Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:01 Η Oralee έγραψε: #181 05-09-07 20:01 Η mania έχει 5 ψήφους, η suspiria 3, o Founes 2 και το evouli ..9 ψήφους! Συνεπώς το evouli πρέπει να αποχωρήσει, ο λαός μίλησε! Έχει δικαίωμα να γράψει μόνο τις ..τελευταίες της λέξεις σε αυτό το θέμα όταν ξαναμπεί και μετά ..τέλος! [Επειδή σας βλέπω και έχετε μπερδευτεί, κάθε μέρα στην 13.00 βγαίνει η προκήρυξη και κάθε βράδυ στις 20.00 πεθαίνει κάποιος μετά από δημόσια "ψηφοφορία") Aρκτούρε κάνω copy paste διαρκώς, για να προσέχουν και οι άλλοι, επειδή είμαι και ξανθιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #182 05-09-07 20:03 Αρα πεθαίνει ένας; Τελικά τι γίνοντε αυτοί που δεν ψήφησαν; θα πεί κανείς; Εβούλη μόνη σου μου έσκαψες τον λάκο και μπήκες Δεν ξερεις πόσο λυπάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Η Molka έγραψε: #183 05-09-07 20:03 Φτου μου δεν πρόλαβα να ψηφίσω γαμώτεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:05 Η viki_thess: #184 05-09-07 20:05 και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Oralee έγραψε: #185 05-09-07 20:06 Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η mania έχει 5 ψήφους, η suspiria 3, o Founes 2 και το evouli ..9 ψήφους! Συνεπώς το evouli πρέπει να αποχωρήσει, ο λαός μίλησε! Έχει δικαίωμα να γράψει μόνο τις ..τελευταίες της λέξεις σε αυτό το θέμα όταν ξαναμπεί και μετά ..τέλος! [Επειδή σας βλέπω και έχετε μπερδευτεί, κάθε μέρα στην 13.00 βγαίνει η προκήρυξη και κάθε βράδυ στις 20.00 πεθαίνει κάποιος μετά από δημόσια "ψηφοφορία") Aρκτούρε κάνω copy paste διαρκώς, για να προσέχουν και οι άλλοι, επειδή είμαι και ξανθιά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Η mania έγραψε: #182 05-09-07 20:03 Αρα πεθαίνει ένας; Τελικά τι γίνοντε αυτοί που δεν ψήφησαν; θα πεί κανείς; Εβούλη μόνη σου μου έσκαψες τον λάκο και μπήκες Δεν ξερεις πόσο λυπάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Η Molka έγραψε: #183 05-09-07 20:03 Φτου μου δεν πρόλαβα να ψηφίσω γαμώτεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:05 Η viki_thess: #184 05-09-07 20:05 και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Oralee έγραψε: #185 05-09-07 20:06 Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρα πεθαίνει ένας; Τελικά τι γίνοντε αυτοί που δεν ψήφησαν; θα πεί κανείς; Εβούλη μόνη σου μου έσκαψες τον λάκο και μπήκες Δεν ξερεις πόσο λυπάμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:03 Η Molka έγραψε: #183 05-09-07 20:03 Φτου μου δεν πρόλαβα να ψηφίσω γαμώτεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:05 Η viki_thess: #184 05-09-07 20:05 και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Oralee έγραψε: #185 05-09-07 20:06 Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φτου μου δεν πρόλαβα να ψηφίσω γαμώτεν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:05 Η viki_thess: #184 05-09-07 20:05 και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Oralee έγραψε: #185 05-09-07 20:06 Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Η Oralee έγραψε: #185 05-09-07 20:06 Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για μια μέρα είμαστε οκ, λέω να τους το συγχωρήσουμε! Αν όμως δεν ψηφίσουν και αύριο οι ίδιοι τότε μάλλον θα πρέπει να φύγουν! Μολκάκι το νου σου! Βικάκι, τις ταυτότητες των συμμετεχοντων θα τις μάθετε μετά το τέλος του παιχνιδιού! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρκτούρος Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αρκτούρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 871 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:06 Ο Αρκτούρος: #186 05-09-07 20:06 Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από viki_thess: και πως θα ξερουμε αν αυτος που ψηφιζουμε και πεθαινει ειναι ο δολοφονος η οχι; δεν πρεπει να μας λετε οταν αποχωρει απ το παιχνιδι; εγω καραμπερδευτηκα τωρα Click για ανάπτυξη... Κι εγώ το ίδιο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:11 Η Molka έγραψε: #187 05-09-07 20:11 Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ πολύ, τα Βυζαντινά φταίνε, να τα μαλώσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
