Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:26 Η Resident Evil: #221 06-09-07 10:26 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Click για ανάπτυξη... αν θυμάμαι καλά [ποιος διαβάζει τώρα ένα φόρτωμα σελίδες... τι πολυλογία σας έχει πιάσει βρε παιδί μου όλους σας ] 13.00 δεν έλεγαν οι κανόνες ότι θα μας φάνε μπαμπέσικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:26 Ο thodoris28: #222 06-09-07 10:26 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... ναι ρε γαμώτο και έλεγα τι λείπει,νομίζω έτσι θα ήταν λίγο καλύτερο το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:27 Η mania έγραψε: #223 06-09-07 10:27 ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Πάντος έπρεπε να μπένουν όλοι να λένε μια λέξη για να τους βρούμε, εμείς δεν θα μηρίζουμε τα νύχια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:30 Η adespoto έγραψε: #224 06-09-07 10:30 Η προκύρηξη είναι στις 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η dooo έγραψε: #225 06-09-07 10:31 το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Click για ανάπτυξη... αν θυμάμαι καλά [ποιος διαβάζει τώρα ένα φόρτωμα σελίδες... τι πολυλογία σας έχει πιάσει βρε παιδί μου όλους σας ] 13.00 δεν έλεγαν οι κανόνες ότι θα μας φάνε μπαμπέσικα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:26 Ο thodoris28: #222 06-09-07 10:26 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... ναι ρε γαμώτο και έλεγα τι λείπει,νομίζω έτσι θα ήταν λίγο καλύτερο το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:27 Η mania έγραψε: #223 06-09-07 10:27 ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Πάντος έπρεπε να μπένουν όλοι να λένε μια λέξη για να τους βρούμε, εμείς δεν θα μηρίζουμε τα νύχια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:30 Η adespoto έγραψε: #224 06-09-07 10:30 Η προκύρηξη είναι στις 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η dooo έγραψε: #225 06-09-07 10:31 το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... ναι ρε γαμώτο και έλεγα τι λείπει,νομίζω έτσι θα ήταν λίγο καλύτερο το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:27 Η mania έγραψε: #223 06-09-07 10:27 ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Πάντος έπρεπε να μπένουν όλοι να λένε μια λέξη για να τους βρούμε, εμείς δεν θα μηρίζουμε τα νύχια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:30 Η adespoto έγραψε: #224 06-09-07 10:30 Η προκύρηξη είναι στις 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η dooo έγραψε: #225 06-09-07 10:31 το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΓΩ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Πάντος έπρεπε να μπένουν όλοι να λένε μια λέξη για να τους βρούμε, εμείς δεν θα μηρίζουμε τα νύχια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:30 Η adespoto έγραψε: #224 06-09-07 10:30 Η προκύρηξη είναι στις 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η dooo έγραψε: #225 06-09-07 10:31 το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η προκύρηξη είναι στις 13:00 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:31 Η dooo έγραψε: #225 06-09-07 10:31 το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το ένα σας βρωμάει το άλλο σας ξινίζει..παίχτε ρε και αφήστε τα σχόλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:32 Η adespoto έγραψε: #226 06-09-07 10:32 Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ENTY Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Η εγχειρηση πετυχε, ο ασθενης απεβιωσε... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 224 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:36 Ο ENTY έγραψε: #227 06-09-07 10:36 Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 6 Σεπτεμβρίου 2007 adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμεις εδω πανω Σαλονικη μας εχετε... εντελως απεγκλωβισμενους και μας κατηγορειτε και για δολοφονους αδικα των αδικων. Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου. Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:37 Η adespoto έγραψε: #228 06-09-07 10:37 ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΕΝΤΥ παραδέξου το και άσε τα σάπια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:41 Η dooo έγραψε: #229 06-09-07 10:41 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Καλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση Click για ανάπτυξη... θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώ ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:48 Ο Founes έγραψε: #230 06-09-07 10:48 χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χμ... Μανια... που με κατηγόρησε γιατί απλά είμαι το εύκολο θύμα! βρε μπας και ειναι ο killer και μας δουλεύει ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:49 Η Kakerlak έγραψε: #231 06-09-07 10:49 dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
dooo? που το κρυβεις το μαχαιρι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:51 Η Palladin έγραψε: #232 06-09-07 10:51 Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dooo: ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού.. Click για ανάπτυξη... εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:52 Η misslittledevil: #233 06-09-07 10:52 Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Palladin: ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε? Click για ανάπτυξη... Εξι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:54 Η Resident Evil: #234 06-09-07 10:54 Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από thodoris28: από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Click για ανάπτυξη... μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα.. ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:15 Η Oralee έγραψε: #235 06-09-07 11:15 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY Εδάδ: Corpse Corpse: suspiria misslittledevil: dooo Founes: mania (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Founes Διάσημο μέλος Ο Founes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.548 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Ο Founes έγραψε: #236 06-09-07 11:16 ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΓΓΕΤ ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:16 Η Oralee έγραψε: #237 06-09-07 11:16 Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από adespoto: Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Click για ανάπτυξη... Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:17 Η suspiria έγραψε: #238 06-09-07 11:17 Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως έχουν δίκιο τα παιδιά. Αν ξέραμε τι ήταν αυτός που βγάλαμε θα είχε περισσότερο ενδιαφέρον. Αν το μάθουμε στο τέλος μετά από 150 σελίδες παιχνιδιού δεν θα θυμόμαστε καν αν τον είχαμε ψηφίσει ή τι είχε παιχτεί τέλος πάντων... Δεν γίνεται αναθεώρηση στους κανόνες του παιχνιδιού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
underwater Περιβόητο μέλος Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:19 Η underwater: #239 06-09-07 11:19 Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Μετά από διάβασμα των προηγούμενων σελίδων και βλέποντας τις αναλύσεις και τις επιχειρηματολογίες της για τους συμπαίκτες, νομίζω ότι η suspiria προσπαθούσε να θολώσει τα ύδατα και την ψηφίζω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 11:20 Η Oralee έγραψε: #240 06-09-07 11:20 Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χμμμ... οκ, βαζω ψηφοφορία.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.