Σκέψεις... III

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20,042 μηνύματα.
192611.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,743 μηνύματα.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 32,840 μηνύματα.
Κάποτε ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα... 😞

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,507 μηνύματα.
"Να σβήνεις τα πάντα από τον πίνακα από τη μια μέρα στην άλλη, να είσαι νέος με κάθε νέο ξημέρωμα, σε μια διαρκώς ανανεούμενη παρθενικότητα της συγκίνησης –αυτό, και μόνο αυτό, αξίζει τον κόπο να είμαστε ή να έχουμε, για να είμαστε ή να έχουμε αυτό που ατελώς είμαστε."

"Το βιβλίο της ανησυχίας"
Φερνάντο Πεσσόα

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 20,042 μηνύματα.
473080427.jpg

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Τι ακούμε στο ράδιο...
Το καμάρι της Oxford street!
Ο γητευτής της Captain Square! :hehe::hehe:
Odubajo GIF by AEK FC

Ο Ρίνγκο βγάζει το πιστόλι του! :cool:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 32,743 μηνύματα.
Ξύπνησα κεφάτη, έλα πάρτη μου και φάτη.
Νιώθω τόσο γαμάτη, έστρωσα και το κρεβάτι
Στο κορμί σου κάνω πάρτι, με χαρά ή από γινάτι
Πριν συναντήσεις τον νεκροθάφτη, όσο ζεις έλα και παρτη

Αχ έχω κεφάκια η πουτανίτσα και σήμερα.

Azur

Νεοφερμένος

Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Παραείμαι αυθόρμητος τις τελευταίες μέρες εδώ και δεν ξέρω αν θα μου βγει σε καλό :P

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,941 μηνύματα.
Από την άλλη βέβαια...
e1c4d631476d11c14907b6648d71e6b5.jpg

:angel:

H|M

Διάσημο μέλος

Ο Κανένας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσιοθεραπευτής. Έχει γράψει 3,469 μηνύματα.
image.jpg

Valder

Τιμώμενο Μέλος

idonttrustwords.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,764 μηνύματα.
Ό,τι να 'ναι σκηνηκάκια στα ματάκια σου τα δυο
Άκου, σβήνω, Κατερίνα, πρέπει να 'ρθω να σε βρω
Για να πάμε παραλία έχει έρθει ο καιρός
Θα 'χω φέρει και χασίσι να καούμε ολοσχερώς

Του Καρβέλα τα ακόρντα και του Μπίγαλη η φωνή
Πλησιάζουν, Κατερίνα, έχεις πια εγκλωβιστεί
Είσαι περικυκλωμένη από κιθάρα και φωτιά
Απ' τα πάμφθηνα παπούτσια κι απ' τα κάταισχρα μαλλιά

Να το ξέρεις, Κατερίνα, αν δεν σ' έχω, θα χαθώ
Να το ξέρεις, Κατερίνα, αν δεν σ' έχω
Αν δεν σ΄ έχω, θα χαθώ

ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ
(Το παραπάνω τραγούδι δεν προορίζεται για καμία κατερίνα του φόρουμ.... :P)

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 21,521 μηνύματα.
Η μεγαλύτερη σήψη εκδηλώνεται στις καρδιές των ανώμαλων και των προβληματικών μίας κοινωνίας. Εκείνων των Χ 52χρονων που αντί να χρησιμοποιούν τα κορμιά τους ως ασπίδες για τα Χ 14χρονα τα χρησιμοποιούν για να τα καταστρέψουν.

Όπως το ένστικτο της μητέρας είναι η προστασία του παιδιού της έτσι και του ανδρός είναι από αρχαιοτάτων χρόνων η προστασία ολόκληρης της κοινότητας του. Αυτά βέβαια έχουν εξαφανιστεί στο κόσμο του υλισμού και της μαζοποίησης δημιουργώντας ευνοϊκές συνθήκες για την ενίσχυση της σήψης.

centurion_bild_3.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8,764 μηνύματα.
139.
15.012.000 περίπου καρδιοχτύπια έμειναν. Να δικαιωθώ μονάχα θέλω και τίποτα άλλο.
Και αυτό θα είναι η υπέρτατη δικαίωσή μου. Για τους μαλάκες που με αμφισβητήσαν, κορόιδεψαν, υποτίμησαν, και συνεχίζουν ακόμα.
Ζωή σε μένα ρε μαλάκες, ζωή σε μένα.

Kate1914

Περιβόητο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,941 μηνύματα.
Ίσως το gap year να έπρεπε να γίνει θεσμός και εδώ. Ακόμη και σαν απλό διάλειμμα από τα πάντα και όχι με την ακριβή σημασία που έχει στα αγγλικά.

Ή ίσως απλώς να χρειαζόμαστε πολλά διαλείμματα στη ζωή μας, ανά περιόδους. Αλλά αυτά δεν μπορούν να γίνουν στον κόσμο που ζούμε, έτσι όπως αυτός είναι δομημένος... :(

Tropical Peace .

Επιφανές μέλος

Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,380 μηνύματα.
Προς την μοναδική αληθινή μου φίλη , που είναι η μόνη που είμαστε φίλες για χρόνια , ποτέ δεν έχουμε μαλώσει, ποτέ δεν με παρεξηγήσε ούτε με έκρινε, πάντα ήταν εκεί , και είναι ο πιο καλοψυχος άνθρωπος που ξέρω .

Σ' αγαπάω :flowers:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια