rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.237 μηνύματα.

σε κέντρα αποκατάστασης θα βρω αύριο, κι λόγω προϋπηρεσίας, όμως οι συνθήκες είναι χειρότερες από αυτές που έχω τώρα, οριακά ένσημα χάλια μισθοί καθόλου υποδομές.Τα ξεσπάσματα της δεν έχουν να κάνουν με σένα απλά έτυχε να βρίσκεσαι εσύ εκεί. Δικά της είναι τα προβλήματα.
Δυστυχώς είναι πολύ δύσκολο να βρείς καλό κλίμα εργασίας γενικότερα.
Περνάνε πάρα πολύ ζόρικα οι άνθρωποι και ζορίζουν και τους γύρω τους.
Δεν μπορείς να δουλέψεις ετσι, σου διαλύει την ψυχή.
Θα βρείς κάτι είμαι σίγουρη, ξέρω πόσο δυσκολη είναι η αγορά στην Θεσσαλονίκη και πόσο περιορισμένα, θέλει υπομονή τεράστια.
Εσύ ενδιαφέρεσαι μόνο για το κομμάτι που είσαι τώρα ή θα πήγαινες και σε κέντρα αποκατάστασης κτλ;
Αλλά όχι ψάχνω είτε σε ιατρεία είτε σε μονάδες είτε σε γραμματειακή εξυπηρέτηση καθώς έχω προϋπηρεσία και σε αυτό
Επίσης ξέρω ακόμα μια κλινική μαιευτική πολύ γνωστή εδώ στη Θεσσαλονίκη που επίσης θα με παίρνανε την ίδια μέρα όμως και εκεί έχει πολύ τοξικό περιβάλλον..
Αχ τι θα κάνω δεν ξέρω

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.036 μηνύματα.

αν ήμουν στην θέση σου θα έψαχνα σε ιατρείο!σε κέντρα αποκατάστασης θα βρω αύριο, κι λόγω προϋπηρεσίας, όμως οι συνθήκες είναι χειρότερες από αυτές που έχω τώρα, οριακά ένσημα χάλια μισθοί καθόλου υποδομές.
Αλλά όχι ψάχνω είτε σε ιατρεία είτε σε μονάδες είτε σε γραμματειακή εξυπηρέτηση καθώς έχω προϋπηρεσία και σε αυτό
Επίσης ξέρω ακόμα μια κλινική μαιευτική πολύ γνωστή εδώ στη Θεσσαλονίκη που επίσης θα με παίρνανε την ίδια μέρα όμως και εκεί έχει πολύ τοξικό περιβάλλον..
Αχ τι θα κάνω δεν ξέρω![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.237 μηνύματα.

Εκεί στοχεύω και εγώ ειδικά σε οδοντιατρεία και ας έχουν και χειρουργικές 4 χεριών είναι πολύ πιο εύκολααν ήμουν στην θέση σου θα έψαχνα σε ιατρείο!
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.036 μηνύματα.

σου στελνω πμειδικά σε οδοντιατρεία
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- Kate1914
- charmander
- Reader
- rafaela11
- Hased Babis
- Μήτσος10
- Wonderkid
- Scandal
- American Economist
- giannhs2001
- Sakiss