Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.660 μηνύματα.

Να πας να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης. Είναι η τέλεια ευκαιρία.Βαριέμαι.
Τι μπορώ να κάνω μετά τις πανελλήνιες ρε παιδιά; Τι κάνετε εσείς όταν βαριεστε

Πόσες διάσημες ηθοποιούς θα έχουμε πλέον σε αυτό το φόρουμ;…Εισαγωγικές για Δραματική Σχολή έρχομαι!
σας ανέβαλα για πολύ καιρό.

Σκέφτομαι τις συνεντεύξεις που θα δίνω σε δέκα χρόνια...
"Ναι η amarelia ξεκίνησε να γράφει σε αυτό το φόρουμ κι εγώ ήμουν συντονίστρια και ήταν πολύ καλό μέλος, δεν ενόχλησε ποτέ. Να βάλω λίγο ακόμα κραγιόν να φαίνομαι καλύτερη στην κάμερα;"
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.442 μηνύματα.

"Δεν είχα αμφιβολία ότι θα διέπρεπε στο αρχαίο δράμα. Είχε άλλωστε εκπαιδευτεί στο σύγχρονο από τα μπιφ των fora"Πόσες διάσημες ηθοποιούς θα έχουμε πλέον σε αυτό το φόρουμ;
"Ναι η amarelia ξεκίνησε να γράφει σε αυτό το φόρουμ κι εγώ ήμουν συντονίστρια και ήταν πολύ καλό μέλος, δεν ενόχλησε ποτέ. Να βάλω λίγο ακόμα κραγιόν να φαίνομαι καλύτερη στην κάμερα;"

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.909 μηνύματα.

Θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη... Μέχρι τότε είναι το θέμαΝα πας να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης. Είναι η τέλεια ευκαιρία.

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.660 μηνύματα.

Πιο νωρίς δεν μπορείς ;Θα ξεκινήσω Σεπτέμβρη... Μέχρι τότε είναι το θέμα![]()
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.909 μηνύματα.

OxiΠιο νωρίς δεν μπορείς ;
Κάτσε λίγο να ξυπνήσω γτ έριξα έναν ύπνο γονατιστός ο μίσος στον καναπέ και έχω ξυπνήσει μούσκεμα και πιασμένος
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.031 μηνύματα.

Εκτός αν το πάρεις και μετά δεν το χρησιμοποιείς για 2 χρόνιαΝα πας να βγάλεις δίπλωμα οδήγησης. Είναι η τέλεια ευκαιρία.

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.890 μηνύματα.

Πρώτη θέση μονίμως για σένα κρατημένη Χιμέλα μου, θα σε κάνω εγώ στάρ.Πόσες διάσημες ηθοποιούς θα έχουμε πλέον σε αυτό το φόρουμ;

Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος

Δεν πειράζει. Τα αυτοκίνητα είναι ακριβά εξάλλου.Εκτός αν το πάρεις και μετά δεν το χρησιμοποιείς για 2 χρόνια![]()
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.391 μηνύματα.

@Poirot Πως εισαι ξενιτεμένε ; Πότε ξεκιναει η εξεταστική ;
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.031 μηνύματα.

Καλά είμαι αγαπητέ μου. Προσπαθώ να διαβάσω.@Poirot Πως εισαι ξενιτεμένε ; Πότε ξεκιναει η εξεταστική ;
Ξεκινάω την επόμενη Πέμπτη. Εσύ πώς είσαι, πότε ξεκινάς;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.442 μηνύματα.

You got this!Προσπαθώ να διαβάσω.

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.832 μηνύματα.

Εν τω μεταξύ @nearos τώρα πρόσεξα την εικόνα προφίλ σου 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 126 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- nearos
- Hased Babis
- Kate1914
- giannhs2001
- charmander
- Reader
- Joji
- Libertus
- American Economist
- Μήτσος10
- Scandal
- Varus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.