Πριν σπρώξω στην άκρη την κρυστάλλινη σφαίρα μου και αφήσω πίσω μου την πανέμορφη πόλη του Παλέρμο, θέλω να ξεκινήσω ζητώντας συγγνώμη από τους πολίτες. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω, επειδή σπατάλησα μια από τις πιο χρήσιμες κάρτες, το Όνειρο. Για την ακρίβεια, σπατάλησα μια νυχτερινή ερώτηση, οπότε χρειάστηκε να ρίξω το Όνειρο για να διορθώσω το λάθος μου.
Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Την πρώτη νύχτα, μετά την αποχώρηση της Υδροχόου από ψηφοφορία και τα τελευταία της λόγια, είχα απογοητευτεί. Δεν είναι λίγο να φεύγει παίκτης και να λέει πως δεν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Ένιωσα άσχημα για εκείνη και σε συνδυασμό με την αναφορά της στην σειρά "Δυναστεία", την βεβαίωσή της ότι θα μπορούσε κάτι να προσφέρει στο παιχνίδι (που δεν δείχνει τόσο ρόλο με πληροφορίες αλλά είτε Δήμαρχο είτε Αυτοκράτορα) , την απογοήτευση που έφυγε μια ενεργή παίκτρια, έκανα το λάθος να θεωρήσω πως ήταν η Αυτοκράτορας. Θέλοντας λοιπόν να το επιβεβαιώσω και να σχηματίσω όσο πιο γρήγορα εικόνα για τους παίκτες, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η @Chem2000 ήταν η Δήμαρχος, αντί να ρωτήσω τη ΣΕ αν ήταν πολίτης, όπως θα έπρεπε κανονικά να κάνει το μέντιουμ, αποφάσισα να πάρω ένα υπολογισμένο, όπως νόμιζα, ρίσκο, και να ρωτήσω για τον συγκεκριμένο ρόλο.
Η απάντηση, φυσικά, ήταν όχι, ωστόσο προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως, αφού είχα την κάρτα, θα διόρθωνα το λάθος μου την επόμενη μέρα. Κατά βάθος, συνέχιζα να πιστεύω ότι ήταν πολίτης, ενώ η ΣΕ μάλλον ήθελε δικαιολογημένα να σπάσει τις οθόνες της από την βλακεία μου.
Πόσες πιθανότητες είχαμε να έφυγε μέλος της μαφίας στον πρώτο γύρο; Ο τρόπος παιξίματός της παρέμενε ίδιος, δεν θα είχε αλλάξει κάτι αν ήταν ένοχη;
Αυτές ήταν οι σκέψεις μου, έως την επόμενη μέρα, που ξαφνικά συζητιέται το ενδεχόμενο για Τυμβωρυχία. Εκεί καταλαβαίνω ότι πρέπει να ρίξω την κάρτα του χρησμού και να μάθω, ώστε να σπρώξω τους πολίτες προς την απόφαση που πρέπει.
Όταν έμαθα πως τελικά δεν ήταν πολίτης, έπαθα σοκ. Πραγματικά δεν το περίμενα με τίποτα, ούτε εγώ ξέρω πόση ώρα έβριζα τον εαυτό μου και με κατηγορούσα για την συμπεριφορά μου. Ήταν ασυγχώρητο λάθος και θα μπορούσε να μας στοιχίσει την νίκη. Προσπάθησα να σπρώξω προς την Τυμβωρυχία, για να διορθώσω το λάθος μου και να βοηθήσω τους πολίτες. Γνωρίζοντας πλέον ότι η @Υδροχόος ανήκε στην μαφία, και έχοντας απορρίψει έτσι σίγουρα την @Kate1914 από πιθανή συνεργάτη της, γύρισα στα προηγούμενα μηνύματα και ξεκίνησα να κάνω ερωτήσεις στον @Skiyo .
