Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.090 μηνύματα.
@Pyotr_Krasnov σε φέρω εδώθε για να το τυλίξω γιατι βγηκαμε αρκετα εκτός θέματος του ισραήλ και της μέσης ανατολής, αν και με κόβω στο μέλλον να κάμνω μεταστροφή απο κομμούνι σε κεντροαριστερά κκαι να εχω μια πιο ισαποστασιακή προσέγγιση για τα πάντα (κλαίω), εξακολουθώ να λατρεύω τη Ρωσία, όχι μόνο λόγω της ρομαντικοποίησης που έχει φάει απο το κεφάλι μου, αλλά λόγω της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς. Θα ήθελα να ακολουθήσω καριέρα εκεί, ίσως προσπαθήσω στο πανεπιστήμιο να μάθω τη Γλώσσα.
Ημουν ανάμεσα Ρωσία ή ΗΠΑ, αλλά όντας καρδιοχειρουργημένος με αρκετα μεγάλη δυσπιστία στην ιδιωτικοποίηση των παντών και στις ασφαλιστικές εταιρίες, την έχω βγάλει απο την εξίσωση... :cry_x:

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
@Pyotr_Krasnov σε φέρω εδώθε για να το τυλίξω γιατι βγηκαμε αρκετα εκτός θέματος του ισραήλ και της μέσης ανατολής, αν και με κόβω στο μέλλον να κάμνω μεταστροφή απο κομμούνι σε κεντροαριστερά κκαι να εχω μια πιο ισαποστασιακή προσέγγιση για τα πάντα (κλαίω), εξακολουθώ να λατρεύω τη Ρωσία, όχι μόνο λόγω της ρομαντικοποίησης που έχει φάει απο το κεφάλι μου, αλλά λόγω της ιστορίας και της φυσικής ομορφιάς. Θα ήθελα να ακολουθήσω καριέρα εκεί, ίσως προσπαθήσω στο πανεπιστήμιο να μάθω τη Γλώσσα.
Ημουν ανάμεσα Ρωσία ή ΗΠΑ, αλλά όντας καρδιοχειρουργημένος με αρκετα μεγάλη δυσπιστία στην ιδιωτικοποίηση των παντών και στις ασφαλιστικές εταιρίες, την έχω βγάλει απο την εξίσωση... :cry_x:
Αδελφε κοιτα, εχω ατομα που ζουν στην Ρωσια. Παλια αν με ρωταγες, θα σου λεγα τα καλυτερα λογια. Η Ρωσια ωστοσο, εχει πεσει. Και το λεω αυτο, γιατι στο μελλον, ο επομενος αρχηγος της ρωσιας, θα ειναι χειροτερος απο τον Πουτιν. Βεβαια και η ΗΠΑ, δεν ειναι και η καλυτερη χωρα για να ζησει καποιος.

Στην Ρωσια ισως να αντιμετωπιζες καποια προβληματα

1) Εχει αυξηθει ο αριθμος των νεοναζιστων στην Ρωσια (τουλαχιστον δεν ειναι οσο ηταν το 2000-2010, οι περισσοτεροι τους εχουν πεθανει ή εχουν παει φυλακη).
2) Μην ζησεις με ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ. Οτι και αν κανεις, καλυτερα να επιλεξεις καποια πολη σαν την Πετρουπολη ακομη και Ροστοφ ον Ντον θα σου λεγα ειναι καλη πολη. Και η Αικατερινουπολη ειναι ωραια πολη. Αν και, προτιμω περισσοτερο τις Ουκρανικες πολεις, δεν εχω παει σε πολλα μερη της Ρωσιας, οποτε δεν μπορω να κρινω κιολας.

Βεβαια, στην Ρωσια, οι περισσοτεροι περα απο κατι αυτιστικα που εχουν προβλημα στον εγκεφαλο (δηλαδη οι νεοναζιστες), οι περισσοτεροι ανθρωποι ειναι φιλικοι, ειδικα αν πας να σπουδασεις εκει ( ; μπορω να το πω αυτο με περισσοτερη σιγουρια για την Ουκρανια). Ειλικρινα στην Ουκρανια μπορεις να δεις υποστηρικτες του Μπαντερα και του Νεστορ Μαχνο, να τα βρισκουν.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 10.090 μηνύματα.
Και πολωνία σκεφτόμουν, γενικά έχω μια αγάπη για την ανατολική ευρώπη, πολύ περισσότερη έστω απο την δυτική. Το θέμα είναι η γλώσσα :bleh:

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 160 μηνύματα.
Και πολωνία σκεφτόμουν, γενικά έχω μια αγάπη για την ανατολική ευρώπη, πολύ περισσότερη έστω απο την δυτική. Το θέμα είναι η γλώσσα :bleh:
Συμφωνω, και σε μενα θεωρω την δυτικη ευρωπη χαλια περα απο την Ιταλια και Πορτογαλια. Η γαλλια σαν χωρα ειναι χαλια. Θα προτιμουσα να ζω στην Λευκορωσια παρα στην Γαλλια η την Αγγγλια ή και την Γερμανια.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.183 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια