Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Φιου τα διάβασα ολα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.
Στην αρχη σκέφτηκες οταν διάβασα τον Τζόνι εκει που έλεγε ότι δεν εχει σήμα ότι είναι αυτος ο ΔΑ και κανει σημα σε αυτόν ο τσαρατσαφ.
Αλλά. Δε γινεται τέτοιο σημα να λάβει παίχτης σαν και αυτόν Γιατί δε τα διαβάζει προσεχτικά. Ο παίχτης στον οποίο απευθύνεται ο τσαρατσαφ ειναι καποιος που τα διαβάζει ολα. Κάποιος που δεν αφηνει τιποτα ασχολίαστο.


Οπότε για μενα αν ο τσαρατσαφ ειναι μαφιόζος ΔΑ δεν είναι ο Τζόνι.

Σεναριο2:
Ο ντουμνουκ ειναι μαφία όντως και με το σύστημα όσφρησης κλπ έκανε σήμα στον Τζόνι που ειναι ΔΑ.


Για μενα εκεί πρεπει να κινηθούμε. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία που μάζεψα. Οι υπόλοιποι αρλούμπες λετε και τις επαναλαμβάνετε κιολας η λετε τα απολύτως προβλεπόμενα οποτε δεν εχω κατι να σχολιάσω..
Εντυπωσιαστε Με δείξτε μου κατι πρωτότυπο!!

Ψηφίζω τσαρατσαφ να δω πως θα κινηθει το παιχνίδι με αυτή τη Κίνηση και σίγουρα δε θα κλειδωσω τη ψήφο μου ακομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Δεν ξέρω, εγώ έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κάπως τον Dume Nuke. Εχθές, που έπεσαν αρκετές ψήφοι πάνω του, δεν τον θεωρούσα και τόσο ύποπτο αλλά μετά από αυτό που έγινε πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ψηφοφορία ομολογώ ότι με παραξένεψε και μένα. Γενικά, από την αρχή του παιχνιδιού, δεν ήταν από αυτούς που κάθονταν και έγραφαν σεντόνια. Μάλιστα, έριξε εκεί την ψήφο του και εξαφανίστηκε, πράγμα που νευρίασε και σχολιάστηκε από πολλούς. Την αντιπαράθεση με τον Ικαρίωνα δεν την αναφέρω καν, δεν έχει σημασία. Μετά αφού μάζεψε 4 ψήφους, μπαίνει ξαφνικά και αρχίζει μεγάλη αντιπαράθεση με θεωρητικά σενάρια στα οποία ο Εμμανουήλ, ο Φαστ και ο Ικαρίωνας είναι όλοι μαφία και συνεργάζονται για να τον πετάξουν έξω. Καταφέρνει ουσιαστικά να απαλλαγεί από 2 ψήφους και πού τον ψάχνεις πού τον βρίσκεις, ΑΦΑΝΤΟΣ. Η συχνότητα των ποστ μειώθηκε δραματικά. Και ενώ σήμερα πολλοί περιμέναμε εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του αμέσως μετά την ψηφοφορία και αφού έσωσε το τομάρι του, μπαίνει και κάνει ένα ποστ στο οποίο ο Ικαρίωνας είναι πολίτης.
Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης
What? Χθές ήταν σίγουρα οργανωμένη μαφία. Σήμερα τι έγινε; Δεν σχολιάστηκε καν πως κατέληξες εκεί και τι άλλαξε.

Τέλος, με 2-3 γρήγορες εξηγήσεις βγάζει methexys, Σπύρο και Johnny (οκ αυτόν και γω τον υποπτευόμουν) ύποπτους και βγαίνει λέγοντας ότι δεν θα μπει καθόλου, ίσως ένα ποστ πριν την ψηφοφορία. Είναι τυχαία άραγε αυτή η απουσία ή επειδή χθες προκάλεσε ντόρο τώρα θέλει να κρυφτεί λίγο να ηρεμήσουν τα κύματα; Ίσως να ήταν και οργανωμένο όλο αυτό.