Με το που κάνω την πρώτη ερώτηση, ο @Poirot έρχεται και συμφωνεί μαζί μου, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ο πληροφοριοδότης. Βέβαια, σε εκείνο το σημείο θεωρούσα πως ο Skiyo ήταν ο Φανερός Μαφιόζος, και ήλπιζα ότι με την αποχώρησή του το παιχνίδι θα έληγε με άμεση νίκη των πολιτών. Πλέον, ήμουν σίγουρη και για τρίτο παίκτη, τον @dimijim, ο οποίος δεν υπήρχε περίπτωση να ανήκε στην μαφία και να έσπρωχνε προς την Υδροχόο, άρα μπορούσα να θεωρήσω ότι το στοιχείο που άφησε για τον ρόλο του ήταν αληθινό και όχι μπλόφα.
Μόλις έφυγε ο Skiyo και ο @Pyotr_Krasnov έριξε πάνω του την Τυμβωρυχία, συνειδητοποίησα πως η Υδροχόος πρέπει να ήταν η Φανερή Μαφιόζος και άρα το βράδυ έκανα αυτή την ερώτηση επιβεβαιώνοντας έτσι τον ρόλο του Poirot.
Την τρίτη μέρα ήταν δύσκολα. Γνωρίζαμε ποια ήταν η πόρνη, ωστόσο δεν είχε κάνει ποτέ σινιάλο στην μαφία, με αποτέλεσμα να μην ξέρω πώς θα μπορούσα να κατευθύνω τους πολίτες προς το συγκεκριμένο συμπέρασμα. Διαβάζοντας τα ποστ της Υδροχόου, θεώρησα ότι εκείνη έκανε σινιάλο, πράγμα λογικό από τη στιγμή που είχαμε δύο εντελώς νέους παίκτες στο παιχνίδι. Έτσι, στο μυαλό μου ο Pyotr έλαβε την τελευταία θέση ως πιθανός μαφιόζος. Την πρώτη κατείχε ο @Micro , αν και δυστυχώς δεν υπήρχαν παρά ισχνές ενδείξεις. Κάθε κίνησή του μπορούσε να εξηγηθεί και από την οπτική γωνία του πολίτη. Δυστυχώς, μόνο η Kate1914 (την οποία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θεωρούσα Γιατρό, αφού είχα καταλάβει αντίστροφα τους ρόλους της με τον @Memetchi ) έδειξε να πείθεται κάπως.
Εδώ να πω ότι ευχαριστώ πολύ τον Memetchi για την επιλογή του, ειλικρινά θαυμάζω το γεγονός ότι κατάφερε να βρει πως ο Micro θα σκότωνε εμένα.
Στη συνέχεια, ήρθε το ποστ του dimijim. Εκεί ήταν που μπερδεύτηκα τρομερά. Αφού μάς είχε δώσει να καταλάβουμε πως ήταν ο Αυτοκράτορας, γιατί να στραφεί εναντίον του @Ουριήλ ; Το σχόλιό του για τον χρυσό και το παλάτι μπορούσε να μεταφραστεί με δύο τρόπους
1) Ήταν ο ίδιος Αυτοκράτορας, αφού οι ψήφοι που είχε συγκεντρώσει ήταν χρυσές.
2) Ήταν ο Ουριήλ Αυτοκράτορας, αφού τα μαλλιά στην εικόνα προφίλ είναι χρυσά.
Το δεύτερο σενάριο απορρίφθηκε αμέσως. Ο Ουριήλ είχε δηλώσει πως είχε καταλήξει ότι Αυτοκράτορας ήταν ο dimijim. Συν ότι ο dimijim δεν θα έδινε έτσι στοιχεία για τους ρόλους άλλων, εκτός αν ανήκε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Μαφιόζος όμως δεν ήταν, είχε στραφεί κατά της Υδροχόου. Ούτε πόρνη, από τη στιγμή που ήταν ο Skiyo.
Η μόνη λογική εξήγηση ήταν πως τελικά δεν ήταν ο αυτοκράτορας, αλλά τότε δεν υπήρχε λόγος να δώσει εκείνη την πληροφορία.
