Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εχω μια μικρη προαισθηση οτι το δεν ξερω δεν απαντω ειναι οι δολοφονοι
για αυτό ψήφισε η kajira Που δεν συμμετέχει καν???
οκ...αν λοιπόν πάτε να με...φάτε μπαμπέσικα από κάτι τέτοιο... ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙα!!!!!!!!!!!!!!!!
συμφωνώ! δεν έχω κάτι να φοβηθώ εγώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angie_Ann
Διάσημο μέλος
ΘΑ πως Littlemissevil γιατί είναι evil , παλιό μέλος και μέχρι τώρα κανείς δεν την ψήφισε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria
Διάσημο μέλος
Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου.
Πφ..Δεν τα παίρνω μαζί σου αλλά λίγο με τους κανόνες του παιχνιδιού.
Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
οταν μιλαω εγω κυρα χρζ κατι ξερω... μανιααα μιλα
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
γμτ είμαι στόκος ή έγινε λάθος? Ως τη 1 πρέπει να ψηφίσουμε όλοι ή στη 1 θα βγει η προκήρυξη και θα ψηφίσουμε ως τις 8?
Καλό θα ήταν να έχετε ..ψοφήσει καποιον ως την 1, μετά μπορεί να πεθάνετε και να μη μετράει η ψήφος σας (οκ, αποφάσισα, του πεθαμένου η ψήφος δεν πιάνεται! )
παιδια αυτός που θα πεθάνει στη 1 προφανώς δεν έχει δικαίωμα ψήφου για τις 8
Όχι, δεν θα έχει.
Δηλαδή σίγουρα θα πεθάνει κάποιος στη 1; Δεν υπάρχει περίπτωση να τη γλυτώσει;
Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα;
Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης!
Ερωτήσεις:
1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο?
2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55???
1. Αν δεν σε σκοτώσουν, άλλαξε όσες φορές θέλεις ψήφο.
2. Το ίδιο ρωτάς δύο φορές και δεν είσαι και ξανθιά αν θυμάμαι καλά!
mania
Επιφανές μέλος
γιατι αλλαξες την ψηφο σου?
Δικιο έχει η προβάτα πρός σφαγή μήλησε είσαι μια απο αυτούς
Ενωω χρζ όχι κακερλακ
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος
Δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσει. Και μετά φόβο Θεού και λοιπής Συντονιστικής Επιτροπής (ελπίζω να μη βρείτε εμένα νεκρή στην 1 ) κι επειδή λυσσάξατε, το evouli ήταν πολίτης!
Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω Περιμένω πολλές ψήφους τώρα
Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!!
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Oh Shit! Εγώ δεν ξαναμιλάω
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
γιατι αλλαξες την ψηφο σου?
γιοτί δεν έχω να φοβηθώ τίποτα ρεεεεεεεεεε
απλά σκεφτόμουν ότι τό "τυφλό" θα ήταν More fun για όλους... αλλά αμα είναι να το παρερμηνεύετε... μαζί κι εγώ για πλήρη διαφάνεια!
mania
Επιφανές μέλος
Το εβουλάκι πολίτης; λάθος έκανα; θα την σκότωνα άν δεν είχα τον founes; εβούλι σόρυ είμουν σίγουρη ότι είσουν ένας απο αυτούς
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Μolka: mania
- mania: ENTY
- adespoto: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Εδάδ: Corpse
- Corpse: suspiria
- misslittledevil: dooo
- Founes: mania
- underwater: suspiria
- Kakerlak: XRZ
- ENTY: mania
- dooo: mania
- XRZ: suspiria
- Palladin: ENTY
- Angie_Ann: misslittledevil
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Φουρνάκι ψηφίζεις Μάνια;
Καταρχήν γιατί έχουν όλοι ψηφίσει πριν τη 1 που θα βγει η προκύρηξη και δεν ξέρουν ποιος θα σκοτωθεί; Και κατά δεύτερον (που ακόμα δεν μου έχει απαντηθεί) είναι αν το άτομο που έχουν επιλέξει να σκοτώσουν οι δολοφόνοι μπορεί με κάποιο τρόπο να τη γλυτώσει, γιατί αν δεν μπορεί οι δολοφόνοι όποιον βλέπουν καλό αντίπαλο τον καθαρίζουν και γίνεται εύκολα η δουλειά..
