Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε κάτι σε εμένα και σε επιλεκτικό διάβασμα. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη μέρα έτσι λειτουργούμε συνήθως. Πιανόμαστε από κάτι μικρό --> το λέμε για να κόψουμε αντιδράσεις--> βγάζουμε μικροσυμπεράσματα που ελεγχουμε τις επόμενες μέρες.

Αν όχι, τουλάχιστον εγώ αυτό προσπάθησα με βάση το διαθέσιμο χρόνο που είχα.

Apparently κάποιοι πιάνονται από μικροπραγματα για να κατηγορήσουν και να θολώσουν τα νερά. Τώρα πως μπορείς να καταλάβεις κάτι από την πρώτη μέρα πριν τελειώσει η ψηφοφορία δεν ξέρω. Για αυτό είπα οι πιο έμπειροι με αυτό που θα γράψουν θα μας βάλουν σε σκέψεις. Από αυτό πιάστηκαν κάποιοι. Στα λίγα Παλέρμο που έχω παίξει πάντα είχαμε ένα δύο άτομα που μιλούσαν πολύ και έστρωναν το παιχνίδι, είτε καλοί είτε καλοι και κάποιοι που μιλάνε ελάχιστα. Για μένα ύποπτες είναι οι αλλαγές ψήφου αλλά και οι early game συνεργασίες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δεν σε κατηγόρησα επειδή ήθελες ισοψηφία. Σε κατηγόρησα επειδή ήθελες αυτή να είναι ανάμεσα σε μένα και στον dumenuke που σ' εκείνη τη φάση θεωρούσα πως ήμασταν κι οι δυο αθώοι που απλώς έδωσαν πάτημα λόγω της διαμάχης τους. Ήταν σαν να ήθελες να εγκλωβιστούν όλοι στη δυάδα μας. Κι εγώ ήθελα ισοψηφία αλλά με διαφορετικά άτομα. Ωστόσο, τώρα αν είδες έκανα μια καινούρια υπόθεση για τον Dumenuke που δεν τον θεωρώ πλέον τόσο αθώο. Αν τελικά βγει κακός ή ΔΑ, τότε είσαι κι εσύ μάλλον αθώος γιατί αν ήσουν μαφιόζος δεν θα ήθελες να ρισκάρεις να πάει σε ισοβαθμία ο ΔΑ σου. Γενικά η κάρτα του Dume θα ρίξει φως σε πολλά πράγματα. Καληνυχτώ.

Κοίτα,αφενος εγω δεν μπορω να ξερω αν ειστε αθωοι ή οχι και αφετερου λογικο ειναι να μη θελεις ισοψηφια με σενα μεσα γιατι προφανως δε θελεις να φυγεις απο το πρωτο γυρο.
Ηθελα ισοψηφια με οποιαδηποτε ατομα ηταν πιο ψηλα στις ψηφους αν και ομολογω πως προτιμουσα εσενα και τον Dume γιατι ειχατε μιλησει περισσοτερο και εμμεσα ειχαν παρει θεση(ή οχι) και αλλα ατομα. Μια πιθανη ισοψηφια Fast και Nefelis που δεν ειχαν ισχυρη παρουσια δε θα εδινε ιδιαιτερα clues.
Anyway,θα ηθελα να δω σχολια και απο αλλα ατομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Κύριε τασο είπα και μετα δεν εννοούσα την χιμελα πόρνη Αλλα τον Τζόνι οπως ειπα εξ αρχης
Επισης ειπα στο ποστ για τον τζονι οτι τον θεωρώ πόρνη Γιατί εδωσε σήμα σε και καλα καλυτερους-παλαιότερους παίχτες να του δώσουν οδηγιες η οπως λεει ο ίδιος να μυριστουν πραγμα τα. Άρα εχει πληροφορία για κάποιον δικο σας παλιο παίχτη. Καταλάβατε τωρα;
με συγχωρεις το θυμηθηκα αφοτου εκανα το ποστ. εγραφα αρκετα γρηγορα να προλαβω να κανω ποστ και να ψηφισω πριν τις 8 αλλα δε μου βγηκε.
Ισχυει και εγω το ιδιο επαθα με το εμιλουκο.Και ηθελα να παει ισοβαθμια.Αλλα δεν με πειραξε ιδαιτερα ακομα οτι εφυγε ο Φαστ.
Οσο για τον Τασο σε αυτο που ειπε στο δικο μου ποστ.Ετσι παιζεται το Παλερμο.Απο παντα και σε ολες τις εκδοχες του,ψαχνεις θεωριες στην αρχη που βγαζουν νοημα και αυτα που ειπα εβγαζαν νοημα σιγουρα.Στην συνεχεια γεννιουνται γεγονατα που με αυτα πραττεις τα τυχον πλει που εχει ο καθε παικτης.Πρωτη φορα παιζω εδω με κουοτς αλλα εχω παιξει παρα πολυ παλερμο σε πολλες εκδοχες και ετσι βρισκεις λυση σε μεγαλο βαθμο.
απο την τοση αρχη δεν ψαχνεις θεωριες. τα στοιχεια ειναι ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ λιγα για να κανεις θεωριες απο τοσο νωρις. εκτος κι αν εχεις αλλες γνωσεις.. εκτος κι αν εχεις αλλους σκοπους...
επισης σε ρωτησα ποια η αποψη σου για τα ατομα εμιλουκο, ικαριονα και μελανια αλλα βλεπω το απεφυγες..
Ναι νομίζω πως πλέον μπορώ να σε προσθέσω στους αρκετά σίγουρους αθώους. Θα πρότεινα μάλιστα στον γιατρό να σου ρίξει καμιά προστασία το βράδυ.
ε; τι; στους αρκετα σιγουρα αθωους γιατι; υπαρχει καποια επιχειρηματολογια;

[...] Μέχρι τότε θα ακολουθήσω αυτό το σενάριο και θα βαδίσω σύμφωνα με τα λεγόμενα του emmanouilmyrgia.
:confused:

Γενικά σχόλια για την ψηφοφορία:
Θεωρώ οτι ο Fast δεν ήταν μια τεράστια απώλεια αν ήταν πολίτης γιατί τα λόγια του πιο πολύ μπέρδευαν παρά οδηγούσαν σε συμπεράσματα. Το να πετύχαμε μαφιόζο βέβαια είναι δύσκολο αφού κανείς δεν πήγε να τον σώσει. Τουναντίον η Νεφέλη φύλαγε για ώρα την ακύρωση ψήφου που είχε και τη χρησιμοποίησε με ύπουλο τρόπο και χωρίς να έχει μπει στον κόπο να απαντήσει στις υποψίες μου προς το πρόσωπό της. Την κρατάω ως ύποπτη.
Ο Ικαρίονας αρχίζει να βρίσκει παντού κακούς. Οι μαφιόζοι είναι 6, άντε να βάλω και ΔΑ και πόρνη, είναι 8. Εσύ πόσους έχεις βάλει στη λίστα σου; Επίσης, όπως είπα και το πρωί, είναι πολύ νωρίς και για να κατηγορήσω και για να υποστηρίξω κάποιον. Οι κινήσεις μου σκοπό έχουν προς το παρόν να αφυπνίσουν κάποιους και να συμμετάσχουν. Αν κάποια στιγμή είμαι πιο σίγουρη για κάποιον / κάτι, να είσαι σίγουρος Ικαρίονα οτι θα το επισημάνω. Οπότε το οτι είπα οτι προς το παρόν ο Ντιουμ με έπεισε δε σημαίνει οτι τον υποστηρίζω, σημαίνει οτι στρέφω το βλέμμα μου από πάνω του προσωρινά και πάω σε κάποιον που ίσως μου κινήσει περισσότερες υποψίες. Αυτή σήμερα ήταν η Νεφέλη. Αν θες να με κατηγορήσεις για αυτό, προφανώς και έχεις κάθε δικαίωμα. Αλλά πλζ μην παραφράζεις τα λόγια μου.
Ειλικρινά με έχει πιάσει πονοκέφαλος από τη σκέψη οπότε θα κάνω ένα διάλειμμα και θα επανέλθω αν σκεφτώ κάτι που μπορεί να ξεδιαλύνει το μυστήριο.
ποια λογια του ρε χιμελα μας δουλευεις νυχτιατικα; και στην τελικη πες μου μια ομαδα μαφιοζων που θα εσωζαν 1) τοσο νωρις, 2) εναν απειρο παικτη ή 3) τοσο νωρις εναν απειρο παικτη. Η απαντηση και στα τρια ειναι ΚΑΜΜΙΑ.
Ο ικαριονας ας κανει τα δικα του σεναρια και υποθεσεις δεν ειναι τοσο κακο, αλλα δε χρειαζεται να διατυμπανιζεται ποιος ειναι υποπτος και ποιος αθωος απο ενα παιχνιδι 12 ωρων......
Κοίτα,αφενος εγω δεν μπορω να ξερω αν ειστε αθωοι ή οχι και αφετερου λογικο ειναι να μη θελεις ισοψηφια με σενα μεσα γιατι προφανως δε θελεις να φυγεις απο το πρωτο γυρο.
Ηθελα ισοψηφια με οποιαδηποτε ατομα ηταν πιο ψηλα στις ψηφους αν και ομολογω πως προτιμουσα εσενα και τον Dume γιατι ειχατε συζητησει και εμμεσα ειχαν παρει θεση(ή οχι) και αλλα ατομα. Μια πιθανη ισοψηφια Fast και Nefelis που δεν ειχαν ισχυρη παρουσια δε θα εδινε ιδιαιτερα clues.
Anyway,θα ηθελα να δω σχολια και απο αλλα ατομα.
ισοψηφια με οποιαδηποτε ατομα ειναι μη επιθυμητη. στην ψηφοφορια καλο ειναι να πηγαινει ενα ατομο που θεωρειται αρκετα υποπτος και ενας αλλος οχι τοσο ή δυο ατομα που θεωρουνται αρκετα υποπτοι. δε θα στειλουμε σε ισοψηφια ακυρα ατομα ετσι για να δουμε τι παιζει, πρεπει να υπαρχει μια αφορμη για την ισοψηφια.
Βεβαια η ψηφοφορια σημερα εδωσε αρκετα clues.. οι μισοι χαμενοι ψαχνονται, οι αλλοι μισοι χαμενοι βρεθηκαν, γενικως λιγο πολυ βολταρουμε ολοι εδω μεσα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Λοιπόν για αρχή εγώ θέλω να ρωτήσω τον Emmanouil γτ μιλάει στον πληθυντικό, όλοι είμαστε νέα άτομα, αν το κάνεις απο σεβασμό δεν χρειάζεται αν το κάνεις για κάποιον άλλο λόγο ποιος είναι γτ πραγματικά στα μάτια μου είναι αχροίαστος.

Αφού σχολίασα κάποια πράγματα που δημοσιεύθηκαν, ας πω τώρα και κάποιες παρατηρήσεις:

Α) Έπεσαν πολλά άτομα αρχικά πάνω μου, μετά πάνω στον Dumenuke απ' αυτό που έγινε και μετά στον Fast. Μπορεί να κρύβεται ένας μαφιόζος ανάμεσα στους άλλους δύο (εγώ γνωρίζω την αθωότητά μου)...
Ρε συ σταμάτα να το λες αυτό, εγώ γνωρίζω την αθωοτητά μου και είμαι αθώος και και και, πρέπει να το αποδείξης όχι να το λες.
Καταντάει repetitive.

Θα φανει τι ειμαι και ποιανου καλο θελω.

Φτάνει με τις φλου δηλώσεις. Επιχειρήματα.

Με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία έχω να πω το εξής: Ένα σωρό καλοί και έμπειροι παίκτες παίζουν σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι δυνατόν να μην φιλοτιμήθηκε κανείς να ρίξει άλλη μια ψήφο στη Nefeli για να πάνε τουλάχιστον σε μια ισοψηφία μεταξύ τους και να βγάλουμε συμπεράσματα; Τόσο σίγουρο ένοχο τον είχατε όλοι τον Fast; Tι μας έδειξε αυτή η ψηφοφορία; Τίποτα. Ψηφίζω τη Nefeli επειδή θεωρώ πως είναι πιθανό να έχει κακό ρόλο. Βλέπω ότι προσπερνάει κατά μια ψήφο τον Fast και αλλάζω ψήφο για να τους πάω σε ισοβαθμία. Ρίχνει η Nefeli ακύρωση και αναγκαστικά την ξαναψηφίζω για να πάνε ισοβαθμία. Είχα ξεχάσει ότι με την ακύρωση ψήφου δεν σβήνεται μόνο η επιπλέον ψήφος αλλά και η αρχική του παίκτη και νόμιζα πως τους πήγα ισοβαθμία με τη δεύτερη αλλαγή. Αλλά τόσοι έμπειροι παίκτες: Eileen, Emilouko που είπες ότι θεωρείς πιθανό εξιλαστήριο θύμα τον Fast, Karadakov, είναι δυνατόν να μην σκέφτηκε κανείς από σας να της δώσει άλλη μια για να πάνε σε ισοβαθμία και να βρούμε περισσότερες πληροφορίες από εκεί; Δηλαδή μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω ποιο ήταν το κέρδος της σημερινής ψηφοφορίας. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε την αθωότητα του Fast έχουμε μόνο ως στοιχείο το ποιοι τον ψήφισαν. Τρέχα γύρευε. Θα βλέπαμε σε δημοσκόπηση αν κάποιος θα άλλαζε, ποιον απ' τους δυο θα επέλεγαν όλοι κλπ. Τώρα σκοτάδι.
Όταν κάποιος προσπαθεί να φέρει ισοψηφία τόσο νωρίς για εμένα μπορούν να συμβάινουν 3 πράγματα.
1. Να είναι ή να προσπαθεί να αποκαλύψει τον Δήμαρχο. Γτ αν είναι να προσπαθεί να αποκαλυφθεί τόσο νωρίς και θέλει να αποκαλύψει τον Δήμαρχο με πιο σκοπό απο τώρα;
2. Να είναι συγκατοικος και να προσπαθεί να σώσει τον συγκατοικό του και
3. Να είναι μαφιόζος και να προσπαθεί μόνος του να σώσει τον μαφιόζο του, εκαιρετικά απίθανο σενάριο για εμένα απο τόσο αρχή.

Για τον λόγο λοιπόν ότι δεν μου αρέσει να προσπαθούμε να αποκαλύψουμε ρόλους απο τόσο νωρίς και δεν σκέφτηκα καν να δημιουργήσω ισοπαλία και διαφωνώ με την προσπαθεια να δημιουργηθεί μια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Χμμ.. Πιαστηκατε απο ενα ποστ που είπα εκεινη την ωρα. Εχω επιχειρηματολογία ολόκληρη σε άλλο ποστ απέναντι στον ντουμνουκ αλλα μάλλον δεν ασχοληθήκατε. Πάρτε τον χρόνο σας απόψε και μελετήστε τι είπα και τι είπε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
[...]

Όταν κάποιος προσπαθεί να φέρει ισοψηφία τόσο νωρίς για εμένα μπορούν να συμβάινουν 3 πράγματα.
1. Να είναι ή να προσπαθεί να αποκαλύψει τον Δήμαρχο. Γτ αν είναι να προσπαθεί να αποκαλυφθεί τόσο νωρίς και θέλει να αποκαλύψει τον Δήμαρχο με πιο σκοπό απο τώρα;
2. Να είναι συγκατοικος και να προσπαθεί να σώσει τον συγκατοικό του και
3. Να είναι μαφιόζος και να προσπαθεί μόνος του να σώσει τον μαφιόζο του, εκαιρετικά απίθανο σενάριο για εμένα απο τόσο αρχή.

Για τον λόγο λοιπόν ότι δεν μου αρέσει να προσπαθούμε να αποκαλύψουμε ρόλους απο τόσο νωρίς και δεν σκέφτηκα καν να δημιουργήσω ισοπαλία και διαφωνώ με την προσπαθεια να δημιουργηθεί μια.

κι εγώ ισοψηφια ηθελα να φερω αλλα δνε εκατσε. εκτος των λογων που ανεφερες απο την ισοψηφια (ποσο μαλλον 3πλη) μπορεις να κοψεις λιγο κινηση να δεις τι παιζει. δε χρειαζεται να αποκαλυφθει ο δημαρχος καθως μπορει να εχει ψηφισει καποιο ακυρο ατομο το οποιο και ειναι πολυ πιθανο στον πρωτο γυρο


τωρα που εχω εγω χρονο να διαβασω και να πω δε μενει κανενας μεσα χαχαχ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Εγώ εδώ είμαι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Σίγουρα με μια ισοψηφία εκτός από τον δήμαρχο μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα για τους παιχτες καθώς θα φανεί ποιος θα ψηφίσει ποιον στο τέλος... Και μετά σίγουρα οι επιλογές θα σχολιαστούν και κάποιοι ίσως βρεθούν σε αμηχανία. Εκεί δεν μπορείς να μιλάς για τυχαίες ψήφους ακόμα και αν είναι 1ος γύρος γιατί θα είχες να διαλέξεις μεταξύ δύο και όχι μεταξύ όλων...
Μπορεί να βοηθούσε, όμως για να έπαιξε η Νεφέλη κάρτα τόσο νωρίς, σημαίνει πως ήθελε να μείνει, πως είχε λόγο να μείνει. Θα φανεί και στη πορεία αυτό.
Επίσης, Ικαρίωνα, για να μην άλλαξε κανείς την ψήφο του για να δώσει μια έξτρα στη Νεφέλη, ίσως σημαίνει πως πολλοί δεν την θεωρούν και τόσο ύποπτη τελικά. Ή αν την θεωρούν, θέλουν να περιμένουν λίγο, να δουν τις κινήσεις της και μετά να πράξουν αναλόγως....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Και εγώ πιστεύω πάντως ότι μια ισοψηφία μπορεί να είναι χρήσιμη για τους πολίτες. Ετσι φαίνεται ποιον μπορεί να θέλουν κάποιοι να κρατήσουν μεσα. Δυστυχώς ήμουν λίγο απασχολημένη σήμερα και δεν μπόρεσα να ειμαι μέσα την ώρα της ψηφοφορίας. Δεν μάθαμε πολλά από τη σημερινή ψηφοφορία, εγώ πάντως ελπιζω ο Φαστ να ήταν μαφιόζος και η μαφία, μιας και κατάλαβε ότι άρχισε να στραβώνει τον πράγμα, να τον άφησε να φύγει. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια αλλά δεν ακούγεται άσχημο, ενας νέος παίχτης που κάνει αψυχολόγητες κινήσεις και έχει το άλλοθι της απειρίας του να τον καλύπτει. Αν είχε κακό ρόλο εκτός μαφίας, αν ήταν δηλαδή πορνη ή ΔΑ δεν νομίζω πως θα έκανε τόσο σπασμωδικές κινήσεις. Όποτε για εμενα είναι είτε μαφιόζος, είτε απλός πολίτης που είχε ξενερώσει με τον ρόλο του και ελπιζω να είναι το πρώτο και να διώξαμε έναν μαφιόζο. Παντως ούτε η Νεφέλη αθωώνεται στα μάτια μου προς το παρόν. Θέλω να μελετήσω λίγο ακόμα τα μηνύματα και θα επανέλθω αργοτερα λογικά.


Μπορεί να βοηθούσε, όμως για να έπαιξε η Νεφέλη κάρτα τόσο νωρίς, σημαίνει πως ήθελε να μείνει, πως είχε λόγο να μείνει. Θα φανεί και στη πορεία αυτό.
.

