Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,052 μηνύματα.
Είμαι στο ποτάμι και το σήμα εναλλάσσεται μεταξύ Ε και Η. Τέλος πάντων. Θα περιμένω να δω ποιος πέθανε τη νύχτα.

Αχ μη μιλάς άλλο για σήμα, να χαρείς! :worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Καλημέρα σόρρυ για τις διορθώσεις είναι επειδή κολλούσε το esteki και έσβηνα,έγραφα word,μετέφερα και έγινε ένξα μπέρδεμα.Συγνώμη αλλά γράφω τα βράδια από παρακμή υπολογιστή και χθες δε μας έκανε την τιμή.Πάμε λίγο πριν φύγω από το σπίτι γιατί κάποια πράγματα άφησα ασχολίαστα και χρωστάω και 1,2 απαντήσεις.
Οκ αυτά αλλά αφού έκανες τον κόπο να κάνεις παράθεση αυτά που έγραψα, δεν έχεις να σχολιάσεις κάτι για την υπόθεση με τον Dumenuke και τον Johnny; Συμφωνείς; Διαφωνείς; Την θεωρείς υπερβολική; Θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου.
Να σου πω..Όσο αναφορά αυτό το θέμα το θεωρώ υπερβολή και όσο και αν σου φαίνεται ενοχοποιητικό,αυτό, και το avatar της Emilouko ούτε που θα μπω στη διαδικασία να το σχολιάσω.Επίσης θεωρώ που το θέμα με τον Duke άρχισε πολύ χαζά και δεν μου έδωσε κάτι σε στοιχείο η αντιπαράθεση.Όμως ζήτησα κάτι για την Νεφέλη και επειδή μου απάντησες ότι θεωρείς που κάτι παίζει με αυτή και Himela και επειδή δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία στα λεγόμενα της Νεφέλης όταν ψηφίστηκε, ας πάρω το θάρρος να μιλήσω..Και γενικότερα επειδή ο ίδιος ζήτησα αιτιολογία είναι σα να αυτοαναιρώ αλλά βλέποντας τον χαμό στο τέλος της ψηφοφορίας και την απάντηση στην ψήφο δεν μου φάνηκαν όλα άκυρα.
Επειδή με όλη αυτή την ιστορία με Fast, Dume, Emmanouil, Johhny κλπ έχω μπερδευτεί τα μάλα, θα ψηφίσω NefeliGraf γιατί θεωρώ οτι απέφυγε αριστοτεχνικά να γράψει πολλές ώρες αποδίδοντάς το σε αναποφασιστικότητα και κάνοντας ένα ποστ για τα μάτια του κόσμου αποφεύγοντας παράλληλα να ψηφίσει. Θέλω παίκτες δυναμικούς που έχουν την όρεξη και προφανώς το χρόνο να ασχοληθούν και η Νεφέλη δε μου δείχνει οτι έχει ούτε το ένα ούτε το άλλο.


Σωστη επιχειρηματολογια αν και λεω εγώ με το μυαλό μου..πώς κι έτσι(;)αφού μίλησε η Νεφέλη.
Λοιπόν, σκεφτόμουν να ψηφίσω κάποιον που μέχρι τώρα δεν έχει ψήφο (δεν ξέρω αν τη στιγμή που γράφω το ποστ αλλάξει κάτι) και απλά μου κίνησε το ενδιαφέρον και δεν ήταν τέρμα τυχαίος. Ο ένας (ελπίζω να μην κάνω λάθος το φύλο) ήταν ο Soukouu (που γράφει κάπως επιπόλαια), μετά ήταν η Claire και έπειτα εσύ που για εμένα για την ώρα παίζεις περίεργα. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Από την μία κάνεις παρατήρηση στον Ικαρίωνα και από την άλλη σχολιάζεις την Έρις. Πρώτα ψηφίζεις το Dume, και ξαφνικά τον εμπιστεύεσαι -έστω και προσωρινά.

Και ξαφνικά βλέπω τον Ικαρίωνα να ψηφίζει εμένα. Ελπίζω να είστε και οι 3 πολίτες και να κάνω λάθος θεωρώντας οτι σίγουρα ο 1 στους 3 τουλάχιστον είναι μέλος της μαφίας.

