Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
yo!!

1-ικαριωνα dont worry δεν θεωρησα οτι προστετευες την nefeli

2-hamile περιμενω ενα reply plz. δεν ξερω στην αρχη εγραψα οτι μπορει να εισαι αθωα αλλα εχω αρκετους ενδοιασμους τωρα.Ισως βιαστηκα , i will w8

3-δεν με χαλασε η ιδεα της ισοψηφιας btw νμζω θα παιχτουν πολλα την τελευταια στιγμη οπως την προυγουμενη μερα υποθετω

4- ευτυχως που εκανα refresh και ειδα το reply του soukou.... Δεν ξερω to be honest γτ εχω παρει ραντομ ψηφους . Εκτος απο τον ικαριωνα που με ειχε ψηφισει επειδη ημουν ανενεργος οι αλλοι με ψηφισαν ραντομ χωρις αιτιολογηση.Οποτε απλα υποθετω μου δινουν ψηφο ωστε να την αλλαξουν μετεπειτα or smth
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Παρα πολυ ομορφα,
Αρχιζουμε και λεμε
1.Ο Τζονι ψηφισε τον Ικαριωνα με τον λογο οτι ριχνει κατηγοριες παντου.Το Παλερμο ετσι παιζεται εφοσον δεν εχεις στοιχεια στην αρχη για να κοψεις αντιδρασεις.
Και αυτό που είπα είναι ότι μπορεί και ένας μαφιόζος να το κάνει αυτό. Να πάρει δηλαδή το ρόλο του καλού πολίτη που ψάχνει όλα τα σενάρια ώστε να βγάλει 5-6 καλούς πριν τον καταλάβετε. Παραμένει ένα σενάριο, έτσι δεν είναι; Ή θεωρείτε ότι όλοι οι μαφιόζοι παίζουν με τον ίδιο τρόπο; Εγώ θεωρώ ότι κάποιοι είναι σιγανα ποταμάκια, άλλοι δε μιλάνε καθόλου και κάποιοι μιλάνε πάρα πολύ και θολώνουν συνεχώς τα νερά κατηγορώντας έτσι ώστε αν φύγει κάποιος οι άλλοι να παραμείνουν κρυφοί. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν είναι ο Ικαριωνας αυτός. Με απασχολεί το γεγονός ότι έχει δώσει στεγνά εμένα και τον Ντιουκ, δηλαδή τόση σιγουριά πραγματικά μου φαίνεται ύποπτη. Μην πω ότι πριν είχε ψηφίσει Νεφέλη αν δεν κάνω λάθος και τώρα ξαφνικά μια ομάδα "φίλων" έχει στραφεί εναντιον μου. Αλλά πραγματικά δεν έχω καταφέρει να τον ψυχολογίσω ακομα. Αν είναι καλός τότε έχει κάποιον "δυνατό" ρόλο και τα λέει αυτά; Επίσης μου φαίνεται έτος υπερβολικά ύποπτο ότι από την πρωτη στιγμή έχει συμμάχους και ειδικά τον Μανώλη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
6.Η Εris δινει τωρα τον Ντιουμ ενω πριν ψηφισε τον Ικαριωνα που ηταν ο κυριος αντιπαλος του στην αρχη της ψηφοριας.Την αλλαξαν τα σεντονια του τωρα που στην αρχη την κουραζαν;χμμμ....
Όχι φίλε, για εμένα δεν έχεις να πεις κάτι.

Ήξερα εχθές αν ο Ικ είναι αθώος ή ένοχος; Όχι ότι ξέρω σήμερα, αλλά ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού πιάνεσαι από όπου να 'ναι και προσπαθείς να δεις τι παίζει. Από χθες μέχρι σήμερα, λοιπόν, έχουν γίνει πολλά και η συμπεριφορά του Ικ έχει απαντήσει από μόνη της στις δύο διαφορετικές εκδοχές που έδωσα ως προς το γιατί γράφει με αυτόν τον τρόπο.

Από την άλλη, με τα 2-3 μηνύματα που έχεις και τη μη ενεργή συμμετοχή σου μέχρι τώρα αμφιβάλλω αν έχεις δει πραγματικά με προσοχή τι έχω πει και γιατί και πώς.

Δε μίλησα ποτέ για σεντόνια και ότι με ενοχλούν.. ελπίζω να έχετε μια καλή επαφή με την ελληνική γλώσσα, διαφορετικά δε θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Κάποιοι κατάλαβαν και τι είπα και γιατί. Το γιατί δε το ξέρω, ίσως έχουν διαφορετικό εγκέφαλο..

Επιπλέον, αυτός που θα πρέπει να προσέχει είσαι μάλλον εσύ. Ένας από αυτούς που έπεσαν πάνω στον Fast που πιθανότατα να έφυγε άδικα.

9.Ο PolGR1509 ψηφιζει τον Τζονι και σαν καλο παιδι ο Δημητρης με τυφλη εμπιστοσυνη αλλαζει την ψηφο του και ψηφιζει και αυτος τον Τζονι.!!!ενδιαφερον παιχνιδι.
Είναι ενδιαφέρον παιχνίδι γιατί με τις ισοψηφίες μπορούμε να κόψουμε αντιδράσεις. Εσένα τι σε χαλάει σ' αυτό; Ξέρεις κάτι σχετικά με το αν ο Γιάννης είναι αθώος ή ένοχος; Έκαναν λάθος δηλαδή όσοι τον ψήφισαν; Απάντησε σ' αυτό για να δούμε αν πρέπει να γίνουν αλλαγές. Παρατηρώ ότι σχολιάζεις απλώς, με δόσεις ειρωνείας, μάλιστα. Χωρίς να λες κάτι ουσιαστικό. Αυτό δε μου αρέσει και πολύ. Αν μας έλεγες κάτι περισσότερο ως προς το γιατί ήταν λάθος κίνηση η ψήφος στο Γιάννη, θα βοηθούσες πολύ περισσότερο. Διαφορετικά, καλά κάνουν και τον ψήφισαν.

Η ψηφος σε αυτο το γκειμ θα παει αναμεσα σε Χιμελα,Ερις,Τζονι και Ντιουμ.Θα αποφασισω σε καμια ωρα λογικα.
ΟΚ, μόνο προτού αποφασίσεις δώσε και καμια απάντηση στα όσα σε ρωτάμε. Έτσι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επίσης το μέντιουμ εχει ρωτήσει ηδη για τον νεκρό φαντάζομαι και εχει ηδη πει οτι είναι αθώος, δεν ειδα κανέναν να διαφωνεί χαίρομαι.

Δεν προσπαθώ να το παίξω μέντιουμ γιατί δεν είμαι, απλώς να επισημάνω ότι δεν ισχύει απαραίτητα αυτό. Ακόμη και να μάθαινε κάτι το μέντιουμ για τον Fast, δεν θα έβγαινε να το πει έτσι απλά γιατί θα κάρφωνε τον ρόλο του. Ειδικά αν έμαθε ότι ο Fast μπορεί να είχε κακό ρόλο και έβλεπε όλους να συμφωνούν στο ότι ήταν αθώος, ένας λόγος παραπάνω να μη βγει να πει κάτι, επειδή θα ήταν σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Πέρα απ' αυτά, αν εγώ π.χ. μάθαινα ότι ο Fast ήταν μαφιόζος, δεν θα με συνέφερε να το πω γιατί μπορεί να ήταν αντίπαλος μαφιόζος που δεν θα τον ήξεραν οι μαφιόζοι και άρα είναι καλύτερο να αφήσω να θεωρείται πως υπάρχει μέσα ακόμη ο αντίπαλος παρά να πω ότι έχει φύγει. Εγώ προσωπικά δεν είμαι πεπεισμένος ακόμη ότι έφυγε καλός ρόλος το βράδυ. Ίσως να έφυγε ένας απλός πολίτης που βαριόταν, ίσως να έφυγε ένας σημαντικός ρόλος που προσπάθησε να μείνει στο παιχνίδι με την κάρτα του, ίσως να έφυγε και κάποιος κακός ρόλος π.χ. μια πόρνη, ένας αντίπαλος μαφιόζος ή και κάποιος μαφιόζος σε ένα πιο δύσκολο σενάριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
ημητρης Σ ισχυριζεται ορθως οτι δεν υποστηριξε η Μεθεξις τον ντιουκ ΑΛΛΑ μας δινει ετσι στεγνα οτι ο PolGR1509 ειναι φουλ αθωος και θελει να μπετωσει μαζι του στον Αγγελογιανο.Το ερωτημα ειναι τι σας κανει κακο ο Αγγελογιανος και γιατι ειναι τοσο αθωος που τον πιστευεις με κλειστα ματια

Δεν ''εδωσα στεγνα οτι ειναι φουλ αθωος''.Ειπα οτι τον θεωρω αθωο γιατι στο πρωτο γυρο ειχα την αισθηση πως παιζαμε με παρομοιο τροπο .Δεν εχω ιδεα αν ειναι ή οχι αθώος.Αν δεν ειναι, προφανως im screwed

.Ο PolGR1509 ψηφιζει τον Τζονι και σαν καλο παιδι ο Δημητρης με τυφλη εμπιστοσυνη αλλαζει την ψηφο του και ψηφιζει και αυτος τον Τζονι.!!!ενδιαφερον παιχνιδι.

