύ πως κάτι υπάρχει ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. Xαίρομαι. Ελπίζω να τους ψηφίσεις κιόλας. Απλώς πιστεύω πως δεν μπορεί να είναι και οι δυο μαφιόζοι και αναφέρομαι πάλι σε αυτό που είχα γράψει για το ''μυρίζομαι'' και το ''μυρίζονται''. Αν ήταν κι οι δυο μαφιόζοι δεν θα χρειαζόταν να συνδεθούν μεταξύ τους με τόσο φανερό τρόπο ή ακριβέστερα να συνδέσει τον εαυτό του έμμεσα ο Johnny με τον Dumenuke. Επομένως κάτι άλλο παίζει. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο Dumenuke είναι ΔΑ που προσπαθεί να βρει δολοφόνους. Γράφει για την καλή του όσφρηση, γίνεται ένα θέμα που τον ειρωνεύομαι εγώ για την ''καλή του όσφρηση'' και ο μαφιόζος Johnny βρίσκει πάνω σ' αυτό ένα καλό πάτημα για να δώσει σήμα στον ΔΑ αναφερόμενος σε κάτι που θα παρέπεμπε έμμεσα σ' αυτόν, δηλαδή στη φράση που είχε χρησιμοποιήσει. Δεν κολλάει να είναι και οι δυο μαφιόζοι. Ειδικά ο ρόλος του Dumenuke αν αποκαλυφθεί θα ρίξει φως σε πολλά πράγματα π.χ. στην αλλαγή ψήφου από πάνω του που έκανε η Himela, στην τρίτη ψήφο που του είχαν ρίξει ο emmanouil και η Eileen, στην υπεράσπισή του από κάποια άτομα (μέσα σ' αυτά είσαι κι εσύ) και σε άλλα πολλά. Όσο για το αν συμφέρει να βγει μαφιόζος ή ΔΑ, γενικά μας συμφέρει να βγουν κακοί ρόλοι, όποιοι κι αν είναι. Αλλά επειδή κάπου εκεί έξω υπάρχει κι ένα αλεξίσφαιρο που τρέμει το φυλλοκάρδι του μην φύγει αδίκως επειδή θα το διώξει ο ΔΑ με ανταλλαγή ψήφου ή επειδή θα το χτυπήσουν οι δολοφόνοι τη βραδιά που θα κοιμηθεί μαζί του η πόρνη, θα ένιωθε πολύ πιο άνετα αν έφευγαν αυτοί οι ρόλοι. Άσε που ο Dumenuke αν είναι ΔΑ ξεκαθαρίζουν ένα σωρό πράγματα στο παιχνίδι ενώ αν ο Johnny είναι μαφιόζος δεν θα μας δείξει πολλά αυτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Γιατί 23; 25 δεν ξεκινήσαμε; Μόνο ο Fast έφυγε προς το παρόν, οπότε πάμε στους 24. Μήπως αφαίρεσες κατά λάθος και αυτόν που σκότωσες το βράδυ;

Δεν μετράω τον εαυτό μου στους υπόλοιπους παίκτες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Άλλο ήθελα να πω εγώ..γιατί άλλαξες την ψήφο σου σε Himela και ύστερα αφού παίχτηκε η ακύρωση από τη Nefeli το γύρισες σε αυτή; Πέρα από το ότι δε θυμόσουν ότι ακυρώνεται και η επιπλέον, ήταν σκόπιμο για να δεις αν και πώς θα αντιδράσει;:hmm: Ή έγινε ξεκάθαρα για να τους φέρεις σε ισοψηφία;

Τι εννοείς γιατί την άλλαξα; Έπρεπε να αφαιρέσω μια ψήφο απ' τη Nefeli για να πάει 4-4 με τον Fast. Κάποιον έπρεπε να ψηφίσω. Επέλεγα να ψηφίσω τη Himela την οποία έτσι κι αλλιώς είχα κατηγορήσει. Αν και η ψήφος μου αυτή δεν είχε νόημα επειδή δεν θα έφευγε κανείς άλλος. Μετά που έριξε ακύρωση η Nefeli έπρεπε να την ξαναψηφίσω για να πάει σε ισοβαθμία με τον Fast. Ήθελα να πάνε ισοβαθμία.

Πάμε πάλι. Θα τα λέω κάθε χρόνο, μπας και συνεννοηθούμε κάποτε... Το να αποκαλύπτονται ρόλοι πολιτών, βοηθά κατά κύριο λόγο την μαφία, που ψάχνει ενεργητικά τους ρόλους των πολιτών, για να ξεφορτωθεί αυτούς που μπορούν να της κάνουν ζημιά. Με κάθε ρόλο που αποκαλύπτεται η μαφία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να βρει αυτούς που ψάχνει. Και μπορεί να τους βρει πιο πριν απ' ότι να βρουν οι πολίτες την μαφία επειδή απλά ξέρει και ποιους άλλους να εξαιρέσει από την αναζήτησή της.

Διαφωνώ σ' αυτό. Η μαφία ξέρει ποιοι είναι οι αθώοι. Όλοι οι υπόλοιποι πλην αυτής είναι αθώοι. Άντε υπάρχει και μια πόρνη για να την ανακαλύψει. Τον ΔΑ τον γνωρίζει. Δεν χρειάζεται να ψάξει για αθώους η μαφία. Για αθώους χρειάζεται να ψάξουμε οι αθώοι. Εγώ δεν μίλησα τόσο στο να αποκαλυφθούν ρόλοι αθώων αλλά να αποκαλυφθούν ποιοι είναι αθώοι για να μην βαδίζουμε στα τυφλά. Και να αποκαλυφθεί κάποιος ρόλος σιγά τα ωά. Εξαρτάται απ' το πώς θα το διαχειριστούν οι υπόλοιποι πολίτες.

Το περάσατε έτσι. Για μένα, αν είσαι πολίτης ακόμα και να βλέπεις άλλο πολίτη να παίζει άσχημα, αυτό το πράγμα δεν το κάνεις. Και να λες ότι θα ψηφίσεις και πολίτη στον επόμενο γύρω, it boggles my mind. Θα έχουμε δηλαδή τον ικαρίωνα και τον ντουκ που μισούνται μεταξύ τους και αν είναι και οι 2 καλοί ρόλοι η μαφία έχει κερδίσει από τώρα με τα μέτωπα που άνοιξαν και τη τεράστια θολούρα που έπεσε. Επίσης, τα wall of text του ικαρίωνα δεν είναι consistent όπως έχουν δείξει αρκετοί παίκτες.

Άλλ' αντ' άλλα, της Αγγελικής το γάλα. Το παραπάνω σχόλιο το οποίο είχε επισημάνει και η Himela (πράγμα που δείχνει ότι δεν διαβάζεις το τι γράφουμε), ήταν ασφαλώς ειρωνικό. Λες να είμαι μαφιόζος και να έλεγα έτσι δημόσια στους μαφιόζους τέτοιο πράγμα; Γιατί; Για να με ψηφίσουν οι αθώοι. Η πλάκα είναι ότι κάπου παραπάνω λες για τον εαυτό σου ''λέτε να είμαι μαφιόζος και να έλεγα πως κάποιον ήταν πολίτης και να τον ψήφιζα; μαφιόζος απ' τα lidl''. Ενώ εσύ θεωρείς χαζό να έκανες κάτι τέτοιο ως μαφιόζος, ωστόσο δεν θεωρείς χαζό να το έκανε κάποιος άλλος. Προφανώς με θεωρείς μάλλον μαφιόζο απ' τα lidl. Επίσης δεν μου απάντησες το γιατί είπες ότι παίζουμε 23 άτομα ενώ προς το παρόν είμαστε 24. Ίσως αφαίρεσες κατά λάθος και το άτομο που σκότωσες το βράδυ.
Συνεπώς, επειδή πρέπει να ψηφίσω από τώρα, η ψήφος μου για τον επόμενο γύρο πηγαίνει στον Ικαρίωνα. Μιλάει παρα πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη του, πετάει το μπαλάκι εδώ και εκεί. κατηγορεί αβέρτα διάφορους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι επωφελείται πιο πολύ η μαφία παρά οι πολίτες από αυτά που γράφει. Ελπίζω στα επόμενα του ποστ να είναι λίγο πιο ξεκάθαρος. Προφανώς δεν τη κλειδώνω ακόμα, απλά επειδή θα λείπω το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω αν θα έχω σήμα εκεί που θα πάω. Κάποιοι παίκτες πέρασαν στο ντουκου αυτό το γύρο χωρίς πολλά πολλά και είναι επικίνδυνο αυτό.

Ξαναλέω, αύριο αν έχω σήμα θα συμμετέχω. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να μπω μέχρι κάποια απογευματινή ώρα.

Λυπάμαι αλλά δεν πρέπει να είσαι συνασπισμένος με τους καλούς. Κάτι άσχετο. Μισώ τόσο πολύ αυτούς που λένε ''μιλάει πολύ αυτός, ας τον βγάλουμε''. Δεν φτάνει που παρακολουθώ ανελλιπώς το παιχνίδι και προσπαθώ να μην αφήσω τίποτα να περάσει απαρατήρητο, με κατηγορείς κι από πάνω.Τι σημασία έχει αν λέω πολλά αν αυτά έχουν βάση; Μπορείς να με κατηγορήσεις για κάτι που είπα και δεν έχει βάση αλλά όχι αόριστα επειδή λέω πολλά. Αν δηλαδή αυτά που λέω είναι σωστά, θα πρέπει να φύγω κι ας λέω σωστά πράγματα; Αν δεν μπορείς να διαβάζεις πολλά πράγματα μην παίζεις παλέρμο. Το παλέρμο θέλει συζήτηση και επιχειρηματολογία. Έχω θέσει ένα σωρό επιχειρήματα για ένα σωρό ζητήματα και δεν έχεις φέρει ούτε ένα επιχείρημα για κάτι. Κατηγορώ διάφορους παίκτες επειδή αναζητώ να βρω στοιχεία και επειδή θέλω να ξυπνήσω λίγο το παιχνίδι και να τους ωθήσω να εκτεθούν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
:sleep:

Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S
  6. DumeNuke
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia
  10. Himela
  11. Ikarionas --> DumeNuke
  12. JKaradakov
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf
  21. Wild_Boy
  22. Ερις
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
1 DumeNuke
1 Ikarionas

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ναι, το κατάλαβα τώρα αυτό αλλά εφόσον μπήκα σε αυτό το λούκι δεν έχει σημασία αν με κολακεύει ή όχι αλλά αν με καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι παίκτες. Βασικά δεν είναι τόσο κακό αυτό που έκανα αλλά δίνει τεράστιο πάτημα σε άλλους για να με κατηγορήσουν. Ωστόσο πιστεύω το ίδιο ακριβώς πράγμα έκαναν πολλοί. Θα μπορούσα να ψηφίσω φαστ με την πανεύκολη δικαιολογία ότι η ψήφος του ήταν αδικαιολόγητη. Αυτό έκανες και εσύ. Πήγα να δείξω τις προθέσεις μου μέσω Λαμίας. Τέλος πάντων, όσο παίζεις μαθαίνεις. Έχω σχηματίσει άποψη για αρκετούς αυτή τη στιγμή για μένα όμως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Η νύχτα ίσως μας δείξει κάποια πράγματα. Εντωμεταξύ πιαστήκατε από το δικό μου ποστ που λέω ότι μάλλον ψήφισα πολίτη αλλά τον ικαρίωνα που είπε αυτό εδώ το πράγμα:

Λοιπόν, εγώ πιάνομαι απ' όλα και σου λέω ότι είναι τακτική που ακολουθούν άπειροι μαφιόζοι, οπότε ναι προσπαθώ να είμαι ψιλιασμένος σε τέτοια πράγματα, ειδικά όταν κάποιος το κάνει τόσο έντονα όσο εσύ, που το σχολίασες ότι περιμένεις να δεις τι θα κάνουν οι πιο έμπειροι για να δεις τι θα κάνεις. Και ασχολήθηκα πιο πολύ με αυτό παρά με την ψήφο σου αν πρόσεξες.


Το περάσατε έτσι. Για μένα, αν είσαι πολίτης ακόμα και να βλέπεις άλλο πολίτη να παίζει άσχημα, αυτό το πράγμα δεν το κάνεις. Και να λες ότι θα ψηφίσεις και πολίτη στον επόμενο γύρω, it boggles my mind. Θα έχουμε δηλαδή τον ικαρίωνα και τον ντουκ που μισούνται μεταξύ τους και αν είναι και οι 2 καλοί ρόλοι η μαφία έχει κερδίσει από τώρα με τα μέτωπα που άνοιξαν και τη τεράστια θολούρα που έπεσε. Επίσης, τα wall of text του ικαρίωνα δεν είναι consistent όπως έχουν δείξει αρκετοί παίκτες.

Δες, τι παίζει με τον ικαρίωνα. Γενικά τα κάνει αυτά. Οπότε ναι, δεν έκατσα να το αναλύσω αυτό το συγκεκριμένο ιδιαίτερα, γιατί δεν θεωρώ ότι θα καρφωνόταν έτσι και σε σημείο που δεν γινόταν και κάτι πολύ έντονο στο παιχνίδι.
Είναι πιθανό να το κάνει για ξεκάρφωμα; Σαφώς, απλώς για την ώρα του δίνω benefit of a doubt.
Ότι υπάρχουν αντιφατικά πράγματα στα σχόλιά του, ισχύει, το είπα και πριν.

Συνεπώς, επειδή πρέπει να ψηφίσω από τώρα, η ψήφος μου για τον επόμενο γύρο πηγαίνει στον Ικαρίωνα. Μιλάει παρα πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη του, πετάει το μπαλάκι εδώ και εκεί. κατηγορεί αβέρτα διάφορους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι επωφελείται πιο πολύ η μαφία παρά οι πολίτες από αυτά που γράφει. Ελπίζω στα επόμενα του ποστ να είναι λίγο πιο ξεκάθαρος. Προφανώς δεν τη κλειδώνω ακόμα, απλά επειδή θα λείπω το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω αν θα έχω σήμα εκεί που θα πάω. Κάποιοι παίκτες πέρασαν στο ντουκου αυτό το γύρο χωρίς πολλά πολλά και είναι επικίνδυνο αυτό.

Αλλά τώρα δες τι κάνεις. Λες ότι θα λείπεις όλη μέρα αύριο. Κι αντί να κάτσεις να σχολιάσεις 2-3 πράγματα παραπάνω για να ψηφίσεις, πας και πιάνεσαι από ένα ποστ πριν 15 ώρες και βασίζεις την ψήφο σου σ' αυτό. Είναι σαν να ψάχνεις να βρεις κάποιον να του φορτώσεις κάτι, για να μην σου την πούμε πάλι, αλλά δεν προσπαθείς να το στηρίξεις σε κάτι πιο απτό και πρόσφατο...

Δεν σχολίασα το ποιος είναι αλλά το πώς παίζει, το πώς είναι ως παίκτης όχι σαν άνθρωπος. Υπάρχει διαφορά.

Δεν θέλω να το αναλύσω άλλο το συγκεκριμένο θέμα, νομίζω ήμουν αρκετά σαφής στα προηγούμενα ποστ.


Εδώ σ' έχασα. Νομίζω ότι σου προκλήθηκε σύγχυση απ' το γεγονός ότι διάβασες λάθος μια πρόταση που έγραψε. Δεν είπα ότι θα προσφέρει πολλά ακόμη κι αν είμαι εγώ σε ισοψηφία με τον Ντιουμ. Είπα ότι δεν θα προσφέρει πολλά. Έχει ένα ''δεν'' εκεί η πρόταση. Λέω το εξής: ''Δεν θεωρώ πως μια ισοψηφία ανάμεσα στους δύο ή και σε μένα θα προσφέρει πολλά''. Επιδιώκω ασφαλώς ισοψηφίες. Δεν με ενδιαφέρει ας φανούν κάποιοι αθώοι. Απ' το να βαδίζουμε εντελώς στα τυφλά καλύτερα έτσι. Αλλά οι ισοψηφίες πρέπει να μπορούν να βοηθήσουν κάπως και όχι να είναι ανάμεσα σε δύο αθώους. Ήθελα πολύ να πάμε σε ισοψηφία χτες αλλά....

Έχεις δίκιο, μου ξέφυγε το δεν. Διόρθωσα και το προηγούμενο ποστ σε περίπτωση που κάποιος κάνει διαγώνιο διάβασμα να μην παραπλανήσω κόσμο.

Με τις ισοψηφίες συμφωνώ υπό ορισμένες συνθήκες, με την αποκάλυψη ρόλων όχι, τα είπα και πριν αυτά.

Ναι καταλαβαίνω το σκεπτικό ότι θέλεις να φεύγουν παίκτες που δεν βοηθούν. Κι εγώ έτσι κάνω. Απλώς βλέποντας μετά το τι έγινε με τον Fast κι ότι έπεσαν πάνω του, θεώρησα ότι θα μπορούσες απλώς να ήθελες να παρακινήσεις την ψηφοφορία και προς κάποιον που λόγω των λίγων πραγμάτων που είπε θα μάζευε ψήφους, ώστε να σώσεις ίσως τον DumeNuke μια και δεν ήθελες να ψηφίσεις εμένα. Προσωπικά όπως είπα, δεν με πολυπείραξε το ότι έφυγε ο Fast. Δεν βοηθούσε και δεν φαινόταν να είχε όρεξη να γράφει παρατηρήσεις για το παιχνίδι. Απλώς κάνω κι εγώ διάφορες θεωρίες σε συνδυασμό με τα όσα είπα για σένα για το σήμα που ίσως έστειλες.

Καλά κάνεις για τις θεωρίες, όπως είδες δεν πήγα να σε κράξω, απλώς απάντησα και εξήγησα το σκεπτικό μου.
Δεν ήθελα να ψηφίσω εσένα ή τον Ντιουμ σ' εκείνη την φάση, δεν ήθελα να ρίξω άκυρη ψήφο και πήγα στον φαστ, λόγω συμπεριφοράς. Και στην πορεία δεν με έπεισε με κάποιο τρόπο ώστε να αλλάξω γνώμη.


Άρα θεωρείς κι εσύ πως κάτι υπάρχει ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. Xαίρομαι. Ελπίζω να τους ψηφίσεις κιόλας. Απλώς πιστεύω πως δεν μπορεί να είναι και οι δυο μαφιόζοι και αναφέρομαι πάλι σε αυτό που είχα γράψει για το ''μυρίζομαι'' και το ''μυρίζονται''. Αν ήταν κι οι δυο μαφιόζοι δεν θα χρειαζόταν να συνδεθούν μεταξύ τους με τόσο φανερό τρόπο ή ακριβέστερα να συνδέσει τον εαυτό του έμμεσα ο Johnny με τον Dumenuke. Επομένως κάτι άλλο παίζει. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι ότι ο Dumenuke είναι ΔΑ που προσπαθεί να βρει δολοφόνους. Γράφει για την καλή του όσφρηση, γίνεται ένα θέμα που τον ειρωνεύομαι εγώ για την ''καλή του όσφρηση'' και ο μαφιόζος Johnny βρίσκει πάνω σ' αυτό ένα καλό πάτημα για να δώσει σήμα στον ΔΑ αναφερόμενος σε κάτι που θα παρέπεμπε έμμεσα σ' αυτόν, δηλαδή στη φράση που είχε χρησιμοποιήσει. Δεν κολλάει να είναι και οι δυο μαφιόζοι. Ειδικά ο ρόλος του Dumenuke αν αποκαλυφθεί θα ρίξει φως σε πολλά πράγματα π.χ. στην αλλαγή ψήφου από πάνω του που έκανε η Himela, στην τρίτη ψήφο που του είχαν ρίξει ο emmanouil και η Eileen, στην υπεράσπισή του από κάποια άτομα (μέσα σ' αυτά είσαι κι εσύ) και σε άλλα πολλά. Όσο για το αν συμφέρει να βγει μαφιόζος ή ΔΑ, γενικά μας συμφέρει να βγουν κακοί ρόλοι, όποιοι κι αν είναι. Αλλά επειδή κάπου εκεί έξω υπάρχει κι ένα αλεξίσφαιρο που τρέμει το φυλλοκάρδι του μην φύγει αδίκως επειδή θα το διώξει ο ΔΑ με ανταλλαγή ψήφου ή επειδή θα το χτυπήσουν οι δολοφόνοι τη βραδιά που θα κοιμηθεί μαζί του η πόρνη, θα ένιωθε πολύ πιο άνετα αν έφευγαν αυτοί οι ρόλοι. Άσε που ο Dumenuke αν είναι ΔΑ ξεκαθαρίζουν ένα σωρό πράγματα στο παιχνίδι ενώ αν ο Johnny είναι μαφιόζος δεν θα μας δείξει πολλά αυτό.

Μικρή διόρθωση, αν κοιτάξεις καλά, δεν υπερασπίστηκα ποτέ τον Ντιουμ, είπα ότι δεν ήθελα να φύγει στον προηγούμενο γύρο, αλλά δεν πήγα να τον αθωώσω, ήθελα να του δώσω χρόνο για να συμμετέχει και να βρούμε περισσότερα πράγματα.
Γενικά σου λέω ότι πιστεύω, πιο πολύ ότι είναι στην ορίτζιναλ μαφία, αλλά δεν θα τα χαλάσουμε εκεί, καταλαβαίνω γιατί πιθανώς προτιμάς να επιμείνεις στο σενάριο του ΔΑ. Αλλά ναι, αν μάθουμε κάτι παραπάνω για τον Ντιουμ, πιστεύω θα βοηθήσει περισσότερο την ροή του παιχνιδιού. Πιθανότατα η ψήφος μου θα πάει προς τα κει, αλλά θα περιμένω να δω τι θα γραφτεί μέχρι το πρωί για να ψηφίσω.
Ο Johnny με μπερδεύει πολύ, από την μία δεν μου κάνει κάτι τόσο χτυπητό, αλλά από την άλλη μοιάζει πάρα πολύ με άπειρο μαφιόζο που προσπαθεί να περάσει στην αφάνεια. Σίγουρα όμως έχω έναν αστερίσκο στο όνομά του για να βγάλω άκρη στην πορεία.

Διαφωνώ σ' αυτό. Η μαφία ξέρει ποιοι είναι οι αθώοι. Όλοι οι υπόλοιποι πλην αυτής είναι αθώοι. Άντε υπάρχει και μια πόρνη για να την ανακαλύψει. Τον ΔΑ τον γνωρίζει. Δεν χρειάζεται να ψάξει για αθώους η μαφία. Για αθώους χρειάζεται να ψάξουμε οι αθώοι. Εγώ δεν μίλησα τόσο στο να αποκαλυφθούν ρόλοι αθώων αλλά να αποκαλυφθούν ποιοι είναι αθώοι για να μην βαδίζουμε στα τυφλά. Και να αποκαλυφθεί κάποιος ρόλος σιγά τα ωά. Εξαρτάται απ' το πώς θα το διαχειριστούν οι υπόλοιποι πολίτες.

Αυτό είναι μία από τις διαφορές του λάιβ με το ονλάιν Παλέρμο. Ισχύει ότι στο λάιβ η μαφία δεν ψάχνει τους υπόλοιπους ρόλους, αλλά στο ονλάιν είναι τελείως διαφορετικό. Αν δεν ψάξει η μαφία να έχει σταμπαρισμένους παίκτες όπως: πληροφοριοδότη, ντετέκτιβ, ΑΜ, μάγισσα κινδυνεύει να την πατήσει από κάποιον από αυτούς. Γι' αυτό και ψάχνουν για ρόλους, από την πρώτη μέρα. Και γι' αυτό επιμένω ότι δεν είναι καλό να αποκαλύπτονται ρόλοι.


Αυτά για σήμερα, πάω για ύπνο. Το πρωί θα δουλεύω όποτε δεν θα το λιώσω, θα μπω να σας διαβάσω, να ψηφίσω και λεπτομέρειες από το μεσημέρι και μετά. Καληνύχτα σας...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Τ
Λυπάμαι αλλά δεν πρέπει να είσαι συνασπισμένος με τους καλούς. Κάτι άσχετο. Μισώ τόσο πολύ αυτούς που λένε ''μιλάει πολύ αυτός, ας τον βγάλουμε''. Δεν φτάνει που παρακολουθώ ανελλιπώς το παιχνίδι και προσπαθώ να μην αφήσω τίποτα να περάσει απαρατήρητο, με κατηγορείς κι από πάνω.Τι σημασία έχει αν λέω πολλά αν αυτά έχουν βάση; Μπορείς να με κατηγορήσεις για κάτι που είπα και δεν έχει βάση αλλά όχι αόριστα επειδή λέω πολλά. Αν δηλαδή αυτά που λέω είναι σωστά, θα πρέπει να φύγω κι ας λέω σωστά πράγματα; Αν δεν μπορείς να διαβάζεις πολλά πράγματα μην παίζεις παλέρμο. Το παλέρμο θέλει συζήτηση και επιχειρηματολογία. Έχω θέσει ένα σωρό επιχειρήματα για ένα σωρό ζητήματα και δεν έχεις φέρει ούτε ένα επιχείρημα για κάτι. Κατηγορώ διάφορους παίκτες επειδή αναζητώ να βρω στοιχεία και επειδή θέλω να ξυπνήσω λίγο το παιχνίδι και να τους ωθήσω να εκτεθούν.