Θεωρώ αρκετά ύποπτη την όλη συμπεριφορά του, ωστόσο δεν θα ψηφίσω ακόμα, θέλω να δω ΑΝ θα απαντήσει και τι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Care to elaborate στο πια ισοψηφία ήθελες και γτ μεταξύ αυτων τον ατόμων. Πέρα απο Φαστ δεν είδα κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι Νεφέλης και κάτι λίγα για τον Ντιουμ.
σαφως. η ισοψηφια που ηθελα εγω δεν ηταν μεταξυ νεφελης και φαστ την οποια θεωρω ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΟΥΣΙΑ και ΗΛΙΘΙΑ σε αυτητη φαση. η ισοψηφια που ηθελα ήταν μεταξυ Φαστ και Johnny15 αλλα δυστυχως ο φαστ αλλαξε τελευταια στιγμη και μου χαλασε τα σχεδια. δε νομιζω πως η νεφελη ηταν τοσο υποπτη, περισσοτερο υποπτα ειχε κινηθει ο johnny εως εκεινη τη στιγμη και εσκεμμενα ή οχι περασε η συμπεριφορα του στο ντουκου...
[...]
Αν είσαι εσύ ο Δήμαρχος δεν σε κάνει αυτόματα στόχο στην μαφία; Χάνω κάπου κάτι; :hmm:
[...]
Σαφως και σε κανει απλως η μαφια ξερει οτι δεν τρωει ΑΜ ή Αλεξισφαιρο. Μονο απο αυτη την εννοια γινεται στοχος. Απο την αλλη ειναι αρκετα βοηθητικο και για τους πολιτες να ξερουν εναν σιγουρο πολιτη να επιστρεψουν στο παιχνιδι
[...]
Επίσης ποιος μαφιόζος που έχει έστω διψήφιο IQ θα πάει να ψηφίσει κάποιον που είναι αποδεδειγμένα αθώος, ώστε να έχει νόημα η ασυλία του αυτοκράτορα σε αυτή την περίπτωση;
απανταω εδω ή μετα το γκεημ; :hehe:
[...] Έχω σχηματίσει άποψη για αρκετούς αυτή τη στιγμή για μένα όμως τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο. Η νύχτα ίσως μας δείξει κάποια πράγματα.
και το φιλαρακι σου ο πολ ειπε το ιδιο αλλα προσθεσε κατι μαγικο στο τελος, οτι δε θελει λεει να μοιραστει προς το παρον. Εσυ που εχεις σχηματισει αποψη λοιπον για μιλα μας με στοιχεια (κι οχι αερολογα) ποια ειναι η αποψη σου για συγκεκριμενα ατομα
[...]
Επίσης ο Wild_boy πέρα από δύο ψήφους έχει πει ή αναφερθεί σε κάτι άλλο;
απολυτως τιποτα. περιεργο ε;
[...] Αντ' αυτού, κι ενώ την είχα τσιγκλίσει ψηφίζοντάς την, κι ενώ πήρε και τρίτη ψήφο από τον Ικαρίονα κινδυνεύοντας να βρεθεί σε πλειοψηφία, ακόμα και τότε δεν μπήκε στον κόπο να σχολιάσει τίποτα παρά μόνο να κάνει τις ύπουλες κινήσεις 1. να με ψηφίσει, δηλαδή έλεος, πιο προβλέψιμος πεθαίνεις και 2. να ακυρώσει τις ψήφους του Fast ώστε να τον αναγκάσει να φύγει αυτός στην ψηφοφορία. Όλα αυτά δε μου δείχνουν παίκτρια που θέλει να συνεισφέρει στο παιχνίδι αλλά που θέλει να σώσει το τομάρι της. Αυτά σε σχέση με τη Νεφέλη.
το γεγονος οτι η νεφελη εκεινη τη στιγμη μπορουσε απλα να αλλαξει την ψηφο της εαν το ηθελε δεν το παρατηρησε κανεις ή εγώ που καιγομουν να φτιαξω ισοψηφια στις 19.59:hmm:
[...]
Τάσο είδα τα ποστ σου αλλά οι ερωτήσεις και οι προβληματισμοί που θέτεις ήταν από χτες το πρωί και θεώρησα οτι αργότερα είχαν απαντηθεί και γι' αυτό δε σου απάντησα. Μου αρέσουν οι σκέψεις σου όμως και θέλω να δω και κάποια συμπεράσματα που έχεις βγάλει έστω κι αν είναι πρώτη μέρα.
μερικα απαντηθηκαν, αλλα εσκεμενα περασαν ετσι αναπαντητα, ξερεις εσυ πως πανε αυτα. Συμπερασματα προς το παρον δεν εχω και δεν ντρεπομαι να το πω. Τουλαχιστον για την πλειοψηφια των παικτων δεν εχω καποιο συμπερασμα.
[...]
Κατά τη γνώμη μου πριν παίξει κάποιος την ακύρωση ψήφου πρέπει να κάνει το παν να πείσει για την αθωότητά του, να δώσει επιχειρήματα, να απαντήσει σε ερωτήσεις, σε απορίες, γενικότερα να σώσει με αυτό τον τρόπο τον εαυτό του. Η ακύρωση ήφου για μένα είναι η τελευταία λύση όταν έχεις προσπαθήσει τα πάντα κι έχεις αποτύχει. Η Νεφέλη το μόνο που έκανε είναι να πει γενικόλογα και να με ψηφίσει. Απαξίωσε δηλαδή να ασχοληθεί για να παίξει απλά την κάρτα της. Αλλά ακόμα κι έτσι, τώρα πού είναι; Έχει εξηγήσει τίποτα; (μπορεί μέχρι να γράψω αυτό το ποστ να έχει απαντήσει οπότε ζητώ συγγνώμη αν έχει συμβεί αυτό).
[...]
ακριβως αυτο. και επιμενω οτι εαν τοσο πολυ ηθελε να μεινει αλλαζε χαλαρα την ψηφο της σε κποιον αλλον
[...]
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου. [...]
οπα οπα οπα. ξεκιναμε λαθος και δε θα σχολιασω τα υπολοιπα. εαν αυτο ειναι το στοιχειο σου παρακαλω να πας να βρεις το ποστ και να μας το υποδειξεις (ειτε με λινκ ειτε το νουμερο του ποστ).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Καλημέρα Παλέρμο. Επιστρέφω με σχόλια.

Προχωρώ με τη λογική ότι ο Fast ως αρχάριος παίχτης πήγε στην αρχή να ψηφήσει με χιουμοριστικό μήνυμα (βλ. ρόπαλο) και κάποιοι (ψευδο)τυχαία -κατά την τακτική 'ρίχνω άδεια, να πιάσω γεμάτα- βιάστηκαν να τον κατηγορήσουν για περίεργη συμπεριφορά. Αυτό με οδηγεί στο να πιστέψω ότι ένα μέρος αυτών που τον ψήφισαν, δεν είναι αθώοι. Τα παραπάνω προκύπτουν από την απλή παρατήρηση ότι πράγματι ο τρόπος που έπαιξε ο Fast ήταν ολίγον τι χαζούλης. Αν ήταν μαφιόζος, ως αρχάριος δε θα έπεφτε σε χαζά λάθη μια και θα είχε καθοδήγηση από τους πιο έμπειρους (από τους 6 σίγουρα κάποιοι είναι έμπειροι) συνεργάτες του.

Ας δούμε πιο αναλυτικά ποιοι τον ψήφισαν. Methexys, Soukou, Tsaratcaf, Σπυράκος. Σουκου-Σπύρος νομίζω δεν έχουν πει και πολλά μέχρι στιγμής, οπότε δεν έχω γνώμη. Ο Tσαφ-Τσουφ σχολίασε το περίεργο της υπόθεσης για το πώς βρέθηκε ξαφνικά με τόσες ψήφους. Αυτό για την ώρα τον βγάζει έξω από τη λίστα με τους υπόπτους -χωρίς να λέω ότι είναι και αθώος. Ο Ικαρίωνας ΜΑΛΛΟΝ είναι αθώος. Δε γίνεται τόσο άνετα να σχολιάζει για τα πάντα. Και γυρίζω στη Μethexys. Το ότι πιάστηκε από αυτό που είπα για Ικαρίωνα, μου φαίνεται περίεργο. Αν και είδα ότι με υπερασπίστηκε, εμένα και τον Pol, το συγκεκριμένο μου φάνηκε περίεργο.

2. Υπάρχει το ενδεχόμενο Dume και Ikarionas να συνεργάζονται με κάποιον τρόπο και να έφεραν την παλιά τους κόντρα στο προσκήνιο για να θολώσουν τα νερά. Κωμικοτραγικό σίγουρα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Η απάντηση που δίνει "αν ήμασταν και οι δύο μαφιόζοι θα συνεργαζόμασταν για να σε σκοτώσουμε", όχι δεν ισχύει, μια και τότε θα ήταν ακόμη πιο περιεργο γιατί --> "είπε την αλήθεια και τον έφαγαν", που θα επιβεβαίωνε τις θεωρίες. Edit: βέβαια μόλις ειδα ότι ο Ικ ψήφισε τον Dume, και ίσως έτσι αυτή η θεωρία δεν ισχύει.

3. Παρ'όλα αυτά, νιώθω από την όλη του συμπεριφορά, ότι ο Ιkarionas λέει την αλήθεια και τουλάχιστον μαφιόζος δεν είναι. Θα έλεγα το ίδιο και για Eμμανουήλ. Φαίνεται ότι γνωρίζει κάτι και ότι μάλλον είναι με την πλευρά των καλών. Γι' αυτό θα τον εμπιστευτώ και θα ψηφίσω τον Dume, προς το παρόν.

4. @Εileen, έχω υπερβολικά φορτωμένο πρόγραμμα και σε πολλά πράγματα έχω μείνει πίσω. Παρ'όλα αυτά διαβάζω και ασχολούμαι. Ναι, δε διαβάζω τα πάντα με εξαιρετική λεπτομέρεια αλλά συνολικά διαβάζω και προσπαθώ να δω τι γίνεται, ως εκεί που μπορώ. Υπάρχουν αρκετά άτομα που ασχολούνται αρκετά λιγότερο και πετάνε απλά 1-2 σχόλια. Δεν το δέχομαι να μου λέτε ότι δεν ασχολούμαι. Κάνω ό,τι περισσότερο μπορώ. :-)

5.
Καλημέρα από μένα, βλέπω ότι έχουν γραφτεί πολλά τα οποία δεν προλαβαίνω να διαβάσω τώρα και θα διαβάσω το μεσημέρι/απόγευμα.

Για την ώρα θα δώσω την ψήφο μου στην ερις μήπως και μας πει μια δυο κουβέντες παραπάνω πέρα από το ότι την κουράζει ο λόγος του Ικρίωνα και φυσικά και μπορεί να αλλάξει μέχρι το βράδυ.

Επίσης ο Wild_boy πέρα από δύο ψήφους έχει πει ή αναφερθεί σε κάτι άλλο;
Ουπς, δε σε πρόλαβα. Δεν πειράζει. :-)

6. Επίσης, το "ο χρόνος θα δείξει" που λέω, σημαίνει πολύ απλά "ο χρόνος θα δείξει" γιατί ό,τι λέμε μέχρι τώρα είναι απλές υποθέσεις. Δεν έχει αποκαλυφθεί ο ρόλος κάποιου για να είμαστε σίγουροι.

Ελπίζω σήμερα να καταλάβω περισσότερα και θα προσπαθήσω να μπω προς το τέλος της ψηφοφορίας για να έχω ενεργό ρόλο σ' αυτήν και να φανεί ό,τι χρειαζόμαστε να φανεί.

Αυτά προς το παρόν.

Καλή συνέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Καλη μέρα!

Ήρθα κυρίως για να ψηφίσω πριν τη δολοφονία και να απαντήσω σε κάποια σχόλια

Προς Eileen: Τι εννοείς με το γιατί δε περίμενε να δει άμα θα υπάρξει κάποια αντίδραση;Χρονικά?