Πότε ψήφισα Johnny? Μπορεις να μου δειξεις το ποστ? Θα ειμαι καλοπροαιρετος και θα πω πως τα παραπανω γραφτηκαν απο απροσεξια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
yo!!
2-hamile περιμενω ενα reply plz. δεν ξερω στην αρχη εγραψα οτι μπορει να εισαι αθωα αλλα εχω αρκετους ενδοιασμους τωρα.Ισως βιαστηκα , i will w8
Γιατί την λες συνέχεια Hamile?:P

Νομίζω άλλη μία φορά την είχες γράψει έτσι και νόμισα ότι είναι από απροσεξία, αλλά τώρα πάλι:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Δημητρη σε Νεφελη ηθελα να πω συγγνωμη εχεις δικιο.

Οσο στο κολληταρι μου την Ερις εχω να πω οτι δεν εχεις πει τιποτα στο γκειμ,απαντας με 3 προτασεις σε καθε ποστ σου και κατηγορεις πιο στην τυχη απο την τυχη.Συγκρεκειμενα πες μου τι αθωωσε τον Ικ στα ματια σου που ενω πριν τον ψηφισες τωρα εκανες αλλαγη 180 μοιρες και ψηφισες τον αμεσα αντιπαλο του.
Ο Φαστ που ξερεις οτι ειναι αθωος;Μηπως ξερεις ρολους απο την αντιθετη πλευρα;Εγω δεν ξερω προσωπικα αν ειναι αθωος η ενοχος 100% ο γρηγορος αλλα ξερω οτι πηρε πολλους ψηφους και πιστευω με απλη λογικη οτι μπορει να τον ψηφισε και χαφιες.Εσυ που ξερεις οτι ειναι σιγουρα αθωος;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Και αυτό που είπα είναι ότι μπορεί και ένας μαφιόζος να το κάνει αυτό. Να πάρει δηλαδή το ρόλο του καλού πολίτη που ψάχνει όλα τα σενάρια ώστε να βγάλει 5-6 καλούς πριν τον καταλάβετε.

Ναι μπορεί να το κάνει μαφιόζος όντως. Αλλά μπορεί να το κάνει και καλός πολίτης. Όπως μπορεί ένας μαφιόζος να είναι πολύ σιωπηλός και μπορεί και ένας πολίτης να είναι πολύ σιωπηλός. Δεν μας λες κάτι. Γιατί εγώ πρέπει να είμαι μαφιόζος που το κάνει και όχι καλός πολίτης; Πες ένα επιχείρημα. Μην λες αερολογίες. Το γεγονός ότι σχολιάζω το κάθε τι και εκτίθεμαι τόσο πολύ, κλίνει περισσότερο στο να είμαι πολίτης. Αν ήμουν στη μαφία δεν θα μπορούσα να έχω τόση άνεση λόγου. Θα το επιδίωκα πάλι γιατί δεν μπορώ τις κλίκες αλλά σίγουρα θα ήταν κάπως πιο σφικτά τα πράγματα.

Με απασχολεί το γεγονός ότι έχει δώσει στεγνά εμένα και τον Ντιουκ, δηλαδή τόση σιγουριά πραγματικά μου φαίνεται ύποπτη.

Έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι δεν γίνεται να είστε κι οι δυο αθώοι. Και ανέφερα ήδη αρκετά πράγματα που σας συνδέουν. Σόρρυ αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι όλες οι αναφορές στο ''σήμα'' που ελπίζεις να έχεις (κινητού ή μη) ήταν τυχαίες ή ότι ήταν τόσο τυχαία η αναφορά σε ''καλούς παίκτες που μυρίζονται καλύτερα το παιχνίδι'' και η βοήθεια που ζήτησες απ' αυτούς. Αν έκανες τέτοιο λάθος και χρησιμοποίησες τόσο ύποπτες λέξεις, ε καλά να πάθεις. Επίσης, όπως βλέπει κανείς εύκολα, δεν πιστεύω μόνο εγώ ότι είστε ένοχοι. Ένα σωρό κόσμος το πιστεύει και υπάρχουν κι άλλα άτομα που είναι εξίσου σίγουρα με μένα για το ότι είστε ένοχη. Οπότε για ποιο λόγο καλέ μου φίλε περιορίζεις τη ματιά σου μόνο σε μένα και δεν αναφέρεσαι ή δεν θεωρείς εξίσου 'ύποπτα' και τα υπόλοιπα άτομα που σας 'δίνουν στεγνά'; Μήπως σε συμφέρει να επικεντρωθείς σε μένα; Όλα όσα λες είναι εντελώς κενά λόγια και χαζές δικαιολογίες. Βασικά για τον Dume τί άποψη έχεις απ' όσα έχουν γίνει; Τον θεωρείς ύποπτο, αθώο; Τι πιστεύεις; Πόση πιθανότητα δίνεις να είστε και οι δυο αθώοι;


Μην πω ότι πριν είχε ψηφίσει Νεφέλη αν δεν κάνω λάθος και τώρα ξαφνικά μια ομάδα "φίλων" έχει στραφεί εναντιον μου.

Μια από τις συνήθεις τακτικές κακών ρόλων είναι να επαναλαμβάνουν, θέτοντας ως επιχειρήματα εναντίον κάποιου, πράγματα και γεγονότα που έχουν απαντηθεί ήδη. Για τη Nefeli έχω γράψει ένα σωρό φορές ποού συνίσταται η αλλαγή ψήφου μου και το έδειξα κιόλας με την ισοβαθμία που προσπάθησα να φέρω. Οπότε το να το φέρνεις ξανά στο προσκήνιο παρουσιάζοντάς το ως 'ύποπτο' δείχνει ακόμη περισσότερο πως πρέπει να έχεις κακό ρόλο. Θέλω να φύγεις εσύ ή ο Dume σήμερα και αύριο ο άλλος. Πρέπει να βγείτε και οι δύο εκτός.


Αν είναι καλός τότε έχει κάποιον "δυνατό" ρόλο και τα λέει αυτά;

Τον δυνατότερο ρόλο έχω, τρέμε!

Επίσης μου φαίνεται έτος υπερβολικά ύποπτο ότι από την πρωτη στιγμή έχει συμμάχους και ειδικά τον Μανώλη.

Όλοι έχουν σχηματίσει τις συμμαχίες τους. Κι εσύ τις έχεις. Αλλά ασφαλώς περιορίζουμε τη ματιά μας και πάλι στον ikariona.

Οι ψήφοι μου τόσο η σημερινή όσο και η χθεσινή παρέμειναν σταθερές και δεν αλλάχθηκαν ουδέποτε. Ακόμα τουλάχιστον, γιατί μπορεί μέχρι τις 8 να την αλλάξω τη σημερινή.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε, αν την αλλάξεις, που θα τη δώσεις. Θα την αλλάξεις μήπως για να μην πάνε σε ισοβαθμία οι δύο γνωστοί μας; Θα έχει ενδιαφέρον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλησπέρα σας, βρίσκομαι επιτέλους από υπολογιστή και θα ξεκινήσω να γράφω σεντόνι, αλλά είπα να περάσω πρώτα να σας πω ένα γεια...

Θέλω να σχολιάσω ένα δευτερόλεπτο για το σενάριο που πόσταρε ο ικαρίων για τον τζόνι ως ΔΑ. Δεν μπορώ να το αποκλείσω, αν και μου φαίνεται νωρίς για τόσο μεγάλη απελπισία από ΔΑ για να παρακαλάει για σήματα από τους μαφιόζους, αλλά και πάλι ο συγκεκριμένος έχει αναφερθεί πάρα πολλές φορές ότι σε διάφορα ποστ ότι περιμένει άλλους παίκτες να δει τι θα κάνουν, για να καταλάβει κι αυτός τι γίνεται. Οπότε δεν είναι τελείως αβάσιμο αυτό το σενάριο, αν και ίσως αυτό που είπε ο ικαρίων με το σήμα να είναι λίγο τραβηγμένο...

