Πω πω....Καλά ε δε το περίμενα ότι η παρουσία μου (ή μάλλον απουσία μου

) θα προκαλούσε τέτοια ονείρωξη σε ορισμένα άτομα... Χριστός και Παναγία, είναι και του Αγίου Αλεξάνδρου σήμερα, μακάρι να σας φωτίσει... Πάμε στα του παιχνιδιού τώρα... Μιας και όποιος μίλησε μίλησε γενικά και αόριστα, να μου επιτρέψετε να κάνω το ίδιο...έτσι είναι πιο fun υποθέτω!
1) Ναι όντως δε συμμετέχω τόσο όσο θα έπρεπε και ίσως και καθόλου. Διάβασα τους κανόνες αλλά δεν ήξερα ότι θα γραφόντουσαν τόσα πολλά καθημερινά. Συν τοις άλλοις πριν μία βδομάδα δεν ήξερα ότι στο εργαστήριο θα χτυπάω 8ωρα κάθε μέρα για τη διπλωματική μου επειδή η τεχνική που χρησιμοποιώ είχε ελάττωμα. Επίσης συγνώμη αλλά συν τοις άλλοις έχουμε και εξεταστική. Σταυρώστε με για αυτό. Όχι τώρα όμως, ας περιμένουμε το Πάσχα μαζί με τον οβελία... να φάμε δύο αρνάκια αντί για ένα.
2) Θεωρώ τη σημερινή ψηφοφορία υποκεινούμενη από προσωπικά συμφέροντα -αντιπάθειες-. Πώς με τόσο σθένος ορισμένοι τα έδωσαν όλα και όλα για να βγω, το δείχνει περίτρανα. Δε με πολυ νοιάζει αλλά έλα τώρα παραδεχτείτε το να ησυχάσουμε. Ξέρω ότι σας προκαλώ μια εσωτερική αναστάτωση.
3) Πωπω το μικρό το παιδί να μην έχει δικαίωμα να πάει στο οικογενειακό του τραπέζι να φάει για να δώσει εξηγήσεις... Καλά ρε
@juanium δε ντρέπεσαι καθόλου; Τι ψυχή θα παραδώσεις ρε ψηλέ; (λέω ψηλέ γιατί πιο κάτω από εμένα δε παίζει

). Εξήγησε τη θέση σου. Ντροπή.... Μα να μη με κατατροπώσεις; Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ...
4) Ειπώθηκε μια υπέροχη ερώτηση, συγκεκριμένα τι κάνω εδώ μέσα ακόμα και αν είμαι πολίτης... Αχ καλά μαγική ερώτηση... Ειλικρινά γέλασα... Μα ρε παιδί μου κάτι πράγματα... Όντως τι κάνω εδώ...
Πέραν της πλάκας δεν έχω πρόβλημα, να κάνω οικειοθελή αποχώριση αν χρειαστεί εφόσον ορισμένοι δε το αντέχουν... Ωστόσο θα τους ανταπαντήσω με την ερώτηση τι κάνουν γενικά εδώ μέσα μετά από τόσα; Εγώ πάντως θα ντρεπόμουν μεταξύ μας...
Αυτά θέλω να πω πάνω κάτω. Αναπαυτείτε εν ειρήνη υμίν. Και με αγάπη σας το λέω ωριμάστε λίγο... Οι εμμονές κακό φέρνουν μόνο.