tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Βεβαια μου την σπαει οταν τους το λεω και με ρωτανε "Ναι, και το μικρο ποιο ειναι??"
Αλλα και σπανιο, και δειχνει και τον χαρακτηρα μου και στην σπανια ομορφια μου...
Μπορω να το παιδευω για μερες... Αλλα βαριεμαι...
Ακριβο με λενε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σοφακι29785
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gorgonokoritso
Πολύ δραστήριο μέλος
εχοντας διαβασει και τις 19 σελιδες που υπαρχουν στο τοπικ (οχι δεν με επαιρνε ο υπνος τετοια ωρα....), αποφασισα να αποκαλυφτω και γω..
οι περισσοτεροι εδω μεσα με ξερετε σαν ζενια
λιγοι ξερουν το βαφτιστικο μου, το οποιο ειναι ευγενια
το ζενια μου το εβγαλε ενας πολυ καλος μου φιλος και απο τοτε μου εμεινε
για οποιον δεν γνωριζει το ζενια βγαινει απο τα γαλλικα
ακουω και στα 2 ονοματα
δεν λεω, ωραιο ειναι το ονοματακι μου, και σχετικα σπανιο
απλα με στεναχωρει οταν πλησιαζει η ονομαστικη μου γιορτη...
εκτος απο την οικογενεια μου λιγοι ξερουν ποτε γιορταζω
δεν το λεω για τα δωρα
αλλα να ακουσω αυτο το ατιμο το "χρονια πολλα"
ομολογω οτι μου λειπει....................
αγαπημενα ονοματα δεν θα πω τωρα...
ισως μια αλλη βραδια που θα εχω παλι αυπνιες......
*Maria (^_^)*
Πολύ δραστήριο μέλος
element skate
Πολύ δραστήριο μέλος
AntziWin
Διάσημο μέλος
fly
Δραστήριο μέλος
θα ηθελα πλ να με λενε νεφελη,εχω ενα θεματακι με αυτο το ονομα...
Παράνοια
Εκκολαπτόμενο μέλος
m(A).niC
Εκκολαπτόμενο μέλος
οι μαριες θα με καταλαβουν....δεν μ αρεσει...αλλα δεν το εχω κανει κατι παρεμφερες οπως π.χ. μαιρη.
θα ηθελα πλ να με λενε νεφελη,εχω ενα θεματακι με αυτο το ονομα...
σ καταλαβαινω!!,, ουτε εμενα μ αρεσει!!αλλα δεν μπορω να κανω κτ,,
βασικα μ αρεσουν υπερβολικα τ παρακατω ονοματα,,: Ερωφιλη ( απλα υπεροχο) , Αρετη , Φωτεινη.
οπως κ για αγορια τ ονοματα : Μιχαλης , Αντρεας , Αχιλλεας κ Αλεξανδρος ! ,, πολυ τυχεροι αυτοι που τ εχουν!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mel999
Δραστήριο μέλος
MiTcOc-(DiMiTrA
Νεοφερμένος
Μου αρέσει το όνομα μου(Δήμητρα)!!! Για πλάκα με φωνάζουν (Μήτσο) οι φίλοι μου στο σχολείο ή και ακόμα και έξω απο το σχολείο!! Ακόμα και οι καθηγητές τις πιο πολλές φορές (Μήτσο) με φωνάζουν!!! Αλλά δεν έχω πρόβλημα!!! Το αγαπημένο μου αγορίστικο όνομα είναι:Βαγγέλης!!!
Φοίβος,Σάββας, Μάξιμος,Ιάσονας
Νεφέλη, Ναυσικά και το Άννα πολύ ωραίο όνομα!!
ειδικά δε με τα 2 γυναικεία έχω πάθει τρέλα
και τώρα τελευταία με το Ιάσονας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nafs
Διάσημο μέλος
nafs
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.