Επίσης,η απάντηση του dume μου φαίνεται περίεργη. Γιατί να κατηγορήσεις αυτούς που σε υπερασπίστηκαν?
Έπισης μου φάίνονται ύποπτα τα ποστ του στο παιχνίδι (από τα χθεσινά τρολοεπιχειρήματα σε επιχειρήματα με καμία λογική που σε πονοκεφαλιάζουν)
Ακόμα μου φάνηκαν ύποπτες οι αναρτήσεις του Τάσου επειδή μου φάνηκε στα ποστ αυτά εξαιρετικά επιθετικός κατά πάντων χωρίς ωστόσο να μας πει τι πιστεύει.Ωστόσο από ότι κατάλαβα αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του είτε πολίτης είτε μαφία
Νομίζω ότι ο fast ήταν πολίτης αλλά γιατί δε μπήκε στην ουσία σε κόπο να υπερασπιστεί τον εαυτό του?
Θα συμφωνήσω με τη λογική της himelas ότι η nefeli είναι κάπως ύποπτη.Στο μόνο σημείο που διαφωνώ είναι εκεί που την κατηγορεί για το πως έπαιξε την κάρτα της.Μην ξεχνάμε ότι αν και είναι παίκτης που θέλει να μένει στην αφάνεια η nefeli δε θα ήθελε να φύγει από το παιχνίδι(ειδικά στον 1ο γύρο)

Anyway,αν και έχω σοβαρές υποψίες για dume ψηφίζω τη Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καλημέρα! :D

Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> tsarachaf
  10. Himela
  11. Ikarionas --> DumeNuke
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf
  21. Wild_Boy
  22. Ερις --> DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 DumeNuke
1 Ikarionas
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 tsarachaf
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλημέρα :)

Αρχικά,δεν ειδα καπου η methexys να υπερασπιζεται τον Dume οποτε για μενα το σκεπτικο του και η ψηφος ειναι αδικαιολογητες. Δεδομενου πως και ο Polg που θεωρω αθωο εχει υποψιες για Dume η ψηφος μου ισως κινηθει κατα εκει.

Το ξαναγραψα και πριν αλλα μου κάνει εντυπωση πως η Νεφελη πηγε να βγει mvp σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.Νομιζω πως ειναι αθωα αλλα αν δε γραφει εστω με μια παραγραφο με σκεψεις της(δεν ειμαστε στο πρωτο γυρο,υπαρχει δραση) θα μου κακοφανει. Για ποιο λογο ενας πολιτης που δεν εχει σκοπο να βοηθησει με posts να θελει τοσο πολυ να σωθει σε σημειο που να παιξει και καρτα? :hmm:

Υπάρχουν αρκετοί μαφιόζοι που κρυβονται στην αφανεια γι αυτο ελπιζωντας να πετυχω καποιον στη τυχη ή εστω να παρακινησω καποιον να γραψει θα ψηφισω προς το παρον aggelogianno με μεγαλη πιθανοτητα να αλλαξω ψηφο στη συνεχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δηλαδή σκέψου μπορεί να έχεις κατηγορήσει έναν αθώο, να έχεις βάλει την σκέψη στα μυαλά των απλώς πολιτών ότι "χμμ, αυτός μπορεί να είναι κακός" και κάνεις τη δουλειά των μαφιόζων πιο εύκολη.

E κι αυτό με κάνει κακό ρόλο; Πώς μπορεί να αποφύγει κάποιος να μην κατηγορήσει αθώο; Να είναι τόσο τυχερός που να βρίσκει μόνο μαφιόζους; Είναι εντελώς αδύνατο και παράλογο αυτό που λες. Θαρρείς και είμαι ο μόνος που έχει κατηγορήσει αθώο.

Επίσης, δε θα μου πεις εμένα αν θα παίξω παλέρμο ή όχι. Δεν καταλαβαίνω γιατί είσαι τόσο αγενής. Προσπαθείς να περάσεις τον εαυτό σου ως αυθεντία με υπερβολικό ζήλο. Μπορεί να είσαι απλά ένας παθιασμένος πολίτης. Μπορεί και όχι.

Διάβασε καλά τι λέει. Άντε γιατί όλοι πολύ εύθικτοι γίνατε. Λέω ότι αν δεν μπορείς να διαβάζεις πολλά, να μην μπαίνεις να παίζεις. Το παλέρμο καλώς ή κακώς θέλει διάβασμα. Είναι σαν να ξεκινάς χορό και να βαριέσαι να κάνεις πολλές κινήσεις με το σώμα σου. Ε τότε μην ξεκινάς χορό. Τίποτα αγενές δεν υπάρχει σ' αυτό. Απλή λογική είναι.

Αγαπητοί πολίτες δώστε λίγη βάση στα παρακάτω. Δείτε τι λέει:


Ο Ικαρίωνας πήγε και βρήκε τις παρενθέσεις σε ένα ρήμα που έβαλα, ομολογώ ότι αναλύει τα πάντα (ή όσα θέλει να αναλύσει?) αλλά εγώ δεν είχα προσέξει καν τι είχε γράψει ο ντιουκ εκείνη την ώρα πόσο μάλλον να το εφαρμόσω. Όπως και να έχει, πιστεύω τη 2η μέρα θα φανερωθούν κάποιοι μαφιόζοι.

Άντε ας δεχτούμε ότι δεν μίλησες σκόπιμα για την όσφρηση προσπαθώντας να δώσεις σήμα στον Dumenuke. Μετά όμως λες τα εξής, απευθυνόμενος στον tsarachaf:

Εσύ κρατάς ουδέτερη στάση και σχολιάζεις τους άλλους προς το παρόν χωρίς να μας δείχνεις ποιος πιστεύεις ότι μπορεί να αποτελεί μέλος μαφίας. Αν έχεις εσύ κάτι πιο πρόσφατο, σε παρακαλώ να το πεις. Εγώ ελπίζω να έχω σήμα ώστε να μπορώ να συμμετέχω όλη μέρα πάντως!

Αλήθεια τώρα; Ζητάς σήμα; Κι αυτό τυχαίο είναι σαν την αναφορά στην όσφρηση; Σαν την αναφορά στην καθοδήγηση που ήθελες από παίκτες που ''μυρίζονται'' πιο εύκολα το παιχνίδι; Μήπως απλώς δεν είσαι σίγουρος αν ο tsarachaf είναι μαφιόζος και χρειάζεται κάτι περισσότερο; Ή μήπως κατάλαβες πως είναι μαφιόζος και θες να σου δείξει και τους υπόλοιπους; Το να παίζεις ένα τέτοιο παιχνίδι και ενώ έχεις κατηγορηθεί ήδη πως ζητούσες 'βοήθεια' από άλλους παίκτες, να κάθεσαι και να μιλάς ρητά για σήμα, σε φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση. Ίσως τελικά να είσαι εσύ ο ΔΑ κι όχι ο Dumenuke. Και αυτό για το ότι ''ίσως να μην έχεις σήμα'', το λες και παραπάνω απευθυνόμενος σε μένα. Πολλές αναφορές σε σήματα. Λογικά έχεις μπερδευτεί, δεν έχεις καταλάβει ποιοι είναι οι μαφιόζοι και θες βοήθεια. Και ίσως γι' αυτό θες να φύγω εγώ. Επειδή κατάλαβες ότι δεν ανήκω σ' αυτούς και επειδή σε μπερδεύω περισσότερο. Μάλλον θα αλλάξω την ψήφο μου σ' εσένα πιο μετά. Τον Dumenuke θα τον κρατήσω για την επόμενη μέρα.

Επίσης ελπίζω ο επόμενος που θα βγει να πει κάποιες πιο σημαντικές τελευταίες κουβέντες! Tελείωσε η πρώτη μέρα και δεν έχω βγάλει κάποιο συμπέρασμα για τον Fast.

Άρα είσαι σίγουρος ότι δεν θα είσαι εσύ ο επόμενος που θα βγει; Μήπως ζητάς απ' την μαφία να σε ειδοποιήσει αν έφυγε ήδη ένας μαφιόζος στην προηγούμενη ψηφοφορία; Όπως είπα και παραπάνω, δεν γίνεται να είσαι συνασπισμένος με τους πολίτες. Απλώς δεν γίνεται.


Καλημεραα!
Πάω ποσειδι όπως σας είχα πει και σήμερα και αύριο θα μαι από κινητό. Θα σας διαβάζω και θα ψηφίσω απλώς δεν έχω καλο smartphone για να γράψω με παραθέσεις ή μεγάλο post

Τα ίδια έλεγες και στα προηγούμενα παιχνίδια που ήσουν μαφιόζος. Πολύ βολικά αυτά τα ξαφνικά Ποσείδια όπως και η ενασχόληση με πτυχιακές και άλλα πράγματα.

Φιου τα διάβασα ολα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.
Στην αρχη σκέφτηκες οταν διάβασα τον Τζόνι εκει που έλεγε ότι δεν εχει σήμα ότι είναι αυτος ο ΔΑ και κανει σημα σε αυτόν ο τσαρατσαφ.
Αλλά. Δε γινεται τέτοιο σημα να λάβει παίχτης σαν και αυτόν Γιατί δε τα διαβάζει προσεχτικά. Ο παίχτης στον οποίο απευθύνεται ο τσαρατσαφ ειναι καποιος που τα διαβάζει ολα. Κάποιος που δεν αφηνει τιποτα ασχολίαστο.

Οπότε για μενα αν ο τσαρατσαφ ειναι μαφιόζος ΔΑ δεν είναι ο Τζόνι.

Δεν ξέρω ακόμη τι ρόλο παίζει ο tsarachaf αλλά αν δεις παραπάνω αναφέρω για ένα πολύ πιθανό σενάριο να είναι ο Johnny ΔΑ.

Σεναριο2:
Ο ντουμνουκ ειναι μαφία όντως και με το σύστημα όσφρησης κλπ έκανε σήμα στον Τζόνι που ειναι ΔΑ.
Αυτό δεν μπορεί να ισχύει καθώς ο Dumenuke ήταν ο πρώτος που μίλησε για ''μυρίσματα'' και άρα δεν θα μπορούσε να κάνει σήμα στον Johnny, ο οποίος έγραψε γι' αυτά αργότερα χρησιμοποιώντας το ίδιο μοτίβο. Το post του Dumenuke προηγήθηκε χρονικά.

Ψηφίζω τσαρατσαφ να δω πως θα κινηθει το παιχνίδι με αυτή τη Κίνηση και σίγουρα δε θα κλειδωσω τη ψήφο μου ακομα.

Απλώς αν μπορείς για να βοηθήσεις τη ΣΕ, βάζε αυτούς που ψηφίζεις με κεφαλαία και χρωματιστά γράμματα για να τους βρίσκουν πιο εύκολα και να μη τους βγαίνουν τα μάτια. Επίσης, θα βοηθούσε πολύ αν σε όσα λες, έκανες παράθεση των όσων λέγονται από τα συγκεκριμένα άτομα στα οποία απευθύνεσαι. Υπάρχει κάτω απ' τα κείμενα η επιλογή ''παράθεση'' για να το κάνεις αυτό ή η ''πολλαπλή παράθεση'' για να σχολιάσεις ταυτόχρονα λεγόμενα από αρκετά διαφορετικά άτομα. Όσο αυτά που λες, εγώ σου είπα πως προς το παρόν θα πορευτώ με βάση τη θεωρία σου. Με πείθει και βρίσκω αρκετά ερείσματα για να κατηγορήσω τόσο τον Johnny όσο και τον Dumenuke.

