nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,926 μηνύματα.
Με κουραζεις αφανταστα
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Η Βιολογία ή η Έκθεση;Με κουραζεις αφανταστα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,001 μηνύματα.
Μπαινω χτες Ινσταγκραμ (τι το θελα).
Βγαινει μια τυπισσα σε γενικο ακκαουντ (στην περιγραφη ελεγε μονο ενα ονομα, Κέλσι) με μαυρο μπλουζακι, γυαλια, μελαχρινή, κοντη φουστιτσα και επαιζε με τη ζαρτιέρα απο κατω τι σκατα ηταν και ειχε ενα μπουτι άλλο πράγμα.
Εγω "Πεχ, ανοησίες, πόσο εκφυλο ειναι το IG"
το κλείνω...
Σήμερα: Ποια να ναι αυτη η Κέλσι με το μπουτι...
Αδιόρθωτος...
Βγαινει μια τυπισσα σε γενικο ακκαουντ (στην περιγραφη ελεγε μονο ενα ονομα, Κέλσι) με μαυρο μπλουζακι, γυαλια, μελαχρινή, κοντη φουστιτσα και επαιζε με τη ζαρτιέρα απο κατω τι σκατα ηταν και ειχε ενα μπουτι άλλο πράγμα.
Εγω "Πεχ, ανοησίες, πόσο εκφυλο ειναι το IG"
το κλείνω...
Σήμερα: Ποια να ναι αυτη η Κέλσι με το μπουτι...
Αδιόρθωτος...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,926 μηνύματα.
"As you pass remember, that as you are so once was I, and as I am, you soon will be. Remember me."
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,133 μηνύματα.
Σκατά μιλάνε, σκατά ακούν,
τον βόθρο υμνούν και τον προσκυνούν.
Νέοι στη σκέψη, παλιοί στην ψυχή,
κουβαλούν τη βρωμιά σαν να ’ναι τιμή.
Φωνάζουν για φως, μα ζουν στο σκοτάδι,
ο βόθρος τους πνίγει σαν λάσπης πετράδι.
Σκατά τα όνειρα, σκατά οι ιδέες,
μα πάντα τις ντύνουν με λόγια ωραίες.
Κι όταν τολμήσεις να πεις το στραβό,
θα σε πνίξουν στον βούρκο με λόγο φτηνό.
Η ελπίδα πεθαίνει, μα αυτοί γελούν,
τα σκατά τους φυτεύουν και τα υμνούν.
τον βόθρο υμνούν και τον προσκυνούν.
Νέοι στη σκέψη, παλιοί στην ψυχή,
κουβαλούν τη βρωμιά σαν να ’ναι τιμή.
Φωνάζουν για φως, μα ζουν στο σκοτάδι,
ο βόθρος τους πνίγει σαν λάσπης πετράδι.
Σκατά τα όνειρα, σκατά οι ιδέες,
μα πάντα τις ντύνουν με λόγια ωραίες.
Κι όταν τολμήσεις να πεις το στραβό,
θα σε πνίξουν στον βούρκο με λόγο φτηνό.
Η ελπίδα πεθαίνει, μα αυτοί γελούν,
τα σκατά τους φυτεύουν και τα υμνούν.
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Ώρες ώρες λέω αφιλτράριστα ό,τι σκέφτομαι και κριντζάρω φουλ με την πάρτη μου.
Από τη μία, δεν αφήνω τον εαυτό μου αυθόρμητο (κοινωνικό άγχος αφού), από την άλλη όταν το κάνω (προφανώς γιατί το έχω ανάγκη) κριντζάρω
Από τη μία, δεν αφήνω τον εαυτό μου αυθόρμητο (κοινωνικό άγχος αφού), από την άλλη όταν το κάνω (προφανώς γιατί το έχω ανάγκη) κριντζάρω
nearos
Επιφανές μέλος
Γαμώ την ACS και την γραφειοκρατία μου μέσα γαμώ. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΩ.
Φιλικά πάντοτε εννοείται. Μαύρο σκοτάδι δείχνουν τα ταρώ, κακός οιωνός εως τώρα....
Φιλικά πάντοτε εννοείται. Μαύρο σκοτάδι δείχνουν τα ταρώ, κακός οιωνός εως τώρα....
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μιλάμε το επίπεδο μερικών ανθρώπων είναι δεύτερο υπόγειο.
Αναφέρομαι σε δικό μου συγγενικό πρόσωπο.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,843 μηνύματα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,108 μηνύματα.
Έλεγα δεν θα το αφήσω να με ρίξει, αλλά με έριξε. Όχι ξανά στην ανεργία ρε γαμωτο..
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν θα είσαι για πολύ. Είσαι ικανότατοςΈλεγα δεν θα το αφήσω να με ρίξει, αλλά με έριξε. Όχι ξανά στην ανεργία ρε γαμωτο..
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,843 μηνύματα.
Έλεγα δεν θα το αφήσω να με ρίξει, αλλά με έριξε. Όχι ξανά στην ανεργία ρε γαμωτο..
Είμαι σίγουρος ότι σε λίγες ημερες θα αποτελεί παρελθόν η ανεργία, όπως είπε και ο φίλος από πάνω είσαι ικανός και εργατικός.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Joji
- rafaela11
- Kate1914
- American Economist
- jellojina
- charmander
- giannhs2001
- Jack of Spades
- Μήτσος10
- Hased Babis
- Memetchi
- Paragontas7000
- Fernando_A
- iren
- Wonderkid
- SlimShady
- Libertus
- Scandal
- ghоul
- Luludaki
- Z TV
- Ariana2018
- Greenstar
- Malenaa
- Maraki_lar_1980
- Janne 007
- Indiana Jones
- kamekiwii23
- nik64
- Δροσουλίτης
- Maria_Xagorari
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- GeorgePap2003
- tasoooos
- Eeeee
- Chris2756
- Euge.loukia
- Melina.
- User2350
- Stres
- Εριφύλη
- Kali_Project
- Mexicanos
- m.kannavia3
- Cookie_Monster
- adio_x
- edouardos
- Ξένια Γεωργίου
- badliar
- Gioconda
- Aiwnia
- Undeserved
- Memoryloss
- Ταπεινή παπαρούνα
- Sevasti
- Dreamer_SW
- triliza
- Viedo
- sugarr
- Isida
- Rou04
- desp1naa
- Nikos 7
- Panos_02
- oudenoidax
- Temeteron1
- CiNeFiL
- kopii
- globglogabgalab
- artem
- σμχχ
- nutella
- gademis
- An_uknown_world
- Μάρκος Βασίλης
- jj!
- sunsetpp
- Mhtrogoal
- kiyoshi
- Demlogic
- harry akritas
- Cupid
- alexandrahere
- Luke.
- iminspain
- το κοριτσι του μαη
- Slytherin
- Tequila
- Unboxholics
- φυσαλίς
- LeoDel
- Αναήλ
- aye
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.