Τότε ήταν που ο Poirot μοιράστηκε την θεωρία του για την Ζωή στο Έγκλημα. Αυτή η θεωρία εξηγούσε τέλεια το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον ρόλο του dimijim, οπότε τον ψήφισα παρά τις όποιες αμφιβολίες, και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Όταν το παιχνίδι δεν έληξε, συνειδητοποίησα τι θα συνέβαινε. Μπορούσα να καταλάβω ότι οι περισσότεροι θα ψήφιζαν τον Poirot και η μαφία θα έβγαζε τον πληροφοριοδότη ανενόχλητη. Το βράδυ ρώτησα αν ο dimijim ήταν ο αυτοκράτορας, και πήρα καταφατική απάντηση.
Το σημερινό πρωί, όταν είδα το κύμα ψήφων εναντίον του Poirot, ήμουν σίγουρη ότι θα χάναμε. Έδωσα όσο περισσότερα στοιχεία μπορούσα για τους ρόλους μας σε εκείνο το ποστ που έγραψα, αφού αν γινόταν αντιληπτός ο ένας εκ των δύο, θα ακολουθούσε και ο άλλος, αποφασισμένη πως δεν θα πέφταμε χωρίς μάχη.
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν η Kate δεν επέλεγε να δολοφονήσει τον Micro, έσωσε τους πολίτες με αυτή την κίνηση. Σας έλεγα ότι είναι δυνατή συμπαίκτρια, από το counting game.
Μετά από το pov του Μέντιουμ, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που βρέθηκαν στο Παλέρμο για την αιώνια μάχη μαφίας και πολιτών.
@Chem2000
@dimijim
@Kate1914
@Memetchi
@Micro
@Poirot
@Pyotr_Krasnov
@Skiyo
@Ουριήλ
@Υδροχόος
Και τη ΣΕ, που θυσιάστηκε για μπορέσουμε εμείς να παίξουμε ένα ακόμα Παλέρμο!
@giannhs2001
@ultraviolence
Ας πάρω όμως τα πράγματα από την αρχή. Την πρώτη νύχτα, μετά την αποχώρηση της Υδροχόου από ψηφοφορία και τα τελευταία της λόγια, είχα απογοητευτεί. Δεν είναι λίγο να φεύγει παίκτης και να λέει πως δεν ευχαριστήθηκε το παιχνίδι. Ένιωσα άσχημα για εκείνη και σε συνδυασμό με την αναφορά της στην σειρά "Δυναστεία", την βεβαίωσή της ότι θα μπορούσε κάτι να προσφέρει στο παιχνίδι (που δεν δείχνει τόσο ρόλο με πληροφορίες αλλά είτε Δήμαρχο είτε Αυτοκράτορα) , την απογοήτευση που έφυγε μια ενεργή παίκτρια, έκανα το λάθος να θεωρήσω πως ήταν η Αυτοκράτορας. Θέλοντας λοιπόν να το επιβεβαιώσω και να σχηματίσω όσο πιο γρήγορα εικόνα για τους παίκτες, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν σχεδόν βέβαιο ότι η @Chem2000 ήταν η Δήμαρχος, αντί να ρωτήσω τη ΣΕ αν ήταν πολίτης, όπως θα έπρεπε κανονικά να κάνει το μέντιουμ, αποφάσισα να πάρω ένα υπολογισμένο, όπως νόμιζα, ρίσκο, και να ρωτήσω για τον συγκεκριμένο ρόλο.
Η απάντηση, φυσικά, ήταν όχι, ωστόσο προσπάθησα να πείσω τον εαυτό μου πως, αφού είχα την κάρτα, θα διόρθωνα το λάθος μου την επόμενη μέρα. Κατά βάθος, συνέχιζα να πιστεύω ότι ήταν πολίτης, ενώ η ΣΕ μάλλον ήθελε δικαιολογημένα να σπάσει τις οθόνες της από την βλακεία μου.
Πόσες πιθανότητες είχαμε να έφυγε μέλος της μαφίας στον πρώτο γύρο; Ο τρόπος παιξίματός της παρέμενε ίδιος, δεν θα είχε αλλάξει κάτι αν ήταν ένοχη;
Αυτές ήταν οι σκέψεις μου, έως την επόμενη μέρα, που ξαφνικά συζητιέται το ενδεχόμενο για Τυμβωρυχία. Εκεί καταλαβαίνω ότι πρέπει να ρίξω την κάρτα του χρησμού και να μάθω, ώστε να σπρώξω τους πολίτες προς την απόφαση που πρέπει.
Όταν έμαθα πως τελικά δεν ήταν πολίτης, έπαθα σοκ. Πραγματικά δεν το περίμενα με τίποτα, ούτε εγώ ξέρω πόση ώρα έβριζα τον εαυτό μου και με κατηγορούσα για την συμπεριφορά μου. Ήταν ασυγχώρητο λάθος και θα μπορούσε να μας στοιχίσει την νίκη. Προσπάθησα να σπρώξω προς την Τυμβωρυχία, για να διορθώσω το λάθος μου και να βοηθήσω τους πολίτες. Γνωρίζοντας πλέον ότι η @Υδροχόος ανήκε στην μαφία, και έχοντας απορρίψει έτσι σίγουρα την @Kate1914 από πιθανή συνεργάτη της, γύρισα στα προηγούμενα μηνύματα και ξεκίνησα να κάνω ερωτήσεις στον @Skiyo .
Με το που κάνω την πρώτη ερώτηση, ο @Poirot έρχεται και συμφωνεί μαζί μου, δίνοντάς μου να καταλάβω ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ο πληροφοριοδότης. Βέβαια, σε εκείνο το σημείο θεωρούσα πως ο Skiyo ήταν ο Φανερός Μαφιόζος, και ήλπιζα ότι με την αποχώρησή του το παιχνίδι θα έληγε με άμεση νίκη των πολιτών. Πλέον, ήμουν σίγουρη και για τρίτο παίκτη, τον @dimijim, ο οποίος δεν υπήρχε περίπτωση να ανήκε στην μαφία και να έσπρωχνε προς την Υδροχόο, άρα μπορούσα να θεωρήσω ότι το στοιχείο που άφησε για τον ρόλο του ήταν αληθινό και όχι μπλόφα.
Μόλις έφυγε ο Skiyo και ο @Pyotr_Krasnov έριξε πάνω του την Τυμβωρυχία, συνειδητοποίησα πως η Υδροχόος πρέπει να ήταν η Φανερή Μαφιόζος και άρα το βράδυ έκανα αυτή την ερώτηση επιβεβαιώνοντας έτσι τον ρόλο του Poirot.
Την τρίτη μέρα ήταν δύσκολα. Γνωρίζαμε ποια ήταν η πόρνη, ωστόσο δεν είχε κάνει ποτέ σινιάλο στην μαφία, με αποτέλεσμα να μην ξέρω πώς θα μπορούσα να κατευθύνω τους πολίτες προς το συγκεκριμένο συμπέρασμα. Διαβάζοντας τα ποστ της Υδροχόου, θεώρησα ότι εκείνη έκανε σινιάλο, πράγμα λογικό από τη στιγμή που είχαμε δύο εντελώς νέους παίκτες στο παιχνίδι. Έτσι, στο μυαλό μου ο Pyotr έλαβε την τελευταία θέση ως πιθανός μαφιόζος. Την πρώτη κατείχε ο @Micro , αν και δυστυχώς δεν υπήρχαν παρά ισχνές ενδείξεις. Κάθε κίνησή του μπορούσε να εξηγηθεί και από την οπτική γωνία του πολίτη. Δυστυχώς, μόνο η Kate1914 (την οποία μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θεωρούσα Γιατρό, αφού είχα καταλάβει αντίστροφα τους ρόλους της με τον @Memetchi ) έδειξε να πείθεται κάπως.