Καλημέρα Παλέρμο! :happy:

Με προβληματίζει πως κάποιοι παίκτες, που για διαφορετικούς λόγους τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους αρχικά, έχουν μείνει σχετικά αφανείς τώρα. Ο Comfortably Smug έκανε το σενάριό του, εξήγησε τι εννοούσε όταν του ζητήθηκε, ο Ικαρίωνας του είπε ότι για να καθίσει να σκεφτεί κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει κακό ρόλο, και μετά λίγο-πολύ τον χάσαμε :P Θα ήθελα όταν δημοσιεύσει, να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα που του έκανα (και πέρασε απαρατήρητο, ευχαριστώ πολύ :P )

Πώς ακριβώς έμεινα στην αφάνεια εγώ; Παρακολουθείς το τι λέγεται; Απλώς πλέον άρχισαν διάφοροι να με θεωρούν ξαφνικά με αρκετή σιγουριά πολίτη. Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Μπορεί να το κάνουν επειδή ίσως να ξέρουν ότι θα τα τινάξω το βράδυ για να λένε μετά ''οκ ήταν αρκετά αθώος''. Έχω ένα τέτοιο προαίσθημα είναι η αλήθεια. Ασφαλώς και υπάρχουν μαφιόζοι ανάμεσά τους. Επίσης δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι σε μένα ή στον comfortably και σε τι ακριβώς ζητάς απάντηση. Αν ζητάς στο τελευταίο post σου είχα απαντήσει δείχνοντάς σου ότι δεν ισχύει καθόλου αυτό που είχες πει για μένα ότι προσπάθησα να κρατήσω μέσα τον Fast. Αφαίρεσα ολόκληρη ψήφο από την Nefeli για να την πάω ξανά σε ισοβαθμία μαζί του. Κάθε άλλο παρά τον προστάτευσα.

Το οτι δηλαδή κάποιος φαίνεται σίγουρος για κάποια άτομα τον κάνει αθώο; :eek: Γιατί για μένα αυτό τον κάνει α) ένοχο, αφού ξέρει τους μαφιόζους και με σιγουριά κατηγορεί αθώους ή β) τελείως νουμπά παίκτη που βασίζεται μόνο στο ένστικτό του και το βαφτίζει επιχειρήματα. Πάντως το να κολλάς σε 2-3 άτομα χωρίς να ψάχνεις περαιτέρω δεν είναι ένδειξη αθωότητας.

Βάλε κι αυτόν στην ατέλειωτη λίστα με τους κακούς που έχεις. :whistle:

Μάλιστα. Μια τεκμηρίωση; Πες μας κι εμάς τις αντιδράσεις αυτές.

Τελικά η Νεφέλη είναι ύποπτη ή εγώ; Γιατί μας τίμησες και τις δύο με την ψήφο σου.

Ρε παιδιά να διαβάζετε όμως αυτά που λέω. Έχω απαντήσει σε όλα αυτά τα ερωτήματα, για τον emmanouilmyrgia, για τη Nefeli-Himela κλπ. Δεν μπορώ να επαναλαμβάνω τα ίδια. Μετά μου λέτε ότι γράφω τα ίδια και τα ίδια. Εν πάσει περιπτώσει Himela πρέπει να είσαι η πόρνη του παιχνιδιού. Εξού και η έμμεση αναφορά σου στο ότι θες ''δυναμικούς'' παίκτες, η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί και κάπως ''ερωτικοειδής''. Δεν φαίνεσαι για μαφιόζα. Δείχνεις να ψάχνεις με ποιους να συνεργαστείς και λες πράγματα που σαν αθώα και ξέροντας το παιχνίδι που κάνω, δεν θα τα έλεγες. Όπως ειρωνείες που δεν καταλαβαίνεις, λάθη που ξέρεις πως αποκλείεται να έκανα σαν παίκτης ή σχόλια του στυλ ''βάλε κι αυτόν στην ατέλειωτη λίστα με τους κακούς που έχεις'', ενώ ξέρεις κι από προηγούμενα παιχνίδια ότι πάντα έτσι παίζω και υποπτεύομαι τους πάντες. Απλώς σε κάποιους ριχνω περισσότερα δολώματα ή με αφορούν πιο άμεσα από άλλους με τους οποίους σκοπεύω να ασχοληθώ αργότερα ή οι οποίοι προς το παρόν δεν έχουν κάνει κάτι ύποπτο για μένα. Δεν ξέρω ποια απ' τις δύο είναι η κακιά. Η αλήθεια είναι ότι σε θεωρώ πιο ύποπτη απ' τη Nefeli και αν γινόταν να βγεις στη χτεσινή ψηφοφορία θα ψήφιζα εσένα και όχι αυτήν. Αλλά δεν είχες παρά μια ψήφο οπότε ψήφισα τη Nefeli επιδιώκοντας ισοψηφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Γενική συμβουλή προς όλους:

επειδή έγραφα 40 λεπτά στο στέκι σεντόνι και λόγω κωλλύματος του site τα έχασα όλα, συνιστώ προς όλους, να γράφουμε όλοι στο Word τι θέλουμε να πούμε και μετά με copy-paste να το μεταφέρουμε στο σχετικό πεδίο δημοσίευσης του site.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Γενική συμβουλή προς όλους:

επειδή έγραφα 40 λεπτά στο στέκι σεντόνι και λόγω κωλλύματος του site τα έχασα όλα, συνιστώ προς όλους, να γράφουμε όλοι στο Word τι θέλουμε να πούμε και μετά με copy-paste να το μεταφέρουμε στο σχετικό πεδίο δημοσίευσης του site.

