Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
κι εγω αυτο νομιζω...ποτε θα δουμε ποιον αποφασισαν να σκοτωσουν οι δολοφονοι; μονο θα ψηφιζουμε ποιος θα πεθανει;τι παιχνιδι ειναι αυτο ετσι;
αν θυμάμαι καλά [ποιος διαβάζει τώρα ένα φόρτωμα σελίδες... τι πολυλογία σας έχει πιάσει βρε παιδί μου όλους σας ] 13.00 δεν έλεγαν οι κανόνες ότι θα μας φάνε μπαμπέσικα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thodoris28
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ρε γαμώτο και έλεγα τι λείπει,νομίζω έτσι θα ήταν λίγο καλύτερο το παιχνίδιΣτο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος
Πάντος έπρεπε να μπένουν όλοι να λένε μια λέξη για να τους βρούμε, εμείς δεν θα μηρίζουμε τα νύχια μας
adespoto
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
adespoto
Περιβόητο μέλος
ENTY
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σκεφτομαι πολυ πιθανα το ενδεχομενο της αυτοκτονιας με το σιδερικο που πηρα για να υπερασπιστω τον εαυτο μου.
Υ.Γ. (Για οσους νομιζουν οτι κανοντας πλακα μπλοφαρω): Ειναι αρχη του παιχνιδιου και με παρα πολλες συμμετοχες. Κανονικα το παιχνιδι παιζεται αποκαλυπτωντας αν αυτος που φευγει απο τις ψηφους των συμμετοχόντων ειναι πολιτης ή δολοφονος. Τωρα ειναι αρχη και δεν μπορει να βρεθει ακρη. Κατα συνεπεια μονο λαλακιες μπορεις να λες για τον καθενα και τιποτα αλλο. Εκτος κι αν ειναι κανενας μαντης και δεν το ξερω. Να παω να μου πει τη μοιρα μου
adespoto
Περιβόητο μέλος
dooo
Διακεκριμένο μέλος
θα παίξω επίθεση και τότε δε θα φτάνει ούτε το 1ο νεκροταφείο για τα θύματα, προειδοποιώΚαλά μην κάνεις την πάπια εσύ γιατί ο λάκκος σου έχει ήδη σκαφτεί μέχρι τη μέση
ομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού..
Kakerlak
Περιβόητο μέλος
εγώ μεταξύ αυτών των δύο και εσούομολογώ πάντως ότι αυτή η δεύτερη ψήφος είναι πιο δύσκολη...ουφούύύύ....είμαι μεταξύ μάνιας και ξουρουζού..
αλλά επιφυλάσσομαι να ψηφίσω μετά την προκήρυξη
ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε?
misslittledevil
Επιφανές μέλος
ψ: πόσοι είναι οι δολοφόνοι είπαμε?
Εξι
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος
από χτες είχα υποψία για XRZ αλλά σήμερα δε βλέπω κίνηση
μήπως φοβήθηκε από την κατάληξη που είχε το evouli;μμμμμ..... ύποπτο
μα να μιλάς... σε τρώνε ... να μη μιλάς...πάλι σε τρώνε... ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ κανείς δεν με καταλαβαίνει εμένα..
ψ. επίσης έχουμε και ένα deadline για παραδοτέο να τελειώσουμε κάποιοι κάποιοι---θέλετε να μείνω χωρίς λεφτά για τον επόμενο χρόνο και να με κυνηγάει η ΓΓΕΤ???
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Μolka: mania
- mania: Founes
- adespoto: ENTY
- faithplus1: ENTY
- Εδάδ: Corpse
- Corpse: suspiria
- misslittledevil: dooo
- Founes: mania
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 13.00! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Όσοι μπορείτε τουλάχιστον, γιατί μπορεί να σας φάνε οι δολοφόνοι σήμερα.. δεν ξέρετε!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Στο αντίστοιχο παιχνίδι (έτσι όπως το είχα παίξει εγώ) υπήρχε και ένας ρουφιάνος, ο οποίος ήξερε ποιοι είναι οι δολοφόνοι αλλά τα μέλη δεν ήξερεαν ποιος είναι ο ρουφιάνος. Έτσι ο ρουφιάνος προσπαθούσε να δείξει έμμεσα στα μέλη ποιός/ποιοί είναι οι δολοφόνοι
Ρουφιάνο δεν έχουμε, για το θέμα της αποκάλυψης σας είπα πως για κάποια μέλη θα σας αποκαλύψουμε ιδιότητα..
suspiria
Διάσημο μέλος
underwater
Περιβόητο μέλος
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.