Ε καλά, όλοι έχουν λόγο για να μείνουν και ο καθένας θέλει να σώσει το τομάρι του, αυτό δεν την κάνει αυτόματα πολίτη :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Εγώ δεν κατηγορώ τα άτομα που ήθελαν να το πάνε ισοψηφία.Πίστευαν ότι θα δείξει πράγματα από το πως θα κινούνταν οι ψήφοι. Βέβαια είναι αρκετά επίφοβο να ήμασταν ανάμεσα σε 2 αθώους. Ο καθένας παίζει με το σκεπτικό του και τις πληροφορίες που έχει από το ρόλο του. Λόγου χάρη αν κάποιος ειναι πληροφοριοδότης μπορεί να θέλει να δει που θα ψήφιζε στην ισοψηφία ο δολοφόνος του για να αθωώσει άτομα.
Συν τα υπόλοιπα points του Ιορδάνη για συγκατοίκους κλπ


Σίγουρα με μια ισοψηφία εκτός από τον δήμαρχο μπορείς να σχηματίσεις μια εικόνα για τους παιχτες καθώς θα φανεί ποιος θα ψηφίσει ποιον στο τέλος... Και μετά σίγουρα οι επιλογές θα σχολιαστούν και κάποιοι ίσως βρεθούν σε αμηχανία. Εκεί δεν μπορείς να μιλάς για τυχαίες ψήφους ακόμα και αν είναι 1ος γύρος γιατί θα είχες να διαλέξεις μεταξύ δύο και όχι μεταξύ όλων...
Μπορεί να βοηθούσε, όμως για να έπαιξε η Νεφέλη κάρτα τόσο νωρίς, σημαίνει πως ήθελε να μείνει, πως είχε λόγο να μείνει. Θα φανεί και στη πορεία αυτό.
Επίσης, Ικαρίωνα, για να μην άλλαξε κανείς την ψήφο του για να δώσει μια έξτρα στη Νεφέλη, ίσως σημαίνει πως πολλοί δεν την θεωρούν και τόσο ύποπτη τελικά. Ή αν την θεωρούν, θέλουν να περιμένουν λίγο, να δουν τις κινήσεις της και μετά να πράξουν αναλόγως....
Δεν έχει να κάνει με νωρίς ή αργά. Αν δεν έπαιζε την κάρτα υπήρχε μεγάλη περίπτωση να αποχωρήσει. Οποιοσδήποτε στη θέση της θα έπαιζε την κάρτα και δεν θα διακινδύνευε να φύγει. Αθώος ή ένοχος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
κι εγώ ισοψηφια ηθελα να φερω αλλα δνε εκατσε. εκτος των λογων που ανεφερες απο την ισοψηφια (ποσο μαλλον 3πλη) μπορεις να κοψεις λιγο κινηση να δεις τι παιζει. δε χρειαζεται να αποκαλυφθει ο δημαρχος καθως μπορει να εχει ψηφισει καποιο ακυρο ατομο το οποιο και ειναι πολυ πιθανο στον πρωτο γυρο


τωρα που εχω εγω χρονο να διαβασω και να πω δε μενει κανενας μεσα χαχαχ

Care to elaborate στο πια ισοψηφία ήθελες και γτ μεταξύ αυτων τον ατόμων. Πέρα απο Φαστ δεν είδα κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι Νεφέλης και κάτι λίγα για τον Ντιουμ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Χτες που είχα όρεξη για συζήτηση δεν έμπαινε κανένας, τώρα που είμαι κουρασμένος επειδή έχω κοιμηθεί λίγο αρχίσατε όλοι να είστε λαλίστατοι. Τεσπα, τελευταίο σχόλιο πριν πέσω για ύπνο. Ήλπιζα να είχε ανεβάσει το κατεβατό του ο tsarachaf για να απαντούσα κι εκεί αλλά δεν το βλέπω. Ίσως να χρειάζεται πρώτα έγκριση από τον Tανάση.

ε; τι; στους αρκετα σιγουρα αθωους γιατι; υπαρχει καποια επιχειρηματολογια;

:confused:

Από τις αντιδράσεις του. Επιμένει πολύ σε συγκεκριμένα άτομα, το λέει το ξαναλέει, φαίνεται σίγουρος κλπ. Αν ήταν κακός ρόλος πιστεύω ότι δεν θα καρφωνόταν τόσο ρισκάροντας να βγει κάποιος αθώος και να πέσουν μετά όλοι πάνω του. Ούτε πιστεύω πως είναι ρόλος με πληροφορίες ακριβώς επειδή δεν νομίζω να καρφωνόταν τόσο. Οκ εντελώς σίγουρος δεν μπορεί να είναι κανένας, οπότε πάντα πρέπει να κρατάμε επιφυλάξεις αλλά οι αντιδράσεις του με πείθουν. Φαίνεται καλά ψημένος για το παιχνίδι. Οπότε θα τον προσθέσω προς το παρόν στους αθώους μου. Εγώ είμαι πρόθυμος να εξετάσω το σενάριό του και να δω που θα με βγάλει. Απ' το τίποτα καλό φαίνεται.

Λοιπόν για αρχή εγώ θέλω να ρωτήσω τον Emmanouil γτ μιλάει στον πληθυντικό, όλοι είμαστε νέα άτομα, αν το κάνεις απο σεβασμό δεν χρειάζεται αν το κάνεις για κάποιον άλλο λόγο ποιος είναι γτ πραγματικά στα μάτια μου είναι αχροίαστος.

Αυτό κι εγώ το έχω απορία.

Ρε συ σταμάτα να το λες αυτό, εγώ γνωρίζω την αθωοτητά μου και είμαι αθώος και και και, πρέπει να το αποδείξης όχι να το λες.
Καταντάει repetitive.

Αυτό που είπα είναι ότι γνωρίζοντας την αθωότητά μου μέσα στην τριάδα Dumenuke, Fast και εμού, ασφαλώς αν υπάρχει μαφιόζος θα βγάλω τον εαυτό μου εκτός. Θα ήταν και παράλογο να έλεγα ότι υπάρχει ένας μαφιόζος ανάμεσά μας, αφού ξέρω πως είμαι αθώος. Τώρα για το ότι χρειάζεται απόδειξη ναι. Αλλά δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον. Θα μπορούσε να πειστεί κάποιος για την αθωότητά μου απ' το ότι προσπαθώ να φέρω στο φως άτομα που δεν μιλάνε, απ' το ότι προσπαθώ να παρατηρήσω συσχετισμούς ατόμων που άλλοι δεν έχουν προσέξει ή απ' το ότι προσπαθώ να δημιουργήσω ισοψηφίες για να βοηθήσω το παιχνίδι. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να κάνω.



Όταν κάποιος προσπαθεί να φέρει ισοψηφία τόσο νωρίς για εμένα μπορούν να συμβάινουν 3 πράγματα.
1. Να είναι ή να προσπαθεί να αποκαλύψει τον Δήμαρχο. Γτ αν είναι να προσπαθεί να αποκαλυφθεί τόσο νωρίς και θέλει να αποκαλύψει τον Δήμαρχο με πιο σκοπό απο τώρα;
2. Να είναι συγκατοικος και να προσπαθεί να σώσει τον συγκατοικό του και
3. Να είναι μαφιόζος και να προσπαθεί μόνος του να σώσει τον μαφιόζο του, εκαιρετικά απίθανο σενάριο για εμένα απο τόσο αρχή.

Για τον λόγο λοιπόν ότι δεν μου αρέσει να προσπαθούμε να αποκαλύψουμε ρόλους απο τόσο νωρίς και δεν σκέφτηκα καν να δημιουργήσω ισοπαλία και διαφωνώ με την προσπαθεια να δημιουργηθεί μια.

Εδώ θα συμφωνήσω με τους από κάτω. Το να επιδιώκει κανείς ισοψηφία δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να βρει τον δήμαρχο. Θα μπορούσα να είμαι άλλωστε εγώ ο δήμαρχος και να θέλω να καλυφτώ έτσι. Θα μπορούσα να είμαι πληροφοριοδότης ή αντίπαλος μαφιοζος και να θέλω να δω ποιον θα ψηφίσει ο φανερός μου δολοφόνος. Θα μπορούσα να ήθελα απλώς να βοηθήσω τους παραπάνω ρόλους. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ο δήμαρχος θα μπορούσε να έχει ψηφίσει άτομο με μια ψήφο, οπότε δεν θα φαινόταν. Άσε που θα προτιμούσα να φανεί ο δήμαρχος και να ξέρουμε άλλον έναν αθώο, ώστε να δούμε ποιοι τον κατηγόρησαν κλπ παρά να πληροφορηθούμε για αθωότητες όταν θα είναι πλέον αργά. Υπάρχει κάτι που με χαλάει σε σένα Karadakov, εννοώ αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Παρότι γράφεις συνετά και προσεκτικά, κάτι δεν μου κολλάει. Ήρθε άραγε ο καιρός να σε δούμε και με κακό ρόλο; (τουλάχιστον όσοι δεν σε έχουμε δει).


τωρα που εχω εγω χρονο να διαβασω και να πω δε μενει κανενας μεσα χαχαχ

Για να δεις πώς ένιωθα εγώ χτες.


Μπορεί να βοηθούσε, όμως για να έπαιξε η Νεφέλη κάρτα τόσο νωρίς, σημαίνει πως ήθελε να μείνει, πως είχε λόγο να μείνει. Θα φανεί και στη πορεία αυτό.
Δεν είμαι σίγουρος. Θα μπορούσε να έκανε το ίδιο και σαν κακός ρόλος που απλώς ήθελε να κερδίσει ένα γύρο. Εγώ προσωπικά έτσι όπως έχει κινηθεί το παιχνίδι και με βάση τις αντιδράσεις που έχω παρατηρήσει είμαι αρκετά πεπεισμένος ότι υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Nefeli και Himela (και οι δυο μαζί δεν νομίζω να είναι) και τουλάχιστον ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Έρις, Dumenuke και Johnny. Ίσως και δύο κακοί ρόλοι ανάμεσά τους. Τα σκεπτικά μου για τους τελευταίους τα έγραψα παραπάνω αλλά δεν βλέπω να τα σχολιάζει κανείς. Δηλαδή δεν κάνει σε κανέναν εντύπωση η αναφορά του Dumenuke και του Johnny σε οσφρητικά κριτήρια; Τόσο χαζή υπόθεση φαίνεται;
Επίσης, Ικαρίωνα, για να μην άλλαξε κανείς την ψήφο του για να δώσει μια έξτρα στη Νεφέλη, ίσως σημαίνει πως πολλοί δεν την θεωρούν και τόσο ύποπτη τελικά. Ή αν την θεωρούν, θέλουν να περιμένουν λίγο, να δουν τις κινήσεις της και μετά να πράξουν αναλόγως....

Ε πόσο να περιμένουν όμως; Παίζουμε με 8 κακούς ρόλους. Όσο για το ότι δεν άλλαξε κανείς ψήφο για τη Νεφέλη εμένε μου την κάνει πιο ύποπτη παρά αθώα. Έδειχνε αρκετά ψύχραιμη, σαν να ήξερε πως δεν θα έβγαινε. Μου έκανε εντύπωση το ότι κανείς δεν επιδίωξε ισοψηφία.

Εγώ δεν κατηγορώ τα άτομα που ήθελαν να το πάνε ισοψηφία.Πίστευαν ότι θα δείξει πράγματα από το πως θα κινούνταν οι ψήφοι. Βέβαια είναι αρκετά επίφοβο να ήμασταν ανάμεσα σε 2 αθώους. Ο καθένας παίζει με το σκεπτικό του και τις πληροφορίες που έχει από το ρόλο του. Λόγου χάρη αν κάποιος ειναι πληροφοριοδότης μπορεί να θέλει να δει που θα ψήφιζε στην ισοψηφία ο δολοφόνος του για να αθωώσει άτομα.
Συν τα υπόλοιπα points του Ιορδάνη για συγκατοίκους κλπ

Δεν είμαι τόσο σίγουρος ότι ήμασταν ανάμεσα σε δύο αθώους. Μπορεί αλλά ίσως τελικά να υπήρχε ένοχος ανάμεσά τους. Η ψηφοφορία ήταν κάπως περίεργη. Σαν να αγωνίζονταν μόνο μεταξύ τους η Nefeli με τον Fast. Σαν να μην υπήρχαν άλλοι παίκτες στο παιχνίδι για να εμπλακούν (πέρα από μένα που προσπάθησα να φέρω ισοβαθμία). Ήταν μια μουγκή αναμέτρηση. Ακόμη κι ο Fast στα τελευταία του λόγια δεν είπε τίποτα. Κατηγορεί κάποιους αφηρημένα. Ίσως κάτι να κρύβεται σ' αυτό. Εμένα δεν με πειράζει τόσο το ότι τελικά έφυγε αυτός, επειδή τον φοβόμουν για διάφορους λόγους. Θα δείξει όμως.

Σπυράκο περιμένω ακόμη να μου πεις την άποψή σου για τη θεωρία σχετικά με τον Dumenuke και τον Johnny. Όπως περιμένω και απάντηση του tsarachaf για τις 'επαναλήψεις' σχετικά με τα ποστ της πρώτης μέρας. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να ακούσω πολύ και τι έχει να πει η Guest 278211 για όλα αυτά, αύριο με το καλό που θα συμμετέχει περισσότερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Λοιπόν, διάβασα καλύτερα τα μηνύματα, είδα παλι κάποια πράγματα και επανέρχομαι.

Τελεια.Βγηκαν για εμενα μερικα συμπερασματα.Ο Ντουμ για αυτην την γυρα τουλαχιστον δεν θα παρει την ψηφο μου επειδη επεσε αρκετο μπετο που μπορει ενας απο αυτους να ειναι στην Μαφια.Διαφωνω βεβαια για τον Ικαριωνα γιατι οπως ξαναειπα δεν σε ψηφισε,αλλοι σε ψηφισαν.Ο φαστ ειναι μια καλη αρχικη ψηφος γιατι θελει να σωσει το τομαρι του αλλα θα ηθελα να μου πει γιατι να μην τον ψηφισω;Τι μπορει να μου προσφερει παραπανω απο αλλους υποψηφιους ενοχους.(δεν το κανω γιατι εισαι καινουριος αραξε,πληροφοριες ψαχνω)

Απο την αλλη βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Ντουμ υποστηριζεται απειρα απο την Methexys.Το οποιο σημαινει 2 πραγματα.
1 Συγκατοικοι.
2.Πορνη μαφιοζος ή και 2 μαφιοζοι στην χειροτερη.
Δεν μας εχει εξηγησει ακομα γιατι ειναι αθωος ο Ντουμ.
Ο λογος που δεν θα ψηφισω τον Ντουμ ειναι το μπετο απο τα αλλα ατομα στο ονομα του.

Σε αυτον τον γυρο θα παω αναγκαστικα στον FAST
Εκτος αν γινει κατι απροοπτο και με πεισει γιατι τον χρειαζομαστε ακομα :D
Αυτό το ότι στηρίζω ξεκάθαρα τον Dume πως προέκυψε; Δεν νομίζω ότι είχα αναφερθεί άμεσα σε αυτόν, εκτός από κάποια γενικά ποστ στα οποία έλεγα πως θέλω να δω πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι.

Πρέπει να αναλογιστείτε λίγο το εξής σενάριο: Εγώ ψηφίζω χωρίς αιτιολόγηση επειδή δεν ξέρω καλύτερα και η κίνηση φαίνεται ύποπτη. Αμέσως μετά, μου τη πέφτουν κάμποσοι. Σε περίπτωση που δε σας δουλεύω, δηλαδή δεν έχω κάνει το πιο μάπα play ever, είμαι τραγικά εύκολο target για τους μαφιόζους και σίγουρα ένας ή περισσότεροι απ' αυτούς έσπευσαν μονομιάς να με ψηφίσουν. Ο dumenuke ήταν ο πιο αντιδραστικός και κατ' εμέ ύποπτος να είανι μαφιόζος(σε αντίθεση ας πούμε, ο Ικαρίωνας και κάποιοι άλλοι δεν αντέδρασαν έτσι).
Πάντως ο Φαστ δεν υπερασπίστηκε ιδιαίτερα τον εαυτό του. Δεν ξέρω, εμενα τουλάχιστον ετσι μου φάνηκε. Αυτές οι ψήφοι που έριξε τον στοχοποίησαν εντελώς και από εκεί και πέρα άρχισε να μιλάει γενικά. Επιμένω ότι δεν είναι ΔΑ ή πορνη και ελπιζω τελικά όντως να μην είναι ξενερωμενος πολίτης.
Για τον Dume τώρα. Η ιστορία ξεκίνησε επειδή μερικοί ξεκίνησαν να τον κατηγορούν για τις ψήφους που έριξε. Ο Dume μέχρι τότε δεν συμμετείχε ιδιαίτερα ούτε είχε πει πολλά. Αφού όμως οι κατηγορίες έπεσαν πάνω του, άρχισε να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι, παραθέτοντας διαφορα σεναρια. Δυστυχώς παρέλειψα να τα παραθέσω, αλλά από εκεί που δεν συμμετείχε καθόλου, άρχισε να κατεβάζει θεωρίες και να προσπαθεί να στρέψει άλλου τα βλέμματα. Με λίγα λόγια, κλασική τακτική μαφιόζου.
Και κάπου εκεί οι ψήφοι ήταν ανάμεσα στον Φαστ και τον Dume. Και στη συνέχεια έρχεται η Χιμελα και αλλάζει τη ψήφο της
Επειδή με όλη αυτή την ιστορία με Fast, Dume, Emmanouil, Johhny κλπ έχω μπερδευτεί τα μάλα, θα ψηφίσω NefeliGraf γιατί θεωρώ οτι απέφυγε αριστοτεχνικά να γράψει πολλές ώρες αποδίδοντάς το σε αναποφασιστικότητα και κάνοντας ένα ποστ για τα μάτια του κόσμου αποφεύγοντας παράλληλα να ψηφίσει. Θέλω παίκτες δυναμικούς που έχουν την όρεξη και προφανώς το χρόνο να ασχοληθούν και η Νεφέλη δε μου δείχνει οτι έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο. Με πειράζει τρομερά η απουσία της Eileen αλλά θέλω να της δώσω την ευκαιρία να έρθει και να πει τη γνώμη της οπότε δεν την ψηφίζω ακόμα. Κάποιοι που μίλησαν και δεν ψήφισαν ενώ πλησιάζει η ώρα της ψηφοφορίας μού φαίνονται ύποπτοι.
προσθετωντας μια ψήφο ακομα προς τη Νεφέλη επειδή δεν συμμετείχε πολύ. Είχαμε ολόκληρη διαμάχη ανάμεσα σε δυο παίκτες και πάει και ψηφίζει μια παίκτρια μόνο και μόνο επειδή θέλει δυναμικούς ρόλους στο παιχνίδι. Οκέι. Η Νεφέλη ειχε ήδη μια ψήφο από τη Βάσω. Όποτε μήπως κάποιοι ήθελαν να στρέψουν τη ψηφοφορία προς έναν παίκτη που τους βολεύει, επειδή δεν συμμετείχε τόσο πολύ και θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν ότι το κάνει επίτηδες επειδή και καλά ανήκει στη μαφία;

Λοιπόν με βάση το τελευταίο μου post, επειδή δεν βλέπω να παίρνει ψήφους η Εileen (και θέλω να δω και τι θα πει) και επειδή θέλω να μην βγει με μεγάλη διαφορά ο Fast (που τον θεωρώ μάλλον αθώο προς το παρόν) αλλά να υπάρχουν ισοβαθμίες, θα αλλάξω την ψήφο μου σε έναν απ' τους δύο που θα προτιμήσω να δω τις αντιδράσεις τους, αν θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα όσα έλεγαν ή αν ξαφνικά θα αλλάξει κάτι στα όσα θα κάνουν και που υπάρχει δυνατότητα για ισοβαθμία. Αυτοί είναι η Nefeli που την έβαλα ήδη στους υπόπτους μου και ο Johnny που ξέχασα να τον αναφέρω. Λόγω ενός σκεπτικού μου, θα ψηφίσω απ' τους δυο τη NEFELI, παρ' ό,τι ο Johnny ήταν αρκετά ύποπτος με αυτό που είπε ότι ψηφίζει κάποιον που τον θεωρεί πολίτη.
Και έρχεται ο Ικαριονας και ψηφίζει και αυτός τη Νεφέλη για να φέρει ισοψηφία και να δούμε πως θα εξελιχθεί η ψηφοφορία. Εν μέρει μου φαίνεται λογικό γιατί όπως είχα πει και εγώ η ίδια, οι ισοψηφίες μπορούν να δείξουν πολλά. Και θα έλεγα ότι ο Ικαριονας με είχε πείσει για πολίτης. Σκεφτομαι όμως μήπως η διαμάχη με τον Dume είναι στημένη και προσπαθούν να μας πείσουν για κάτι άλλο. Και φυσικά ο Φαστ θα προσπαθούσε να σώσει τον εαυτό του ψηφίζοντας τη Νεφέλη και τα υπόλοιπα έγιναν όπως τα ξέρουμε. Μερικές σκέψεις λοιπόν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Αυτό που είπα είναι ότι γνωρίζοντας την αθωότητά μου μέσα στην τριάδα Dumenuke, Fast και εμού, ασφαλώς αν υπάρχει μαφιόζος θα βγάλω τον εαυτό μου εκτός. Θα ήταν και παράλογο να έλεγα ότι υπάρχει ένας μαφιόζος ανάμεσά μας, αφού ξέρω πως είμαι αθώος. Τώρα για το ότι χρειάζεται απόδειξη ναι. Αλλά δεν είναι εύκολο να πείσεις κάποιον. Θα μπορούσε να πειστεί κάποιος για την αθωότητά μου απ' το ότι προσπαθώ να φέρω στο φως άτομα που δεν μιλάνε, απ' το ότι προσπαθώ να παρατηρήσω συσχετισμούς ατόμων που άλλοι δεν έχουν προσέξει ή απ' το ότι προσπαθώ να δημιουργήσω ισοψηφίες για να βοηθήσω το παιχνίδι. Κάτι παραπάνω δεν μπορώ να κάνω.
Δεν αναφέρομαι μόνο στο συγκεκριμένο περιστατικό. Πριν απο αυτό είχες πει νομίζω αλλες δυο φορες την ίδια έκφραση ή καπως αλλιώς αλλα με το ίδιο περιεχόμενο. Οπότε αναφέρομουν στο συνολό τους.

Και προσωπκά το είμαι ανάμεσα σε δύο και ξέρω ότι εγώ είμαι αθώος δεν με καλύπτει σαν επιχείρημα. Θεωρώ για την ώρα ότι είσαι πολίτης λόγο του πως παίζεις, όχι γιατί μου το έχεις πει.

Εδώ θα συμφωνήσω με τους από κάτω. Το να επιδιώκει κανείς ισοψηφία δεν σημαίνει απαραίτητα πως θέλει να βρει τον δήμαρχο. Θα μπορούσα να είμαι άλλωστε εγώ ο δήμαρχος και να θέλω να καλυφτώ έτσι. Θα μπορούσα να είμαι πληροφοριοδότης ή αντίπαλος μαφιοζος και να θέλω να δω ποιον θα ψηφίσει ο φανερός μου δολοφόνος. Θα μπορούσα να ήθελα απλώς να βοηθήσω τους παραπάνω ρόλους. Υπάρχουν πολλά σενάρια. Ο δήμαρχος θα μπορούσε να έχει ψηφίσει άτομο με μια ψήφο, οπότε δεν θα φαινόταν. Άσε που θα προτιμούσα να φανεί ο δήμαρχος και να ξέρουμε άλλον έναν αθώο, ώστε να δούμε ποιοι τον κατηγόρησαν κλπ παρά να πληροφορηθούμε για αθωότητες όταν θα είναι πλέον αργά. Υπάρχει κάτι που με χαλάει σε σένα Karadakov, εννοώ αναφορικά με το παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι είναι. Παρότι γράφεις συνετά και προσεκτικά, κάτι δεν μου κολλάει. Ήρθε άραγε ο καιρός να σε δούμε και με κακό ρόλο; (τουλάχιστον όσοι δεν σε έχουμε δει).
Αν είσαι εσύ ο Δήμαρχος δεν σε κάνει αυτόματα στόχο στην μαφία; Χάνω κάπου κάτι; :hmm:

Αυτά απο εμένα για σήμερα, πάω για ύπνο, θα επιστρέψω λογικα το πρωί για ψήφο πριν φύγω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Κάποια γενικά σχόλια για την συγκεκριμένη ψηφοφορία:

Είμαι συνήθως αρκετά επιφυλακτική με τις ισοψηφίες, γιατί θεωρώ πως μπορεί να δοθεί πληροφοριακό πλεονέκτημα στη μαφία, που ήδη σε αυτό το τομέα υπερισχύει λόγω συνεννόησης. Σήμερα, επειδή αρχικά οι ψήφοι ήταν αρκετά διασκορπισμένες, επέλεξα να ψηφίσω έναν παίκτη που μου φαινόταν ύποπτος και ήδη είχε ψήφους, για να δω κάποιες κινήσεις και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Για τον Fast δε μπορώ να πω πολλά πράγματα δεδομένης της συμμετοχής του. Ο μόνος που ενεργητικά προσπάθησε να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Ικαρίωνας. Ο Fast μάλιστα δεν μας τίμησε και με τελευταία λόγια...

Με αφορμή την τελευταία ψηφοφορία έχω να πω το εξής: Ένα σωρό καλοί και έμπειροι παίκτες παίζουν σ' αυτό το παιχνίδι. Είναι δυνατόν να μην φιλοτιμήθηκε κανείς να ρίξει άλλη μια ψήφο στη Nefeli για να πάνε τουλάχιστον σε μια ισοψηφία μεταξύ τους και να βγάλουμε συμπεράσματα; Τόσο σίγουρο ένοχο τον είχατε όλοι τον Fast; Tι μας έδειξε αυτή η ψηφοφορία; Τίποτα. Ψηφίζω τη Nefeli επειδή θεωρώ πως είναι πιθανό να έχει κακό ρόλο. Βλέπω ότι προσπερνάει κατά μια ψήφο τον Fast και αλλάζω ψήφο για να τους πάω σε ισοβαθμία. Ρίχνει η Nefeli ακύρωση και αναγκαστικά την ξαναψηφίζω για να πάνε ισοβαθμία. Είχα ξεχάσει ότι με την ακύρωση ψήφου δεν σβήνεται μόνο η επιπλέον ψήφος αλλά και η αρχική του παίκτη και νόμιζα πως τους πήγα ισοβαθμία με τη δεύτερη αλλαγή. Αλλά τόσοι έμπειροι παίκτες: Eileen, Emilouko που είπες ότι θεωρείς πιθανό εξιλαστήριο θύμα τον Fast, Karadakov, είναι δυνατόν να μην σκέφτηκε κανείς από σας να της δώσει άλλη μια για να πάνε σε ισοβαθμία και να βρούμε περισσότερες πληροφορίες από εκεί; Δηλαδή μου είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω ποιο ήταν το κέρδος της σημερινής ψηφοφορίας. Σε περίπτωση που αντιληφθούμε την αθωότητα του Fast έχουμε μόνο ως στοιχείο το ποιοι τον ψήφισαν. Τρέχα γύρευε. Θα βλέπαμε σε δημοσκόπηση αν κάποιος θα άλλαζε, ποιον απ' τους δυο θα επέλεγαν όλοι κλπ. Τώρα σκοτάδι.

Η αλήθεια είναι πως από την συζήτηση που προηγήθηκε δεν κατάλαβα τι σου κέντρισε τον ενδιαφέρον στην αντιπαράθεση Νεφέλης και Himelaς, κι ούτε τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το έχω εντοπίσει. Αντίστοιχα, εμένα μου κάνει εντύπωση που κάποιος άλλος δεν άλλαξε μία ψήφο για να πάνε άλλοι σε ισοψηφία. Το βρίσκω μάλιστα περίεργο στο ότι δεν ήσουν πιο αναλυτικός σε αυτό το κομμάτι, αλλά προς το παρόν δε θα επιμείνω για παραπάνω εξηγήσεις, θα προσπαθήσω να βρω μόνη μου αυτό που ίσως είδες.

Επειδή είδα ότι αναφέρθηκε κάτι σε εμένα και σε επιλεκτικό διάβασμα. Έχω την εντύπωση ότι την πρώτη μέρα έτσι λειτουργούμε συνήθως. Πιανόμαστε από κάτι μικρό --> το λέμε για να κόψουμε αντιδράσεις--> βγάζουμε μικροσυμπεράσματα που ελεγχουμε τις επόμενες μέρες.

Αν όχι, τουλάχιστον εγώ αυτό προσπάθησα με βάση το διαθέσιμο χρόνο που είχα.

Προς το παρόν ο Ιkarionas φαίνεται να μπορεί να απαντήσει σε όσα τον κατηγορούν (ακόμη κι εγώ). Άρα καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται; Ίσως. Και πάλι: Ο χρόνος θα δείξει.

Αύριο το πρωί θα δω με περισσότερη λεπτομέρεια τι παίχτηκε και με βάση κάποιες αντιδράσεις θα επιστρέψω με συνολικά αριθμημένα points.

Φιλιά και Καληνύχτα!

Επειδή εγώ ήμουν αυτή που σε ανέφερε και θα προτιμούσα να μου αναφέρεσε και εσύ προσωπικά, θα σου απαντήσω.
Τον περιορισμένο χρόνο που είναι διατεθειμένος να αφιερώσει κάποιος στο παιχνίδι, τον κατανοώ και τον σέβομαι. Επειδή ακριβώς, όπως δηλώνεις ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μου κάνει εντύπωση που αντί να αναφερθείς στα πιο "σημαντικά", αν θες ζητήματα, εσύ πέρασες κάποια επιφανειακά πράγματα για να σταθείς, να δώσει ψήφο για να μη πάρεις απουσία και να προσπαθήσεις να μη συζητηθείς. Και για να σε προλάβω, δέχομαι την υποκειμενικότητα του "τι είναι σημαντικό", αλλά κάποια πράγματα είναι κοινή λογική.
Οπότε το αμυντικό παιχνίδι σου, με προϊδεάζει αρνητικά για το ρόλο σου. Δε με ενοχλούν οι λίγες δημοσιεύσεις, με προβληματίζει το τι σχολιάζεις (και τι όχι).
Επίσης, αν είναι να πιανόμαστε από κάτι μικρό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελέγχουμε την ορθότητά του και μετά να προχωράμε στο να σχηματίζουμε την άποψή μας. Σε αυτό, αναφέρομαι στον DumeNuke και στον PolGR, όχι σε εσένα =)

Σχετικά με την ψηφοφορία, έχω να κάνω τα εξής σχόλια. Αρχικά, οκ και οι δύο έκαναν οτιδήποτε για να σώσουν το τομάρι τους. O fast, επέμενε και πριν ακόμη ότι όσα έκανε τα έκανε από άγνοια που θα μπορούσε να ισχύει. Η nefeli όμως έπαιξε κάπως πιο ύποπτα καθώς έπαιξε ακύρωση μερικά δευτερόλεπτα πριν το κλείσιμο των καλπών. Η μ@%$%$^ που έγινε ήταν ότι ο Fast δεν έγραψε 5-6 πράγματα παραπάνω να μας βοηθήσει να προχωρήσουμε, αρκέστηκε σε μία πρόταση.

Δέχομαι ότι μπορεί η Νεφέλη να φαίνεται ύποπτη για κάποιους λόγους. Αλλά το ότι έπαιξε ακύρωση στα τελευταία λεπτά δε τη καθιστά ύποπτη. :confused: Είχε μία κάρτα που ήθελε να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχεις να σχολιάσεις κάτι σε αυτά που είπα για εσένα; :redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Καλησπέρα κι από εμένα! Επέστρεψα προσπαθώντας να σχολιάσω μερικά πράγματα:

Δε νομίζω ότι ήταν άκυρο. Το ποστ της δε σας φαίνεται λίγο διαφορετικό από τα άλλα (όχι τόσο εύθυμος τόνος + το τελευταίο σχόλιό της)?

Άρχικά όταν είδα το ποστ της νόμιζα ότι ήταν η δικηγόρος ([/SIZE]JUSTICE league) Αλλά γιατί να προδώσει έναν ρόλο των καλών που δε μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της από δολοφονία (Άτοπο)

Όσο για το ότι άλλαξε τη φώτο της με αυτή του Robin έχω δύο περιπτώσεις

1. Της άρεσε η φώτο: Οκ,πιθανό αλλά δεν υπάρχουν και πιο ενδιαφέροντες ήρωες της DC που να της αρέσουν περισσότερο (λογικά είναι κοριτσάκι και δε ποντάρω να πολυασχολείται με super-ήρωες)

2. Θέλει να στείλει μήνυμα στη μαφία: Τι σας έρχεται πρώτα στο μυαλό όταν ακούτε Robin; Λογικά το ότι είναι το δεξί χέρι του batman (aka το δεύτερο βιολί).Υπάρχουν 3 ρόλοι που ταιριάζουν με τη λογική του 2ου βιολιού: ο ΑΜ(λογικά άτοπο,γιατί να πάρει από τώρα θέση και πόσο μάλλον υπέρ της μαφίας), ο ΔΑ (λογικά θα κάθονταν να περίμενε σήμα από τη mafia) + η πόρνη

Ίσως να με επηρρέασε και το Can I call you dad(dy)? που σε κάνει να σκέφτεσαι της συνωμοσίες θεωρίας που λένε ότι batman και robin είναι κρυφοί εραστές (καμμένο το τελευταίο, το ξέρω)

Κατ'εμέ ίσως είναι η πόρνη του παλέρμο η οποία με ένα σχετικά περίεργο ποστ ήθελε να τραβήξει την προσοχή των μαφιόζων για να κοιτάξουν τη φώτο και να σκεφτούν γιατί την άλλαξε

Ίσως (Πιθανότατα) λέω βλακείες αλλά ας μην ξεχνάμε υπονοούμενα από προηγούμενες πόρνες και ΔΑ του παλέρμο(π.χ attention-whore του ultra στο #43) κάποια βάζαν δήθεν αθώα τραγουδάκια, άλλοι μηνύματα στις λεζάντες κτλ κτλ κτλ

Πραγματικά, δεν πολυέπιασα το νόημα. Ωστόσο, το βλέπω σαν μια προσπάθεια για να πάρει μπρος το παιχνίδι για την ώρα.

Καλημέρα και από εμένα!

Το σενάριο του ComfortablySmug μου φαίνεται κάπως τραβηγμένο και πέρα από κάθε φαντασία, αλλά διαβάζοντας άλλα παιχνίδια πραγματικά τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Αυτό που λέει η himela αναφορικά με τον Johnny15 ομολογώ ότι με παραξένεψε κι εμένα. Βέβαια, μπορεί απλά να είναι επειδή είναι καινούριος όπως και γω και πολλοί άλλοι. Λίγο δύσκολο έτσι να ψηφίσεις στα τυφλά όταν μάλιστα οι περισσότεροι από τους μισούς δεν έχουν μπει να γραψουν κάτι, ωστόσο προς το παρόν και με το σκεπτικό ότι έδωσε το παρόν ακριβώς αφου στοχοποιηθηκε μαζί με 3-4 άλλους από τον Ικαρίωνα, χωρίς μάλιστα να πει κάτι ουσιαστικό, ψηφίζω=>
JOHNNY15

Σαν τι ουσιαστικό να πει; Σίγουρα δε λέω ότι αθωώνω τον Johnny, όλοι είναι ύποπτοι, αλλά τι θα περίμενες να πει; Τώρα το να μπει κατευθείαν αφού αναφέρθηκε το όνομά του, κι εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά όχι αρκετό για να μπορώ να κατηγορήσω ευθέως. Δε νομίζω να του επέτρεπαν να κάνει κάτι τέτοιο, εάν υποθέσουμε ότι είναι ένας από τους μαφιόζους.

Εγώ πάλι σε όσα παιχνίδια παρακολούθησα μέχρι τώρα κατάλαβα ότι οι σιωπηλοί παίκτες πρέπει να φεύγουν πρώτοι είτε επειδή δεν βοηθούν καθόλου και δεν παρακολουθούν το παιχνίδι, οπότε ψηφίζουν ό,τι να 'ναι, είτε επειδή υπάρχουν κακοί που κρύβονται. Σου υπενθυμίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια είχαν πεταχτεί κάποια άτομα σαν εσένα στην πρώτη μέρα και είπαν ότι δεν θέλουν ακόμη να ψηφίσουν αυτούς που δεν έχουν εμφανιστεί. Το αποτέλεσμα ήταν ότι τη μια η Mάιρα, την άλλη η Nefeli ή η Bilire πέρασαν απαρατήρητες μέχρι που ήταν αργά και τα παιχνίδια χάθηκαν. Ας φύγουν οι σιωπηλοί παίκτες πρώτα και μετά θα βρούμε την άκρη με αυτούς που μιλούν. Όποιος μιλάει εκτίθεται και σε κάποια στιγμή θα το κάνει το λάθος.

Θα με βρεις σύμφωνη σε αυτή τη λογική. Κυρίως από την πλευρά του ίδιου του παιχνιδιού, στο οποίο πράγματι πρέπει να λες 5 πράγματα, όποια κι αν είναι αυτά.

Κατά τα άλλα νομιζω πως η όλη η μαφια έχει γράψει εστω ενα ποστ γιατί λογικά θα ξέρουν πως η μη συμμετοχη κινεί υποψίες.
Το γεγονός ότι πολλοί της μαφιας συχνά παραμένουν σιωπηλοί όπως προαναφέρθηκε, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί και τώρα για αποπροσανατολισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το αποκλείω, απλά ενδέχεται κάποιοι να πατησουν σε αυτό για να αποστοχοποιηθουν οι ίδιοι. Anyway,το να παραμένει κάποιος σιωπηλός είναι σε κάθε περίπτωση κακό και δε βοηθάει το παιχνίδι. Βέβαια, οκ, πρώτη μέρα είναι μάλλον θα έχουμε εξελίξεις αργότερα. Πάντως, εσείς που παίζετε πρώτη φορά μη φοβάστε να γράφετε, αν συμβαίνει κάτι αντίστοιχο.

Ρε σεις, δε βγαίνει άκρη έτσι. Το να αρχίσουμε να λέμε ότι όλοι από τη μαφία συμμετέχουν αρκετά ή να λέμε ότι όλοι κρύβονται δε βγάζει πουθενά. Αν είναι περισσότεροι οι μεν από τους δε, δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά το μόνο που σίγουρα ισχύει είναι ότι εκείνον που μιλάει, μπορείς να πιαστείς από κάτι που λέει και να βγει κάποιο αποτέλεσμα. Αυτά βέβαια είναι φιλοσοφία, κουβέντα να γίνεται.

Προσπαθώ να θυμηθώ για ποιο λόγο δεν σε βγάζουμε πάντα πρώτο εσένα και σπαταλάμε τις ψήφους μας σε άλλα άτομα αλλά δεν καταφέρνω να βρω κάτι....
Πέρα απ' το γεγονός ότι και μόνο το ότι καταφέρεσαι απ' την πρώτη μέρα εναντίον ενός παίκτη που συμμετέχει στο παιχνίδι και θα βοηθήσει σίγουρα περισσότερο από όσους κάθονται και παρακολουθούν παθητικά, δείχνει το τι κακό παιχνίδι κάνεις (αμφιβάλλω αν διάβασες καν αυτά που έγραψα), σου υπενθυμίζω ότι τις προηγούμενες δύο φορές που έκανες ακριβώς το ίδιο πράγμα ήσουν μαφιόζος. Πάλι έτσι σπασμωδικά δρούσες χωρίς επιχειρήματα και υπεκφεύγοντας συζητήσεις. Τεσπα, ο ρόλος μου είναι σχετικά ασήμαντος (δεν είναι ασήμαντος, είναι σχετικά ασήμαντος, υπάρχει διαφορά) οπότε δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα αν θες να με βγάλεις. Ψήφισε όποιον θες.

Μια τυχαία ψήφο έριξε, μην το παίρνεις τόσο κατάκαρδα... Επίσης, το να λες ότι έχεις ένα καλό ρόλο δε σημαίνει ότι τον έχεις κιόλας,. Νομίζω ότι η αντίδρασή σου είναι κάπως υπερβολική.

Πρώτη μέρα είναι βρε. Αναγκαστικά οι ψήφοι θα είναι τυχαίες. Ποιος θα καρφωθεί τόσο νωρίς; Άσε που μπορεί να ρίξει κανείς ψήφο για ψάρεμα, για να κόψει αντιδράσεις κ.λπ. Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

Ε αμέσως μετά λες αυτό. Δεν πειράζει να είναι τυχαία η ψήφος, αρκεί να μην είναι προς τα εσένα. Κουλ.

Η συνέχεια θα δείξει.

Σε αυτό το ύφος όλα τα ποστ σου. Πολύ γενικόλογα. Έχω 2 ερμηνείες αλλά εντελώς αντιφατικές, οπότε δεν ξέρω τι στάση πρέπει να κρατήσω απέναντί σου

Ψηφίζω Guest 278211
:ropalo:

Κλασικά, ο Φαστ με τραμπουκίζει :mad:

Δεν χρειάζεται να είναι medium κανείς για να καταλάβει ότι αυτό το παιχνίδι θα χαθεί σίγουρα λόγω καρφώματος.