Εδώ να πω ότι ευχαριστώ πολύ τον Memetchi για την επιλογή του, ειλικρινά θαυμάζω το γεγονός ότι κατάφερε να βρει πως ο Micro θα σκότωνε εμένα.
Στη συνέχεια, ήρθε το ποστ του dimijim. Εκεί ήταν που μπερδεύτηκα τρομερά. Αφού μάς είχε δώσει να καταλάβουμε πως ήταν ο Αυτοκράτορας, γιατί να στραφεί εναντίον του @Ουριήλ ; Το σχόλιό του για τον χρυσό και το παλάτι μπορούσε να μεταφραστεί με δύο τρόπους
1) Ήταν ο ίδιος Αυτοκράτορας, αφού οι ψήφοι που είχε συγκεντρώσει ήταν χρυσές.
2) Ήταν ο Ουριήλ Αυτοκράτορας, αφού τα μαλλιά στην εικόνα προφίλ είναι χρυσά.
Το δεύτερο σενάριο απορρίφθηκε αμέσως. Ο Ουριήλ είχε δηλώσει πως είχε καταλήξει ότι Αυτοκράτορας ήταν ο dimijim. Συν ότι ο dimijim δεν θα έδινε έτσι στοιχεία για τους ρόλους άλλων, εκτός αν ανήκε στο αντίπαλο στρατόπεδο. Μαφιόζος όμως δεν ήταν, είχε στραφεί κατά της Υδροχόου. Ούτε πόρνη, από τη στιγμή που ήταν ο Skiyo.
Η μόνη λογική εξήγηση ήταν πως τελικά δεν ήταν ο αυτοκράτορας, αλλά τότε δεν υπήρχε λόγος να δώσει εκείνη την πληροφορία.
Τότε ήταν που ο Poirot μοιράστηκε την θεωρία του για την Ζωή στο Έγκλημα. Αυτή η θεωρία εξηγούσε τέλεια το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί με τον ρόλο του dimijim, οπότε τον ψήφισα παρά τις όποιες αμφιβολίες, και ζητάω συγγνώμη για αυτό. Όταν το παιχνίδι δεν έληξε, συνειδητοποίησα τι θα συνέβαινε. Μπορούσα να καταλάβω ότι οι περισσότεροι θα ψήφιζαν τον Poirot και η μαφία θα έβγαζε τον πληροφοριοδότη ανενόχλητη. Το βράδυ ρώτησα αν ο dimijim ήταν ο αυτοκράτορας, και πήρα καταφατική απάντηση.
Το σημερινό πρωί, όταν είδα το κύμα ψήφων εναντίον του Poirot, ήμουν σίγουρη ότι θα χάναμε. Έδωσα όσο περισσότερα στοιχεία μπορούσα για τους ρόλους μας σε εκείνο το ποστ που έγραψα, αφού αν γινόταν αντιληπτός ο ένας εκ των δύο, θα ακολουθούσε και ο άλλος, αποφασισμένη πως δεν θα πέφταμε χωρίς μάχη.
Πραγματικά δεν ξέρω τι θα συνέβαινε αν η Kate δεν επέλεγε να δολοφονήσει τον Micro, έσωσε τους πολίτες με αυτή την κίνηση. Σας έλεγα ότι είναι δυνατή συμπαίκτρια, από το counting game.
Μετά από το pov του Μέντιουμ, θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, που βρέθηκαν στο Παλέρμο για την αιώνια μάχη μαφίας και πολιτών.
@Chem2000
@dimijim
@Kate1914
@Memetchi
@Micro
@Poirot
@Pyotr_Krasnov
@Skiyo
@Ουριήλ
@Υδροχόος
Και τη ΣΕ, που θυσιάστηκε για μπορέσουμε εμείς να παίξουμε ένα ακόμα Παλέρμο!
@giannhs2001
@ultraviolence
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.

