Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
04-09-24
22:59
Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ.. όπου θα της μείνει άλλος ρόλος ως ρετσινιά.
Αστειεύομαι.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
04-09-24
23:01
Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα !Η φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,860 μηνύματα.
04-09-24
23:01
Εγώ πάντως λάτρεψα τον ρόλο μου, θα τον ξαναήθελα και ας είδα τα 2/5 βράδια ότι πεθαίνω
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,082 μηνύματα.
04-09-24
23:04
Καλά τότε θα είναι ό,τι καλύτερο, αλήθειαΗ φάση θα είναι να της ξανατύχει ΔΑ
Ξέρεις, το πιο ωραίο θα ήταν να έχουμε και πάλι τότε παρόμοια σύσταση στην μαφία. Θα βγουν από το παιχνίδι πριν καν αρχίσει αν συμβεί τίποτα τέτοιο.
Αν και δυστυχώς δεν πιστεύω να ξαναγίνω ΔΑ. Μάλλον με τους καλούς θα είμαι.
Πάντως σε όποιον θα είναι ΔΑ στο μέλλον, έχω να πω ότι δε φαντάζεστε πόσο γέλιο θα ρίξετε όταν τους δείτε όλους αποπροσανατολισμένους. Αρκεί να μην κάνετε τις βλακείες που έκανα εγώ.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
04-09-24
23:05
Έτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου;Αν δεν ειμαστε εμεις μαφια , κανενα προβλημα !
Γι'αυτό χάσατε
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,082 μηνύματα.
04-09-24
23:06
Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευταΈτσι αντιμετωπίζεις τους συνεργάτες σου;
Γι'αυτό χάσατε
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
23:13
Όπως είπε σε παλαιότερο μήνυμα ο Ούλτρα, ο ΔΑ μπορεί να σε προδώσει, η γιάφκα ποτέ.Ναι, όχι επειδή ας πούμε τους έκαψα πόσες φορές και έτρεχαν να συμμαζέψουν τα ασυμμάζευτα
Και αφού εσύ ήσουν η ΔΑ, είναι win - win. Για εσένα τουλάχιστον
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,230 μηνύματα.
04-09-24
23:23
Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
04-09-24
23:25
Πρόσεχε τι εύχεσαιμακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,230 μηνύματα.
04-09-24
23:26
Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες τηςΠρόσεχε τι εύχεσαι
(με αγάπη )
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
23:28
Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου.Εγώ δεν ξέρω τι ρόλο θέλω στο επόμενο, σίγουρα κάποιον που να μου επιτρέψει να ζήσω περισσότερο. Μου άρεσε όμως και η Μαφία, μακάρι να μπορούσα να ξανακάνω και με τους ίδιους. Αν και έχω διακρίνει κι αλλά άτομα με τα οποία θα ήθελα να κάνω.
Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ.
Poirot
Περιβόητο μέλος
04-09-24
23:31
Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι…Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου.
Δεν θα ξανά ήθελα όμως τον δικό μου ρόλο, τα πήγα χάλια. Ήμουν η μόνη που δεν μπορούσα να δολοφονηθώ και είχα να φοβάμαι μόνο την ψηφοφορία και πάλι κατάφερα να ψηφιστώ.
Εντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε Εντάξει είναι λίγο ξενέρωτος ρόλος κατά τα άλλα γιατί δεν είναι ότι έχεις έστω καμία πληροφορία ή κάτι
Kate1914
Περιβόητο μέλος
04-09-24
23:34
Έτσι το καταλαβαίνω, εντάξει.Για τη Μαφία έλεγα, όχι για τους συνεργάτες της
(με αγάπη )
Συγγνώμη αλλά όλα και όλα, τα πρωτεία τα παίρνω εγώ εδώ .τα πήγα χάλια.
Εσύ εντάξει μωρέ, καλά έπαιξες. Μπορεί να ψηφίστηκες γιατί έκανες ένα λάθος, αλλά γενικά στο παιχνίδι έπαιξες τρομερά καλά. Δηλαδή ήσουν από τους λίγους που έγραφαν όντως επιχειρήματα και όχι απλά ό,τι τους κατέβει.
Εγώ πάντως αν και θα ήθελα να είμαι στη μαφία, νομίζω πως στην πραγματικότητα πιο καλά θα μου ταίριαζε κάποιος ρόλος των πολιτών.
Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
04-09-24
23:35
Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο. Ήσουν που ήσουν επικίνδυνη, δε μπορούσαμε να σε σκοτώσουμε κιόλας. Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου.Θα μου άρεσε κι εμένα να είμαι μαφία, ειδικά μετά την τόσο ευγενική πρόσκλησή σου.
Ψιλοξενερωτος ρόλος πάντως, αν με ρωτάς. Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
23:36
Προσπαθήσατε όμως να με βγάλετε μέσω ψηφοφορίας, και τα καταφέρατεΕντάξει, εμείς πάντως δεν προσπαθήσαμε να σε σκοτώσουμε
Αυτό θα είχε όντως ενδιαφέρον... Θα με ενδιέφερε να ήμουν μαφία με τον Ούλτρα, αλλά και με εσένα.Τρέμω στην ιδέα να ήσουν εσυ κι ο αγαπητός @ultraviolence μαζί μαφιόζοι…
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δυστυχώς τότε σε εμπιστευόμουν ακόμα. Πίστευα ακράδαντα πως ήσουν πολίτης και επειδή είχα καταλάβει πόσο παρατηρητικός είσαι, σκέφτηκα να σου δείξω ποιος είναι ο ρόλος μου ώστε να με βοηθήσεις να μην με ψηφίσουν. Όταν συνειδητοποίησα τι λάθος έκανα ήταν τρομερά αργά.Εσύ έκανες το λάθος να αφήσεις τον υπαινιγμό ότι είσαι το αλεξίσφαιρο.
Εδώ παραλίγο να στραφώ κι εγώ η ίδια εναντίον μου.Κατέβαλα υπερπροσπάθεια για να τους σπρώξω εναντίον σου.
Έκανες εξαιρετική δουλειά.
Το καταλάβαμε αυτό δυστυχώς.Εμένα μου αρέσουν οι ρόλοι της νύχτας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme.Αν και θα έλεγα να μην προτρέχουμε παιδιά. Αν έχουμε πάλι λίγες συμμετοχές πιο πιθανό είναι να παίξουμε το απλό.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
04-09-24
23:52
Όντως, ισχύει αυτό που λες. Απλώς εντάξει, και πάλι δεν είναι σωστό αυτό. Δηλαδή σε όποια ομάδα και αν ήταν οι απόντες, δημιουργείται πρόβλημα. Χωρίς να στοχοποιώ αυτούς που έλειπαν αυτή τη φορά, προς Θεού.Πάντως και τώρα που χάσαμε δύο παίκτες από απουσίες μια χαρά τα καταφέραμε με το extreme.
Πάντως κοίτα, από τη μία του χρόνου θα έχουμε δύο πλεονεκτήματα σε σχέση με φέτος. Πρώτον, θα το οργανώσουμε νωρίτερα οπότε οι περισσότεροι θα έχουμε χρόνο, γιατί δε θα πιεζόμαστε από εξεταστική ή πανελλήνιες, άρα θα είμαστε όλοι πιο χαλαροί και θα μπορούμε να διαθέσουμε χρόνο χωρίς να αγχωνόμαστε για τις διάφορες υποχρεώσεις μας τόσο πολύ. Και δεύτερον, θα έχουμε και την εμπειρία της πρώτης φοράς που παίξαμε, αν λάβουμε ως δεδομένο ότι η πλειοψηφία θα συμμετάσχει ξανά. Επομένως σίγουρα θα είναι καλύτερα. Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
23:55
Μόλις δουν ότι γεμίσαμε 126 σελίδες στο Παλέρμο πιστεύω οι μισοί θα δεχτούν από περιέργεια και οι άλλοι μισοί θα φύγουν τρέχοντας.Αρκεί να υπάρξει και πάλι συμμετοχή.
Libertus
Συντονιστής
Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,741 μηνύματα.
05-09-24
20:17
Κάπου εδώ ήρθε η ώρα να κλείσει και τυπικά αυτό το Παλέρμο. Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχατε και ελπίζουμε να περάσατε καλά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Κατερίνα και το Γιάννη που πήραν την πρωτοβουλία να οργανωθεί το παιχνίδι μετά από 5 χρόνια, καθώς και στη Ζωή, που ήταν αρωγός στην προσπάθεια αυτή.
Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια!
Καλή αντάμωση σε μελλοντικά παιχνίδια!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.