amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.383 μηνύματα.

Δεν υπάρχει καλή δουλειά εγώ αυτό συνειδητοποιώ, ακόμα και το όνειρο της ζωή σου να κάνεις απο μια στιγμή και έπειτα γίνεται ρουτίνα.MOOD
Θέλω να φύγω από εδώ![]()
Βέβαια υπάρχει απόσταση ανάμεσα στο κακή δουλειά και δουλειά που μου τρώει τη ψυχή απο τη ρίζα της.
Η ουσία είναι μόνο στο τι κάνεις μετά τη δουλειά, οι άνθρωποί σου, τα παιδιά σου, τα ζώα σου, οι φίλοι σου, οι δραστηριότητες.
Η δουλειά είναι a means to an end.
Δυστυχώς στη σάπια πραγματικότητα που ζουμε εγώ αυτό συνειδητοποιώ.
Ίσως παλιά να ήταν καλύτερα που ο κόσμος ηταν μικρός, ειχες ενα μικρό μαγαζάκι, είχες τη γειτονιά σου, δενόσουν με ανθρώπους, έβλεπες νόημα.
Τώρα προσπαθείς να βρείς νόημα σε αυτές τις μοντέρνες fast track γαλέρες που κάνεις κουπί και λαχανιάζεις μέρα νύχτα χωρίς να ακούς ποτέ καλό λόγο και να τα εσωτερικεύεις μέχρι να σκάσουν σε ψυχοσωματικά.
Δεν φταίς εσύ (γενικό) έτσι είναι το σύστημα.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.292 μηνύματα.

Συμφωνώ απόλυτα και δεν γίνεται να ταιριάζουμε με όλους τους συναδέλφους.Η ουσία είναι μόνο στο τι κάνεις μετά τη δουλειά, οι άνθρωποί σου, τα παιδιά σου, τα ζώα σου, οι φίλοι σου, οι δραστηριότητες.
δεν μπορώ όμως να ανέχομαι να με κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, bullying όπως θέλεις πες το.
να προσπαθώ να μην κάνει κανένας ασθενής παράπονο, να φεύγουν όλοι με χαμόγελο και με φροντίδα στη καρδιά τους, και παρόλα αυτά ο υπεύθυνος να μου λέει άσχημα λόγια, να με κρίνει για τον τρόπο που περπατάω, που στέκομαι, που φέρομαι, και να μου λέει να κάνω σεμινάριο για στάση του σώματος
στην αρχή πάει στο διάολο ξεκίνησα ως πρακτική δεν είχα ξανά βρεθεί σε τέτοιο περιβάλλον, το δέχτηκα και βελτίωσα τον εαυτό μου στο καλύτερο που θα μπορούσα σαν επαγγελματίας, ήμουν και 20 χρονών όταν ξεκίνησα.
δεν δέχομαι όμως αυτή η κουβέντα και αυτή η στάση να υπάρχει μέχρι και σήμερα.
να σε βλέπει ο άλλος να χαμογελάς και να βλέπεις το πρόσωπο του να μαραζώνει και να τον ενοχλεί, καθαρή κακία.
πουθενά δεν είναι τέλεια εφόσον έρχεσαι σε αλληλεπίδραση με πολύ κόσμοαλλά πρέπει τουλάχιστον να πηγαίνουμε χαρούμενοι για αυτό που κάνουμε, και ας μην είναι το ιδανικό
και να μην υπάρχει τοξικότητα σε τέτοιο βαθμό
κουράστηκα, και έδωσα και ευκαιρίες και συγχώρεσα. Όμως παρά πάει
Ιεραρχία να υπάρχει όμως να υπάρχει και αλληλοσεβασμός.
Κι όλα αυτά για τρεις και εξήντα, που είναι το τελευταίο που με νοιάζει σε αυτή τη φάση.
Μια ψεύτικη ιδανική ομάδα καταπιεσμένη να μην γελάσει για να μην ενοχλήσει τον μπαμπούλα
υπάρχουν οι καλοι εργοδότες, τα έχω δει να συμβαίνουν
θέλει όμως πολλή, πολλή τύχη
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.383 μηνύματα.

