Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:45 Η Molka έγραψε: #201 05-09-07 21:45 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Δεν θα το ξαναπώ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:59 Η Oralee έγραψε: #202 05-09-07 21:59 Ε καλά ένα τυπογραφικό κάναμε, πως κάνεις έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:14 Η suspiria έγραψε: #203 05-09-07 22:14 Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η Molka έγραψε: #204 05-09-07 22:17 Δεν χωράνε τυπογραφικά σε αυτό το παιχνίδι kajira, ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:30 Η Oralee έγραψε: #205 05-09-07 22:30 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Δεν θα το ξαναπώ kajira Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:59 Η Oralee έγραψε: #202 05-09-07 21:59 Ε καλά ένα τυπογραφικό κάναμε, πως κάνεις έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:14 Η suspiria έγραψε: #203 05-09-07 22:14 Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η Molka έγραψε: #204 05-09-07 22:17 Δεν χωράνε τυπογραφικά σε αυτό το παιχνίδι kajira, ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:30 Η Oralee έγραψε: #205 05-09-07 22:30 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ε καλά ένα τυπογραφικό κάναμε, πως κάνεις έτσι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:14 Η suspiria έγραψε: #203 05-09-07 22:14 Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η Molka έγραψε: #204 05-09-07 22:17 Δεν χωράνε τυπογραφικά σε αυτό το παιχνίδι kajira, ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:30 Η Oralee έγραψε: #205 05-09-07 22:30 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:17 Η Molka έγραψε: #204 05-09-07 22:17 Δεν χωράνε τυπογραφικά σε αυτό το παιχνίδι kajira, ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:30 Η Oralee έγραψε: #205 05-09-07 22:30 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν χωράνε τυπογραφικά σε αυτό το παιχνίδι kajira, ή είμαστε επαγγελματίες ή δεν είμαστε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:30 Η Oralee έγραψε: #205 05-09-07 22:30 Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από suspiria: Στον Έντυ κάτι με προβληματίζει. Μπορώ να του απευθύνω ερώτηση έτσι; Γνωρίζεις οτι αν είσαι (ας πούμε) πολίτης δεν πρέπει να μπλοφάρεις γιατί είναι αντίθετα με τους στόχους της ομάδας σου; Click για ανάπτυξη... Ευχαρίστως να την απαντήσει, αλλά οι πολίτες δεν συνιστουν "ομάδα" με την κλασσική έννοια της λέξης, αφού δεν γνωρίζουν ο ένας τον άλλον και είναι αδύνατο να έχουν κάτι παραπάνω από υπόννοιες μόνο, αφού όπως λέει κι η Μόλκα όπου σταθεί κι όπου βρεθεί απαγορεύεται η αποκάλυψη της ιδιότητας ενός μέλους, με οποιονδήποτε τρόπο, πριν την λήξη του παιχνιδιού! Κι άλλωστε πες πως σου απαντάει "Μα δεν μπλοφάρω!" - θα τον πιστέψεις; ΥΓ: Στον επόμενο γύρο θα είσαι επίτιμο μέλος της ορθογραφικής επιτροπής της Συντονιστικής Ομάδας Μολκάκι, ετοιμάσου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:33 Η Molka έγραψε: #206 05-09-07 22:33 Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία.. *adds bookmark* Μη μου λέτε μετά σούξου μούξου μανταλάκια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 22:35 Η suspiria έγραψε: #207 05-09-07 22:35 Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω απλά να μου απαντήσει αν το έχει καταλάβει αυτό γιατί το οτι μπλοφάρει είναι προφανές. Το κάνει κάθε άλλο παρά διακριτικά και αν είναι πολίτης γιατί να μπλέκει τόσο πολύ τους άλλους; Και καλά για να πουν "Προσπαθεί να μας δείξει με το μή διακριτικό μπλοφάρισμα οτι δεν είναι δολοφόνος;". Δε νομίζω. Ωστόσο δεν τον ψηφίζω. Περιμένω τις απαντήσεις του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εδάδ Διάσημο μέλος Η Εδάδ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.958 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:40 Η Εδάδ έγραψε: #208 05-09-07 23:40 Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χαχα, γεια σας! Εγώ πέθανα πριν παίξω, συγγνώμη αλλά ήμουν έξω και δεν ήξερα ότι θα έληγε τόσο νωρίς Ωραία παίξαμε Φάτε την Corpse, αυτή τα έκανε όλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 23:55 Η Oralee έγραψε: #209 05-09-07 23:55 Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδάδ μετράω την Corpse σαν ..επιθυμία ψόφου για αύριο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 07:08 Η Corpse Bride: #210 06-09-07 07:08 Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Oxι, ποιος την υπολογιζει την εδαδ τωρα! Εγω ψηφιζω υπευθυνα suspiria, γιατι δε μ'αρεσει καθολου το υφος σου φιλαρακο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kakerlak Περιβόητο μέλος Η Kakerlak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 6.216 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:00 Η Kakerlak έγραψε: #211 06-09-07 08:00 εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω ειμαι εχω στο κεφαλι μου τους ακολουθους μανια σουπρισια χρζ φουνες εντυ παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evouli Διάσημο μέλος Η evouli αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 3.396 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 08:47 Η evouli έγραψε: #212 06-09-07 08:47 καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημερα (μιλαω απ'τον ταφο ) κ*λοπαιδα με φαγατε ε;;;;;; καλαααα, θα σας δειξω εγω, θα δειτε τι θα παθετε... δεν εχω να πω τιποτα.. δειτε ποιοι με φαγανε και φατε τους!!!! Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!!!! (αντε, σκοτωθειτε γρηγορα ομως, γιατι θελω να ξαναπαιξω..) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:56 Η misslittledevil: #213 06-09-07 09:56 Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω επιμενω για την dooo παντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 09:59 Η dooo έγραψε: #214 06-09-07 09:59 ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ώστε έτσι ε? και γιατί περικαλώ επιμένεις???? με ωθείς να βγάλω τη ρακέτα να σου ανταποδώσω την ψήφο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil Επιφανές μέλος Η misslittledevil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 8.197 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:14 Η misslittledevil: #215 06-09-07 10:14 Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dooo Διακεκριμένο μέλος Η dooo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 7.956 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:18 Η dooo έγραψε: #216 06-09-07 10:18 παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παραδειγματίστηκα από το εβούλι...είδες τι του κάνανε...μίλαγε συνέχεια, και στο τέλος, dead Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:20 Η viki_thess: #217 06-09-07 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kakerlak: παντος καγιρακι θελω να πω κατι θα ηταν ποιο ενδιαφερον να ξερουμε που βαδιζουμε δηλ. να ξερουμε αν αυτος που εφυγε ηταν πολιτης η δολοφονος ετσι ψαχνουμε ψηλους στα αχυρα Click για ανάπτυξη... κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:21 Η mania έγραψε: #218 06-09-07 10:21 Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από misslittledevil: Γιατι σε σχεση με το πως σε ξερω, παρα εισαι ησυχη. Εντιτ: Με μπερδευει και το οτι πολλα μελη δεν μπαινουν καθολου βεβαια. Click για ανάπτυξη... Ναι αυ΄τό είναι αλήθεια, έμείς που ξέρουμε ότι είναι δολοφόνοι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Η adespoto έγραψε: #219 06-09-07 10:25 Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και επαγγέλλεται Δημόσιος υπάλληλος. Έχει γράψει 122 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2007 στις 10:25 Ο thodoris28: #220 06-09-07 10:25 από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.