Ψηφίζω τη Himela έχοντας βέβαια δεύτερες σκέψεις και για άλλους, που ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τόσο. Ελπίζω να κάνω λάθος, κλασικά...

Και φυσικά το σκέφτηκες, και φυσικά είναι η πρώτη μέρα και φυσικά δεν θα έπρεπε να ψηφίσεις απευθείας άτομο που σε ψήφισε χωρίς να έχεις λόγο.Έτσι λοιπόν ξαφνικά δείχνεις ενοχή,όχι βέβαια τρελή γι'αυτό και δε σε ψήφισα. Και εγω προσωπικά ως πολίτης όταν ψηφίζομαι εάν δεν είναι η ύστατη στιγμή πάω κάπου ιο "σίγιουρα" αν θες και ας μην υπάρχει τίποτα σίγουρο πρώτη μέρα.
Γενικά δεν θα έχω αρκετό χρόνο σήμερα και ίσως και αύριο για να γράψω. Έχω ενημερώσει σχετικώς τη ΣΕ από χθες το πρωί.

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι. Από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και μετά έχω προλάβει να διαβάσω αποσπασματικά κείμενα, κυρίως όσα έχουν κάνει quote εμένα ή φαίνεται κάπου εμφανώς το όνομά μου.

Μέχρι στιγμής, με σειρά προτεραιότητας είναι:
methexys, Himela, Σπυράκος, Johny

Η methexys βγήκε από πολύ νωρίς και πήρε το μέρος μου, χωρίς να της έχω δώσει κάποιο ουσιώδη λόγο. Η αντίληψή μου λέει ότι γνώριζε ότι δεν είμαι ανάμεσα στους μαφιόζους και απλά διάλεξε έναν από τους δύο του διπόλου και πήγε μαζί του. Κλασική τεχνική μαφιόζου.

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. Ενδεχομένως να μην είναι μία από τους 6. Η θεωρία μου είναι ότι πίστεψε ότι είμαι μαφιόζος και ήρθε προς υπεράσπισή μου για να με βοηθήσει.

Από το Σπυράκο περίμενα περισσότερα. 2 μηνύματα πριν την ψηφοφορία, σχεδόν κενά. Σαν άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι παίζεται. Και ενώ τα άτομα που δεν έχουν πολύ συμμετοχή αποφεύγουν να υπερασπιστούν φωνακλάδες και άτομα που έχουν τραβήξει οικειοθελώς την προσοχή, είδα ένα 3ο μήνυμα που όχι μόνο με υπερασπίζεται, αλλά επιτίθεται και προσωπικά στον fast. WTF? Λογικά είναι ο ΔΑ και, αν δεν προετοιμάζει κάποιο χοντρό παιχνίδι, όπως έκανε ο ΔΑ στο περσινό Παλέρμο ο ΔΑ, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι. Ο βαθμός επικινδυνότητάς του εξαρτάται από τις κάρτες που κρατάει.

Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης. Ίσως να τον βολεύει να συνεχίσει τη διαμάχη που ξεκίνησα μαζί του χθες. Για μένα είναι μαφιόζος, απλά επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολοκληρωμένα το δεύτερο μισό της 4ης και συνολικά την 5η σελίδα κρατάω μια επιφύλαξη και τον κατατάσσω 4ο και όχι 2ο στη λίστα.

Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.
Θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μία δημοσίευση πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό.
Μπήκα όταν ήμουν από pc και δούλευα 5-8 ειλικρινά.Τώρα θα το ξαναπώ,δε μου φάνηκε κάτι περίεργο σε σένα και ίσα ίσα επειδή με υποψιάζεσαι που δε σε κατηγόρησα ένας παραπάνω λόγος να αθωώνεσαι στα μάτια μου. Εμένα μου κλώτσησε η στάση του fast επειδή όπως προείπα προτιμώ ανενεργό παίχτη για τους α,β λόγους, παρά παίχτη που ψηφίζει και απλά τη κάνει.Αυτή είναι η εξήγησή μου και δεν σε υπερασπίζομαι απλά δεν μπορώ να πω ότι με έχουν υποψιάσει τα λεγόμενά σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys --> DumeNuke
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
4 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Dimitris S
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Δε προλαβαίνω να σχολιάσω όλα αυτά που θέλω.
Θα σταθώ σε αυτό που είπε ο Ικαρίωνας για τους Johnny και DumeNuke.
Σαν σενάριο δε μου φαίνεται τόσο υπερβολικό όσο θέλουν κάποιοι να πιστεύουν. Ενδεχομένως, αν η συμπεριφορά του DumeNuke δεν μου φαινόταν ύποπτη, να μη του έδινα τόσες πιθανότητες.
Ενώ χθες ψήφισα τον DumeNuke και περίμενα πως κάποιοι θα στρεφόντουσαν εκεί για ισοψηφία, σήμερα επειδή είδα πως είναι μέχρι στιγμής φανερός mvp θα ψηφίσω τον Johnny15 σε μία προσπάθεια να έρθουν και οι δυο στο προσκήνιο, όχι μόνο ο ένας.

Βιαστικά θα πω στη methexys, πως είδα ότι και εσύ με παρερμήνευσες ενώ έγραψα ξεκάθαρα σε τι αναφερόμουν. Ξαναδιάβασέ με, σχολίασε προσεκτικά, αν πιστεύεις ότι υπάρχει κάτι να συζητηθεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.

Αλλάζω την ψήφο μου στον JOHNNY και ελπίζω να συμβάλλετε στο να κάνουμε αυτό που είπα, αντί να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον αν τα τινάξω σήμερα, please σκεφτείτε το.

Τώρα τα σενάρια να είμαι μαζί με τον Dumenuke δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι τόσο σουρεάλ που είτε ο David Lynch δεν θα τα σκεφτόταν.
Δε καταλαβαίνω τη λογική σου. Αν ο Dume έχει πολλές ψήφους και ο ΔΑ τις αλλάξει το μόνο που μένει για τον Dume είναι να βάλει με φωτεινή ταμπέλα που γράφει ---->ΜΑΦΙΟΖΟΣ<----- και θα φύγει σίγουρα τον επόμενο γύρο. Ο ΔΑ λογικά θα χρησιμοποιήσει την ικανότητά του σε κάποιο λιγότερο ύποπτο μαφίοζο (κατ' εμέ)
Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι είναι ο Dume είναι μαφιόζος
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ρε παιδιά διαβάστε λίγο όμως και το κείμενο που ανέβασα. Ξαναανεβάζω για όσους δεν το πρόσεξαν. Ή μήπως το πρόσεξαν και προσπαθούν να προστατέψουν τον Johnny για να κάνει ανταλλαγή ψήφων; Οκ ψηφίστε Dumenuke αλλά ψηφίστε και Johnny για να πάνε σε ισοβαθμία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αχ μη μιλάς άλλο για σήμα, να χαρείς! :worry:

Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όχι όπως κάτι άλλοι που έχουν εξαφανιστεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.

Αλλάζω την ψήφο μου στον JOHNNY και ελπίζω να συμβάλλετε στο να κάνουμε αυτό που είπα, αντί να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον αν τα τινάξω σήμερα, please σκεφτείτε το.

Τώρα τα σενάρια να είμαι μαζί με τον Dumenuke δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι τόσο σουρεάλ που είτε ο David Lynch δεν θα τα σκεφτόταν.
Εδώ τώρα υπάρχουν δύο σενάρια.
Το πρώτο είναι να κάνεις υπερβολικά καλό παιχνίδι ως κακός ρόλος:P
Το δεύτερο είναι να έχεις καλό ρόλο και να προσπαθείς πραγματικά να βοηθήσεις. Εγώ πάω προς το 2ο, όχι επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι αθώος, αλλά επειδή οι απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνο. Ο Johnny μου είχε φανεί εξ'αρχής ύποπτος και σκεφτόμουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι απλά επειδή είναι καινούριος, ακολουθεί πιστά τις εντολές της Μαφίας. Πρέπει να το έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενό μου ποστ. (@Eileen φίλη μου ανακαλώ αυτό που είπες χθες και έχω να πω ότι βασίστηκα σε κατηγορίες άλλων προς τον Johnny. Δεν τις ασπάστηκα. Ύποπτο τον θεωρούσα και πριν όλο αυτό το νταβαντούρι) Δεν αποκλείεται να του είπαν να θυσιαστεί, δεδομένου ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω του αρκετοί. Σχετικά με τον Dume, έχω εξηγήσει αναλυτικά πιο πάνω γιατί μου φαίνεται ύποπτος. Οι κινήσεις του δε βγάζουν κανένα νόημα και προσωπικά δεν πείθομαι ότι είναι σύμπτωση που σήμερα θα λείπει ολημερίς. Πρώτα απ'όλα χθες έκανε αμάν και πως να σε βγάλει αρχιμαφιόζο και χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα, έρχεται σήμερα και σε βγάζει πολίτη και στρέφεται σε άλλους τυχαίους (για μένα), για τους οποίους οι δικαιολογήσεις που δίνει για τις κατηγορίες μόνο επαρκείς δεν είναι.