δεν μπορώ όμως να ανέχομαι να με κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, bullying όπως θέλεις πες το.
να προσπαθώ να μην κάνει κανένας ασθενής παράπονο, να φεύγουν όλοι με χαμόγελο και με φροντίδα στη καρδιά τους, και παρόλα αυτά ο υπεύθυνος να μου λέει άσχημα λόγια, να με κρίνει για τον τρόπο που περπατάω, που στέκομαι, που φέρομαι, και να μου λέει να κάνω σεμινάριο για στάση του σώματος
Χριστέ μου, κορίτσι μου φύγε απο κει πέρα, τι είναι αυτά που διαβάζω;Μια ψεύτικη ιδανική ομάδα καταπιεσμένη να μην γελάσει για να μην ενοχλήσει τον μπαμπούλα
Κοίτα για εμένα το μόνο εύκολο είναι να στο γράψω το «φύγε» εσύ θα ψάχνεσαι όμως και φαντάζομαι το πόσο επίπονο είναι.
Μην σταματάς να χάχνεις, συναφές ή μη, κανείς δεν είναι πάνω απο σένα και στο διάολο να πάνε και οι καριέρες.
Βάλε ενα εξάμηνο πλάνο, ζήτα βοήθεια, κράτα κάποια λεφτά στην άκρη, συμβιβάσου με κάποιες δουλειές του ποδαριού για την ώρα όμως πάρε τον εαυτό σου απο και μέσα με κάθε τρόπο και μέσο.
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.292 μηνύματα.

Πραγματικά αν έφευγε αυτό το άτομο από εκεί μέσα θα ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερα όλα! Αλλά έλα που είναι προϊσταμένη.Χριστέ μου, κορίτσι μου φύγε απο κει πέρα, τι είναι αυτά που διαβάζω;
Κοίτα για εμένα το μόνο εύκολο είναι να στο γράψω το «φύγε» εσύ θα ψάχνεσαι όμως και φαντάζομαι το πόσο επίπονο είναι.
Μην σταματάς να χάχνεις, συναφές ή μη, κανείς δεν είναι πάνω απο σένα και στο διάολο να πάνε και οι καριέρες.
Βάλε ενα εξάμηνο πλάνο, ζήτα βοήθεια, κράτα κάποια λεφτά στην άκρη, συμβιβάσου με κάποιες δουλειές του ποδαριού για την ώρα όμως πάρε τον εαυτό σου απο και μέσα με κάθε τρόπο και μέσο.
οι συνάδελφοι δεν είναι κακοί άνθρωποι, όμως κάθονται και το τρώνε όλο αυτό.
οπότε θέλει αυτή γελάμε όποτε δεν θέλει στο διάολο να πάμε.
τέλος πάντων, σε ευχαριστώ κορίτσι μου !
Αναμένω για μια θέση που είναι να ανοίξει, με δόξα τω θεω πολύ πιο νέο και σύγχρονο εργοδότη.
θα φανεί, η Παναγία να βάλει το χέρι της να πάνε όλα καλά και να τα καταφέρω

amarelia
Περιβόητο μέλος

Κανονικά θα έπρεπε να μαζευτείτε ολοι και να την αναφέρετε, αλλά ξέρω πολύ καλά πως φοβούνται και δεν κάνουν κινήσεις ακόμα και οι εργαζόμενοι..Πραγματικά αν έφευγε αυτό το άτομο από εκεί μέσα θα ήταν πολύ πολύ πολύ καλύτερα όλα! Αλλά έλα που είναι προϊσταμένη.
οι συνάδελφοι δεν είναι κακοί άνθρωποι, όμως κάθονται και το τρώνε όλο αυτό.
οπότε θέλει αυτή γελάμε όποτε δεν θέλει στο διάολο να πάμε.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

Αχ πόσες φορές το έχω σκεφθεί !! Αλλά δεν ξέρω και εγώ τι καψόνι θα φάμεΚανονικά θα έπρεπε να μαζευτείτε ολοι και να την αναφέρετε, αλλά ξέρω πολύ καλά πως φοβούνται και δεν κάνουν κινήσεις ακόμα και οι εργαζόμενοι..
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 131 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- charmander
- Reader
- rafaela11
- nearos
- giannhs2001
- Pyotr_Krasnov
- Kate1914
- Hased Babis
- Wonderkid
- Μήτσος10
- Scandal
- American Economist