Μπα, απλά ο Φαστ με τραμπουκίζει

Επειδη υπεραναλυει ο Ικαριωνας γιατι τον κανει ενοχο;Οταν σου δινει 200 διαφορετικες πληροφοριες ασχετα αν ειναι σωστες ή λανθασμενες τι αλλο τον κανει μαφιοζο;Ο ΝτουμΝουκ μου παιζει σε φαση "παμε να βγαλουμε τον Ικα και κλαιν τι ειναι γιατι γραφει σεντονια σε ποστ".

Το ότι γράφει κάποιος πολλά, ούτε αθωώνει ούτε ενοχοποιεί, είναι απλά ο τρόπος με τον οποίο παίζει.

Ας δούμε τώρα ένα παράδειγμα του πώς ψηφίζεις σωστά:

Ψηφίζω Fast, διότι απεχθάνομαι τους παίκτες που δεν μπαίνουν στον κόπο να γράψουν πετάνε μια ψήφο και φεύγουν. Και ειδικά στην αρχή του παιχνιδιού προτιμώ να φύγει κάποιος τέτοιος παίκτης παρά κάποιος που συμμετέχει στο παιχνίδι.

Εγώ δεν πιστεύω ότι ξέρει κάτι ο fast, έχω την υποψία ότι τρολλάρει. Χωρίς να ξέρω κιόλας, θα φανεί στην πορεία βέβαια αν επιμείνει...

Καταλαβαίνω την ψήφο σου.

Λέτε όλοι για την Ειλιν, την Guest 278211 όμως που έγραψε μόνο ένα ποστ στα καλοσορισματα και από τότε δεν μας έχει πει τίποτα δεν την έχει αναφέρει κανεις :/: Ελπιζω όντως να μην έχει χρόνο και γι'αυτο να μην έγραψε, διαφορετικά θα είναι πολύ περίεργο. Και δεν έχει καν ζητήσει εξηγήσεις από τον Φαστ που πέταξε μια αδικαιολόγητη ψήφο ετσι.

Ναι δε ζήτησα εξηγήσεις γιατί δεν το είχα δει :P Ίσως να εξελισσόταν αλλιώς το παιχνίδι στην περίπτωση που είχα απαντήσει, δεν ξέρω.

Παιζω πρωτη φορα παιδια θελω να καταλαβω πως παει και ψηφισα τη σπυριδουλα για κωμικους λογους.

Τώρα που κατάλαβα λίγο πως πάει αλλάζω την ψήφο μου σε: DumeNuke επειδή έπεσε να με φάει αμέσως και άλλαζει αρκετά τη συμπεριφορά του από σελίδα σε σελίδα.

"Για κωμικούς λόγους" λεει ρε :P Ό,τι να 'ναι. Κατά τη γνώμη μου δεν άλλαξε συμπεριφορά ο Dume πάντως.

Τελεια.Βγηκαν για εμενα μερικα συμπερασματα.Ο Ντουμ για αυτην την γυρα τουλαχιστον δεν θα παρει την ψηφο μου επειδη επεσε αρκετο μπετο που μπορει ενας απο αυτους να ειναι στην Μαφια.Διαφωνω βεβαια για τον Ικαριωνα γιατι οπως ξαναειπα δεν σε ψηφισε,αλλοι σε ψηφισαν.Ο φαστ ειναι μια καλη αρχικη ψηφος γιατι θελει να σωσει το τομαρι του αλλα θα ηθελα να μου πει γιατι να μην τον ψηφισω;Τι μπορει να μου προσφερει παραπανω απο αλλους υποψηφιους ενοχους.(δεν το κανω γιατι εισαι καινουριος αραξε,πληροφοριες ψαχνω)

Απο την αλλη βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Ντουμ υποστηριζεται απειρα απο την Methexys.Το οποιο σημαινει 2 πραγματα.
1 Συγκατοικοι.
2.Πορνη μαφιοζος ή και 2 μαφιοζοι στην χειροτερη.
Δεν μας εχει εξηγησει ακομα γιατι ειναι αθωος ο Ντουμ.
Ο λογος που δεν θα ψηφισω τον Ντουμ ειναι το μπετο απο τα αλλα ατομα στο ονομα του.

Σε αυτον τον γυρο θα παω αναγκαστικα στον FAST
Εκτος αν γινει κατι απροοπτο και με πεισει γιατι τον χρειαζομαστε ακομα :D

Τι περιμένεις να σου πει; "Έχω σημαντικό ρόλο, σας παρακαλώ μη με ψηφίσετε;" Δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Και λογική που δεν καταλαβαίνω τη θεωρώ ύποπτη. Επίσης, δεν έχω δει την υποστήριξη που αναφέρεις.

Λοιπόν, καλησπέρα σας.

Τον DumeNuke, όπως είπα, τον είχα ψηφίσει τυχαία για να σιγουρέψω ότι δε θα πάρω απουσία.
Τελικά όμως, βλεπω ότι εχει ερθει σε δύσκολη θεση αυτός, και για να "σωθεί", εχει πλέον ισοψηφίσει με τον Fast, που πήρε πολλές ψήφους γρήγορα.
Μέχρι στιγμής βεβαια, ο Dume είναι ξεκάθαρα πιο χρήσιμος, αφού τουλάχιστον γράφει πιο αναλυτικά και τεκμηριωμένα, ενω ο Fast με σχετική απειρία, πράγμα που βέβαια μπορεί να έχει διαφορες ερμηνειες.
Προς το παρόν θα αλλαξω σε κάποιον που δεν κινδυνεύει, τυχαία JKaradakov, αφενός γιατί δε θελω να καταδικασω τον Dume με την τυχαία μου ψηφο, κι αφετέρου για να δούμε πως θα κινηθουν τα πράγματα αν μεινει most voted για την ωρα ο Fast.

Εντάξει, θεωρητικά δεν κρατάμε τον πιο "χρήσιμο" αλλά τον πιο αθώο, έστω, εκείνον που θεωρούμε πιο αθώο με τα δεδομένα που έχουμε σε εκείνη τη φάση.

Δεν ειναι νωρίς για να αποδίδεις ήδη ρόλους;;

Νωρίς ή όχι δεν έχει σημασία, προσπάθεια για να βρει άκρη είναι, ακόμα κι αν κατά τη γνώμη μου είναι μια κάπως αβάσιμη θεωρία.

Θα φανει τι ειμαι και ποιανου καλο θελω.. προς το παρον θελω να ψηφιστει ο μονος παιχτης που απεδειξα οτι ψευδεται και αλλαζει τα λεγομενα του. Απλα επειδη το επιχειρημα του ειναι οτι δεν κανω κουοοτ τα λεγομενα του και τα γραφω ξανα, καντε εναν κοπο και διαβαστε τα κειμενα του. Θα διαπίστωσετε οτι λεω αληθεια.

Ποιος λες ότι ψεύδεται και σε ποιο σημείο; Ο Dume? Είναι μπερδεμένος ο λόγος σου, θα ξαναδιαβάσω τι λες για να καταλάβω περισσότερα.

Αυτά με τα μπλα μπλα, επί της ουσίας (ψηφοφορίας) θα γράψω κάτι αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Εγώ θέλω λίγο να σταθώ σε παίκτες όπως η Έρις και ο PolGR. Πιστεύω ότι σε ένα τέτοιο σημείο του παιχνιδιού πρέπει να πάρουμε θέση. Η Έριδα δε σχολίασε κάτι παραπάνω παρά μόνο τα μακρυσκελή πόστ του Ικαρίωνα και ο Πολ μπορούμε να πούμε ότι επιχείρησε να κρυφτεί πίσω από τον Τζόνι. Έκανε μάλιστα λάθος σε μία δημοσίευσή του, προσπαθώντας να κατηγορήσει την Έμιλι για κάτι που είχε ήδη απαντήσει, λέγοντας πως πήδηξε εκείνη τη δημοσίευση... Επιλεκτικά διαβάζουμε;
Το ίδιο λάθος έκανε και ο Dume σε δημοσιεύσεις του.
Εμένα αυτό το πράγμα μου φαίνεται περίεργο. Είναι ακόμη η πρώτη μέρα... Αν από τώρα δε μπορούμε να βάλουμε το μυαλό μας σε μία τάξη, ζήτω που καήκαμε. Πώς γίνεται μέσα σε λίγες δημοσιεύσεις να γίνονται λάθη; :confused:
Δεν υπάρχει καθόλου fact-checking? Μπαίνουμε δηλαδή απλά για να γράψουμε;
Να κρυφτώ πίσω από τον Johnny γιατί; Επειδή μου φάνηκε ύποπτος; Πρώτα απ'όλα ήμασταν στην αρχή του παιχνιδιού και ο καθένας έψαχνε από κάπου να πιαστεί. Ε, λοιπόν εμένα εκείνο μου φάνηκε περίεργο από εκεί πιάστηκα. Στη συνέχεια, μου φάνηκε περεταίρω ύποπτος ο συγκεκριμένος γιατί παρ'όλο που μου ξεκαθάρισε ότι με θεωρεί πολίτη, την ψήφο του την κράτησε επάνω μου. Οκ, όλοι πάνω-κάτω τυχαία ψηφίσαμε, αλλά τι λογική είναι αυτή να με ψηφίζει αν με θεωρεί πολίτη ενώ υπάρχουν και τόσοι άλλοι; Δε λέω να μη με ψηφίσει! Αλλά επειδή με θεωρεί ύποπτο ή επειδή τον ψήφισα και γω, τύπου εκδίκηση. Το να με θεωρεί αθώο και να με ψηφίζει όμως μου χτύπησε κάπως, γι'αυτό και αποφάσισα να ΜΗΝ αλλάξω την ψήφο μου προς αυτόν. Εγώ, κατά κανόνα, τα διαβάζω όλα τα ποστ απλά πολλές φορές ο μακροσκελής λόγος καταντά κουραστικός. Δεν ξέρω πραγματικά πώς μου ξέφυγε το ποστ της Εμιλούκο. Ίσως επειδή ήμουν από κινητό! Τέλος πάντων, δεν έχω να δικαιολογηθώ για κάτι άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Πλέον πατάω να με πάει κατευθείαν στο πρώτο αδιάβαστο για να μη χάνω τη μπάλα.


