Alma Libre
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Έχεις μυωπία,αρχίζει να βρέχει πολύ και βρίσκεις τον εαυτό σου να περπατά στα τυφλά? Ιδού η λύση
Μην το κοροιδεύετε καθολου, ξερετε τι εκνευριστικο ειναι να πρεπει να καθαριζεις τα γυαλια σου απο το νερο?
Μιας και πηγε εκει το θεμα, εδώ έβρεξε τοσο πολυ το απογευμα που καποιοι δρομοι ειχαν σχεδον πλημμυρισει
Guest 186240
Επισκέπτης
Γειαα σας
Μην το κοροιδεύετε καθολου, ξερετε τι εκνευριστικο ειναι να πρεπει να καθαριζεις τα γυαλια σου απο το νερο?
Μιας και πηγε εκει το θεμα, εδώ έβρεξε τοσο πολυ το απογευμα που καποιοι δρομοι ειχαν σχεδον πλημμυρισει
Έχει την πλάκα του πάντως. Έψαξα για την εικόνα αφού ένας εξυπνάκιας φίλος είπε ''Υαλοκαθαριστήρες δεν έχεις?''.
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Oντως εβρεξε παρα πολυ!Τοσο που δεν μπορουσες να περασεις απεναντι τον δρομο.Φορουσα και μια υφασματινη ζακετα και εγινα παπι.Απο σημερα μπουφαν γιατι αρχισε να κανει και κρυο.(Επιτελους).Γειαα σας
Οσο για αυτα τα γυαλια,πιστευω αν τα φορουσα θα ζαλιζομουν απο το περα δωθε των υαλοκαθαριστηρων,αλλα την δουλεια του θα την εκαναν.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Γειαα σας
Story of my life,ευτυχώς που δε τα φοράω πλεον.
Εδώ χθες έβρεχε τόσο πολύ και φυσούσε ο ανεμος γαρμπής και σήμερα μια άπνοια,ένας ήλιος,ξενέρωσα
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξενερωσα λεει.Ο ηλιος ειναι χαρα θεου βρε,τι πιο ωραιο.Εγω χαρηκα που επιτελους αρχισε και κανει κρυο.Ηταν τοσο περιεργος ο καιρος μεχρι τωρα που δεν ηξερες τι να φορεσεις.Κοντομανικο ή φουτερ;Παει περασε και αυτο ευτυχως.Αντε να φορεσουμε κασκολ και πουλοβερ.Story of my life,ευτυχώς που δε τα φοράω πλεον.
Εδώ χθες έβρεχε τόσο πολύ και φυσούσε ο ανεμος γαρμπής και σήμερα μια άπνοια,ένας ήλιος,ξενέρωσα
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ μόνο οταν διαβαζω και μπροστα στον υπολογιστη τα φοραω,ευτυχωωςStory of my life,ευτυχώς που δε τα φοράω πλεον.
ΠΕΣ ΤΑ Εδω ειχε λιγη συννεφια αλλα κρυο δεν ενιωσα
Παντως μια ζακέτα φορουσα και μετα απο λιγο περπατημα ζεσταθηκα Δεν νομιζω να φορεσουμε συντομα κασκολ και πουλοβερ,δυστυχως!Ξενερωσα λεει.Ο ηλιος ειναι χαρα θεου βρε,τι πιο ωραιο.Εγω χαρηκα που επιτελους αρχισε και κανει κρυο.Ηταν τοσο περιεργος ο καιρος μεχρι τωρα που δεν ηξερες τι να φορεσεις.Κοντομανικο ή φουτερ;Παει περασε και αυτο ευτυχως.Αντε να φορεσουμε κασκολ και πουλοβερ.
Δεν ξερω για εσας,εγω ειμαι πτωμα σημερα
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
pluviophilia ρε τι ήλιοςΞενερωσα λεει.Ο ηλιος ειναι χαρα θεου βρε,τι πιο ωραιο.
Και εγώ μόνο οταν διαβαζω και μπροστα στον υπολογιστη τα φοραω,ευτυχωως
ΠΕΣ ΤΑ Εδω ειχε λιγη συννεφια αλλα κρυο δεν ενιωσα
Έτσι σε νιώθω!
Btw, πόσο με εκφράζει
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Nαιιι
Εγω θα βαλω καμια χαλαρη playlist του Spotify και θα πεσω για υπνο. Σας καληνυχτιζω,νωρις νωρις με τραγουδακι φυσικα
https://www.youtube.com/watch?v=j9FfYWp_d5w
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Nαιιι
Εγω θα βαλω καμια χαλαρη playlist του Spotify και θα πεσω για υπνο. Σας καληνυχτιζω,νωρις νωρις με τραγουδακι φυσικα
https://www.youtube.com/watch?v=j9FfYWp_d5w
Αυτά τα τραγούδι από το mrsuicidesheep είναι υπέροχα!
Καλημέρα & καλό μήνα σε όλους!!
Επιτέλους Δεκέμβριος!!
Στολίσατε εσείς κάτι για τις γιορτές ή τίποτα ακόμα;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καλό μήνα! Αμε,στολισαμε,ενα δεντράκι και εχω βάλει φωτάκια στο δωμάτιο και αλλου,στο γραφείο. Μου αρεσουν τοσο πολυ αυτα τα φωτακια, ο,τι πρεπει για χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.Επιτελους πλησιάζουν οι γιορτές
Φωτακια φαναρακια ή φωτακια λαμπακια που ανοβοσβηνουν εννοεις;
Καλες γιορτες να εχουμε λοιπον!!!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Καλή χρονιά εύχομαι!!
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
borat
Επιφανές μέλος
Κόζμε;
Ο μπόρατ είμαι...
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Αύριο η πρώτη μέρα του Μάρτη....αλλά θα περιμένουμε ως 20 Μαρτίου για την Εαρινή Ισημερία!
Cupid
Εκκολαπτόμενο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 26 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.