Δεν έχω να κρύψω τίποτα. Όχι όπως κάτι άλλοι που έχουν εξαφανιστεί.
Αυτό επιμένεις να το λες και να το ξαναλες. Προσπαθείς να μας αποπροσανατολήσεις; Να στραφούμε δηλαδή σε αυτούς που δε γράφουν;

Btw, γιατί δε ρίχνεις ανοιχτά τις κατηγορίες σου σε αυτούς τους άλλους που έχουν εξαφανιστεί και αρκείσαι στο να το λες μόνο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Claire Rentfield

Περιβόητο μέλος

Η Βάσω. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Άνεργος/η και μας γράφει απο Κορυδαλλός (Αττική). Έχει γράψει 6,051 μηνύματα.
Καλό μεσημέρι παιδιά και συγνώμη για την πολύωρη απουσία μου. Χθες το απόγευμα μου έφεραν την εγγονή μου και την πήραν πριν από λίγο. ΄Ετσι μόνο αργά το βράδυ κατάφερα να διαβάσω κάποια πράγματα αλλά θέλω να τα διαβάσω όλα πριν ψηφίσω. Θα προσπαθήσω σήμερα να είμαι πιο ενεργή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δε καταλαβαίνω τη λογική σου. Αν ο Dume έχει πολλές ψήφους και ο ΔΑ τις αλλάξει το μόνο που μένει για τον Dume είναι να βάλει με φωτεινή ταμπέλα που γράφει ---->ΜΑΦΙΟΖΟΣ<----- και θα φύγει σίγουρα τον επόμενο γύρο. Ο ΔΑ λογικά θα χρησιμοποιήσει την ικανότητά του σε κάποιο λιγότερο ύποπτο μαφίοζο (κατ' εμέ)
Όλα αυτά υπό την αίρεση ότι είναι ο Dume είναι μαφιόζος