viki_thess Διακεκριμένο μέλος Η ΒΑΣΩ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.621 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:12 Η viki_thess: #188 05-09-07 20:12 Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αρκτούρος: Κι εγώ το ίδιο.. Click για ανάπτυξη... και να σαι ο μονος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 20:40 Η Oralee έγραψε: #189 05-09-07 20:40 Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το παιχνίδι συνεχίζεται κανονικά.. μπορείτε αν θέλετε να αρχίσετε να ψηφίζετε για αύριο ή απλά να λέτε τις υποψίες σας. Από την συμπεριφορά όλων εδώ μέσα όλο και κάποιο συμπέρασμα θα έχετε βγάλει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:00 Ο faithplus1: #190 05-09-07 21:00 Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:04 Η Molka έγραψε: #191 05-09-07 21:04 Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kajira: Απαγορεύεται να αποκαλύψει κάποιος την ιδιότητά του είτε δημόσια είτε ιδιωτικά σε άλλο μέλος! Η ιδιότητα ενός μέλος δεν αποκαλύπτεται ποτέ (ακόμα κι αν τεθεί εκτός παιχνιδιού) παρά μόνο με τη λήξη του παιχνιδιού. Click για ανάπτυξη... Ε ψιτ Ψοφίζω την mania προς το παρόν γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά ύποπτη και αθώα συνάμα! Αν δεν κάνω άλλο ποστ μέχρι αύριο, παρακαλώ την Συντονιστική Επιτροπή να κρατήσει αυτό το όνομα! Εεευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η mania έγραψε: #192 05-09-07 21:07 Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
adespoto Περιβόητο μέλος Η adespoto αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών, επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 5.603 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:07 Η adespoto έγραψε: #193 05-09-07 21:07 Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ επιμένω στον ΕΝΤΥ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Molka Πολύ δραστήριο μέλος Η Molka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.835 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:08 Η Molka έγραψε: #194 05-09-07 21:08 Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mania: Κακιασμένη Εγώ παραμένω στον founes Click για ανάπτυξη... Κι εγώ σ' αγαπώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
faithplus1 Πολύ δραστήριο μέλος Ο faithplus1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 1.787 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:09 Ο faithplus1: #195 05-09-07 21:09 ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΕΝΤΥ. και - Μου φαίνετει λίγο ύποπτο όταν κάποιος χωρίς καν να προκληθεί αρχίζει να φωνάζει "ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ"... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:10 Η mania έγραψε: #196 05-09-07 21:10 Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Molka: Κι εγώ σ' αγαπώ Click για ανάπτυξη... Εχετε φαγωθεί να με βγάλετε με το που ακούστηκε ότι ψηφήζετε για 'άυριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Palladin Διάσημο μέλος Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:16 Η Palladin έγραψε: #197 05-09-07 21:16 πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:20 Η Oralee έγραψε: #198 05-09-07 21:20 Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 Μήτσος10 Libertus charmander giannhs2001 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από faithplus1: Το evouli δε θα μας πει τις τελευταίες κουβέντες? Αν κατάλαβα καλά, δε θα αποκαλύψει τι ήταν. Click για ανάπτυξη... Όταν μπει, θα γράψει τον ..επιθανάτιο λόγο της! Αλλά όχι, δεν θα αποκαλύψει ταυτότητα! Αρχική Δημοσίευση από Palladin: πάντως θα είχε ενδιαφέρον όταν πεθαίνει κάποιος να λέει τι ήταν τελικά. Εμείς τουλάχιστον έτσι το παίζαμε. Ίσως στην 2η version του παιχνιδιού Click για ανάπτυξη... Θεωρήσαμε ότι μάλλον θα είχε πιο πολύ πλάκα να μη ξέρετε τι ..πετύχατε. Ίσως κάποια στιγμή να κάνουμε μια εξαίρεση και να σας αποκαλύψουμε κάποιου την ιδιότητα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stupid bitch Πολύ δραστήριο μέλος Η stupid bitch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.983 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:22 Η stupid bitch: #199 05-09-07 21:22 λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 641 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 641 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
λοιπόόόν.. ο ΕΝΤΥ κατ'εμέ ή δεν είναι καθόλου "λαμογιέξ" και υπερκαρφώνεται νομίζοντας ότι τρώμε κουτόχορτο () ή θέλει απεγνωσμένα να βγει απ'το παιχνίδι κι έχει όλη αυτή την κραυγαλέα συμπεριφορά... τι να πω.. πολύ μπερδεύομαι, αλλά θα τη βρω την άκρη... τεσπα, μέχρι αύριο έχει ο Θεός.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2007 στις 21:23 Η Oralee έγραψε: #200 05-09-07 21:23 Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σουμα για Πέμπτη: Μolka: mania mania: Founes adespoto: ENTY faithplus1: ENTY (άμα δειτε κάνα λάθος να πείτε, άνθρωπος ειμαι! ) ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ: πρέπει ΟΛΟΙ να έχετε κάνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ποστ με τη ψήφο σας ως τις 8! (δηλ όχι "νομίζω εσύ εισαι" αλλά "ψηφίζω νικ" ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.