Στο δεύτερο: την προκύρηξη την έχω ήδη στα χέρια μου από χτες το βράδυ και πίστεψέ με, δεν αλλάζει! (βέβαια αυτό δεν νομίζω πως θα αποτελεί κανόνα, εννοώντας πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ε, φυσικά και θα μπορεί πιθανά να αλλάξει. Αλλά επειδή μιλάμε για 6 άτομα, καταλαβαίνεις πως δεν μπορούν όλα να γίνονται τελευταία στιγμή!)
mania
Επιφανές μέλος
ΧΑ! Η Μάνια έχει βγάλει και όλη την εξάδα τον δολοφόνων... Μιλάμε για την τέλεια τακτική παραπλάνησης !!!
Όχι απλά μυρίζει... ΒΡΩΜΑΕΙ η δουλεια εδώ!!!
Μπορεί στο εβούλη να έκανα λάθος αλλα εσύ στάνταρ είσαι, σας έχω βρεί τους ποιό πολλους γιαυτό...
Εισαι ενας απο αυτούς
Εκτώς και άν αυτοί που έβγαλαν το εβούλι είναι οι δολοφόνοι για να ρήξουν στάχτη, συνενοήθηκαν μεταξύ τους σαν αθώες περιστερές χωρίς να πούν τον λόγο που την βγάζουν, ενώ εγώ είπα γιατί θέλω να βγάλω τον καθε ένα
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
Vkey
Επιφανές μέλος
αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι
Tώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη
Τι λογική είναι καλέ αυτή;
Άσχετο...έχουμε μία ώρα ακόμα να αποφασίσουμε;
Άσχετο2...πότε καλέ τα γράψατε όλα αυτά;
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
η λογική της ελληνικής αστυνομίαςTώρα με προκαλείς να κοιτάξω ποιος δεν έχει ψηφιστεί καθόλου για να τον ψηφίσω για να μην είμαι ύποπτη
Τι λογική είναι καλέ αυτή;
γι'αυτό τα βρίσκει όλα
mania
Επιφανές μέλος
αν και έχω απογοητευτεί πλήρως από τις αστυνομικές μου ικανότητες (αφού φάγαμε μια αθώα) θα ψηφίσω vkey , επειδή θεωρώ ότι κάποιοι από αυτούς που ψηφίσαν evouli (ξέρω ότι θα θεωρηθώ και γω ύποπτος) είναι δολοφόνοι
Θωδορή και σύ όμως ψήφησες το εβούλι
Πρίν
- Angie_Ann: evouli
- Vkey: evouli
- suspiria:evouli
- thodoris28: evouli
- Bugs Bunny: evouli
- zanin:evouli
- faithplus1:evouli
- burbuja: evouli
- ΜonaXoS: mania
- Palladin: mania
- truffinhio: mania
- ΕΝΤΥ: mania
- Insomniac: mania
- viki thess: Founes
- Corpse: io io
- dooo: faithplus1
- Aρκτούρος: suspiria
- evouli:suspiria
- io io: evouli
- Τhe Stand: XRZ
- Founes: ENTY
- Kakerlak:XRZ
- underwater: Corpse Bride
- ENTY: mania
- dooo: mania
- Μolka: mania
- Founes: mania
- mania: ENTY
- Palladin: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Corpse: suspiria
- underwater: suspiria
- Kakerlak: XRZ
- Angie_Ann: misslittledevil
- Εδάδ: Corpse
Η λέω λαλακίες τόση ώρα και οι φολοφόνοι είναι ελέυθεροι
Vkey
Επιφανές μέλος
η λογική της ελληνικής αστυνομίας
γι'αυτό τα βρίσκει όλα
Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα
Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε
mania
Επιφανές μέλος
Άρα μία ακόμα αθώα ψυχή θα μπει στην φυλακή...εμμμ...θα δει τα χορταράκια ανάποδα
Βρε Μάνια είναι λογικό οι δολοφόνοι να θέλουν να θολώσουν τα νερά...αφού αυτούς προσπαθούμε να βρούμε
Γιαυτό λέω τις τακτικές τους μπάς και σκευτούμε τίποτα αλλα κάποιοι εδώ δεν καταλαβένουν αυτά που προσπαθώ να μεταδόσω με τον τρόπο μου
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.