Κάποια γενικά σχόλια για την συγκεκριμένη ψηφοφορία:

Είμαι συνήθως αρκετά επιφυλακτική με τις ισοψηφίες, γιατί θεωρώ πως μπορεί να δοθεί πληροφοριακό πλεονέκτημα στη μαφία, που ήδη σε αυτό το τομέα υπερισχύει λόγω συνεννόησης. Σήμερα, επειδή αρχικά οι ψήφοι ήταν αρκετά διασκορπισμένες, επέλεξα να ψηφίσω έναν παίκτη που μου φαινόταν ύποπτος και ήδη είχε ψήφους, για να δω κάποιες κινήσεις και να βγάλω τα συμπεράσματά μου. Για τον Fast δε μπορώ να πω πολλά πράγματα δεδομένης της συμμετοχής του. Ο μόνος που ενεργητικά προσπάθησε να τον κρατήσει μέσα στο παιχνίδι ήταν ο Ικαρίωνας. Ο Fast μάλιστα δεν μας τίμησε και με τελευταία λόγια...



Η αλήθεια είναι πως από την συζήτηση που προηγήθηκε δεν κατάλαβα τι σου κέντρισε τον ενδιαφέρον στην αντιπαράθεση Νεφέλης και Himelaς, κι ούτε τώρα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το έχω εντοπίσει. Αντίστοιχα, εμένα μου κάνει εντύπωση που κάποιος άλλος δεν άλλαξε μία ψήφο για να πάνε άλλοι σε ισοψηφία. Το βρίσκω μάλιστα περίεργο στο ότι δεν ήσουν πιο αναλυτικός σε αυτό το κομμάτι, αλλά προς το παρόν δε θα επιμείνω για παραπάνω εξηγήσεις, θα προσπαθήσω να βρω μόνη μου αυτό που ίσως είδες.



Επειδή εγώ ήμουν αυτή που σε ανέφερε και θα προτιμούσα να μου αναφέρεσε και εσύ προσωπικά, θα σου απαντήσω.
Τον περιορισμένο χρόνο που είναι διατεθειμένος να αφιερώσει κάποιος στο παιχνίδι, τον κατανοώ και τον σέβομαι. Επειδή ακριβώς, όπως δηλώνεις ο χρόνος σου είναι περιορισμένος μου κάνει εντύπωση που αντί να αναφερθείς στα πιο "σημαντικά", αν θες ζητήματα, εσύ πέρασες κάποια επιφανειακά πράγματα για να σταθείς, να δώσει ψήφο για να μη πάρεις απουσία και να προσπαθήσεις να μη συζητηθείς. Και για να σε προλάβω, δέχομαι την υποκειμενικότητα του "τι είναι σημαντικό", αλλά κάποια πράγματα είναι κοινή λογική.
Οπότε το αμυντικό παιχνίδι σου, με προϊδεάζει αρνητικά για το ρόλο σου. Δε με ενοχλούν οι λίγες δημοσιεύσεις, με προβληματίζει το τι σχολιάζεις (και τι όχι).
Επίσης, αν είναι να πιανόμαστε από κάτι μικρό, το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελέγχουμε την ορθότητά του και μετά να προχωράμε στο να σχηματίζουμε την άποψή μας. Σε αυτό, αναφέρομαι στον DumeNuke και στον PolGR, όχι σε εσένα =)



Δέχομαι ότι μπορεί η Νεφέλη να φαίνεται ύποπτη για κάποιους λόγους. Αλλά το ότι έπαιξε ακύρωση στα τελευταία λεπτά δε τη καθιστά ύποπτη. :confused: Είχε μία κάρτα που ήθελε να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Έχεις να σχολιάσεις κάτι σε αυτά που είπα για εσένα; :redface:
Στο πρώτο υπογραμμισμένο συμφωνώ, το επεσήμανα και εγώ. Όσον αφορά το άλλο, νομίζω ότι εδώ κάπου χάθηκα. Πού ακριβώς αναφέρεσαι;
Καλησπέρα κι από εμένα! Επέστρεψα προσπαθώντας να σχολιάσω μερικά πράγματα:

Σαν τι ουσιαστικό να πει; Σίγουρα δε λέω ότι αθωώνω τον Johnny, όλοι είναι ύποπτοι, αλλά τι θα περίμενες να πει; Τώρα το να μπει κατευθείαν αφού αναφέρθηκε το όνομά του, κι εμένα μου φάνηκε κάπως αλλά όχι αρκετό για να μπορώ να κατηγορήσω ευθέως. Δε νομίζω να του επέτρεπαν να κάνει κάτι τέτοιο, εάν υποθέσουμε ότι είναι ένας από τους μαφιόζους.
Δεν τον κατηγόρησα ευθέως. Σχολίασα το συμβάν και πιάστηκα από εκεί για μια τυχαία ψήφο αρχικά. Στη συνέχεια, όταν με ψήφισε παρ'όλο που μου είπε ότι με θεωρεί πολίτη το θεώρησα ιδιαίτερα παράλογο και κάπως ύποπτο γι'αυτό και κράτησα την ψήφο μου σε αυτόν.

Δεν ξέρω τι θα επέτρεπαν και τι όχι, εγώ κόλλησα ότι θα έχει κακό ρόλο, γι'αυτό και ψήφισα αυτόν. Θα δείξει, αρχή είναι ακόμα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Να κρυφτώ πίσω από τον Johnny γιατί; Επειδή μου φάνηκε ύποπτος; Πρώτα απ'όλα ήμασταν στην αρχή του παιχνιδιού και ο καθένας έψαχνε από κάπου να πιαστεί. Ε, λοιπόν εμένα εκείνο μου φάνηκε περίεργο από εκεί πιάστηκα. Στη συνέχεια, μου φάνηκε περεταίρω ύποπτος ο συγκεκριμένος γιατί παρ'όλο που μου ξεκαθάρισε ότι με θεωρεί πολίτη, την ψήφο του την κράτησε επάνω μου. Οκ, όλοι πάνω-κάτω τυχαία ψηφίσαμε, αλλά τι λογική είναι αυτή να με ψηφίζει αν με θεωρεί πολίτη ενώ υπάρχουν και τόσοι άλλοι; Δε λέω να μη με ψηφίσει! Αλλά επειδή με θεωρεί ύποπτο ή επειδή τον ψήφισα και γω, τύπου εκδίκηση. Το να με θεωρεί αθώο και να με ψηφίζει όμως μου χτύπησε κάπως, γι'αυτό και αποφάσισα να ΜΗΝ αλλάξω την ψήφο μου προς αυτόν. Εγώ, κατά κανόνα, τα διαβάζω όλα τα ποστ απλά πολλές φορές ο μακροσκελής λόγος καταντά κουραστικός. Δεν ξέρω πραγματικά πώς μου ξέφυγε το ποστ της Εμιλούκο. Ίσως επειδή ήμουν από κινητό! Τέλος πάντων, δεν έχω να δικαιολογηθώ για κάτι άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε. Πλέον πατάω να με πάει κατευθείαν στο πρώτο αδιάβαστο για να μη χάνω τη μπάλα.

Συγγνώμη, αλλά δε ψηφίσαμε πάνω - κάτω όλοι τυχαία.
Και ναι, σου φάνηκε ύποπτος, αλλά αφού σχολιάστηκε από άλλους παίκτες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν διάβασα κάτι που να είναι δική σου αποκλειστικά σκέψη. Είδα ότι συμφωνείς με κάποιους παίκτες στις κατηγορίες τους, μένεις σε αυτές χωρίς να προσπαθείς λίγο παραπάνω. Είναι αρχή του παιχνιδιού ακόμη όμως, οπότε θέλω να πιστεύω πως η εξοικείωση σιγά σιγά με το παιχνίδι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ελευθερία του λόγου σου.

Θα συμφωνήσουμε πως ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σε ψηφίσει όχι μόνο δεν είναι βοηθητικός για το παιχνίδι αλλά είναι και η εύκολη επιλογή: ψηφίζω απλά για να ψηφίσω και να μην πάρω απουσία.

Έχουμε υλικό πια για να στοιχειωθετήσουμε κάποιες υποθέσεις, δε γίνεται να περνάνε όλα αδιάφορα.

Στο πρώτο υπογραμμισμένο συμφωνώ, το επεσήμανα και εγώ. Όσον αφορά το άλλο, νομίζω ότι εδώ κάπου χάθηκα. Πού ακριβώς αναφέρεσαι;
Αναφερόμουν στο πρώτο post μου που αγνόησες και δεν μου απάντησες παρά μόνο τώρα :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Συγγνώμη, αλλά δε ψηφίσαμε πάνω - κάτω όλοι τυχαία.
Και ναι, σου φάνηκε ύποπτος, αλλά αφού σχολιάστηκε από άλλους παίκτες. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν διάβασα κάτι που να είναι δική σου αποκλειστικά σκέψη. Είδα ότι συμφωνείς με κάποιους παίκτες στις κατηγορίες τους, μένεις σε αυτές χωρίς να προσπαθείς λίγο παραπάνω. Είναι αρχή του παιχνιδιού ακόμη όμως, οπότε θέλω να πιστεύω πως η εξοικείωση σιγά σιγά με το παιχνίδι θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη ελευθερία του λόγου σου.

Θα συμφωνήσουμε πως ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να σε ψηφίσει όχι μόνο δεν είναι βοηθητικός για το παιχνίδι αλλά είναι και η εύκολη επιλογή: ψηφίζω απλά για να ψηφίσω και να μην πάρω απουσία.

Έχουμε υλικό πια για να στοιχειωθετήσουμε κάποιες υποθέσεις, δε γίνεται να περνάνε όλα αδιάφορα.


Αναφερόμουν στο πρώτο post μου που αγνόησες και δεν μου απάντησες παρά μόνο τώρα :P
Ναι, σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου, διότι δε μπορώ να πω ότι δεν ισχύει. Δεν έχω προσαρμοστεί ακόμα, οπότε προσπαθώ τουλάχιστον να κρατήσω μια κάποια παρουσία και να μην εξαφανιστώ από προσώπου γης. Κάποιες σκέψεις έχω κάνει ως προς τους ρόλους, αλλά δε μπορώ να δικαιολογήσω τίποτα προς το παρόν, γι'αυτό και δεν τις μοιράζομαι.:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top