Ρυζογαλο σου φαινεται πολυ παραξενο καποιος λογω καποιων περιστασεων/γεγονοτων να βρεθει ξαφνικα σε καποια φαση της ζωης του χωρις παρεα και να μην εχει την δυνατοτητα να γνωρισει αμεσα καινουργια ατομα;
Γενικά πολλά πράγματα μου φαίνονται παράξενα. Ας πούμε μου φαίνεται παράξενο, πώς γίνεται κάποιος να απαντάει σοβαρά σε ένα ξεκάθαρα χιουμοριστικό ποστ παραδείγματος χάριν. Επίσης μου φαίνεται παράξενο και το αρχικό σου post. Αν κατάλαβα καλά, θέλεις να κάνεις παρέα σε κάποια που νιώθει μόνη της για διάφορους δικούς σου λόγους.
Στην αρχή νόμιζα ότι εσύ ήθελες παρέα. Ότι βρέθηκες Θεσσαλονίκη για μία μέρα και ήθελες να βγεις. Αλλά το τελευταίο σου ποστ έδειξε ότι απλά θέλεις μάλλον να βοηθήσεις. Επίσης δικαιολόγησε και το "Καλησπέρα! Όποια κοπέλα θέλει παρέα
για σήμερα από θεσσαλονίκη ας μου στείλει μηνυμα ή ας γραψει εδω".
Το παράξενο της υπόθεσης είναι, αν και εφόσον θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, γιατί αυτός πρέπει να είναι κοπέλα? Φοβάσαι αν είναι αγόρι μην σου την πέσει και σε ερωτευτεί? Ή μήπως έχεις αγόρι και φοβάσαι μη γίνει καμιά παρεξήγηση. Ίσως να σκεφτεί κανείς "υπάρχουν άπειρα αγόρια και κορίτσια που είναι μόνα τους, ποιο το πρόβλημα αν μείωνε τον αριθμό από τη μια πλευρά? Φτάνει ότι μειώνεται". Εγώ θα διαφωνήσω. Αν θέλεις να βοηθήσεις(επειδή νοιάζεσαι για τον άλλο και όχι τόσο για δικά σου προσωπικά οφέλη), τότε δε θα έπρεπε να κάνεις διακρίσεις, καθώς και μόνο η στεναχώρια των άλλων θα σου ξεκινούσε τις μηχανές.
Άραγε, η κίνησή σου( η οποία φαίνεται σίγουρα καλή) είναι εμπνευσμένη από κάτι που βίωσες ή είδες ή άκουσες πρόσφατα και θα τελειώσει σε λίγες μέρες ή υπάρχει κάτι άλλο πιο πίσω? Σαν τι? Ξέρω γω μωρέέ, α! Ίσως εμπόριο οργάνων??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.