Η ψήφος μου θα παραμείνει στον Ντιουμ για την ώρα, γιατί θεωρώ ότι υπάρχουν περισσότερα στοιχεία εναντίον του, αλλά και γιατί στην συγκεκριμένη φάση, ίσως να εξυπηρετήσει μία ισοψηφία, για να δούμε αν όντως βρίσκεται υπό πίεση η μαφία ή αν έχουμε πέσει τραγικά έξω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ο Κaradakov που είναι; Παρακολουθεί το παιχνίδι;


Κι η Eileen επίσης. Άντε την προηγούμενη μέρα ας υποθέσουμε ότι είχες δικαιολογία. Σήμερα; Έχεις γράψει μόνο δυο post αν δεν κάνω λάθος. Πού είναι η διάθεσή σου για παιχνίδι;

Εκτεθείτε λίγο περισσότερο ρε παιδιά. Τι φοβάστε; Ας φανεί η αθωότητά σας. Να ξέρουμε να σας εμπιστευόμαστε. Τι φοβάστε; Μην πεθάνετε; Ε όλοι θα πεθάνουμε κάποτε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Έχω αφήσει κάποια ασχολίαστα και αναπάντητα που μεσολαβούν από τελευταίο που έχω κάνει παράθεση έως το τελευταίο που έχει γραφτεί μέχρι τώρα. Κάποια στιγμή, αν δεν με βγάλετε σ' αυτή την ψηφοφορία θα απαντήσω, όπως και πιο μετά θα ψηφίσω.

Το σκεπτικό μου είναι το εξής. Από τα όσα έχουν λεχθεί είμαι κατά 99% σίγουρος ότι υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα στη Himela και σε σένα. Μαζί κακοί δύσκολο να είστε. Αθώες και οι δύο είναι αδύνατον να είστε. Οπότε αφού σου έριξε δεύτερη ψήφο η Himela, ψήφισα εσένα για να δω αν θα αλλάξει σκέψη π.χ. σε μια ακραία περίπτωση που είναι θέατρο η διαμάχη σας και προτιμώ να βγει μια απ' τις δυο σας σε αυτόν τον γύρο γιατί υπάρχουν 50% πιθανότητες να είναι η κακιά. Είχα κι ένα ακόμη σενάριο για σένα αλλά με αυτά που είπες μάλλον το ψιλοκατέρευσες, οπότε η κακιά ίσως είναι η Himela. Αλλά δεν τη βλέπω να βγαίνει και θέλω να βγει μια απ' τις δύο. Αν πάρει άλλη ψήφο θα αλλάξω σ' αυτήν. Θέλω ισοψηφία.
Είμαστε στον πρώτο γύρο το να άλλαζε ψήφο για δεύτερη φορά στον πρώτο γύρο μέσα σε λίγη ώρα, είναι πιθανόν να έστρεφε κάποιες υποψίες πάνω της. Όπως, επίσης, δεν είναι αδύνατο, όπως είπες, να είμαστε και οι 2 αθώες. Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να αποδείξει κάποιος την αθωότητά του, ό,τι και να ειπωθεί εκ μέρους του, αν δεν υπάρξουν πράξεις που να το αποδεικνύουν (που και γι' αυτές είναι νωρίς ακόμα), θα συνεχίσει ο καθένας μας να κάνει χίλια δυο σενάρια για την ταυτότητά του καθενός, τη μία έχοντας τον αθώωσει προσωρινά και την άλλη ξαναβάζοντας τον στο στόχαστρο.

Αλλάζω την ψήφο στη Nefeli Graf επειδή πάρα πολύ ύποπτα έδωσε ψήφο στη Himela που δεν έδωσε δικαιώματα και δεν το δικαιολόγησε καθόλου(ίσως γτ υπάρχει "σχέση" μεταξύ των 2;), δε νομίζω πως αυτό πρόκειται για "τυχαία" ψήφο το οποίο επίσης δε συμβαδίζει με το ότι απέφευγε να απαντήσει για τόση ώρα.
Το ξέρω ότι δεν μπορεί να απαντήσει. Δεν προσπάθησα να δικαιολογήσω έστω και στο ελάχιστο την ψήφο που έδωσα; Εσύ τι έκανες δηλαδή;! Γι' αυτό λέμε για όσους μπορούν και έχουν χρόνο καλό είναι να κοιτάνε και παλιότερα παιχνίδια για να έχουν εικόνα για τη ροή του παιχνιδιού και τον τρόπο. Όχι να πετάμε μία ψήφο στο άκυρο και να αλλάζουμε έπειτα βλέποντας ποιος ακούγεται παραπάνω και να τον επιλέγουμε λέγοντας πάνω κάτω τα ίδια και πιο αόριστα, ως προς τον λόγο που τον ψηφίσαμε.

Επεσε καπως ετσι η πρωτη ψηφος... Εγω εχω να πω οτι αφου θα λειπεις και δεν εχεις χρονο να διαβασεις σημερα ως σωστος πολιτης θα μπορουσες να δεχτεις ΑΠΟΥΣΙΑ. Βεβαια ισως να μην εχετε ολοι το δικο μου σκεπτικο σε αυτες τις περιπτωσεις...
Αν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν μπορούσε να μπει και δεύτερη μέρα συνεχόμενα και έπαιρνε απουσία, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου όμως θα αποκλειόταν από το παιχνίδι. Και αν είναι κακός ρόλος (αλλά και πάλι είναι άσχημο να βγαίνει κάποιος λόγω απουσιών) έχει καλώς, αν έβγαινε πολίτης όμως;

μαλιστα... ας πουμε η νεφελη ηταν πιο υποπτη απο ντιουμ;
Μάλλον επειδή παίζω πιο αμυντικά και μαζεμένα. Σε αντίθεση με τον DumeNuke που προσπαθεί να παίξει κάποιος πιο επιθετικά και ανοιχτά σε σχέση μ' εμένα και με άλλους που έχουμε εξίσου λίγα μηνύματα.

Ναι νομίζω πως πλέον μπορώ να σε προσθέσω στους αρκετά σίγουρους αθώους. Θα πρότεινα μάλιστα στον γιατρό να σου ρίξει καμιά προστασία το βράδυ.
Σύμφωνα με τα πολλά αποδεικτικά που έχεις που τον αθωώνουν, ε; Εσύ που μέχρι να σιγουρευτείς για κάποιον σε προχωρημένο γύρο κιόλας και υποθέτεις τα πάντα για τον άλλο.

Τουναντίον η Νεφέλη φύλαγε για ώρα την ακύρωση ψήφου που είχε και τη χρησιμοποίησε με ύπουλο τρόπο και χωρίς να έχει μπει στον κόπο να απαντήσει στις υποψίες μου προς το πρόσωπό της. Την κρατάω ως ύποπτη.
Όπως ειπώθηκε αν είδα καλά και από άλλους, είναι απόλυτα λογικό να θέλεις να σώσεις το τομάρι σου (με β' ενικό εδώ δεν απευθύνομαι προσωπικά, μιλάω γενικά), είτε αθώος είτε ένοχος. Και έχοντας μάθει από τις τακτικές της μαφίας σε προηγούμενα παιχνίδια, την χρησιμοποίησα έτσι ώστε να υπάρξουν ελάχιστες πιθανότητες να βγω εκτός παιχνιδιού. Λάθος μου; Μπορεί. Εγώ αυτό που ήθελα το πέτυχα, ακόμα και αν βγω απόψε, τουλάχιστον θα ξέρω ότι προσπάθησα να μείνω μέσα χθες.

Παντως ούτε η Νεφέλη αθωώνεται στα μάτια μου προς το παρόν. Θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τα μηνύματα και θα επανέλθω αργοτερα λογικά.
Και καλά κάνεις. Εδώ κανείς δεν είναι αθώος, αν δεν υπάρξουν πράξεις που να το αποδεικνύουν αν όχι 100% όσο πιο σίγουρα. Το είχα αναφέρει πάλι.

Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών.
Διάβασε την απάντηση προς τη Himela και θα καταλάβεις. Όχι πως με αθωώνει αυτό, αλλά για να καταλάβεις λίγο.

Χτες που είχα όρεξη για συζήτηση δεν έμπαινε κανένας, τώρα που είμαι κουρασμένος επειδή έχω κοιμηθεί λίγο αρχίσατε όλοι να είστε λαλίστατοι.
Τα διαφορετικά προγράμματα και η έλλεψη χρόνου που λέγαμε.

Ο δήμαρχος θα μπορούσε να έχει ψηφίσει άτομο με μια ψήφο, οπότε δεν θα φαινόταν.
Ακόμα και αν δεν φαινόταν στην ισοψηφία (γιατί μπορεί να είχε ψηφίσει άλλον), θα βοηθούσε να αποκλείσουμε άτομα από ένα ρόλο των πολιτών.

Δηλαδή δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση η αναφορά του Dumenuke και του Johnny σε οσφρητικά κριτήρια; Τόσο χαζή υπόθεση φαίνεται;
Δεν είναι και ό,τι πιο λογικό να λέμε την αλήθεια. Αλλά να προσπαθεί να καρφωθεί από τους πρώτους γύρους λίγο δύσκολο, δεν το πιστεύεις;

Έδειχνε αρκετά ψύχραιμη, σαν να ήξερε πως δεν θα έβγαινε.
Γιατί πρέπει να είμαστε όλοι αγχωμένοι; Ήμουν στο όριο να βγω ή να μη βγω, το να αγχώνομαι για πράγματα που κρίνονται στο παραμικρό (τελευταία στιγμή μπορεί να με ψήφιζε κάποιος ή και κάποιοι) και να κάνω σπασμωδικές κινήσεις μόνο καλό δεν θα κάνει στην πορεία του παιχνιδιού.
Θα μπορούσα να αλλάξω την ψήφο μου στον Fast για να σιγουρέψω την παραμονή μου. Και εδώ βγαίνουν δύο σενάρια μάλλον. Ή είμαι μαφία και ήξερα ότι με στηρίζουν άτομα οπότε μία η άλλη, δεν θα έβγαινα γιατί θα με βοηθούσαν ή είμαι ρόλος συνασπισμένος με τους πολίτες και είχα αποδεχτεί ότι υπήρχαν πιθανότητες να βγω και η κάρτα με τον τρόπο που την χρησιμοποίησα ήταν ένας τρόπος να μείνω μέσα. Αν θεωρείς πιο πιθανό το πρώτο να ξανακοιτάξεις πως ξαφνικά χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο άρχιζα να μαζεύω ψήφους από το πουθενά.

Και τέλος, ξαναλέω δεν έχουμε όλοι τα ίδια προγράμματα, τις ίδιες ώρες ελεύθερες και δεν μπορούμε για ένα παιχνίδι που μπορεί να κρατήσει και 2 εβδομάδες με τόσο κόσμο να είμαστε μ' έναν υπολογιστή ανά χείρας ή καρφωμένοι μπροστά σ' έναν υπολογιστή, ανά πάσα στιγμή. Το να παίξει κάποιος και να μην βάλει στην άκρη τις υποχρεώσεις του δεν γίνεται; Αμέσως υποψιαζόμαστε όσους δεν μπαίνουν και δεν μιλούν αρκετά. Είδαμε και σε προηγούμενα παλέρμο αυτούς που μιλούσαν που συνηθως στο τέλος αποδεικνυόταν ή ότι ήταν μαφία ή ρόλοι συνασπισμένοι ως προς τη μαφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
Δεν κατάλαβα το λόγο.

Για την ώρα, ψηφίζω τον Emmanouilmyrgia επειδή κατά την άποψή μου έχει χαρακτηριστικά που θα ταίριαζαν σε κάποιον που ανήκε στη μαφία.

ΥΓ: Γνωρίζω ότι έχω αφήσει πολλά πράγματα εκτός σχολιασμού, αλλά πραγματικά δεν προλαβαίνω και προσπαθώ να τα πιάσω όλα με χρονολογική σειρά.
Δεν φταίω εγώ παιδιά αν δεν διαβάζετε αυτά που γράφω. Παραθέτω το ποστ που έκανα χθες το βράδυ

Λοιπόν, διάβασα καλύτερα τα μηνύματα, είδα παλι κάποια πράγματα και επανέρχομαι.


Αυτό το ότι στηρίζω ξεκάθαρα τον Dume πως προέκυψε; Δεν νομίζω ότι είχα αναφερθεί άμεσα σε αυτόν, εκτός από κάποια γενικά ποστ στα οποία έλεγα πως θέλω να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.


Πάντως ο Φαστ δεν υπερασπίστηκε ιδιαίτερα τον εαυτό του. Δεν ξέρω, εμενα τουλάχιστον ετσι μου φάνηκε. Αυτές οι ψήφοι που έριξε τον στοχοποίησαν εντελώς και από εκεί και πέρα άρχισε να μιλάει γενικά. Επιμένω ότι δεν είναι ΔΑ ή πορνη και ελπιζω τελικά όντως να μην είναι ξενερωμενος πολίτης.
Για τον Dume τώρα. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή μερικοί ξεκίνησαν να τον κατηγορούν για τις ψήφους που έριξε. Ο Dume μέχρι τότε δεν συμμετείχε ιδιαίτερα ούτε είχε πει πολλά. Αφού όμως οι κατηγορίες έπεσαν πάνω του, άρχισε να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, παραθέτοντας διαφορα σεναρια. Δυστυχώς παρέλειψα να τα παραθέσω, αλλά από εκεί που δεν συμμετείχε καθόλου, άρχισε να κατεβάζει θεωρίες και να προσπαθεί να στρέψει άλλου τα βλέμματα. Με λίγα λόγια, κλασική τακτική μαφιόζου.
Και κάπου εκεί οι ψήφοι ήταν ανάμεσα στον Φαστ και τον Dume. Και στη συνέχεια έρχεται η Χιμελα και αλλάζει τη ψήφο της

προσθετωντας μια ψήφο ακομα προς τη Νεφέλη επειδή δεν συμμετείχε πολύ. Είχαμε ολόκληρη διαμάχη ανάμεσα σε δυο παίκτες και πάει και ψηφίζει μια παίκτρια μόνο και μόνο επειδή θέλει δυναμικούς ρόλους στο παιχνίδι. Οκέι. Η Νεφέλη ειχε ήδη μια ψήφο από τη Βάσω. Όποτε μήπως κάποιοι ήθελαν να στρέψουν τη ψηφοφορία προς έναν παίκτη που τους βολεύει, επειδή δεν συμμετείχε τόσο πολύ και θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν ότι το κάνει επίτηδες επειδή και καλά ανήκει στη μαφία;


Και έρχεται ο Ικαριονας και ψηφίζει και αυτός τη Νεφέλη για να φέρει ισοψηφία και να δούμε πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία. Εν μέρει μου φαίνεται λογικό γιατί όπως είχα πει και εγώ η ίδια, οι ισοψηφίες μπορούν να δείξουν πολλά. Και θα έλεγα ότι ο Ικαριονας με είχε πείσει για πολίτης. Σκεφτομαι όμως μήπως η διαμάχη με τον Dume είναι στημένη και προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι άλλο. Και φυσικά ο Φαστ θα προσπαθούσε να σώσει τον εαυτό του ψηφίζοντας τη Νεφέλη και τα υπόλοιπα έγιναν όπως τα ξέρουμε. Μερικές σκέψεις λοιπόν...
Μια ο ένας ότι υποστηρίζω τον Dume (???κατι που δεν είχα πει ποτέ), μια ο άλλος νομίζει ότι ρίχνω άκυρη ψήφο.. Διαβάστε λίγο καλύτερα. Τέλος πάντων, ειμαι εκτός και δεν προλαβαίνω να μελετήσω τα μηνύματα αλλά μόλις γυρίσω σπίτι αργοτερα θα το κάνω και θα επανέλθω. Μαρεσει που βλέπω ισοψηφία Dume και Johnny. Για την ώρα η ψήφος μου παραμενει. Πάντως σκεφτείτε ότι αν έχουμε πέσει σε μαφιόζο η μαφία ίσως να αποφασίσει να μην τον στηρίξει ανοιχτά γιατί προφανώς και θα αποκαλυφθεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,873 μηνύματα.
Ερωτηση προς ικαριωνα και hamile ..... γτ ξαφνικα αφησατε την νεφελι και ο ενας πηγε στον johnny και η αλλη στον wild boy?

Μάλλον η hamile είμαι εγώ (:crazy:) οπότε απαντάω: Τον Wild Boy τον ψήφισα για να τον αφυπνίσω και να μας πει τη γνώμη του το οποίο και έγινε. Προφανώς και δε θα μείνει η ψήφος μου πάνω του. Τη νεφέλη προς το παρόν την άφησα γιατί τη θεωρώ ένοχη και πάω παρακάτω να βρω κι άλλους ενόχους.

Και πηγαίνω στο δεύτερο ύποπτό μου, τον DumeNuke ο οποίος ωραία μας τα είπε (σχεδόν ωραία) χτες, γλίτωσε την ψηφοφορία και μετά μάς τα μπουρδούκλωσε κι έφυγε. Θα πάρει την ψήφο μου λοιπόν όχι γιατί πιστεύω τη θεωρία ντε και σώνει οτι είναι μαφιόζος με τον Τζόνυ ΔΑ (μού φαίνεται πολύ εύκολο για να είναι αληθινό) αλλά γιατί δε βοηθάει σε τίποτα.

