yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.702 μηνύματα.

Σε αυτό κλίνω αγαπητέ μου ultraviolence.Αυτό ή απλά υπάρχει σκατοψυχιά (η οποία δεν με εκπλήσσει)
Απλή σκατοψυχιά.
Θα δεις που μετά από κάθε αναποδιά, έρχονται ακόμη καλύτερα, σαν rebound.
Ευχαριστώ πολύ-πολυΕυχαριστώ πολύ!Μακάρι να βρεις κι εσύ ένα σπίτι που να σε βολεύει και το νιώθεις "σπίτι" σου!

Το βλέπω για κουβά γιατί γίνεται χαμός με τα funds και τα ενοίκια, αλλά κι έτσι ή αλλιώς, κάποια στιγμή θα το καταφέρουμε. Δεν την χάνω την αισιοδοξία.
Αν σκεφτείς κάτι και βρεις χρόνο ως την Κυριακή, στείλε αν έχεις κάποια άχαστη και γρήγορη συνταγή για γλυκό για καμιά δεκαριά άτομα.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.533 μηνύματα.

Προσπαθώ κι εγώ να μείνω αισιόδοξος είναι η αλήθεια, ότι κατι θα έρθει ρε παιδι μου. Προσπαθώ να με πείσω ότι μου αξίζειΣε αυτό κλίνω αγαπητέ μου ultraviolence.
Απλή σκατοψυχιά.
Θα δεις που μετά από κάθε αναποδιά, έρχονται ακόμη καλύτερα, σαν rebound.

Κρύα πορτοκαλόπιτα (με φύλλο) με παγωτό από πάνω. Ο,τι πρέπει για καλοκαιρι και δεν θέλει πολύ χρόνο. Θα ανεβάσω το βραδάκι τη συνταγή!Αν σκεφτείς κάτι και βρεις χρόνο ως την Κυριακή, στείλε αν έχεις κάποια άχαστη και γρήγορη συνταγή για γλυκό για καμιά δεκαριά άτομα.