Years passed, yet the quest's the same
failure hit hard, no room for more blame
when aiming high the stakes are known
this time I'll trust the wisdom I've grown
nothing will stop me or lead me astray
from chasing all that I cherish each day
God's grace within, I'm feeling endowed
proud, old me, I'll make you as vowed
failure hit hard, no room for more blame
when aiming high the stakes are known
this time I'll trust the wisdom I've grown
nothing will stop me or lead me astray
from chasing all that I cherish each day
God's grace within, I'm feeling endowed
proud, old me, I'll make you as vowed
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,175 μηνύματα.
Θα "χρησιμοποιούσα" άλλους, αν ήμουν παλιάνθρωπος και αν η ανάγκη μου είχε τελειώσει.
Όταν η ανάγκη μου είναι εν ισχύ και παρόλαυτά αντιδράσω και "κόψω", δεν θα ήταν ανόητο; Δεν θα ήταν σαφές ότι θα ήταν εναντίον στα συμφέροντά μου; Ποιός εκμεταλλευτής κόβει τον άλλο όταν είναι ακόμα σε θέση ανάγκης;
Δεν ήταν ποτέ θέμα χρησιμοποίησης. Ίσα ίσα αναγνώρισα όλα τα καλά και μακάρι να είχα και άλλα να μου προσφέρονται απο πολύ κόσμο στη ζωή μου. Δεν είμαι αχάριστος.
Αλλά όταν η προσφορά έρχεται με αντάλλαγμα μια συνεχή υποταγή να πρέπει να λεω ναι στα καπρίτσια, και σε εκρήξεις οργής, κι ανάρμοστες συμπεριφορές. Επ ωπα! Δεν ειμαι σακος του μποξ, ούτε το αναπηράκι που το λυπόμαστε. Ο σεβασμός οφειλει να ειναι ισότιμος.
Αγαπάω τους φίλους μου, αλλά αγαπάω και τον εαυτό μου και την αξιοπρέπειά μου.
Οποιος θέλει, θα φερόμαστε καλά ο ένας στον άλλο και με αγάπη και σεβασμό. Όχι αλλιώς.
Όταν η ανάγκη μου είναι εν ισχύ και παρόλαυτά αντιδράσω και "κόψω", δεν θα ήταν ανόητο; Δεν θα ήταν σαφές ότι θα ήταν εναντίον στα συμφέροντά μου; Ποιός εκμεταλλευτής κόβει τον άλλο όταν είναι ακόμα σε θέση ανάγκης;
Δεν ήταν ποτέ θέμα χρησιμοποίησης. Ίσα ίσα αναγνώρισα όλα τα καλά και μακάρι να είχα και άλλα να μου προσφέρονται απο πολύ κόσμο στη ζωή μου. Δεν είμαι αχάριστος.
Αλλά όταν η προσφορά έρχεται με αντάλλαγμα μια συνεχή υποταγή να πρέπει να λεω ναι στα καπρίτσια, και σε εκρήξεις οργής, κι ανάρμοστες συμπεριφορές. Επ ωπα! Δεν ειμαι σακος του μποξ, ούτε το αναπηράκι που το λυπόμαστε. Ο σεβασμός οφειλει να ειναι ισότιμος.
Αγαπάω τους φίλους μου, αλλά αγαπάω και τον εαυτό μου και την αξιοπρέπειά μου.
Οποιος θέλει, θα φερόμαστε καλά ο ένας στον άλλο και με αγάπη και σεβασμό. Όχι αλλιώς.
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,700 μηνύματα.
Νομίζω πως η παραπάνω αρμινια προσέγγιση ειναι η πλέον αντιπροσωπευτικη . Μέχρι και τα ροζουλι όρθια αυτακια του τα έχει. Ευγε!
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 32,985 μηνύματα.
Azur
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 280 μηνύματα.
Συνέβη ένα δυσάρεστο περιστατικό σε μία 18χρονη γνωστή μου και από τότε που το έμαθα σκέφτομαι πώς κατάντησαν έτσι μερικοί έφηβοι και έγιναν κωλόπαιδα.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,226 μηνύματα.
When you are not fed love from a silver spoon, you learn to lick it off knives
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 204 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- Μήτσος10
- Kate1914
- American Economist
- Joji
- rafaela11
- giannhs2001
- jellojina
- charmander
- Jack of Spades
- Hased Babis
- Memetchi