Δεν ισχύει. Αν όντως ισχύει το σενάριο που είπαμε και βρήκαμε τον ΔΑ, τότε δεν έχει κάτι να χάσει. Απ' το να τον βγάλουμε χωρίς να προλάβει να χρησιμοποιήσει τη δυνατότητά του, θα τη χρησιμοποιήσει για να κερδίσει έναν ακόμη γύρο για τους μαφιόζους κρατώντας τον Dumenuke μέσα στο παιχνίδι και βγάζοντας έναν αθώο εκτός. Αλλά ακόμη και να ισχύουν αυτά που λες ποιος ο λόγος να το ρισκάρουμε; Τους βάζουμε και τους δύο σε ισοψηφία, βγάζουμε τον ένα τώρα π.χ. Dumenuke και βγάζουμε τον άλλο την επόμενη μέρα χωρία να μπορέσει να κάνει ανταλλαγή. Γιατί να ρισκάρουμε να φύγει ένας αθώος και να κερδηθεί ένας ακόμη γύρος για τους μαφιόζους. Τους πάμε ισοψηφία και είμαστε κομπλέ. Παρατηρούμε ταυτοχρόνως και ποιοι θα προσπαθήσουν να αποφύγουν το να τους στείλουν σε ισοψηφία και ξεκαθαρίζει αρκετά το παιχνίδι. Το σενάριό μου μόνο τους πολίτες βοηθάει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Τζόνι ποιους αναφέρεις ακριβως ειναι πολλοί. Με ενδιαφέρον θα ήθελα να μου πεις μερικούς.
Μιλάς για αυτους που μιλούσαν και ξεκοψαν;
Για αυτους που περιμέναμε να μιλήσουν και δε μιλησαν;
Για αυτους που δεν μιλάνε ποτε;
Βοηθησε με
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Εδώ τώρα υπάρχουν δύο σενάρια.
Το πρώτο είναι να κάνεις υπερβολικά καλό παιχνίδι ως κακός ρόλος:P
Το δεύτερο είναι να έχεις καλό ρόλο και να προσπαθείς πραγματικά να βοηθήσεις. Εγώ πάω προς το 2ο, όχι επειδή είμαι σίγουρος ότι είσαι αθώος, αλλά επειδή οι απόψεις σου με βρίσκουν σύμφωνο. Ο Johnny μου είχε φανεί εξ'αρχής ύποπτος και σκεφτόμουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι απλά επειδή είναι καινούριος, ακολουθεί πιστά τις εντολές της Μαφίας. Πρέπει να το έχω ξανααναφέρει σε προηγούμενό μου ποστ. (@Eileen φίλη μου ανακαλώ αυτό που είπες χθες και έχω να πω ότι βασίστηκα σε κατηγορίες άλλων προς τον Johnny. Δεν τις ασπάστηκα. Ύποπτο τον θεωρούσα και πριν όλο αυτό το νταβαντούρι) Δεν αποκλείεται να του είπαν να θυσιαστεί, δεδομένου ότι έχουν αρχίσει να πέφτουν πάνω του αρκετοί. Σχετικά με τον Dume, έχω εξηγήσει αναλυτικά πιο πάνω γιατί μου φαίνεται ύποπτος. Οι κινήσεις του δε βγάζουν κανένα νόημα και προσωπικά δεν πείθομαι ότι είναι σύμπτωση που σήμερα θα λείπει ολημερίς. Πρώτα απ'όλα χθες έκανε αμάν και πως να σε βγάλει αρχιμαφιόζο και χωρίς να έχει μεσολαβήσει τίποτα, έρχεται σήμερα και σε βγάζει πολίτη και στρέφεται σε άλλους τυχαίους (για μένα), για τους οποίους οι δικαιολογήσεις που δίνει για τις κατηγορίες μόνο επαρκείς δεν είναι.


Αυτό επιμένεις να το λες και να το ξαναλες. Προσπαθείς να μας αποπροσανατολήσεις; Να στραφούμε δηλαδή σε αυτούς που δε γράφουν;

Btw, γιατί δε ρίχνεις ανοιχτά τις κατηγορίες σου σε αυτούς τους άλλους που έχουν εξαφανιστεί και αρκείσαι στο να το λες μόνο;

Οκ αλλά καλού κακού αφού συμφωνείς, δεν ψηφίζεις κιόλας κανέναν απ' τους δύο, μην τυχόν πεθάνεις και χάσουμε καμιά σημαντική ψήφο; Πολύ σίγουρους σας βλέπω κάποιους ότι δεν θα πεθάνετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Αυτό επιμένεις να το λες και να το ξαναλες. Προσπαθείς να μας αποπροσανατολήσεις; Να στραφούμε δηλαδή σε αυτούς που δε γράφουν;

Btw, γιατί δε ρίχνεις ανοιχτά τις κατηγορίες σου σε αυτούς τους άλλους που έχουν εξαφανιστεί και αρκείσαι στο να το λες μόνο;

Μην μπεις σε αυτή τη συζήτηση αν είσαι αθώος σε παρακαλω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PolGR1509