Πάω να δω και τα υπόλοιπα ποστ σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Οσο στο κολληταρι μου την Ερις εχω να πω οτι δεν εχεις πει τιποτα στο γκειμ,απαντας με 3 προτασεις σε καθε ποστ σου και κατηγορεις πιο στην τυχη απο την τυχη.Συγκρεκειμενα πες μου τι αθωωσε τον Ικ στα ματια σου που ενω πριν τον ψηφισες τωρα εκανες αλλαγη 180 μοιρες και ψηφισες τον αμεσα αντιπαλο του.
Ο Φαστ που ξερεις οτι ειναι αθωος;Μηπως ξερεις ρολους απο την αντιθετη πλευρα;Εγω δεν ξερω προσωπικα αν ειναι αθωος η ενοχος 100% ο γρηγορος αλλα ξερω οτι πηρε πολλους ψηφους και πιστευω με απλη λογικη οτι μπορει να τον ψηφισε και χαφιες.Εσυ που ξερεις οτι ειναι σιγουρα αθωος;
Δεν έχεις απαντήσει ούτε σε ένα από αυτά που σε έχω ρωτήσει και οι απαντήσεις σου στους άλλους, τουλάχιστον εμένα δε μου φαίνονται ικανοποιητικές. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αντιθέτως, απαντάς κατηγορώντας. Περίεργο.

Νομίζω δεν έχεις διαβάσει καθόλου τι έχω γράψει και τι έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι ανέπτυξα επιχειρήματα και εξηγώ σε προηγούμενα posts τι και γιατί. Δεν διαβάζεις; Αν ναι, κάνε τον κόπο, σε παρακαλώ. Το μόνο που έκανες είναι ειρωνία αριστερά και δεξιά. Έχω κάπου λάθος σ' όλα αυτά;

Στα όσα μου γράφεις, βλέπω μόνο κατηγορίες, αβάσιμες μάλιστα. Αν μπορείς να μου δείξεις ότι δεν ασχολούμαι με το παιχνίδι, θα το δεχτώ. ΑΝ, όμως.

Επίσης, χθες τα έβαλες με τον Fast, γιατί ολοφάνερα βόλευε.. σήμερα προσπαθείς να στραφείς σε εμένα; Χθες συμμετείχα, όχι τόσο ενεργά όσα σήμερα. Μήπως έχει να κάνει με το ότι χθες δεν είχα να πω και πολλά γιατί, ω, Ναι, χθες ήταν η πρώτη μέρα! Σήμερα είναι η δεύτερη, ναι, ακόμη δε ξέρουμε πολλά, ξέρουμε όμως περισσότερα και έτσι, ναι, σήμερα έχω και να πω περισσότερα. Τι σχετικά με εσένα;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Τάσο,

σήμερα πρέπει να ψηφίσεις, το ξέρουμε όλοι αυτό. Έχεις κάνει κάποιες δημοσιεύσεις, έχεις αφήσει κάποιες αιχμές, αλλά ψήφο δε δίνεις; Γιατί περιμένεις την τελευταία στιγμή;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover--> Soukouu
  5. Dimitris S --> Nefeli Graf
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen --> Johnny15
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> DumeNuke
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys --> DumeNuke
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509 --> Johnny15
  18. Soukouu
  19. Guest 278211 -->Emmanouilmyrgia
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^) --> Nefeli Graf
  24. Τάσος97

Ψήφοι
5 DumeNuke
4 Johnny15
3 Nefeli Graf
1 Dimitris S
1 Emmanouilmyrgia
1 Ikarionas
1 methexys
1 Soukouu
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Ειλικρινά, αν προχωρήσουμε με τη λογική "καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται", το ότι ο ΣΚ δεν απαντάει στα όσα τον ρωτάω και μόνο πετάει κατηγορίες αριστερά και δεξιά, μόνο αθώα συμπεριφορά δεν μοιάζει. Δε ξέρω, αλλά αν μπορεί κάποιος να τον ψάξει, θα ήταν πολύ καλά. Σε ερωτήσεις με "γιατί;" δεν έχει να πει κάτι. Το να απαντάς με κατηγορίες, αβάσιμες μάλιστα, δηλώνει ίσως φόβο. Αν μπορεί να μας πει πού έχει βοηθήσει μέχρι τώρα, θα ήταν πολύ καλά. Περιμένω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Χαίρεται, για πάμε να δούμε τι έχει γίνει…
Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.
Το παίξιμο της κάρτας από τον ίδιο τον παίκτη που κινδυνεύει μόνο ύποπτο δεν θα έρεπε να το χαρακτηρίζουμε. Όλοι θέλουμε να παίξουμε, λογικό είναι. Αν την είχε παίξει κάποιος άλλος για την ίδια τότε θα ήταν άξιο σχολιασμού.
Για τα τελευταία λόγια του Fast τουλάχιστον είναι εμφανές ότι το παιδί δεν ήθελε να παίξει σοβαρά.

Γενικά ναι έχεις δίκιο. Σε πολλές περιπτώσεις όμως, όταν δεν υπάρχει ξεκάθαρος ύποπτος οι ισοψηφίες βοηθάνε στο να δούμε πως αντιδρούν οι υποψήφιοι mvp υπό πίεση. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε παίζει να πέσεις στον Δήμαρχο και να φύγεις ενώ περίμενες ότι θα την σκαπουλάρεις στην παράταση...
Ναι αλλά και τώρα δεν είδαμε πως αντέδρασαν και οι δύο mvp. Παίχτηκαν δύο κάρτες από τους ίδιους και δεν είδα και κανέναν να τρέξει να τους σώσει. Αυτά δεν μας λένε τίποτα;

Γιατί μας τρολλάρει πιθανότατα;;
Ε να σταματήσει. Απλά και ξεκάθαρα.
Ας με κάνει. Όπως είπα και παραπάνω θα προτιμήσω να αποκαλυφθούν οι αθώοι νωρίς παρά να βγάζουμε όποιον να 'ναι. Αν π.χ. φανερωνόταν ότι είμαι σίγουρος αθώος, αυτό δεν θα με έκανε στόχο μόνο για τους μαφιόζους αλλά και για τον γιατρό που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να προστατέψει ή για τον αυτοκράτορα που θα ήξερε έναν σίγουρο αθώο για να εξαιρέσει απ' την ψηφοφορία. Προτιμώ να φανούν γρήγορα οι αθώοι παρά να βαδίζουμε στα τυφλά επειδή όλοι θα κρύβονται. Οκ δίνουμε και στόχους στους μαφιόζους αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορούμε να λειτουργούμε με το να φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν.
Ναι αλλά δεν πάει έτσι. Αν αρχίσουν να φανερώνονται ενεργά η αθώοι δείχνοντας ή εννοώντας τον ρόλο τους κάποια στιγμή θα μείνουν λίγοι άγνωστοι που για τους πολίτες είναι θετικό αλλά για τους μαφιόζους είναι πιο εύκολο να βρουν ρόλους κλειδιά, όπως πχ. Μάγισσα, Ντέντεκτιβ, Μέντιουμ κ.α.

Με τέτοιους ρόλους το τελευταίο που θες είναι να βγεις στην φόρα από τους πρώτους γύρους.
Πάμε πάλι. Θα τα λέω κάθε χρόνο, μπας και συνεννοηθούμε κάποτε... Το να αποκαλύπτονται ρόλοι πολιτών, βοηθά κατά κύριο λόγο την μαφία, που ψάχνει ενεργητικά τους ρόλους των πολιτών, για να ξεφορτωθεί αυτούς που μπορούν να της κάνουν ζημιά. Με κάθε ρόλο που αποκαλύπτεται η μαφία είναι ένα βήμα πιο κοντά στο να βρει αυτούς που ψάχνει. Και μπορεί να τους βρει πιο πριν απ' ότι να βρουν οι πολίτες την μαφία επειδή απλά ξέρει και ποιους άλλους να εξαιρέσει από την αναζήτησή της.
Αυτό ακριβώς
Το περάσατε έτσι. Για μένα, αν είσαι πολίτης ακόμα και να βλέπεις άλλο πολίτη να παίζει άσχημα, αυτό το πράγμα δεν το κάνεις. Και να λες ότι θα ψηφίσεις και πολίτη στον επόμενο γύρω, it boggles my mind. Θα έχουμε δηλαδή τον ικαρίωνα και τον ντουκ που μισούνται μεταξύ τους και αν είναι και οι 2 καλοί ρόλοι η μαφία έχει κερδίσει από τώρα με τα μέτωπα που άνοιξαν και τη τεράστια θολούρα που έπεσε. Επίσης, τα wall of text του ικαρίωνα δεν είναι consistent όπως έχουν δείξει αρκετοί παίκτες.

Συνεπώς, επειδή πρέπει να ψηφίσω από τώρα, η ψήφος μου για τον επόμενο γύρο πηγαίνει στον Ικαρίωνα. Μιλάει παρα πολύ, δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη του, πετάει το μπαλάκι εδώ και εκεί. κατηγορεί αβέρτα διάφορους παίκτες και έχω την εντύπωση ότι επωφελείται πιο πολύ η μαφία παρά οι πολίτες από αυτά που γράφει. Ελπίζω στα επόμενα του ποστ να είναι λίγο πιο ξεκάθαρος. Προφανώς δεν τη κλειδώνω ακόμα, απλά επειδή θα λείπω το πρωί μέχρι το απόγευμα δεν ξέρω αν θα έχω σήμα εκεί που θα πάω. Κάποιοι παίκτες πέρασαν στο ντουκου αυτό το γύρο χωρίς πολλά πολλά και είναι επικίνδυνο αυτό.

Ξαναλέω, αύριο αν έχω σήμα θα συμμετέχω. Ωστόσο υπάρχει περίπτωση να μην μπορέσω να μπω μέχρι κάποια απογευματινή ώρα.
Αυτό τώρα πως να το πω, μου φαίνεται χαζό σαν επιχείρημα.
Ο Ικαρίωνας ψάχνει από εδώ από εκεί αλλάζει απόψεις και προσπαθεί να εκμεεύσει πράγματα, αυτό δεν είναι παιχνίδι μαφιόζου, είναι παιχνίδι παίκτη που ψάχνεται.
Ωστόσο η ψήφος σου θα την χαρακτήριζα σαν κλασσικο τρόπο μαφιόζου να ρίξει μια ψήφο σε έναν εύκολο στόχο.

Διαφωνώ σ' αυτό. Η μαφία ξέρει ποιοι είναι οι αθώοι. Όλοι οι υπόλοιποι πλην αυτής είναι αθώοι. Άντε υπάρχει και μια πόρνη για να την ανακαλύψει. Τον ΔΑ τον γνωρίζει. Δεν χρειάζεται να ψάξει για αθώους η μαφία. Για αθώους χρειάζεται να ψάξουμε οι αθώοι. Εγώ δεν μίλησα τόσο στο να αποκαλυφθούν ρόλοι αθώων αλλά να αποκαλυφθούν ποιοι είναι αθώοι για να μην βαδίζουμε στα τυφλά. Και να αποκαλυφθεί κάποιος ρόλος σιγά τα ωά. Εξαρτάται απ' το πώς θα το διαχειριστούν οι υπόλοιποι πολίτες.
Η μαφία δεν ψάχνει αθώους ναι, αλλά ψάχνει ρόλους, ρόλους που της δημιουργούν πρόβλημα.
Επίσης περιμένω καινούριες παρατηρήσεις από Eileen, Τάσος97 και την ψήφο του tsarachaf οι οποίοι μπόρεσαν να γράψουν πολύ σωστές σούμες από όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα.
Βρήκες τελικά ποιοι είναι οι καλοί μυριστές μάλλον…
Άργησες κι εσύ να έρθεις χτες και θέλω ένα ποστ σου στο οποίο να εκθέτεις τις απόψεις σου για τη χτεσινή μέρα. Τι συμπεράσματα έχεις βγάλει; Δεν είδα παρακάτω κάπου να τα αναφέρεις.
Άργησα Χιμέλα μου γτ καλοκαίρι είναι, πρώτη μέρα ήταν είπα να βγω και εγώ μια βόλτα. Όταν γύρισα σχολίασα.

Οι απόψεις μου για την χθεσινή μέρα. Επειδή δεν ξέρω αν θέλεις μόνο τα φλέγοντα θα αναφερθώ σε όλα:
1. Comfy – Emily, το σχολίασα και χθες ότι όλο αυτό το σκηνικό για το άβαταρ της Έμυλι είναι χαζό, η Έμυλι έχει μπει δυναμικά, παίζει με διαφορετικο τρόπο από τα προγούμενα παιχνίδια που ήταν μαφία και αυτό αν και φαντάζομαι διαφωνείς μου δείχνει εμένα ότι δεν είναι ένοχη. Όσο για τον Comfy θα το αποδώσω στο ότι παίζει πρώτη φορά σε Παλέρμο με τέτοιο τρόπο οπότε και γι’αυτό προσπάθησε να βγάλει από την μύγκα ξύνγκι και αφού δεν τα κατάφερε το άφησε και γύρισε σε πιο συντηριτικό παιχνίδι.
2. Για την κόντρα Dume – Ikariona. Καθαρά κόντρα αντιπάθειας, για τον Ικαρίωνα έχω πει πως τον θεωρώ αθώο, παίζει όπως έπαιζε και συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν θα το έκανε αυτό και σε μαφία. Για τον Dume δεν έχω καταλήξει ακόμα μόνο και μόνο γτ με έχει μπερδέψει πολύ με την αχρική τρολλ φάση του που δεν ξέρω τι ήθελε να πετύχει.
3. Για τον Fast. Από τα τελευταία λόγια του μπορεί να καταλάβει κανείς τι παίκτης είναι. Δεν θα μου λείψει αν και μαθηματικά μιλώντας αλλά και από το παιχνίδι του ήταν αθώος. Ποια μαφία θα άφηνε να ρίξει τέτοιου είδους ψήφο πρώτη μέρα κάποιος.
4. Νεφέλη. Το ότι λέει πως δεν έγραφε λόγω αναποφασιστηκότητας λες ότι σε οδηγεί σε παίκτη που δεν είναι δυναμικός και μετά ότι έκανε ύπουλες κινήσεις. Well hello, όλα αυτά που λες είναι το playbook την Νεφέλης. Παίκτρια που δεν πολυμιλάει γτ φοβάται να εκτεθεί και τέλος να προσπαθεί και μόνη της να σωθεί.
Αν ξεχνάω κάτι που θέλεις να σχολιάσω πες μου.
Κι εμένα μού φάνηκε ύποπτο αυτό που έκανε η Νεφέλη. Και πιο ύποπτο ακόμα οτι δεν έχει βγει ακόμα να σχολιάσει τις κινήσεις της. Πέρασαν πάνω από 12 ώρες από την ψηφοφορία. Καθόλου χρόνος πια;
Ύποπτο το ότι προσπαθεί να σώσει τον εαυτό της; Έλα τώρα τι ακούμε…
Το οτι δηλαδή κάποιος φαίνεται σίγουρος για κάποια άτομα τον κάνει αθώο; :eek: Γιατί για μένα αυτό τον κάνει α) ένοχο, αφού ξέρει τους μαφιόζους και με σιγουριά κατηγορεί αθώους ή β) τελείως νουμπά παίκτη που βασίζεται μόνο στο ένστικτό του και το βαφτίζει επιχειρήματα. Πάντως το να κολλάς σε 2-3 άτομα χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω δεν είναι ένδειξη αθωότητας.
Εδώ ωστόσο θα συμφωνήσουμε.
Φιου τα διάβασα ολα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.
Στην αρχη σκέφτηκες οταν διάβασα τον Τζόνι εκει που έλεγε ότι δεν εχει σήμα ότι είναι αυτος ο ΔΑ και κανει σημα σε αυτόν ο τσαρατσαφ.
Αλλά. Δε γινεται τέτοιο σημα να λάβει παίχτης σαν και αυτόν Γιατί δε τα διαβάζει προσεχτικά. Ο παίχτης στον οποίο απευθύνεται ο τσαρατσαφ ειναι καποιος που τα διαβάζει ολα. Κάποιος που δεν αφηνει τιποτα ασχολίαστο.


Οπότε για μενα αν ο τσαρατσαφ ειναι μαφιόζος ΔΑ δεν είναι ο Τζόνι.

Ψηφίζω τσαρατσαφ να δω πως θα κινηθει το παιχνίδι με αυτή τη Κίνηση και σίγουρα δε θα κλειδωσω τη ψήφο μου ακομα.
Αναφερόταν σε ένα υποθετικό σενάριο μήπως;
Και ψήφος έτσι για το καλό, εσύ χθες δεν είχες φαγωθεί με τον ντιουμ, γτ τσαραταφ τώρα ξαφνικά, στην ψήφο εννοώ όχι ότι τον άφησες από τα σεναριά σου.
Δεν ξέρω, εγώ έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κάπως τον Dume Nuke. Εχθές, που έπεσαν αρκετές ψήφοι πάνω του, δεν τον θεωρούσα και τόσο ύποπτο αλλά μετά από αυτό που έγινε πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ψηφοφορία ομολογώ ότι με παραξένεψε και μένα. Γενικά, από την αρχή του παιχνιδιού, δεν ήταν από αυτούς που κάθονταν και έγραφαν σεντόνια. Μάλιστα, έριξε εκεί την ψήφο του και εξαφανίστηκε, πράγμα που νευρίασε και σχολιάστηκε από πολλούς. Την αντιπαράθεση με τον Ικαρίωνα δεν την αναφέρω καν, δεν έχει σημασία. Μετά αφού μάζεψε 4 ψήφους, μπαίνει ξαφνικά και αρχίζει μεγάλη αντιπαράθεση με θεωρητικά σενάρια στα οποία ο Εμμανουήλ, ο Φαστ και ο Ικαρίωνας είναι όλοι μαφία και συνεργάζονται για να τον πετάξουν έξω. Καταφέρνει ουσιαστικά να απαλλαγεί από 2 ψήφους και πού τον ψάχνεις πού τον βρίσκεις, ΑΦΑΝΤΟΣ. Η συχνότητα των ποστ μειώθηκε δραματικά. Και ενώ σήμερα πολλοί περιμέναμε εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του αμέσως μετά την ψηφοφορία και αφού έσωσε το τομάρι του, μπαίνει και κάνει ένα ποστ στο οποίο ο Ικαρίωνας είναι πολίτης.
Θα σχολιάσω το υπογραμμισμένο, πριν από εσένα το σχολίασαν άλλοι δύο με τον ίδιο ακριβώς τροπο, μήπως να αρχίσουμε να λέμε δικές μας σκέψεις και όχι να αναμασάμε την έτοιμη τροφή από άλλους;

σαφως. η ισοψηφια που ηθελα εγω δεν ηταν μεταξυ νεφελης και φαστ την οποια θεωρω ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ και ΗΛΙΘΙΑ σε αυτητη φαση. η ισοψηφια που ηθελα ήταν μεταξυ Φαστ και Johnny15 αλλα δυστυχως ο φαστ αλλαξε τελευταια στιγμη και μου χαλασε τα σχεδια. δε νομιζω πως η νεφελη ηταν τοσο υποπτη, περισσοτερο υποπτα ειχε κινηθει ο johnny εως εκεινη τη στιγμη και εσκεμμενα ή οχι περασε η συμπεριφορα του στο ντουκου...

Σαφως και σε κανει απλως η μαφια ξερει οτι δεν τρωει ΑΜ ή Αλεξισφαιρο. Μονο απο αυτη την εννοια γινεται στοχος. Απο την αλλη ειναι αρκετα βοηθητικο και για τους πολιτες να ξερουν εναν σιγουρο πολιτη να επιστρεψουν στο παιχνιδι
Για τον Φαστ τελικά δεν έχω καταλάβει τι άποψη έχεις, κακός πολίτης ή κακός ρόλος;

Νεκροφάνεια σε αποδεδειγμένο δήμαρχο; Αν δεν ήταν καλός ο παίκτης μόνο και μόνο για τον ρόλο εγώ θα το σκεφτόμουν διπλά πριν την παίξω.

το γεγονος οτι η νεφελη εκεινη τη στιγμη μπορουσε απλα να αλλαξει την ψηφο της εαν το ηθελε δεν το παρατηρησε κανεις ή εγώ που καιγομουν να φτιαξω ισοψηφια στις 19.59:hmm:
Αυτό είναι σημαντικό, ο τρόπος που έσωσε τον εαυτό της και ότι το έκανε μόνη της για εμένα μου λέει ότι είναι αθώα.

ακριβως αυτο. και επιμενω οτι εαν τοσο πολυ ηθελε να μεινει αλλαζε χαλαρα την ψηφο της σε κποιον αλλον
Ναι αλλά το ότι επέμεινε στην ψήφο της και την συγκεκριμένη μάλιστα, δεν ήταν και εντελώς άκυρη, δεν μπορεί να σημαίνει κάτι;
Θα συμφωνήσω με τη λογική της himelas ότι η nefeli είναι κάπως ύποπτη.Στο μόνο σημείο που διαφωνώ είναι εκεί που την κατηγορεί για το πως έπαιξε την κάρτα της.Μην ξεχνάμε ότι αν και είναι παίκτης που θέλει να μένει στην αφάνεια η nefeli δε θα ήθελε να φύγει από το παιχνίδι(ειδικά στον 1ο γύρο)

Anyway,αν και έχω σοβαρές υποψίες για dume ψηφίζω τη Nefeli Graf
Είναι ύποπτη για ποιους άλλους λόγους. Ελάτε ρε παιδιά δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να μυρίζουμε τα νύχια μας για το τι εννοείτε.
Καλημέρα :)

Αρχικά,δεν ειδα καπου η methexys να υπερασπιζεται τον Dume οποτε για μενα το σκεπτικο του και η ψηφος ειναι αδικαιολογητες. Δεδομενου πως και ο Polg που θεωρω αθωο εχει υποψιες για Dume η ψηφος μου ισως κινηθει κατα εκει.
Υπάρχουν αρκετοί μαφιόζοι που κρυβονται στην αφανεια γι αυτο ελπιζωντας να πετυχω καποιον στη τυχη ή εστω να παρακινησω καποιον να γραψει θα ψηφισω προς το παρον aggelogianno με μεγαλη πιθανοτητα να αλλαξω ψηφο στη συνεχεια.
Θεωρώ κάποιον ύποπτο αλλά ας ψηφίσω κάποιον άκυρο.

Φόβος να πάρουμε θέση στα τεκτενόμενα ή φόβος να μην του ρίξουμε 3η ψηφο και βγει κάποιος και μας την πει;
Αλήθεια τώρα; Ζητάς σήμα; Κι αυτό τυχαίο είναι σαν την αναφορά στην όσφρηση; Σαν την αναφορά στην καθοδήγηση που ήθελες από παίκτες που ''μυρίζονται'' πιο εύκολα το παιχνίδι; Μήπως απλώς δεν είσαι σίγουρος αν ο tsarachaf είναι μαφιόζος και χρειάζεται κάτι περισσότερο; Ή μήπως κατάλαβες πως είναι μαφιόζος και θες να σου δείξει και τους υπόλοιπους; Το να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και ενώ έχεις κατηγορηθεί ήδη πως ζητούσες 'βοήθεια' από άλλους παίκτες, να κάθεσαι και να μιλάς ρητά για σήμα, σε φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Ίσως τελικά να είσαι εσύ ο ΔΑ κι όχι ο Dumenuke. Και αυτό για το ότι ''ίσως να μην έχεις σήμα'', το λες και παραπάνω απευθυνόμενος σε μένα. Πολλές αναφορές σε σήματα. Λογικά έχεις μπερδευτεί, δεν έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι μαφιόζοι και θες βοήθεια. Και ίσως γι' αυτό θες να φύγω εγώ. Επειδή κατάλαβες ότι δεν ανήκω σ' αυτούς και επειδή σε μπερδεύω περισσότερο. Μάλλον θα αλλάξω την ψήφο μου σ' εσένα πιο μετά. Τον Dumenuke θα τον κρατήσω για την επόμενη μέρα.
:worry:Ρε συ σήμα στο κινητό εννοεί. Μην παραλογίζεσαι και βλέπεις παντού φαντάσματα.
Τα ίδια έλεγες και στα προηγούμενα παιχνίδια που ήσουν μαφιόζος. Πολύ βολικά αυτά τα ξαφνικά Ποσείδια όπως και η ενασχόληση με πτυχιακές και άλλα πράγματα.
Εσύ δουλεύεις, εγώ κάνω πρακτική/δουλεύω, άλλη κάνουν μαθήματα, όλοι έχουμε και ζωή εκτος παιχνιδιού, μην ξεφεύγεις πάλι.
καλημερα παιδες!!!!!
Αν και η 5η σελιδα με εχει μπερδεψει λιγο (πρεπει να την ξαναδιαβασω πιο προσεκτικα) θα πω τα εξης :

1-καταρχας δεν κτλβα τα "αχχαχαχ" του τασου97 στην ψηφο μου... νμζω διευκρινησα δεν μαρεσει το "random lynching" απο την 1η νυχτα.Αυτο σημαινει σιγουρα δεν θα ψηφιζα nefeli,fast,dumenuke γτ προτιμησα να ψηφισω κατι πιο safe για αρχη.

2-feelsbadman με τα τελευταια λογια του fast

3-ειδα γενικα τι παιχτηκε με τις καρτες ιντριγκες την τελευταια στιγμη και συμφωνω με τον ικαριωνα οτι η nefeli πιθανοτατα να ειναι ενοχος

4-θα ηθελα να πω οτι παρολο που εμαθα οτι υπαρχει μια διαμαχη μεταξυ dumenuke και ικαριωνα θα συμφωνησω με την ερις γτ θεωρω οσο ναχει καλη κινηση να εκμεταλευτουν την "συμπαθεια" που εχουν μεταξυ τους σε μια ψευτικη διαμαχη

5-Επισης εχω μια υποψια οτι η himela ειναι αθωος γτ οσο υπηρχε η μαχη μεταξυ fast,dumenuke,emmanouil,johnny αυτη εριξε στην ουσια την 1η ψηφο στην νεφελη(η 1η ψηφος κανονικα ηταν της claire αλλα δεν το εκανε για ιδιαιτερο σημαντικο λογο).Μπορει να ηθελε να προστατευσει καποιον ενοχο αναμεσα σε αυτους τους 4 οποτε δημιουργησε "κυμα" αλλου.Αλλα οπως ανεφερα στο "3-" θεωρω παρα πολυ υποπτη την κομπινα που εκανε με την καρτα ιντριγκας
Άρα συμπέρασμα η Νεφέλη ένοχος, η διαμάχη Dume-Ikariona στημένη και η Χιμέλα αθώα;
Το περίεργο είναι οτι δεν έρχεται να βοηθήσει αφού έκανε το παν για να σωθεί. Πέρασαν τόσες ώρες από την ψηφοφορία. Ή μήπως η λογική ήταν να σωθεί και να ξαναπεράσει στην αφάνεια;
Αν και δεν συμφωνώ μαζί σας στην όλη θεωρία σας, αυτό θα σας το δώσω ότι έχετε δίκαιο. Νεφέλη, μπες και παίξε ή έστω δώσε μια δικαιολογία, μέχρι εδώ που έχω διαβασει πάντως δεν έχεις απαντήσει, ελπίζω να μπεις μέχρι το τέλος.

(Επίσης ρε παιδιά, τι γίνεται μια σελίδα διαβάζω, μια καινούργια ξεπετάγεται. :slourp: )
Τυχαία και καθώς δεν εχω κάποιον καθαρο ύποπτο θα ψηφίσω για να προλάβω τυχόν δολοφονία μου : Dimitris S
Τυχαία για να προλάβεις δολοφονία. Θα αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ ή θα παραμείνεις στην τυχαία ψήφο σου. Για να δουμε.
Αλλάζω ψήφο σε DUMENUKE. Αφού δε σας κανει ο τσαρατσαφ παμε στα αρχικά μου σενάρια
Πραγματικά δεν μπορώ να σε ψυχολογήσω. :P
Δε βρήκα πουθενά πτώμα σήμερα, τι συνέβη Δημήτρη μου;
Αν και φαντάζομαι ήδη θα έχουν σχολιαστεί, τέσσερα τα σενάρια.
1. Αλεξίσφαιρο, και το πιο πιθανό.
2. Μάγισσα, αποκλείεται εκτός και αν πέτυχαν την ίδια και την ανάγκασαν να χρησιμοποιήσει την ιδιοτητά της.
3. Να έδρασε η πόρνη.
4. Να πέτυχε διάνα ο Ιατρός.
Εγώ θα πιστεύω ότι πέτυχαν τον αλεξίσφαιρο σήμερα, και μας δίνουν μια ανάσα.
Επίσης λείπει η ανακοίνωση προστασίας του αυτοκράτορα. Άρα πόρνη και εκεί ή είναι ο Φαστ που μας αποχαιρέτησε χθες;

Δε θα πεθάνω ποτε κουφάλες.
Μαααλιστα. Τουλάχιστον ο Ικαρίωνας παίρνει αυτό που ήθελε με τις αποκαλύψεις.

Αθώωνω τασο97
Για να δούμε σχόλια σε αυτό το statement
Αυτό το στυλ παιχνιδιού πρώτη φορά το βλέπω…
Για την ώρα, ψηφίζω τον Emmanouilmyrgia επειδή κατά την άποψή μου έχει χαρακτηριστικά που θα ταίριαζαν σε κάποιον που ανήκε στη μαφία.
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι λέω ότι μου έρθει χωρίς να βουτύξω την γλώσσα στο μυαλό;
Π
2.Ο καραντακοφ
Μου θύμησες τα χρόνια τα παλιά του #39. Β αγαπητέ, ΚαραντάκοΒ. Όχι τπτ άλλο αλλα είναι και το πραγματικό ονομά μου. :P
Ο Κaradakov που είναι; Παρακολουθεί το παιχνίδι;
Εδώ είναι αλλα πάνω που λέει τελειώνουμε του ξεπετάγονται άλλη μια σελίδα = 50 μηνύματα και τραβάει τα μαλλιά του.

Τέλος, είδα ότι απάντησε η Νεφέλη αλλα ψήφο για την ώρα δεν έχει ρείξει.

Βλέπω ότι για την ώρα έχουμε ισοπαλία ανάμεσα σε Dume και Johnny, θα ψηφίσω Johnny15 γτ πιστεύω ότι από τους δύο είναι αυτός με την πιο ύποπτη συμπεριφορά και θέλω να πάρω μέρος σε αυτά που γίνονται και όχι να πετάξω μια ψήφο. Johnny λοιπόν για την όλη συμπεριφορά του που για την ωρα δεν μου κάνει σε ΔΑ αλλα σε πόρνη που ψάχνει τους μαφιόζους της.

Θα ψήφιζα Himela, αλλα αυτήν την στιγμή είναι μια ψήφος πεταμένη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Δεν έχεις απαντήσει ούτε σε ένα από αυτά που σε έχω ρωτήσει και οι απαντήσεις σου στους άλλους, τουλάχιστον εμένα δε μου φαίνονται ικανοποιητικές. Δεν καταλαβαίνω το γιατί. Αντιθέτως, απαντάς κατηγορώντας. Περίεργο.

Νομίζω δεν έχεις διαβάσει καθόλου τι έχω γράψει και τι έχω σκεφτεί μέχρι στιγμής. Νομίζω ότι ανέπτυξα επιχειρήματα και εξηγώ σε προηγούμενα posts τι και γιατί. Δεν διαβάζεις; Αν ναι, κάνε τον κόπο, σε παρακαλώ. Το μόνο που έκανες είναι ειρωνία αριστερά και δεξιά. Έχω κάπου λάθος σ' όλα αυτά;

Στα όσα μου γράφεις, βλέπω μόνο κατηγορίες, αβάσιμες μάλιστα. Αν μπορείς να μου δείξεις ότι δεν ασχολούμαι με το παιχνίδι, θα το δεχτώ. ΑΝ, όμως.

Επίσης, χθες τα έβαλες με τον Fast, γιατί ολοφάνερα βόλευε.. σήμερα προσπαθείς να στραφείς σε εμένα; Χθες συμμετείχα, όχι τόσο ενεργά όσα σήμερα. Μήπως έχει να κάνει με το ότι χθες δεν είχα να πω και πολλά γιατί, ω, Ναι, χθες ήταν η πρώτη μέρα! Σήμερα είναι η δεύτερη, ναι, ακόμη δε ξέρουμε πολλά, ξέρουμε όμως περισσότερα και έτσι, ναι, σήμερα έχω και να πω περισσότερα. Τι σχετικά με εσένα;

3η φορα που σε ρωταω.ΤΙ ΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΘΟΩΝΕΙΣ τοσο τον Ικ ενω τον ψηφισες;ΤΙ ειδες και πηγες τοσο πολυ μαζι του που τωρα ψηφισες τον Ντιουμ.ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ σε αυτα που σε ρωτησα;Αν δεν μου απαντησεις θα σε ψηφισω χωρις να σε εχω νουμερο 1 υποπτο λογω ψηφων στην τυχη προφανως.Εγω μπορει να μην απανταω συνεχεια με 3 προτασεις σε καθε ποστ κανοντας τον Χολμς και απο κατω να γραφω: " δεν μας τα λες καλα,λες να εισαι εσυ ο μαφιοζος;''
Εγω γραφω 2 ποστ την μερα με αριθμημένα πραγματα και ευκολα κανοτητα.Εκανα λαθος πριν με τον Δημητρη που νομιζα ψηφισε τον Τζονι αλλα εδωσε τελικα στην Νεφελη.Τα αλλα ειναι απολυτως κατανοητα.
Λεω ακριβως τι θελω να ψηφισω.Λεω ακριβως αυτα που βλεπω και λεω ακριβως αυτα που νομιζω ειναι λογικα για τους περισσοτερους.
Εσυ τι μου εδωσες στο γκειμ για να παω μαζι σου;Εγω παραδειγματος χαρη εδωσα 11 διαφορετικα πραγματα που ειδα.Μου ψηφιζεις τωρα τον Ντιουμ ενω πριν εδωσες στον Ικ που τωρα τον αθωωσες.Μπορεις να μου απαντησεις τι ειδες στον Ικ και εγινε αγγελος απο χαρος;Αν μου δωσεις να καταλαβω θα παει ινσταντ η ψηφος μου στον Ντιουμ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover--> Soukouu
  5. Dimitris S --> Nefeli Graf
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen --> Johnny15
  8. Emilouko --> Johnny15
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> DumeNuke
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Johnny15
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys --> DumeNuke
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509 --> Johnny15
  18. Soukouu
  19. Guest 278211 -->Emmanouilmyrgia
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^) --> Nefeli Graf
  24. Τάσος97

Ψήφοι
5 DumeNuke
5 Johnny15
3 Nefeli Graf
1 Dimitris S
1 Emmanouilmyrgia
1 Ikarionas
1 methexys
1 Soukouu

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top