:console:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γενική συμβουλή προς όλους:

επειδή έγραφα 40 λεπτά στο στέκι σεντόνι και λόγω κωλλύματος του site τα έχασα όλα, συνιστώ προς όλους, να γράφουμε όλοι στο Word τι θέλουμε να πούμε και μετά με copy-paste να το μεταφέρουμε στο σχετικό πεδίο δημοσίευσης του site.

Οκ εντάξει σε όλους μπορεί να συμβεί αν και είναι κάπως βολικό που χάθηκαν όλα τα σημαντικά που θα έλεγες λίγο πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Ή μπορείτε να γράφετε το σεντόνι σας εδώ και να το κάνετε μία αντιγραφή πριν το υποβάλλετε, έτσι ώστε αν γίνει κάτι να κάνετε επικόλληση κατευθείαν;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Δημήτρη, δε ξέρω γιατί, αλλά κάτι δε μου αρέσει στο πώς τα παρουσιάζεις. Άπειρος μαφιόζος;

Πιστεύω πως ο καθένας αν ήταν να φύγει από το παιχνίδι θα έπαιζε την κάρτα που θα τον κρατούσε στο παιχνίδι. Γιατί να είναι περίεργο αυτό;

Έχεις ενδείξεις για Dume, αλλά δεν τον ψηφίζεις και ψηφίζεις κάποιον θεωρητικά άκυρο που ίσως και να είναι ένοχος.

Προσπαθείς να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις με γενικά σχόλια.. μήπως είσαι εσύ ο ένοχος; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Οκ εντάξει σε όλους μπορεί να συμβεί αν και είναι κάπως βολικό που χάθηκαν όλα τα σημαντικά που θα έλεγες λίγο πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας.

Δεν νομίζω να το λεει επίτηδες. Προσπαθούσα και εγω κανω απο ενα τέταρτο να ανοίξω το θρεντ για να διαβασω και δεν άνοιγε απο πουθενά και με κανεναν τροπο.


Eileen, ευχαριστούμε για την συμβουλή.


Παω να συνεχίσω το διάβασμα και πιστεύω μετα τη δολοφονία να εχω να σχολιάσω αρκετά... Άλλωστε και εκείνη ίσως δειξει μερικά πραγματα ακομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Καλημέρα κι από εμένα! Τραγουδάκι;

Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> tsarachaf
  10. Himela
  11. Ikarionas --> DumeNuke
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf
  21. Wild_Boy
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Ikarionas
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 tsarachaf
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
Λοιπόν. Έχω πολυ σοβαρό επιχείρημα πανω στο τραπεζι.
Όλοι μπορειτε να Δείτε ότι ο τσαρατσαφ δεν κανει ποτε λάθη ορθογραφικά κλπ στα κείμενα του.
Σε μια μονο προταση εκει που μιλάει τον ΔΑ αναφέρεται ως: ο ΔΑ μου. Εκεί που λεει οτι σε προηγούμενα παιχνίδια εχει κανει μονο ένα σήμα τη πρωτη μερα στον ΔΑ οταν ηταν μαφία. Ξαναδιαβαστε το συγκεκριμένο σημείο προσεχτικά και θα δείτε οτι στο παιχνίδι που παίζουμε τωρα λεει τον ΔΑ μου.

Ψηφίζω τσαρατσαφ να δω πως θα κινηθει το παιχνίδι με αυτή τη Κίνηση και σίγουρα δε θα κλειδωσω τη ψήφο μου ακομα.

οπα οπα οπα. ξεκιναμε λαθος και δε θα σχολιασω τα υπολοιπα. εαν αυτο ειναι το στοιχειο σου παρακαλω να πας να βρεις το ποστ και να μας το υποδειξεις (ειτε με λινκ ειτε το νουμερο του ποστ).

Επειδή κι εμένα αυτό που είπε ο Εμμανουήλ μού έκανε εντύπωση το έψαξα και βρήκα αυτό στο οποίο αναφέρεται:

Το να εξηγήσω ότι δεν είμαι μαφία, θα είναι σαν να προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Διότι δεν μπορώ να παρουσιάσω κάτι χειροπιαστό ως επιχείρημα υπέρ μου. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να το αποκλείσω, αν και προσωπικά πιο πιθανό θεωρώ να στρίμωχνα τον παίκτη που έκανε κάτι σαν σήμα στον ΔΑ μου, παρά να λέω μην δίνετε σημασία. Και δεν είπα ότι δεν γίνονται σήματα την πρώτη μέρα, προφανώς και γίνονται. Στον ΔΑ του 43, έκανα ένα και μοναδικό σήμα και ήταν την πρώτη μέρα.

Εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω είναι οτι ο τσαφ λέει "αν ήμουν μαφία και κάποιος έκανε σήμα στο ΔΑ μου, θα στρίμωχνα αυτόν που έκανε σήμα στο ΔΑ μου παρά να λέω μη δίνετε σημασία". Θεωρώ οτι είναι απλά μια μπερδεμένη σύνταξη. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και ο Εμμανουήλ να πέτυχε λαβράκι. Εσείς τι λέτε;

Κατά τα άλλα με ενοχλεί οτι κινούμαστε γύρω από τους ίδιους. Ναι θεωρώ τη Νεφέλη και τον Ντιουμ ύποπτους αυτή τη στιγμή αλλά για κάποιους πραγματικά δεν έχω στοιχεία. Η Claire πού είναι; Άσε και μη φυσάς το γιαούρτι πια βρε Κλερ, κρύωσε! Αγγελόγιαννο; Wild Boy; Ακόμα και η Ντόιτς πολύ αποσπασματικά, σχεδόν διεκπεραιωτικά συμμετέχει. Νιώθω οτι κάποιοι βολεύονται σε αυτή τη σιωπή και στο κατά πού πάει η ψηφοφορία σήμερα και επαναπαύονται.

Έχοντας αυτό το σκεπτικό θα αφήσω προς το παρόν Ντιουμ και Νεφέλη και θα πάω σε κάποιον που δε συμμετέχει πολύ, θεωρώντας είτε οτι έτσι κρύβεται είτε οτι τελικά δεν προσφέρει κάτι στο παιχνίδι. Θα ψηφίσω Wild Boy προς το παρόν και βλέπουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Το να εξηγήσω ότι δεν είμαι μαφία, θα είναι σαν να προσπαθώ να εξηγήσω ότι δεν είμαι ελέφαντας. Διότι δεν μπορώ να παρουσιάσω κάτι χειροπιαστό ως επιχείρημα υπέρ μου. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι θα μπορούσε να συμβαίνει κάτι τέτοιο και δεν μπορώ να το αποκλείσω, αν και προσωπικά πιο πιθανό θεωρώ να στρίμωχνα τον παίκτη που έκανε κάτι σαν σήμα στον ΔΑ μου, παρά να λέω μην δίνετε σημασία. Και δεν είπα ότι δεν γίνονται σήματα την πρώτη μέρα, προφανώς και γίνονται. Στον ΔΑ του 43, έκανα ένα και μοναδικό σήμα και ήταν την πρώτη μέρα.

Και ο άλλος ο Τζόνι μιλάει για σήματα για κινητο και Καλά.. εξ ου και τα 2 σενάρια μου
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,009 μηνύματα.
Το ξαναγραψα και πριν αλλα μου κάνει εντυπωση πως η Νεφελη πηγε να βγει mvp σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.Νομιζω πως ειναι αθωα αλλα αν δε γραφει εστω με μια παραγραφο με σκεψεις της(δεν ειμαστε στο πρωτο γυρο,υπαρχει δραση) θα μου κακοφανει. Για ποιο λογο ενας πολιτης που δεν εχει σκοπο να βοηθησει με posts να θελει τοσο πολυ να σωθει σε σημειο που να παιξει και καρτα? :hmm:

Αυτό ακριβώς. Αφού έπαιξε την κάρτα και σώθηκε, αν είναι πολίτης, η λογική λέει να έρθει μετά να πει, φιου σώθηκα, ας βοηθήσω τώρα τους πολίτες. Αντ' αυτού τι έκανε; Εξαφανίστηκε. Τυχαίο; Δε νομίζω. :hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

aggelogiannos

Νεοφερμένος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 94 μηνύματα.
καλημερα παιδες!!!!!
Αν και η 5η σελιδα με εχει μπερδεψει λιγο (πρεπει να την ξαναδιαβασω πιο προσεκτικα) θα πω τα εξης :

1-καταρχας δεν κτλβα τα "αχχαχαχ" του τασου97 στην ψηφο μου... νμζω διευκρινησα δεν μαρεσει το "random lynching" απο την 1η νυχτα.Αυτο σημαινει σιγουρα δεν θα ψηφιζα nefeli,fast,dumenuke γτ προτιμησα να ψηφισω κατι πιο safe για αρχη.

2-feelsbadman με τα τελευταια λογια του fast

3-ειδα γενικα τι παιχτηκε με τις καρτες ιντριγκες την τελευταια στιγμη και συμφωνω με τον ικαριωνα οτι η nefeli πιθανοτατα να ειναι ενοχος

4-θα ηθελα να πω οτι παρολο που εμαθα οτι υπαρχει μια διαμαχη μεταξυ dumenuke και ικαριωνα θα συμφωνησω με την ερις γτ θεωρω οσο ναχει καλη κινηση να εκμεταλευτουν την "συμπαθεια" που εχουν μεταξυ τους σε μια ψευτικη διαμαχη

5-Επισης εχω μια υποψια οτι η himela ειναι αθωος γτ οσο υπηρχε η μαχη μεταξυ fast,dumenuke,emmanouil,johnny αυτη εριξε στην ουσια την 1η ψηφο στην νεφελη(η 1η ψηφος κανονικα ηταν της claire αλλα δεν το εκανε για ιδιαιτερο σημαντικο λογο).Μπορει να ηθελε να προστατευσει καποιον ενοχο αναμεσα σε αυτους τους 4 οποτε δημιουργησε "κυμα" αλλου.Αλλα οπως ανεφερα στο "3-" θεωρω παρα πολυ υποπτη την κομπινα που εκανε με την καρτα ιντριγκας
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,796 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> tsarachaf
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> DumeNuke
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf
  21. Wild_Boy
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Ikarionas
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 tsarachaf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top