justarandomgirl
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Εχει κανεναν παλιο να κανουμε reunion;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roumana
Διάσημο μέλος
Ελα παναγια μου...
...πες μου οτι ετοιμασατε για το Halloween creepy ατμοσφαιρα, να τρομαξουμε και να μπουμε στο πνευμα.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Έρχεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος
Πολύ δραστήριο μέλος
καποτε...
πριν δεκα χρονια, ας πουμε...
Εγώ σε θυμάμαι και δεν ήξερα ότι γράφεις ακόμα. Βέβαια, εσύ αναφέρεσαι σε μια μεγάλη παρέα, από την οποία οι περισσότεροι νομίζω πως έχουν αποχωρήσει. Η Giovanna κλπ.. Ήταν εντελώς άλλα χρόνια. Αυτό το παρεΐστικο, δεν υπάρχει πια. Η ζεστασιά εκείνη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Guest 186240
Επισκέπτης
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
venividivici
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.