borat
Επιφανές μέλος
Πακη????????????
Αχαχαχαχαχαχαχα...
Ειπες οτι δεν θελεις σχολια αλλα δεν κρατηθηκα..
Πάκης ρουλζ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manouela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος
τυχον σχολια ή χλευασμοι παρακαλω να παραλειπονται
βεατρικη... (ναι το ξερω οτι ειναι σαν ονομα βατραχου... μη μου το πειτε και σεις!!)
χαθηκε ο κοσμος να με λενε ζωη, αγαπη, ελπιδα ή κατι τετοιο?!?
απο αντρικα τρελαινομαι για το Ανδρεας...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Phoebe
Διακεκριμένο μέλος
love_angel
Επιφανές μέλος
προσωπικα δε θα το εδινα στο παιδι μου
αλλα ευχαριστω πολυ
τα λογια σας ειναι πολυ παρηγορα!
Neraida
Επιφανές μέλος
βεατρικη...
Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια.
- Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη...
Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου.
Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ!
love_angel
Επιφανές μέλος
Απο το λατινικο beatus (ευτυχης, λαμπρος, αριστος). Αυτη που χαριζει, που σκορπαει τη χαρα και την ευτυχια.
- Πληθωρικη, θελκτικη, θεληματικη, γοησσα, δελεαστικη...
Απο το βιβλιο "Τα Νεοελληνικα Κυρια Ονοματα" , Θεοδωρος Σερεμετακης - Μαρια Δημητριου.
Πρεπει να αλλαξεις αποψη ασαπ!
αυτο ομολογω δε το γνωριζα...
πολυ ομορφο...
ευχαριστω
Noisette
Περιβόητο μέλος
Το προτειμώ.
Θα ήθελα να με λένε Νεφέλη ή Ζωή.
Αν ήμουν άντρας θα ήθελα να με λένε Χριστόφορο. Είναι το αγαπημένο μου αντρικό όνομα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Burp
Δραστήριο μέλος
Μ΄αρέσουν διάφορα Αρχαιοελληνικά πχ.Ιάνθη, Κίρα όπως και Κέλτικα πχ.Έθνε, Μπριγκίτ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Απο γυναικεία το Ζωή,το Δούκισσα και το Μαριαλένα....
prinCess.
Επιφανές μέλος
Λουκάς
'Αρης
Άρτεμις
Νεφέλη
Έμιλυ
Εχμμ.. αυτά.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Απεχθανομαι τα υποκοριστικα και θελω να με φωναζουν μονο με το βαπτηστικο μου.
fanouria
Εκκολαπτόμενο μέλος
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Magusta
Νεοφερμένος
evi_zoi
Πολύ δραστήριο μέλος
Όλοι οι καθηγητες μου όταν είχα νεύρα και φωναζα μου έλεγαν "Ενα παιδί που λέγεται Ευθυμία-Ζωή δεν πρέπει ποτε να συμπεριφερεται ετσι...Ανταποκρίσου στο ονομα σου και διεδωσε την χαρα..."
ΕΛΕΟΣ ΕΤΣΙ?????
elena
Πολύ δραστήριο μέλος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Μου αρέσουν τα πιο ασυνήθιστα: Θέτιδα, Μυρτώ,Νεφέλη.
Από αντρικά ονόματα τώρα: Άγγελος,Μιχάλης,Ορφέας. =/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.