Κουβεντούλα χωρίς θέμα ΧΙΙΙ

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μάλλον δεν είχαν όρεξη για κουβεντούλα... :P Έχουν "κλειστεί" οι άνθρωποι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...θυμαμαι την εποχη που αφηνα το στεκι για καμια ωρα, δυο, να κανω καμια δουλεια και προλαβαιναν τα ρεμαλια να γεμιζουν 5 σελιδες κουβεντουλα... αρπαχτες διαβαζαμε και ζητουσαμε περιληψη για να μπουμε στο θεμα... (ειναι συνδετικος κρικος. απορω πως και δεν αξιοποιειται πλεον)
Εχει κανεναν παλιο να κανουμε reunion;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μα καλα, δεν μιλατε πλεον?
Ελα παναγια μου...

...πες μου οτι ετοιμασατε για το Halloween creepy ατμοσφαιρα, να τρομαξουμε και να μπουμε στο πνευμα.

60448PinkBlossomsInSpring-1.png

Έρχεται...:thumbup::thumbup::thumbup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καποτε...
πριν δεκα χρονια, ας πουμε...

:P

Εγώ σε θυμάμαι και δεν ήξερα ότι γράφεις ακόμα. Βέβαια, εσύ αναφέρεσαι σε μια μεγάλη παρέα, από την οποία οι περισσότεροι νομίζω πως έχουν αποχωρήσει. Η Giovanna κλπ.. Ήταν εντελώς άλλα χρόνια. Αυτό το παρεΐστικο, δεν υπάρχει πια. Η ζεστασιά εκείνη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

0_120dd1_fda0fb9c_orig-1.gif

tumblr_m6q4kgt8BI1qi5isgo1_500-1.gif

:akkor:

aa097hdsogh-1.gif

40decoratingideasforeasterdecorationwith-1.jpg

Το συγκεκριμένο τόπικ κλειδώνεται. Για Κουβεντούλα χωρίς θέμα συνεχίζουμε εδώ. :thumbup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back