Τιμώμενο Μέλος

Ο PolGR1509 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,307 μηνύματα.
Οκ αλλά καλού κακού αφού συμφωνείς, δεν ψηφίζεις κιόλας κανέναν απ' τους δύο, μην τυχόν πεθάνεις και χάσουμε καμιά σημαντική ψήφο; Πολύ σίγουρους σας βλέπω κάποιους ότι δεν θα πεθάνετε.
Καλά εγώ τέρμα άνετος έχουμε μέχρι τις 8. Είναι και η δολοφονία:P So, θα στηρίξω το πλάνο σου και θα δώσω προς το παρόν την ψήφο μου στον JOHNNY15.
(Αν και θα την έδινα στον Dume μιας και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είναι κάτι.)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,797 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen --> Johnny15
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys --> DumeNuke
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509 --> Johnny15
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
4 DumeNuke
3 Johnny15
1 aggelogiannos
1 Dimitris S
1 Ikarionas
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η πρώτη μέρα στο Παλέρμο είχε ξημερώσει και στο σπίτι της ΣΕ ο dimijim κοιμόταν ακόμη. Κουρασμένος από το χθεσινό ταξίδι ήθελε να ευχαριστηθεί τον ύπνο του όσο περισσότερο μπορούσε. Ξύπνησε αργά, κατέβηκε στο σαλόνι κι εκεί βρήκε τον ultraviolence να κάθεται σκεφτικός κι εμφανώς στεναχωρημένος. Θέλοντας να του φτιάξει τη διάθεση, του πρότεινε να πάνε για καφέ στα Mikel, ελπίζοντας ότι έτσι θα το δει να χαμογελάει. Μπήκαν στο αμάξι, ο Δημήτρης έβαλε αυτό το κομμάτι στο κασετόφωνο να παίξει αλλά ο Αντώνης δε συγκινήθηκε. Στα Mikel, παρότι ο καφές και το πρωινό ήταν υπέροχα, ο Αντώνης δεν είπε ούτε λέξη. Πιστεύοντας ότι αυτό θα του αλλάξει τη διάθεση, ο Δημήτρης τον έβαλε στο αμάξι και τον έβγαλε βόλτα στη φύση, να δει τη θάλασσα και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Κάπου στο δρόμο, είδε έναν παππούλη να κάνει οτοστόπ. Το λυπήθηκε, σταμάτησε και τι να δει;
Ήταν ο Stan Lee ο ίδιος! Η βόλτα συνεχίστηκε με συζητήσεις για διάφορους υπερήρωες και τελείωσε με αναμνηστικές φωτογραφίες, με τον Αντώνη να είναι ακόμη κατσούφης. Μην αντέχοντας άλλο, ο Δημήτρης τον ρώτησε στα ίσια, "Τι συνέβη και τα χει βάψει μαύρα σήμερα;". Και τότε ο Αντώνης άνοιξε το στόμα του:
Κοίτα να δεις, σήμερα το πρωί συνέβη κάτι πολύ στενάχωρο.
Ξύπνησα από τις 7 και πήγα βόλτα στην πόλη.
Περπάτησα σε διάφορα σοκάκια
βρέθηκα στην κεντρική πλατεία
χάζεψα την ανατολή του ηλίου στην παραλία
αλλά είχα ένα feeling ότι κάτι δεν ήταν σωστό.
Γύρισα στο σπίτι
έψαξα στο υπόγειο
και στο κρυμμένο υπόγειο
και το feeling αυτό δε μπορούσε να αλλάξει.
Δε βρήκα πουθενά πτώμα σήμερα, τι συνέβη Δημήτρη μου;
Το κείμενο της δολοφονίας είναι προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Δε θα πεθάνω ποτε κουφάλες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δε βρήκα πουθενά πτώμα σήμερα, τι συνέβη Δημήτρη μου;
Το κείμενο της δολοφονίας είναι προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.

Χαρ χαρ χαρ! :)

Δε θα πεθάνω ποτε κουφάλες.

Κλαίω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
Πριν σχολιασω οτιδηποτε θελω να πω: Παρακαλω μη δινετε θετικες ή αρνητικες ψηφους σε ποστ αλλων και μαλιστα εαν εχουν να κανουν με το παιχνιδι

