finesse
Πολύ δραστήριο μέλος
Η finesse αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 854 μηνύματα.

11-05-25

15:49
Μέσα σε συνοικιακό ζαχαροπλαστείο, σε θολές βιτρίνες παλαιών ψυγείων χωρίς γωνίες, με τοίχους βαμμένους βεραμάν, ασορτί με το παλιό τηλέφωνο δίπλα στο ταμείο. Δίπλα στο ρολό με την κίτρινη κορδέλα περιτυλίγματος και στο κλασικό μισοτελειωμένο σελοτέιπ. Η παλιά πάστα ποντίκι υψηλοτάτης αισθητικής περιμένει να μπει στο λευκό κουτί με την έντονη μυρωδιά από χαρτόνι. Τα έμπειρα δάχτυλα τυλίγουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την κορδέλα στο κουτί. Το ψαλίδι κάνει τις τελευταίες απαραίτητες μπούκλες στην κορδέλα. Βαριεστημένο χαμόγελο απ' τον κουρασμένο ζαχαροπλάστη. Φεύγω για το σπίτι της. Η μυρωδιά του παλιού ζαχαροπλαστείου μ' ακολουθεί. Άρωμα από ποτισμένο παντεσπάνι. Βαθιά εισπνοή. Απ' την τσέπη βγαίνει βιαστικά ένα κομμάτι χαρτί και το στιλό: "Χρόνια πολλά, γιομάτα γλύκα, ροσόλι και σερμπέτι! Ευτυχείτε!". Αφήνεται πάνω πάνω στο κυτίον και το κυτίον αφήνεται στην πόρτα. Τα δάχτυλα αρπάζουν το ρόπτρο και το κινούν μηχανικά μπρος πίσω. Ένα χαμόγελο γεννιέται αβίαστα στη σκέψη ν' αντικρίζει το πρόσωπό της το κυτίον στην πόρτα της. Τρέχω να κρυφτώ πίσω από τις τριανταφυλλιές.
-------
Θα έδινα πολλά για να τα κάνω όλα αυτά στ' αλήθεια, @yorkie.
Σου ευχήθηκα και κατ' ιδίαν αλλά δεν γινόταν να μην αφήσω κάτι όμορφο κι εδώ για σένα.
-------
Σου ευχήθηκα και κατ' ιδίαν αλλά δεν γινόταν να μην αφήσω κάτι όμορφο κι εδώ για σένα.
yorkie
Πολύ δραστήριο μέλος
Η yorkie αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.615 μηνύματα.

11-05-25

16:20
Αναστασάκι μου γλυκό 🥹Μέσα σε συνοικιακό ζαχαροπλαστείο, σε θολές βιτρίνες παλαιών ψυγείων χωρίς γωνίες, με τοίχους βαμμένους βεραμάν, ασορτί με το παλιό τηλέφωνο δίπλα στο ταμείο. Δίπλα στο ρολό με την κίτρινη κορδέλα περιτυλίγματος και στο κλασικό μισοτελειωμένο σελοτέιπ. Η παλιά πάστα ποντίκι υψηλοτάτης αισθητικής περιμένει να μπει στο λευκό κουτί με την έντονη μυρωδιά από χαρτόνι. Τα έμπειρα δάχτυλα τυλίγουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα την κορδέλα στο κουτί. Το ψαλίδι κάνει τις τελευταίες απαραίτητες μπούκλες στην κορδέλα. Βαριεστημένο χαμόγελο απ' τον κουρασμένο ζαχαροπλάστη. Φεύγω για το σπίτι της. Η μυρωδιά του παλιού ζαχαροπλαστείου μ' ακολουθεί. Άρωμα από ποτισμένο παντεσπάνι. Βαθιά εισπνοή. Απ' την τσέπη βγαίνει βιαστικά ένα κομμάτι χαρτί και το στιλό: "Χρόνια πολλά, γιομάτα γλύκα, ροσόλι και σερμπέτι! Ευτυχείτε!". Αφήνεται πάνω πάνω στο κυτίον και το κυτίον αφήνεται στην πόρτα. Τα δάχτυλα αρπάζουν το ρόπτρο και το κινούν μηχανικά μπρος πίσω. Ένα χαμόγελο γεννιέται αβίαστα στη σκέψη ν' αντικρίζει το πρόσωπό της το κυτίον στην πόρτα της. Τρέχω να κρυφτώ πίσω από τις τριανταφυλλιές.
-------
Πολλά φιλιά και πολλά ευχαριστώ

nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.821 μηνύματα.

14-05-25

16:46
ΠΚΣ ΠΚΣ ΠΚΣ ΟΛΕ ΟΛΕ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΧΟΡΕΎΕΙ Η ΨΩΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Ξυπνήστε αδέλφια πάλι έπεσε το cnf
Ξυπνήστε αδέλφια πάλι έπεσε το cnf
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.199 μηνύματα.

14-05-25

17:28
Μπορείς να το κάνεις σαν ειδικότητα σε δημόσιο ΙΕΚ ! Καμία διαφορά στα καθήκοντα ειδικά στον ιδιωτικό τομέα.Εδώ και μέρες σκέφτομαι να σπουδάσω Νοσηλευτική (σε ΑΕΙ).
Μου αρέσει πάρα πολύ να προσφέρω, όχι γιατί είμαι ψυχούλα, αλλά γιατί θέλω τη φροντίδα που δεν έλαβα ως παιδί να τη δώσω σε άλλους. Πιστεύω πως θα δώσω νόημα στη ζωή μου και θα εκτιμήσω περισσότερο τη ζωή. Επίσης, πιστεύω ότι θα ανήκω κάπου. Έχω ανάγκη να ανήκω κάπου και να είμαι χρήσιμος.
Αλλά δεν μπορώ να καλύψω τα έξοδα σπουδών. Από την άλλη, η Πάτρα είναι μία ώρα μακριά από το Αγρίνιο, οπότε θα μπορώ να πηγαινοέρχομαι αυθημερόν.
Πολλές ιδέες έχω και τίποτα δεν πραγματοποιώ τελικά.
ουσα νοσηλεύτρια έχω να σου πω πως είναι ένα λειτούργημα, ένα υπέροχο επάγγελμα αλλά για γερά στομάχια, γερά νεύρα και αντοχές!!
δεν ξέρω αν θα σου πήγαινε ή όχι, όμως σκέψου το πολύ καλά. Αντέχεις αίματα; Μυρωδιές άσχημες; Να έρχεσαι σε πιο κοντινή επαφή με αυτά πεθαίνεις; Αντέχεις περίεργους ανθρώπους; Να είσαι διπλωματικός εκεί που πρέπει ; Ανταγωνισμό;
Ορθοστασία ώρες ολόκληρες ; Βάρη;
Είναι πολύ όμορφη η ανθρώπινη επαφή και το ευχαριστώ που θα πάρεις.
Μη το κάνεις όμως μόνο και μόνο για να νιώσεις ότι ανήκεις αν δεν το αγαπάς πραγματικά. Θα το μισήσεις και είναι πολύ κρίμα.
τη φροντίδα πίστεψε με μπορείς με 100 τρόπους να τη δώσεις στον κόσμο, και όχι μόνο με τη νοσηλευτική.
Πάρε το ψύχραιμα γιατί σκέφτεσαι πολλά ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι
Ο,τι και να κάνεις εύχομαι να είναι το σωστό

Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.

14-05-25

17:50
Ναι, κάνω βεβιασμένες σκέψεις, γιατί θέλω να ξεφύγω από την οικογένειά μου.Μπορείς να το κάνεις σαν ειδικότητα σε δημόσιο ΙΕΚ ! Καμία διαφορά στα καθήκοντα ειδικά στον ιδιωτικό τομέα.
ουσα νοσηλεύτρια έχω να σου πω πως είναι ένα λειτούργημα, ένα υπέροχο επάγγελμα αλλά για γερά στομάχια, γερά νεύρα και αντοχές!!
δεν ξέρω αν θα σου πήγαινε ή όχι, όμως σκέψου το πολύ καλά. Αντέχεις αίματα; Μυρωδιές άσχημες; Να έρχεσαι σε πιο κοντινή επαφή με αυτά πεθαίνεις; Αντέχεις περίεργους ανθρώπους; Να είσαι διπλωματικός εκεί που πρέπει ; Ανταγωνισμό;
Ορθοστασία ώρες ολόκληρες ; Βάρη;
Είναι πολύ όμορφη η ανθρώπινη επαφή και το ευχαριστώ που θα πάρεις.
Μη το κάνεις όμως μόνο και μόνο για να νιώσεις ότι ανήκεις αν δεν το αγαπάς πραγματικά. Θα το μισήσεις και είναι πολύ κρίμα.
τη φροντίδα πίστεψε με μπορείς με 100 τρόπους να τη δώσεις στον κόσμο, και όχι μόνο με τη νοσηλευτική.
Πάρε το ψύχραιμα γιατί σκέφτεσαι πολλά ταυτόχρονα, αντιλαμβάνομαι
Ο,τι και να κάνεις εύχομαι να είναι το σωστό![]()
Δεν σιχαίνομαι καθόλου εύκολα. Θα ασκήσω την ειδικότητα που μαθαίνω τώρα (Ιατρικά Εργαστήρια) και ίσως, αν υπάρχει ακόμα η φλόγα και το επιτρέψουν οι συνθήκες, να σπουδάσω Νοσηλευτική.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση, Ραφαέλα. Να είσαι καλά

amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.764 μηνύματα.

15-05-25

19:08
έδωσες μόνος σου;Αυτό ήταν. Τα λέμε στις σχολές. Ενα νέο κεφάλαιο μόλις ξεκίνησε...
nearos
Επιφανές μέλος
Ο nearos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.821 μηνύματα.

15-05-25

20:24
Ti ennoeisέδωσες μόνος σου;
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.764 μηνύματα.

15-05-25

20:45
Τώρα κατάλαβα πως αναφερόσουν στον σχολείο, σκούζιTi ennoeis
Hased Babis
Δραστήριο μέλος
Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 697 μηνύματα.

15-05-25

20:49
Γιατί οι φασαίες και οι φασαίοι γράφουν greeklish?
nearos
Επιφανές μέλος

19-05-25

15:17
Γιατί οι φασαίες και οι φασαίοι γράφουν greeklish?
giati variomaste na allajoume apo agglika se ellhnika
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.199 μηνύματα.

19-05-25

15:42
greeklish φίλε κάποτε γράφαμε έτσι πχ:giati variomaste na allajoume apo agglika se ellhnika
kollito0la m c’agapw:*** ^_^ :’)
Χριστέ μου
nearos
Επιφανές μέλος

19-05-25

15:54
Οι πρόγονοι μας έστρωσαν κανόνες για την ορθογραφία στα greeklish.greeklish φίλε κάποτε γράφαμε έτσι πχ:
kollito0la m c’agapw:*** ^_^ :’)
Χριστέ μου
Πόσο μου τη σπάει όταν χρησιμοποιούν 8 για θ, d για ντ, και πάντα i για κάθε φωνήεν που ακούγεται έτσι.
Α, και το b για μπ. Για χαστούκια.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.823 μηνύματα.

19-05-25

18:37
De boro na katalabo gt na se enoxli kati tetioΟι πρόγονοι μας έστρωσαν κανόνες για την ορθογραφία στα greeklish.
Πόσο μου τη σπάει όταν χρησιμοποιούν 8 για θ, d για ντ, και πάντα i για κάθε φωνήεν που ακούγεται έτσι.
Α, και το b για μπ. Για χαστούκια.
nearos
Επιφανές μέλος

19-05-25

19:54
De boro na katalabo gt na se enoxli kati tetio

amarelia
Περιβόητο μέλος

21-05-25

15:26
@Valder που είσαι;
Χάνεσαι και αρχίζω να τρώγομαι με τα ρούχα μου.
Που είσαι να ρίξουμε δυο ξεγυρισμένα μπινελίκια να νιώσουμε ξανά άνθρωποι;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.340 μηνύματα.

21-05-25

15:59
Αγίας Ελένης και Αγίου Κωνσταντίνου σήμερα, δεν ειναι σωστό να τους γαμήσουμε ότι έχουν και δεν έχουν.@Valder που είσαι;
Από αύριο.

nearos
Επιφανές μέλος

27-05-25

01:02
Μακάρι να μπορούσα να ζήσω το στέκι και γενικά το ίντερνετ στα τέλη του 2000 

glayki
Διακεκριμένο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.634 μηνύματα.

Θέλεις να στη στείλω;Ε ρε πουστη. Αύριο πανελλήνιες, διαβάζω θεωρία από υπολογιστή και σήμερα έπεσε το ίντερνετ και δε λέει να γυρίσει. Τι τύχη είναι αυτή??????
Azur
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.241 μηνύματα.

Κι εγώ, αλλά για άλλο λόγο.Αντε να τελειώνω σύντομα![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 127 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- nearos
- charmander
- American Economist
- Kate1914
- Hased Babis
- Reader
- Libertus
- rafaela11
- giannhs2001
- Μήτσος10
- Scandal
- Joji
- Varus
- Jack of Spades
- eukleidhs1821
- ck_chrysiis
- A350
- pendejo
- jellojina
- Marel
- Memetchi
- Paragontas7000
- Giorgosvr
- baffy
- Εριφύλη
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- User2350
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.