Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.485 μηνύματα.
Μα τί σου λέω ; Την ώρα που ζητούσες επίμονα την τύμβω (και είχες απόλυτο δίκιο, με το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί ειδικά, θα ήταν το πλέον σωστό...), είχαν πάρει τα χέρια μου φωτιά στα π.μ. τού Μικρού...

Δεν ήξερα τί άλλο να κάνω πια. Και όσο πιο επίμονα το ζητούσες, τόσο πιο πολύ ανέβαζα παλμούς...

Ευτυχώς δεν εισακούστηκες...
Υδροχόε, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι "αυτός, ο άνθρωπος αυτός" που ξέρει το ποιον σου ήμουν εγώ;

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.491 μηνύματα.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.446 μηνύματα.
Υδροχόε, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι "αυτός, ο άνθρωπος αυτός" που ξέρει το ποιον σου ήμουν εγώ;
Όχι. Με την καμία...

Από ένα σημείο και μετά, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει μ΄ εσένα γιατί "άλλαξες" (ενώ στην αρχή το πήγαινες πιο απαλά, απέναντί μου...). Στο σημείο που το ζόρισες, κατάλαβα ότι κάτι τρέχει. Αλλά όχι ότι ήσουν πληροφοριοδότης...

Άψογος. Δεν έχω λόγια.-

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 618 μηνύματα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.204 μηνύματα.
Κάπου είδα πως ο @Micro βαρέθηκε. Ναι δεν το καταλάβαμε όταν από όλους που είχαν αρχίσει να λύνουν το κουβάρι την πρώτη νύχτα σκότωσες την υπερβολικά ενεργή και απειλητική Τσεμ και την τρίτη νύχτα ήθελες να σκοτώσεις το μόνο άτομο που δεν έπαιρνε ως δεδομένη την ενοχή της Υδροχόου :lol:

Ισχύει βέβαια αυτό που ανέφεραν και άλλοι όπως και ο Μεμέτσι. Σε κάθε Παλέρμο μαθαίνεις περισσότερο. Από τη μεριά μας ήταν εύκολο να βλέπουμε τα σημάδια αλλά αν το πάρουμε αντικειμενικά σε όλο το παιγνίδι ΔΕΝ υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία. Η περιπεσούσα γυνή δεν εντόπισε τη μαφία της ούτε και η μαφία την περιπεσούσα άρα τα επιχειρήματα περί συνεργασίας Υδροχόου-Σκίγιο ΔΕΝ είχαν βάση, ήταν απλά μία προσπάθεια όσων ρόλων γνώριζαν την Υδροχόο να τα συνδέσουν (Πουαρώ, Ρίντερ). Ούτε για την ενοχή της Υδροχόου υπήρχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τους υπόλοιπους.

Ο Micro είχε καλό late game profile. Το ότι άφησε την Υδροχόα να χαθεί μπέρδευε τους υπόλοιπους σχετικά με την ενοχή του.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.446 μηνύματα.
Κάπου είδα πως ο @Micro βαρέθηκε. Ναι δεν το καταλάβαμε όταν από όλους που είχαν αρχίσει να λύνουν το κουβάρι την πρώτη νύχτα σκότωσες την υπερβολικά ενεργή και απειλητική Τσεμ και την τρίτη νύχτα ήθελες να σκοτώσεις το μόνο άτομο που δεν έπαιρνε ως δεδομένη την ενοχή της Υδροχόου :lol:

Ισχύει βέβαια αυτό που ανέφεραν και άλλοι όπως και ο Μεμέτσι. Σε κάθε Παλέρμο μαθαίνεις περισσότερο. Από τη μεριά μας ήταν εύκολο να βλέπουμε τα σημάδια αλλά αν το πάρουμε αντικειμενικά σε όλο το παιγνίδι ΔΕΝ υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία. Η περιπεσούσα γυνή δεν εντόπισε τη μαφία της ούτε και η μαφία την περιπεσούσα άρα τα επιχειρήματα περί συνεργασίας Υδροχόου-Σκίγιο ΔΕΝ είχαν βάση, ήταν απλά μία προσπάθεια όσων ρόλων γνώριζαν την Υδροχόο να τα συνδέσουν (Πουαρώ, Ρίντερ). Ούτε για την ενοχή της Υδροχόου υπήρχε κάποιο αποδεικτικό στοιχείο για τους υπόλοιπους.

Ο Micro είχε καλό late game profile. Το ότι άφησε την Υδροχόα να χαθεί μπέρδευε τους υπόλοιπους σχετικά με την ενοχή του.
Πες τα, βρε Γιάννη...

Πέρα από την πλάκα, όμως, ο Μικρός είχε να αντιμετωπίσει και το άλλο. Που μπορεί να το παίρνουμε στην πλάκα, αλλά την ώρα τού παιχνιδιού ήταν κάπως ζόρι. Ίσα που ανταλλάξαμε τα τυπικά στα π.μ. πολύ αργά τη νύχτα γιατί ήταν εκτός. Μ΄ ενημέρωσε, το παλικάρι, ότι το άλλο βράδυ θα ερχόταν (όπως ενημέρωσε κι εσάς...) και θα ήταν πιο ενεργός...Εε μέχρι να έρθει εγώ είχα φύγει !!

Δηλαδή δεν το λες και λίγο...

Υ.Γ. Νομίζω ότι για τον Ουριήλ ειπώθηκε αυτό που στην αρχή λες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια