Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.813 μηνύματα.
Πρωινο στο κρεβάτι και βόλτα έπειτα διπλα στο ποτάμι, όπου μας έπιασε η βροχή και τρέχαμε σαν τα ζαβά. Τι άλλο να ζητήσω για ένα κυριακάτικο πρωινό; Ετσι θέλω την ζωή, μια περιπέτεια!
Ρε συ, λάθος πάει ο κόσμος, ή εγώ;
3 - 4 άτομα σημερα μου ειπαν πως ειναι κυριακή. Ρε παιδιά, σάββατο δεν είναι; :lol:

εκτός αν είναι λόγω διαφοράς timezone

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.401 μηνύματα.
Ρε συ, λάθος πάει ο κόσμος, ή εγώ;
3 - 4 άτομα σημερα μου ειπαν πως ειναι κυριακή. Ρε παιδιά, σάββατο δεν είναι; :lol:

εκτός αν είναι λόγω διαφοράς timezone
Καλέ, έχεις δίκαιο. Σοκ! Είναι όντως Σάββατο. Και αναρωτιομουν γιατί είδα το σουπερμάρκετ ανοιχτό μετά τις 12 :lol:

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.813 μηνύματα.
θελω να πιώ άπειρη πέπσι ζιρο λάιμ και να σκάσω σαν μπαλόνι
Εγώ τη βγάζω την μία βδομάδα με κοκακολες ζιρο, την αλλη με pepsi zero lime.
Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Σε μια φάση είχα πάθει αφυδάτωση γιατί έπινα μισό λίτρο νερό κια 3-4 κοκακόλες την ημέρα :lol:

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.747 μηνύματα.
Εγώ τη βγάζω την μία βδομάδα με κοκακολες ζιρο, την αλλη με pepsi zero lime.
Είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει. Σε μια φάση είχα πάθει αφυδάτωση γιατί έπινα μισό λίτρο νερό κια 3-4 κοκακόλες την ημέρα :lol:
δεν μπορείς να φανταστείς, έχω εθιστεί πέρα από βαθμό που μπορώ να βοηθηθώ, είμαι σαν πρεζάκι
η ασπαρτάμη θα μου λιώσει το κορμί αλλά δεν παραδίδω τα οπλα
ακούω το τσικ τσακ απο το καπάκι που ανοίγει και γεμίζω αδρεναλίνη

ΚΑΜΙΑ υπερβολή