X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο μπαμπάς μου παρακαλούσε τη μαμά μου να με βαφτίσουν Ηλέκτρα αλλά εκείνη δε δεχόταν με τίποτα, σκέφτομαι λοιπόν αν ποτέ κάνω κόρη να του κάνω καθυστερημένα το χατίρι! Η δεύτερη επιλογή μου για όνομα κόρης θα ήταν Αλεξία, το όνομα της αδερφής μου που πέθανε μωρό ακόμα και ούτε καν πρόλαβα να τη γνωρίσω...
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
Αγγελική κρύο νερό που πίνουν οι Αγγέλοι.
Μ' αρέσει το όνομα μου. Από μικρή μου το έλεγαν αυτό το ποιηματάκι. Δεν είναι όμορφο;
Επίσης μ' αρέσουν τα Αφροδίτη, Αρτεμη, Αρετή και Αναϊτά.
Για κάθε άνθρωπο το όνομα του είναι ο πιο όμορφος ήχος στον κόσμο. Όταν γνωρίζετε κάποιον και τον αποκαλείτε συχνά με το όνομα του τον προδιαθέτετε να σας συμπαθήσει
Niyia
Διάσημο μέλος
΄Οπως ειναι εκνευριστικό να 'χεις δύο ονόματα και να σε φωνάζουν με αυτά
συμφωνώ
εγώ έχω 2 ονόματα αλλά ευτυχώς με φωνάζουν μόνο με το 1ο, δλδ Νίκη
το 2ο είναι Πανωραία (έλεος? )
τεσπά, μικρή, η μητέρα μου με φώναζε Νικόνι, ο πατέρας μου Πέννυ, το σόι της μητέρας μου Νίκη, το σόι του πατέρα μου Πενούλα, η αδελφή μου ότι νά ναι...
οφφφφφφφφφφφ...είχα πάθει μία σύγχυση (λολ )
κ τα ονόματα που μου αρέσουν είναι τα πολυσύλλαβα, δλδ Μαργαρίτα, Αφροδίτη, Χριστίνα κτλ...
mania
Επιφανές μέλος
Το ονομα Ιορδάνης πώς μπορεί κάποιος να το αλλαξει εκτώ απο το ntany; ή τζόρνταν; ξέρετε άλλο χαιδευτικό για αυτό το όνομα;
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
mania
Επιφανές μέλος
Niyia
Διάσημο μέλος
mania
Επιφανές μέλος
εγώ ξέρω ένα παιδί που τον φωνάζουν "Δάνη" κ μάλιστα το "παίζει' κ πολύ βαρβατίλα ...αρά? λέω όχι δεν θα τον κράξουν...
Τώρα βαρβατήλα με το Δάνη δεν νομίζω να πιάνει σαν το μήτσος ή μητσάρας άλλα τεσπα, απλά ρε γμτ, το θέμα είναι να μην κραχτεί τελείως, τα λέγαμε με τον άντρα μου, βρήσκουμε το Ιορδάνης κάπως..... δεν ξέρω πώς να το εκφράσω
Niyia
Διάσημο μέλος
Τώρα βαρβατήλα με το Δάνη δεν νομίζω να πιάνει σαν το μήτσος ή μητσάρας άλλα τεσπα, ...
λολ
ε ναι, είναι κάπως να φωνάζεις τον άλλον Ιορδάνη, Ιωσήφ, Ιάκωβο...όλα αυτά!
Πάντως το Δάνης είναι το πιο σχετικό με το όνομά του κ δεν παραπέμπει κ πολύ σε "υποκοριστικό", καταλαβαίνεις τι εννοώ, για να ακούγεται γελοίο...
ines
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τώρα βαρβατήλα με το Δάνη δεν νομίζω να πιάνει σαν το μήτσος ή μητσάρας άλλα τεσπα, απλά ρε γμτ, το θέμα είναι να μην κραχτεί τελείως, τα λέγαμε με τον άντρα μου, βρήσκουμε το Ιορδάνης κάπως..... δεν ξέρω πώς να το εκφράσω
Εμενα που μ'αρεσει το Ιορδανης;Μπορει να ειναι παιδικα τραυματα, απ' την αλλη, ηξερα μικρη ενα αγορακι...τι να σας λεω τωρα... Αν δεν του αρεσει του ανθρωπου βεβαια, τι να κανουμε. Και το Δανης ειναι ωραιο.
eleni_1982
Νεοφερμένος
Δανάη
Πολύ δραστήριο μέλος
οι γονείς μου ηταν ανάμεσα σε αυτό και στο Δάφνη. Ευτυχώς διάλεξαν αυτό γιατί μ'αρέσει πολύ καλύτερα!
άλλα γυναικεία ονόματα που μου αρέσουν πολύ ειναι Φαίδρα, Αθηνά, Άρτεμις, Νεφέλη, Ερατώ και γενικά αρχαία ελληνικά ονόματα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής
Όχι και άσχημο αλλά πολύ ψυχρό ρε παιδί μου.
Ήτανε να με βγάλουνε Σωτήρη αλλά κατέληξαν ευτυχώς στο Πέτρος.
Κι εμένα επίσης μου αρέσουν τα αρχαία ελληνικά ονόματα.
-petros
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.