[...]
Ακόμα μου φάνηκαν ύποπτες οι αναρτήσεις του Τάσου επειδή μου φάνηκε στα ποστ αυτά εξαιρετικά επιθετικός κατά πάντων χωρίς ωστόσο να μας πει τι πιστεύει.Ωστόσο από ότι κατάλαβα αυτό είναι το στυλ παιχνιδιού του είτε πολίτης είτε μαφία
[...]
υποπτες οι αναρτησεις μου επειδη ειμαι επιθετικος; που να με εβλεπες και τοτε που πραγματικα ημουν επιθετικος..
[...]
Εγώ έτσι όπως το καταλαβαίνω είναι οτι ο τσαφ λέει "αν ήμουν μαφία και κάποιος έκανε σήμα στο ΔΑ μου, θα στρίμωχνα αυτόν που έκανε σήμα στο ΔΑ μου παρά να λέω μη δίνετε σημασία". Θεωρώ οτι είναι απλά μια μπερδεμένη σύνταξη. Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος και ο Εμμανουήλ να πέτυχε λαβράκι. Εσείς τι λέτε;
[...]
εγω ετσι οπως το καταλαβαινω χιμελιτσα μου ειναι πως κοντευεις εσυ να βγεις στη συνταξη και ειτε το χασες ή κανεις τα στραβα ματακια, ματακια μου.
Λογικά θα σας αποχαιρετησω με αυτη τη δολοφονία
Αν εν τέλει πεθάνω υποννοουσα ότι ΔΑ ειναι καποιος εκ των ικαριωνα χιμελα κλπ που διαβάζουν πολύ τα πάντα.
Αυτό με το σήμα ομως απαιτεί σίγουρα διερεύνηση πριν κατευθυνθείτε σε ικαριωνα.
Επισης συμφωνώ ότι η χιμελα ίσως είναι πόρνη Γιατί ενώ εχουμε τόσους ύποπτους γύρισε ξαφνικά στους ανενεργους.
αρχισαμε τα λογια των μελλοθανατων απο το 2ο γυρο βλεπω... ειπωθηκε 2 φορες η τυμβωρυχια χθες, λογικα αλλες 650 σημερα...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ
Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.

Αλλάζω την ψήφο μου στον JOHNNY και ελπίζω να συμβάλλετε στο να κάνουμε αυτό που είπα, αντί να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον αν τα τινάξω σήμερα, please σκεφτείτε το.

Τώρα τα σενάρια να είμαι μαζί με τον Dumenuke δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι τόσο σουρεάλ που είτε ο David Lynch δεν θα τα σκεφτόταν.
δε διαφωνω καθολου σε οσα λες. Αλλα, θα σε ικετευα πολυ να μην καθεσαι να τα αναλυεις τοσο πολυ, αρκει το σημειο που εκανα bold. δε χρειαζεται να δινυομε ιδεες στη μαφια ωστε να αποφευγει τις υποψιες μας γιατι για αυτο κραταμε υποψιες ωστε να δουμε εαν θα επαληθευτουν. εαν εσυ τους δειχνεις τα χαρτια ολα στη φορα προφανως και θα βρουν τροπο να κρυφτουν. για αυτο ειπωθηκε κατι περι λακωνιζειν στην αρχη, λεμε λιγα, λιτα και περιεκτικα ωστε να μην καταλαβουν ολοι τι σκεφτομαστε διοτι εδω τα λογια μενουν
[...]
Τυχαία και καθώς δεν εχω κάποιον καθαρο ύποπτο θα ψηφίσω για να προλάβω τυχόν δολοφονία μου : Dimitris S
[...]
εχει γινει της μην πω ποιας εδω μεσα κι εσυ δεν εχεις καθαρο υποπτο
Είμαι στο ποτάμι και το σήμα εναλλάσσεται μεταξύ Ε και Η. Τέλος πάντων. Θα περιμένω να δω ποιος πέθανε τη νύχτα.
Ειμαι η πορνΗ; τελικα δεν εισαι ο ΔΑ; Τελικα ποιος εισαι τελος παντων;:P

Καλά εγώ τέρμα άνετος έχουμε μέχρι τις 8. Είναι και η δολοφονία:P So, θα στηρίξω το πλάνο σου και θα δώσω προς το παρόν την ψήφο μου στον JOHNNY15.
(Αν και θα την έδινα στον Dume μιας και είμαι αρκετά σίγουρος ότι είναι κάτι.)
ξαφνικα λοιπον την πεσαμε ολοι στο johnny σημερα, ακρως περιεργο...


btw βλεπω δεν ειχαμε θυματακι... ας κανω την υποθεσουλα μου και να πω πως η πορνη χτυπησε μαφιοζακι και περασαν τα δυο τους ενα βραδυ σκετη κ----α:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top