Το επιχείρημα μου είναι απλό. Έχεις ρίξει αόριστες κατηγορίες για να "κοψεις κίνηση", το οποίο ναι μεν μπορεί να βοηθήσει εσένα να καταλάβεις ρόλους, αλλά παράλληλα μπερδεύει όλους τους υπόλοιπους πολίτες που δεν ξέρουν κάτι παραπάνω. Δηλαδή σκέψου μπορεί να έχεις κατηγορήσει έναν αθώο, να έχεις βάλει την σκέψη στα μυαλά των απλώς πολιτών ότι "χμμ, αυτός μπορεί να είναι κακός" και κάνεις τη δουλειά των μαφιόζων πιο εύκολη. Αυτά ΑΝ είσαι καλος. Αν είσαι κακός βολεύει να το παίζεις "ο καλός που ψάχνει όλα τα σενάρια". Προφανώς ο αρχιμαφιόζος δε θα έκανε κάτι τέτοιο (σίγουρα κρατάει πολύ διακριτική στάση αυτή τη στιγμή) αλλά οι μαφιόζοι λογικά θα έχουν έναν που μιλάει πολύ και προσπαθεί να πάρει την εμπιστοσύνη των καλών, με το απαραίτητο ρίσκο φυσικά. Όμως όπως προείπα, ακόμα και στο σενάριο του να είσαι καλός, εμένα προσωπικά με μπέρδεψες περισσότερο από ότι με βοήθησες. Θα βοηθήσει η νύχτα να καταλάβουμε κάποια πράγματα όπως και το τι θα γράψουν οι υπόλοιποι παίκτες που δε μίλησαν πολύ και μπορεί να έχουν ρόλους που παίζουν τη νύχτα. Επίσης περιμένω καινούριες παρατηρήσεις από Eileen, Τάσος97 και την ψήφο του tsarachaf οι οποίοι μπόρεσαν να γράψουν πολύ σωστές σούμες από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.

Επίσης, δε θα μου πεις εμένα αν θα παίξω παλέρμο ή όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αγενής. Προσπαθείς να περάσεις τον εαυτό σου ως αυθεντία με υπερβολικό ζήλο. Μπορεί να είσαι απλά ένας παθιασμένος πολίτης. Μπορεί και όχι.

Αλλά τώρα δες τι κάνεις. Λες ότι θα λείπεις όλη μέρα αύριο. Κι αντί να κάτσεις να σχολιάσεις 2-3 πράγματα παραπάνω για να ψηφίσεις, πας και πιάνεσαι από ένα ποστ πριν 15 ώρες και βασίζεις την ψήφο σου σ' αυτό. Είναι σαν να ψάχνεις να βρεις κάποιον να του φορτώσεις κάτι, για να μην σου την πούμε πάλι, αλλά δεν προσπαθείς να το στηρίξεις σε κάτι πιο απτό και πρόσφατο...
Εσύ κρατάς ουδέτερη στάση και σχολιάζεις τους άλλους προς το παρόν χωρίς να μας δείχνεις ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να αποτελεί μέλος μαφίας. Αν έχεις εσύ κάτι πιο πρόσφατο, σε παρακαλώ να το πεις. Εγώ ελπίζω να έχω σήμα ώστε να μπορώ να συμμετέχω όλη μέρα πάντως! Απλά, χτύπα ξύλο, δεν μπορέσω, ήθελα να πω ότι με έχει μπερδέψει ο τρόπος παιχνιδιού του συγκεκριμένου παίκτη. Αύριο λογικά που θα αρχίσουν να γράφουν όλοι πάλι θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε ένα καλύτερο view. Επίσης είναι προφανές ότι ο Ικαρίωνας έχει συμμάχους. Θέλω να δω τι θα πουν και που θα κάνουν επίθεση αυτοί. Θα έρθουν σε μένα για αντίποινα που ψήφισα το φίλο τους, έχουν καταλάβει κάποιον κακό και θα πάνε σε εκείνον(?), θα πιαστούν στη φράση μου την οποία νομίζω έχω δικαιολογήσει επαρκώς πολλαπλές φορές; Δηλαδή αν ψηφίζω κάποιον πριν κλειδώσω μπορεί απλώς να θέλω να δω τι κάνει ο σύμμαχος του. Όχι όμως "αβέρτα άιντε πάμε" όπως έκανε αυτός.

Ο Johnny με μπερδεύει πολύ, από την μία δεν μου κάνει κάτι τόσο χτυπητό, αλλά από την άλλη μοιάζει πάρα πολύ με άπειρο μαφιόζο που προσπαθεί να περάσει στην αφάνεια. Σίγουρα όμως έχω έναν αστερίσκο στο όνομά του για να βγάλω άκρη στην πορεία.

Καλά προφανώς το παίζω χάλια :hehe: Απλά αυτή τη στιγμή υπάρχουν παίκτες που έχουν ρίξει τα φώτα τους πάνω μου και θεωρώ το λόγο τελείως αβάσιμο. Ο Ικαρίωνας πήγε και βρήκε τις παρενθέσεις σε ένα ρήμα που έβαλα, ομολογώ ότι αναλύει τα πάντα (ή όσα θέλει να αναλύσει?) αλλά εγώ δεν είχα προσέξει καν τι είχε γράψει ο ντιουκ εκείνη την ώρα πόσο μάλλον να το εφαρμόσω. Όπως και να έχει, πιστεύω τη 2η μέρα θα φανερωθούν κάποιοι μαφιόζοι. Επίσης ελπίζω ο επόμενος που θα βγει να πει κάποιες πιο σημαντικές τελευταίες κουβέντες! Τελείωσε η πρώτη μέρα αλλά δεν έβγαλα κάποιο συμπέρασμα από τον Φαστ. Υποθέτω πως ήταν αθώος γιατί οι μαφιόζοι θα μπορούσαν να τον είχαν σώσει εύκολα.

Καληνύχτα και από μένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Καλημέρα από μένα, βλέπω ότι έχουν γραφτεί πολλά τα οποία δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα και θα διαβάσω το μεσημέρι/απόγευμα.

Για την ώρα θα δώσω την ψήφο μου στην ερις μήπως και μας πει μια δυο κουβέντες παραπάνω πέρα από το ότι την κουράζει ο λόγος του Ικρίωνα και φυσικά και μπορεί να αλλάξει μέχρι το βράδυ.

Επίσης ο Wild_boy πέρα από δύο ψήφους έχει πει ή αναφερθεί σε κάτι άλλο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημεραα!
Πάω ποσειδι όπως σας είχα πει και σήμερα και αύριο θα μαι από κινητό. Θα σας διαβάζω και θα ψηφίσω απλώς δεν έχω καλο smartphone για να γράψω με παραθέσεις ή μεγάλο post
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Γενικά δεν θα έχω αρκετό χρόνο σήμερα και ίσως και αύριο για να γράψω. Έχω ενημερώσει σχετικώς τη ΣΕ από χθες το πρωί.

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι. Από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και μετά έχω προλάβει να διαβάσω αποσπασματικά κείμενα, κυρίως όσα έχουν κάνει quote εμένα ή φαίνεται κάπου εμφανώς το όνομά μου.

Μέχρι στιγμής, με σειρά προτεραιότητας είναι:
methexys, Himela, Σπυράκος, Johny

Η methexys βγήκε από πολύ νωρίς και πήρε το μέρος μου, χωρίς να της έχω δώσει κάποιο ουσιώδη λόγο. Η αντίληψή μου λέει ότι γνώριζε ότι δεν είμαι ανάμεσα στους μαφιόζους και απλά διάλεξε έναν από τους δύο του διπόλου και πήγε μαζί του. Κλασική τεχνική μαφιόζου.

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. Ενδεχομένως να μην είναι μία από τους 6. Η θεωρία μου είναι ότι πίστεψε ότι είμαι μαφιόζος και ήρθε προς υπεράσπισή μου για να με βοηθήσει.

Από το Σπυράκο περίμενα περισσότερα. 2 μηνύματα πριν την ψηφοφορία, σχεδόν κενά. Σαν άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι παίζεται. Και ενώ τα άτομα που δεν έχουν πολύ συμμετοχή αποφεύγουν να υπερασπιστούν φωνακλάδες και άτομα που έχουν τραβήξει οικειοθελώς την προσοχή, είδα ένα 3ο μήνυμα που όχι μόνο με υπερασπίζεται, αλλά επιτίθεται και προσωπικά στον fast. WTF? Λογικά είναι ο ΔΑ και, αν δεν προετοιμάζει κάποιο χοντρό παιχνίδι, όπως έκανε ο ΔΑ στο περσινό Παλέρμο ο ΔΑ, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι. Ο βαθμός επικινδυνότητάς του εξαρτάται από τις κάρτες που κρατάει.

Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης. Ίσως να τον βολεύει να συνεχίσει τη διαμάχη που ξεκίνησα μαζί του χθες. Για μένα είναι μαφιόζος, απλά επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολοκληρωμένα το δεύτερο μισό της 4ης και συνολικά την 5η σελίδα κρατάω μια επιφύλαξη και τον κατατάσσω 4ο και όχι 2ο στη λίστα.

Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.
Θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μία δημοσίευση πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,005 μηνύματα.
Καλημέρα σε όλους! Για πάμε για τεραστίων διαστάσεων σεντόνι!

Με παραξενεψε η ψήφος σου μετά την φράση που είπες "θέλω δυναμικούς με όρεξη παίχτες και η Nefeligraf δεν μου το δείχνει. Με πολύ σιγουρια δε το λες?? Δεν ξέρεις ακόμα το playstyle της και αυτό το θεωρώ ύποπτη ξαφνική" επίθεση "

Ας ξεκινήσω από αυτό. Η Νεφέλη ήταν χαμένη όλη τη χτεσινή μέρα. Ξαφνικά μπαίνει και λέει κάποια γενικόλογα πράγματα ενώ είχαν συμβεί τόσα πολλά μέσα στη μέρα και αποδίδει την απουσία της όχι μόνο σε έλλειψη χρόνου (η οποία είναι σεβαστή) αλλά σε "αναποφασιστικότητα". Δηλαδή οτι μεν βλέπει τι γράφουμε αλλά δε θέλει να ανακατευτεί και να πει τη γνώμη της γιατί δεν έχει βγάλει συμπεράσματα. Well hello? Κανείς δεν έχει βγάλει συμπεράσματα, όλοι θεωρίες λέμε. Αν όλοι σκέφτονταν, μωρέ δε μιλάω αφού ακόμα δεν έχω βγάλει συμπεράσματα, το θρεντ θα περιείχε μόνο καλησπέρες και καλωσορίσματα. Είμαστε εδώ για να μιλάμε και να λέμε τις ιδέες μας. Εκεί πήγαινε το οτι θέλω δυναμικούς παίκτες και αυτό δεν το είδα στη Νεφέλη. Αντ' αυτού, κι ενώ την είχα τσιγκλίσει ψηφίζοντάς την, κι ενώ πήρε και τρίτη ψήφο από τον Ικαρίονα κινδυνεύοντας να βρεθεί σε πλειοψηφία, ακόμα και τότε δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να κάνει τις ύπουλες κινήσεις 1. να με ψηφίσει, δηλαδή έλεος, πιο προβλέψιμος πεθαίνεις και 2. να ακυρώσει τις ψήφους του Fast ώστε να τον αναγκάσει να φύγει αυτός στην ψηφοφορία. Όλα αυτά δε μου δείχνουν παίκτρια που θέλει να συνεισφέρει στο παιχνίδι αλλά που θέλει να σώσει το τομάρι της. Αυτά σε σχέση με τη Νεφέλη.

Για τον λόγο λοιπόν ότι δεν μου αρέσει να προσπαθούμε να αποκαλύψουμε ρόλους απο τόσο νωρίς και δεν σκέφτηκα καν να δημιουργήσω ισοπαλία και διαφωνώ με την προσπαθεια να δημιουργηθεί μια.

Άργησες κι εσύ να έρθεις χτες και θέλω ένα ποστ σου στο οποίο να εκθέτεις τις απόψεις σου για τη χτεσινή μέρα. Τι συμπεράσματα έχεις βγάλει; Δεν είδα παρακάτω κάπου να τα αναφέρεις.

