Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 9 Μαΐου 2008 στις 22:52 Ο Guest 990498: #141 09-05-08 22:52 Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Πακη???????????? Αχαχαχαχαχαχαχα... Ειπες οτι δεν θελεις σχολια αλλα δεν κρατηθηκα.. Click για ανάπτυξη... Πάκης ρουλζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manouela Εκκολαπτόμενο μέλος Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η manouela έγραψε: #142 23-11-08 12:57 με λένε μανουέλα!! οι περισσότεροι με φωνάζουν έμμανουέλα και μερικέσ φορές με τσαντίζει.είναι ιταλικό όνομα και ξέρω ότι όταν ήτανε να με βαφτίσουν υπήρχαν προβλήματα γιατί δεν το δεχότουσαν.. μ α΄ρεσει πολύ το όνομα μου. αλλά περισσότερο μ αρέσει της μαμάς μου. ιγκλίκα. είναι λουλούδι στα βουλγαρικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:41 Η love_angel: #143 15-06-09 14:41 πηρα την ( μεγαλη ) αποφαση να δηλωσω δημοσια το ονομα μου... τυχον σχολια ή χλευασμοι παρακαλω να παραλειπονται βεατρικη... (ναι το ξερω οτι ειναι σαν ονομα βατραχου... μη μου το πειτε και σεις!!) χαθηκε ο κοσμος να με λενε ζωη, αγαπη, ελπιδα ή κατι τετοιο?!? απο αντρικα τρελαινομαι για το Ανδρεας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:42 Η WhiteDrum: #144 15-06-09 14:42 Είναι πολύ ωραίο όνομα, μην το κουτσουρεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Isiliel έγραψε: #145 15-06-09 14:48 Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jrot6: Πακη???????????? Αχαχαχαχαχαχαχα... Ειπες οτι δεν θελεις σχολια αλλα δεν κρατηθηκα.. Click για ανάπτυξη... Πάκης ρουλζ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela Εκκολαπτόμενο μέλος Η μανουελα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Δημόσια υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 211 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 12:57 Η manouela έγραψε: #142 23-11-08 12:57 με λένε μανουέλα!! οι περισσότεροι με φωνάζουν έμμανουέλα και μερικέσ φορές με τσαντίζει.είναι ιταλικό όνομα και ξέρω ότι όταν ήτανε να με βαφτίσουν υπήρχαν προβλήματα γιατί δεν το δεχότουσαν.. μ α΄ρεσει πολύ το όνομα μου. αλλά περισσότερο μ αρέσει της μαμάς μου. ιγκλίκα. είναι λουλούδι στα βουλγαρικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:41 Η love_angel: #143 15-06-09 14:41 πηρα την ( μεγαλη ) αποφαση να δηλωσω δημοσια το ονομα μου... τυχον σχολια ή χλευασμοι παρακαλω να παραλειπονται βεατρικη... (ναι το ξερω οτι ειναι σαν ονομα βατραχου... μη μου το πειτε και σεις!!) χαθηκε ο κοσμος να με λενε ζωη, αγαπη, ελπιδα ή κατι τετοιο?!? απο αντρικα τρελαινομαι για το Ανδρεας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:42 Η WhiteDrum: #144 15-06-09 14:42 Είναι πολύ ωραίο όνομα, μην το κουτσουρεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Isiliel έγραψε: #145 15-06-09 14:48 Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
με λένε μανουέλα!! οι περισσότεροι με φωνάζουν έμμανουέλα και μερικέσ φορές με τσαντίζει.είναι ιταλικό όνομα και ξέρω ότι όταν ήτανε να με βαφτίσουν υπήρχαν προβλήματα γιατί δεν το δεχότουσαν.. μ α΄ρεσει πολύ το όνομα μου. αλλά περισσότερο μ αρέσει της μαμάς μου. ιγκλίκα. είναι λουλούδι στα βουλγαρικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:41 Η love_angel: #143 15-06-09 14:41 πηρα την ( μεγαλη ) αποφαση να δηλωσω δημοσια το ονομα μου... τυχον σχολια ή χλευασμοι παρακαλω να παραλειπονται βεατρικη... (ναι το ξερω οτι ειναι σαν ονομα βατραχου... μη μου το πειτε και σεις!!) χαθηκε ο κοσμος να με λενε ζωη, αγαπη, ελπιδα ή κατι τετοιο?!? απο αντρικα τρελαινομαι για το Ανδρεας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:42 Η WhiteDrum: #144 15-06-09 14:42 Είναι πολύ ωραίο όνομα, μην το κουτσουρεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Isiliel έγραψε: #145 15-06-09 14:48 Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πηρα την ( μεγαλη ) αποφαση να δηλωσω δημοσια το ονομα μου... τυχον σχολια ή χλευασμοι παρακαλω να παραλειπονται βεατρικη... (ναι το ξερω οτι ειναι σαν ονομα βατραχου... μη μου το πειτε και σεις!!) χαθηκε ο κοσμος να με λενε ζωη, αγαπη, ελπιδα ή κατι τετοιο?!? απο αντρικα τρελαινομαι για το Ανδρεας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum Διάσημο μέλος Η Κατίγκω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.839 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:42 Η WhiteDrum: #144 15-06-09 14:42 Είναι πολύ ωραίο όνομα, μην το κουτσουρεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Isiliel έγραψε: #145 15-06-09 14:48 Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι πολύ ωραίο όνομα, μην το κουτσουρεύεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:48 Η Isiliel έγραψε: #145 15-06-09 14:48 Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχεις τόσο ωραίο όνομα και το κρύβεις καλέ; Μην ακούω βλακείες, είναι τέλειο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Phoebe Διακεκριμένο μέλος Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, επαγγέλλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7.312 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η Phoebe έγραψε: #146 15-06-09 14:51 Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλέ το ονομά σου είναι παρα πολύ ωραίο και πολύ προτότυπο!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:51 Η love_angel: #147 15-06-09 14:51 η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η αληθεια ειναι οτι οι απψεις δυιστανται γυρω απο το ονομα μου προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου αλλα ευχαριστω πολυ τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Neraida Επιφανές μέλος Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 14:55 Η Neraida έγραψε: #148 15-06-09 14:55 Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από love_angel: βεατρικη... Click για ανάπτυξη... Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel Επιφανές μέλος Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11.725 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2009 στις 15:11 Η love_angel: #149 15-06-09 15:11 Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Neraida: Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια. - Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη... Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου. Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ! Click για ανάπτυξη... αυτο ομολογω δε το γνωριζα... πολυ ομορφο... ευχαριστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 01:29 Η Noisette έγραψε: #150 31-01-10 01:29 Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με λένε Μαρία. Με φωνάζουν και Μάρω(οι δικοί μου άνθρωποι). Το προτειμώ. Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή. Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp Δραστήριο μέλος Η Burp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 786 μηνύματα. 31 Ιανουαρίου 2010 στις 12:29 Η Burp έγραψε: #151 31-01-10 12:29 Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άννα με λένε εννίοτε με φωνάζουν και Άννι() ή Αννούλα() Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 15:07 Η evi_zoi έγραψε: #152 08-05-10 15:07 Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο αντρικα λατρεύω το Κωνσταντίνος και το Άγγελος... Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 8 Μαΐου 2010 στις 16:30 Η prinCess.: #153 08-05-10 16:30 Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλιππος Λουκάς 'Αρης Άρτεμις Νεφέλη Έμιλυ Εχμμ.. αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pure_Seduction Επιφανές μέλος Ο Pure_Seduction αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9.835 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 17:33 Ο Pure_Seduction: #154 09-05-10 17:33 Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρεσει το ονομα μου,δεν θα ηθελα να με ελεγαν αλλιως.Θεωρω πως με χαρακτηριζει και μου ταιριαζει. Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fanouria Εκκολαπτόμενο μέλος Η fanouria αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 261 μηνύματα. 9 Μαΐου 2010 στις 21:29 Η fanouria έγραψε: #155 09-05-10 21:29 και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το όνομα μου ,αλλά δε μου αρέσει καθόλου μα καθόλου όταν με φωνάζουν ζουν με υποκοριστικό , το σιχαίνομαι ........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli Εκκολαπτόμενο μέλος Η athinouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 351 μηνύματα. 10 Μαΐου 2010 στις 22:05 Η athinouli: #156 10-05-10 22:05 όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
όχι δε μ' αρέσει το όνομά μου, αλλά δε νομίζω ότι θα μου πήγαινε κάτι άλλο..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Magusta Νεοφερμένο μέλος Η Magusta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 21 μηνύματα. 14 Μαΐου 2010 στις 11:30 Η Magusta έγραψε: #157 14-05-10 11:30 Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μου αρέσει πολύ το όνομά μου γιατί θεωρώ ότι με χαρακτηρίζει.Γενικότερα μου αρέσουν τα ονόματα που σημαίνουν κάτι και "έχουν μια ιστορία από πίσω τους",όπως π.χ. τα αρχαιοελληνικά,κ.α. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi Πολύ δραστήριο μέλος Η Εύη - Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 981 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 16:50 Η evi_zoi έγραψε: #158 20-05-10 16:50 Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το δικό μου όνομα ωρες ωρες μου τη σπαει απιστευτα. Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..." ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena Πολύ δραστήριο μέλος Η elena αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος. Έχει γράψει 888 μηνύματα. 20 Μαΐου 2010 στις 23:46 Η elena έγραψε: #159 20-05-10 23:46 Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 9 10 11 12 Επόμενη First Προηγούμενη 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 8 από 12 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εμένα το δικό μου δεν μου αρέσει και ειδικά όταν μου το λένε ολόκληρο.... Θα προτιμούσα το Χριστίνα ή το Ζωή που είναι και συμβολικό (και λίγο πιο ασυνήθιστο).... Και από αντρικά το Άγγελος και το Πέτρος.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 26 Μαΐου 2010 στις 13:21 Η Angelique.: #160 26-05-10 13:21 'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
'Εχμ ok δεν θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας για το όνομά μου. =/ Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη. Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.