Ανοιχτή συζήτηση του C'n'F

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.155 μηνύματα.
Ρε, έχω τσακωθεί με τον αδελφό μου για αυτό το θέμα. Δεν αντέχω να βλέπω τα ούρα του στη λεκάνη της τουαλέτας. Και να ήταν 10 χρονών να πω «εντάξει, θα μάθει». Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει.

Υγ: Πρέπει να πίνει περισσότερο νερό :P
Να σε πω προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί οι άντρες που κατουράνε τη λεκάνη λες και είναι η περιοχή τους σα τα γατιά. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.
Να σε πω προσωπικά πιο πολύ με ενοχλεί οι άντρες που κατουράνε τη λεκάνη λες και είναι η περιοχή τους σα τα γατιά. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΣΙΣΑ ΠΑΝΤΟΥ
Εχεις παρατηρήσει πως θελει 2 πυροσβέστες να κρατάνε την μάνικα για να σβήσουν μια φωτιά; :hmm:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.155 μηνύματα.
Εχεις παρατηρήσει πως θελει 2 πυροσβέστες να κρατάνε την μάνικα για να σβήσουν μια φωτιά; :hmm:
Ασε μας καλέ τώρα που συγκρίνεται το πουλάκι σας με τη μάνικα 😂😂

σε νοσηλεύτρια μιλάς τώρα 😂

Τουλάχιστον αν το λερώσεις καθάρισε το ρε φίλε (γενικά όχι εσύ) , και σε εμάς τις γυναίκες τυχαίνει

αλλά εμείς οι γυναίκες κάνουμε κι άλλα, σερβιέτες ιστορίες σε καφετέριες έχουμε δει πολλά 🫠 είμαστε χειρότερες ώρες ώρες

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.358 μηνύματα.
Δεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;
Συνήθως κάτι τέτοια επεκτείνονται.

Πως θα κάνεις ρε λίγδα χωριό μαζί μου αν δε ξέρεις καν να σκουπίζεις εκεί που κατουράς;
φεύγα απο δω

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Δεν είναι θέμα το κατούρημα σαν κατούρημα πιστεύω αλλά αν είναι τόσο αχρηστος που δε μπορεί να κάνει ΟΥΤΕ αυτό να τον κάνω τι;

Πως θα κάνεις ρε λίγδα χωριό μαζί μου αν δε ξέρεις καν να σκουπίζεις εκεί που κατουράς;
φεύγα απο δω
Γενικά γυναίκες άνδρες γιατί κι αν έχω δει κατουρημένες λεκάνες και από γυναίκες 🫠

τα παιδιά της εστίασης κι αν βλέπουν πολλά
Κάτι κολλημένες σερβιέτες στους τοίχους και κακακια 😂

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.246 μηνύματα.

φεύγα απο δω
Αμαρέλια, αμα ειναι ποτέ να κάνουμε χωριό, να ξερεις οτι τη σηκώνω την επέκταση. Ενα κατουρηματάκι ειναι ταμαμ για νιψιμο.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.545 μηνύματα.

φεύγα απο δω
Πως θα μαρκάρουμε τη περιοχή μας με τις φερομόνες