τωρα που εχω εγω χρονο να διαβασω και να πω δε μενει κανενας μεσα χαχαχ

Τάσο είδα τα ποστ σου αλλά οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί που θέτεις ήταν από χτες το πρωί και θεώρησα οτι αργότερα είχαν απαντηθεί και γι' αυτό δε σου απάντησα. Μου αρέσουν οι σκέψεις σου όμως και θέλω να δω και κάποια συμπεράσματα που έχεις βγάλει έστω κι αν είναι πρώτη μέρα.

Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.

Κι εμένα μού φάνηκε ύποπτο αυτό που έκανε η Νεφέλη. Και πιο ύποπτο ακόμα οτι δεν έχει βγει ακόμα να σχολιάσει τις κινήσεις της. Πέρασαν πάνω από 12 ώρες από την ψηφοφορία. Καθόλου χρόνος πια;

Από τις αντιδράσεις του. Επιμένει πολύ σε συγκεκριμένα άτομα, το λέει το ξαναλέει, φαίνεται σίγουρος κλπ.

Το οτι δηλαδή κάποιος φαίνεται σίγουρος για κάποια άτομα τον κάνει αθώο; :eek: Γιατί για μένα αυτό τον κάνει α) ένοχο, αφού ξέρει τους μαφιόζους και με σιγουριά κατηγορεί αθώους ή β) τελείως νουμπά παίκτη που βασίζεται μόνο στο ένστικτό του και το βαφτίζει επιχειρήματα. Πάντως το να κολλάς σε 2-3 άτομα χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω δεν είναι ένδειξη αθωότητας.

Υπάρχει κάτι που με χαλάει σε σένα Karadakov, εννοώ αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Παρότι γράφεις συνετά και προσεκτικά, κάτι δεν μου κολλάει. Ήρθε άραγε ο καιρός να σε δούμε και με κακό ρόλο; (τουλάχιστον όσοι δεν σε έχουμε δει).

Βάλε κι αυτόν στην ατέλειωτη λίστα με τους κακούς που έχεις. :whistle:

Εγώ προσωπικά έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι και με βάση τις αντιδράσεις που έχω παρατηρήσει είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Nefeli και Himela (και οι δυο μαζί δεν νομίζω να είναι)

Μάλιστα. Μια τεκμηρίωση; Πες μας κι εμάς τις αντιδράσεις αυτές.

Όσο για το ότι δεν άλλαξε κανείς ψήφο για τη Νεφέλη εμένε μου την κάνει πιο ύποπτη παρά αθώα. Έδειχνε αρκετά ψύχραιμη, σαν να ήξερε πως δεν θα έβγαινε.

Τελικά η Νεφέλη είναι ύποπτη ή εγώ; Γιατί μας τίμησες και τις δύο με την ψήφο σου.

Για τον Dume τώρα. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή μερικοί ξεκίνησαν να τον κατηγορούν για τις ψήφους που έριξε. Ο Dume μέχρι τότε δεν συμμετείχε ιδιαίτερα ούτε είχε πει πολλά. Αφού όμως οι κατηγορίες έπεσαν πάνω του, άρχισε να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, παραθέτοντας διαφορα σεναρια. Δυστυχώς παρέλειψα να τα παραθέσω, αλλά από εκεί που δεν συμμετείχε καθόλου, άρχισε να κατεβάζει θεωρίες και να προσπαθεί να στρέψει άλλου τα βλέμματα. Με λίγα λόγια, κλασική τακτική μαφιόζου.
Και κάπου εκεί οι ψήφοι ήταν ανάμεσα στον Φαστ και τον Dume. Και στη συνέχεια έρχεται η Χιμελα και αλλάζει τη ψήφο της

προσθετωντας μια ψήφο ακομα προς τη Νεφέλη επειδή δεν συμμετείχε πολύ. Είχαμε ολόκληρη διαμάχη ανάμεσα σε δυο παίκτες και πάει και ψηφίζει μια παίκτρια μόνο και μόνο επειδή θέλει δυναμικούς ρόλους στο παιχνίδι. Οκέι. Η Νεφέλη ειχε ήδη μια ψήφο από τη Βάσω. Όποτε μήπως κάποιοι ήθελαν να στρέψουν τη ψηφοφορία προς έναν παίκτη που τους βολεύει, επειδή δεν συμμετείχε τόσο πολύ και θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν ότι το κάνει επίτηδες επειδή και καλά ανήκει στη μαφία;

Πάμε τώρα. Ο Ντιουμ μού φάνηκε ύποπτος και μάλιστα θύμωσα μαζί του για τον τρόπο που ψήφισε χωρίς σχόλια και έτσι τον ψήφισα. Όταν άρχισε λόγω της ψήφου μου να λέει κάποια επιχειρήματα τα οποία έβγαζαν στα μάτια μου κάποιο νόημα θεώρησα οτι καλό είναι να τον αφήσω για να δω πού θα πάει όλο αυτό. Θεώρησα οτι θα ήταν καλύτερο να ψάξω γύρω μου με ανοιχτά μάτια να βρω μήπως συμβαίνει κάτι ύποπτο που δεν το βλέπω. Έβαλα τον Ντιουμ σε pause ρε παιδί μου, πώς να το πω; Τον έχω στα υπόψη αλλά του έδωσα πάσο για χτες. Βλέποντας τη συμπεριφορά της Νεφέλης για τους λόγους που εξήγησα πιο πάνω θεώρησα σωστό να της δώσω την ψήφο μου. Μπορεί να θεωρείς οτι το έκανα για να της δώσω δεύτερη ψήφο μετά της Claire αλλά δεν ήταν καθόλου έτσι. Έχω τεκμηριώσει επαρκώς παραπάνω τους λόγους που ψήφισα τη Νεφέλη και ακόμα τη θεωρώ ύποπτη. Νομίζω το ξεκαθάρισα κι αυτό.

Η αλήθεια είναι πως από την συζήτηση που προηγήθηκε δεν κατάλαβα τι σου κέντρισε τον ενδιαφέρον στην αντιπαράθεση Νεφέλης και Himelaς, κι ούτε τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το έχω εντοπίσει.

Κι εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό.

