Kakerlak
Περιβόητο μέλος
doooooo
μπου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
ΓΓΕΤ ???
Αξιοτημε κύριε κατάλαβα αμέσως ότι είσαι δολοφόνος το θέμα είναι ότι θα δείς οτι θα το αποδείξω, φένετε απο τον τρόπο και τα ελάχιστα λεγόμενα
Εσύ τι έχεις για μένα;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
εκεί σκάλωσες εσύ???ΓΓΕΤ ???
Γενική Γραμματεία Ερευνας και Τεχνολογίας (gsrt για τους ...αγγλομαθείς )
---------------------------------
καλέ κυρία moderator γιατί σήμερα ως τη 1?
άντε τώρα να ... μελετήσω τις συμπεριφορές για να αποφασίσω σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα... χμμμ... με παιδεύετε
suspiria
Διάσημο μέλος
Ε γι αυτό λέω οτι πάμε εντελώς στα τυφλά χωρίς κανένα στοιχείο και δεν είναι δίκαιο..Απλά οι πολίτες θα ψηφίζουν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού ό,τι να'ναι και οι δολοφόνοι θα περιμένουν απλά να τελειώσει το παιχνίδι.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Μolka: mania
- mania: Founes
- adespoto: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Εδάδ: Corpse
- Corpse: suspiria
- misslittledevil: dooo
- Founes: mania
- underwater: suspiria
- Kakerlak: dooo
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως την 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
καλέ κυρία moderator γιατί σήμερα ως τη 1?
Γιατί μετά μπορεί να έχεις πεθάνει.. (αν και οκ, επιτρέπεται να ψηφίσεις και μετά υποθέτω.. )
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
πώς είσαι τόσο σίγουρη ότι δε θα σε "καθαρίσουν" στη (και όχι στις) μία;εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσού
αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη
ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε?
ε; αρχίζω να σκέφτομαι μήπως υποπτεύθηκα άδικα την XRZ
mania
Επιφανές μέλος
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ψηφιζω οπως και χθες αυτη τη mafia εεεε... τη mania
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
suspiria
Διάσημο μέλος
Επίσης αφού υπερισχύουν τόσο τα "ναι" γιατί δεν λέμε τι ήταν το evouli τουλάχιστον και έχω και διάβασμα;
mania
Επιφανές μέλος
Φαινεται φοβηθηκαν απο το σιδερικο μου οι παλιοδολοφονοι και δε με ψηφιζουν πια. Εκτος αν με φανε μπαμπεσικα στη 1.00.
Ψηφιζω οπως και χθες αυτη τη mafia εεεε... τη mania
Καλέ μου δολοφόνε πρόσεχε γιατί ο επόμενος στην λίστα με τους δολοφόνους είσαι εσύ, στο μυαλό μου έχω founes, enty, monaxos evouli το οποίο αποχώρησε doo και xrz αυτοί οι 6 είναι είμαι κατα 60% σίγουρη
Κάκερλακ στο μυαλό μου είσαι γιαυτό έβαλα xrz αλλα δεν έπρεπε να το πείς γιατι δεν θα ψηφήσουν τώρα
underwater
Περιβόητο μέλος
Ω! ωραίο επιχείρημα. Δηλαδή αν έχεις επιχειρήματα για κάποιον είσαι δολοφόνος ενώ αν λες απλά ένα όνομα είσαι πολίτης;
Εντάξει ρε suspiria, μην τα παίρνεις.Αλλά μου φάνηκαν πολύ τεκμηριωμένες οι απαντήσεις σου και πολύ ψάξιμο και με έβαλες σε σκέψεις. Επιμένω να σε υποστηρίζω με την ψήφο μου.
dooo
Διακεκριμένο μέλος
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
Γιατί μετά μπορεί να έχεις πεθάνει.. (αν και οκ, επιτρέπεται να ψηφίσεις και μετά υποθέτω.. )
μετά θάνατον?!?!?! μ'αρέσει η ... μεταφυσική του παιχνιδιού
[αν και δε σέλω να πεθάνω... "μη, μη μας σκοτώνεις σε παρακαλώ..." --μήπως βλέπω πολύ τηλεόραση τελικά? ]
οκ... Let me think τότε... [για να προλάβω δλδ όχι τπτ άλλο! ]
δεν μου άρεσε η λογική του The Stand-μπαίνω λέω ένα όνομα και αποχωρώ... Με τέτοια βεβαιότητα ... μονο αν είσαι δολοφόνος..
η burbuja πολύ σοβαρά και καλά έχει πάρει το ρόλο του ντεντέκτιβ... περίεργο...
η dooo ...χμμμ... δεν ξέρω... μου κάνει obvious αλλά και πάλι... ποτέ μη λες ποτέ....
για τη susp χμμμ από χτες είχα τις υπόνοιες μου...
καλά για τον ΕΝΤΥ... επίσης too innocent to be true...
ααααχ... τι να διαλέξω????
θα πω suspiria Και πάλι... νομίζω μπλοφάρει...
Ερωτήσεις:
1. αν έχω κάνει λάθος και την φάνε τη suspi Οι δολοφόνοι μπορώ να αλλάξω ψήφο?
2. Αν δεν έχω πεθάνει από τους κακούργους δολοφόνους () μπορώ να αλλάξω ψήφο στο διάστημα 1-7:55???
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
ναι το ξερω βλακεια ειπα μανια
mania
Επιφανές μέλος
αποφάσισα: μάνια. ντάι, μάνια, ντάι
Και σύ τέκνον εγγυμονούσα; ξεσκέπασα τους δολοφόνους και πάνε να με πετάξουν έξω, αλήθεια λέω αυτοί είναι είμαι σχεδόν σήγουρη, πάνε να κόψουν αυτούς που τους βρήσκουν
mania
Επιφανές μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 19 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.