Δέχομαι ότι μπορεί η Νεφέλη να φαίνεται ύποπτη για κάποιους λόγους. Αλλά το ότι έπαιξε ακύρωση στα τελευταία λεπτά δε τη καθιστά ύποπτη. :confused: Είχε μία κάρτα που ήθελε να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Κατά τη γνώμη μου πριν παίξει κάποιος την ακύρωση ψήφου πρέπει να κάνει το παν να πείσει για την αθωότητά του, να δώσει επιχειρήματα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, σε απορίες, γενικότερα να σώσει με αυτό τον τρόπο τον εαυτό του. Η ακύρωση ήφου για μένα είναι η τελευταία λύση όταν έχεις προσπαθήσει τα πάντα κι έχεις αποτύχει. Η Νεφέλη το μόνο που έκανε είναι να πει γενικόλογα και να με ψηφίσει. Απαξίωσε δηλαδή να ασχοληθεί για να παίξει απλά την κάρτα της. Αλλά ακόμα κι έτσι, τώρα πού είναι; Έχει εξηγήσει τίποτα; (μπορεί μέχρι να γράψω αυτό το ποστ να έχει απαντήσει οπότε ζητώ συγγνώμη αν έχει συμβεί αυτό).

Εδώ όμως θα ψιλοσυμφωνήσω μαζί σου. Αρχίζω να πιστεύω ότι την γλίτωσε πολύ πολύ πολύ εύκολα ο Ντιουμ, ενώ μάζευε τις ψήφους σαν στραγάλια στην αρχή. Κι ενώ στην αρχή πίστευα ότι πιο πολύ κάνει τον χαβαλέ του, μπορώ να πω ότι έχει αρχίσει να μου θυμίζει πολύ τον μαφιόζο ντιουμ που προσπαθεί να φαίνεται ότι έχει επιχειρήματα, αλλά είναι κατά βάση τρολοεπιχειρήματα.
Επίσης ενώ λύσσαξε μόλις μάζεψε ψήφους και πόσταρε κάθε 10 λεπτά, μόλις μειώθηκαν οι ψήφοι του εξαφανίστηκε κι αυτός...
Και τέλος, δεν μου άρεσε καθόλου, όπως είπα και σε προηγούμενο ποστ, ότι ξεκίνησε να κατηγορεί για μαφία όσους τον ψήφισαν, αυτό μου δείχνει πανικό κι ότι ψάχνει από κάπου να πιαστεί, γιατί δεν έχει βάση.

Το οτι ο Ντιουμ εξαφανίστηκε μόλις "σώθηκε" κι εμένα δε μου άρεσε και μάλλον θα ξαναμπεί στη λίστα μου με τους υπόπτους. Ντιουμ τώρα που είσαι πιο ήρεμος να μας έλεγες μερικά πράγματα;

Δηλαδή τι θέλεις να κάνει; Να κάθεται και να μην κατηγορήσει κανέναν; Εσύ δεν έλεγες ότι είναι καλό που δεν αφήνει κουβέντα να πέσει κάτω; Τώρα τι έγινε; Μήπως έπεσε κάπου μέσα και σε παίρνει κι εσένα η μπάλα;
Γιατί ξέρεις κάτι; Μια χαρά μπορεί κι εσύ να έχεις κακό ρόλο. Ειδικά στο σενάριο που θέλει τον Ντιουμ μαφιόζο, μια χαρά ταιριάζεις στο σενάριο του συμμαφιόζου που πάει και ψηφίζει για ξεκάρφωμα, αλλά μόλις σφίξουν τα γάλατα αλλάζει ψήφο για να μην γίνει και καμιά ζημιά.

Αυτό που λες είναι τελείως νουμπίστικη κίνηση και με προσβάλλει να το λες για μένα. :pfff: Οτι δηλαδή είμαστε εγώ κι ο Ντιουμ μαφιόζοι και πρώτη πρώτη μέρα πάω και τον ψηφίζω; Αυτό είναι για παίκτες που παίζουν πρώτη φορά. Τελείως παιδιάστικο και κακώς ασχολούμαι κιόλας.

Συμφωνώ με αυτό ακριβώς που λέει ο tsarachaf. O Dume μάζεψε πολλές ψήφους και ξέφυγε πολύ γρηγορα και θεωρώ ότι και η Χιμελα βοήθησε σε αυτό.

Εξήγησα παραπάνω. Αν και πάλι δε με πιστεύετε, σταυρώστε με σταυρώστε με, τι να πω!:P

Γιατί 23; 25 δεν ξεκινήσαμε; Μόνο ο Fast έφυγε προς το παρόν, οπότε πάμε στους 24. Μήπως αφαίρεσες κατά λάθος και αυτόν που σκότωσες το βράδυ;

Προφανώς δε μετράει τον εαυτό του...:confused:

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι.

Το ακούσαμε κι αυτό...

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. .

Άντε πάλι. Ανακάλεσα γιατί είδα οτι άρχισες να συμμετέχεις κι είπα να σου δώσω την ευκαιρία. :/:
Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.

Καλά να πάθεις μέθεξυς που τον υπερασπίστηκες! Πάρε μια ψήφο τώρα! :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο! :happy:

Βλέπω ότι έχετε κάνει αρκετές δημοσιεύσεις, θα πάω να τις διαβάσω και μετά θα σχολιάσω.

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες πρώτες σκέψεις μαζί σας, πριν από αυτό.
Με προβληματίζει πως κάποιοι παίκτες, που για διαφορετικούς λόγους τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους αρχικά, έχουν μείνει σχετικά αφανείς τώρα. Ο Comfortably Smug έκανε το σενάριό του, εξήγησε τι εννοούσε όταν του ζητήθηκε, ο Ικαρίωνας του είπε ότι για να καθίσει να σκεφτεί κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει κακό ρόλο, και μετά λίγο-πολύ τον χάσαμε :P Θα ήθελα όταν δημοσιεύσει, να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα που του έκανα (και πέρασε απαρατήρητο, ευχαριστώ πολύ :P )
Για τον Wild_Boy θα μπω στο πειρασμό να μη γκρινιάξω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι θα λείπει.
Ακόμη δε το πιστεύω πόσο μεγάλωσες και γυρνάς ξημερώματα! :redface: Καλά να περνάς! :flowers:
Τα παιδιά είναι δύο παραδείγματα μονάχα, από παίκτες που θα ήθελα όσο το παιχνίδι βρίσκει τη ροή του, να διαβάσω περισσότερο!

Πάω για το σεντόνι ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top