Και εσύ ήσουν πολύ καλός ως πολίτης πρέπει να πω. Εντάξει δε σου βγήκε η θεωρία με την κάρτα, αλλά ήταν ωραίο και ευφάνταστο σενάριο.Κι εγώ ήθελα να σε ψηφίσω αλλά αν σε ψήφιζα θα φαινόταν ότι έπαιρνα το μέρος της μαφιόζας και το απέφυγα
Πάντως κι εγώ θεωρώ -έστω με τα λάθη μου- ότι ήταν το πιο καλό μου παιχνίδι, αν και ο πήχης δεν ήταν πολύ ψηλά.
Πάντως εσύ Κειτ, παρότι κέρδισες και στο προηγούμενο και σε αυτό, θεωρώ ότι ήσουν αρκετά καλύτερη σε αυτό. Το προηγούμενο ήταν μία κατηγορία από μόνο του.![]()
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.442 μηνύματα.

Καλά...αυτή η επιλογή τού Μέμε δεν υπήρχε. Εμείς δεν ξέραμε ότι είναι ο γιατρός. Προσωπικά, νόμιζα ότι είναι ο Ακατανόμαστος. Θεωρούσα ότι μόνο το δικό του μυαλό θα πήγαινε εκεί. Λέω δεν μπορεί...Εδώ να πω ότι ευχαριστώ πολύ τον Memetchi για την επιλογή του, ειλικρινά θαυμάζω το γεγονός ότι κατάφερε να βρει πως ο Micro θα σκότωνε εμένα.
Μα δεν κινδύνευες καν. Δηλαδή δεν ήσουν απ΄ αυτούς που είχαν στοχοποιήσει τον Μικρό (και, κατ΄ επέκταση, είχαν σειρά προτεραιότητας, αλλά δεν μπορούσαμε να τους "ακουμπήσουμε", γιατί θα στρέφαμε τα βλέμματα στον Μικρό...). Δηλαδή πώς ο γιατρός έσωσε κάποια που δεν κινδύνευε τόσο όσο άλλοι ; Στο κεφάλι μας μπήκε ;; Πάθαμε σοκ...
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.483 μηνύματα.

Εγώ πάντως το είπα και στη ΣΕ, όταν δεν έγινε δολοφονία θεώρησα ότι η Μαφία είχε πάει είτε προς Reader είτε προς εμένα, γιατί ήμασταν οι δύο που δεν είχαμε πέσει καθόλου στο τραπέζι της ψηφοφορίας. Εγώ είχα ασυλία αλλά ούτως ή άλλως δεν με υποψιαζόταν κανείς και η Reader ήταν η μόνη που δεν είχε πάρει ούτε ψήφο. Οπότε βόλευε να βγάλουν έναν σίγουρο αθώο για να δώσουν όσο το δυνατόν λιγότερα στοιχεία. Αυτό είχε το ρίσκο να διαλέξει τον ίδιο ο γιατρός, όπως και έγινε.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.

Καλά ο Μεμετσι έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης. Δηλαδή σε κάθε Παλέρμο αυτός ο άνθρωπος, πραγματικά, δεν ξέρω τι φάση. Πολύ καλός.Καλά...αυτή η επιλογή τού Μέμε δεν υπήρχε. Εμείς δεν ξέραμε ότι είναι ο γιατρός. Προσωπικά, νόμιζα ότι είναι ο Ακατανόμαστος. Θεωρούσα ότι μόνο το δικό του μυαλό θα πήγαινε εκεί. Λέω δεν μπορεί...
Μα δεν κινδύνευες καν. Δηλαδή δεν ήσουν απ΄ αυτούς που είχαν στοχοποιήσει τον Μικρό (και, κατ΄ επέκταση, είχαν σειρά προτεραιότητας, αλλά δεν μπορούσαμε να τους "ακουμπήσουμε", γιατί θα στρέφαμε τα βλέμματα στον Μικρό...). Δηλαδή πώς ο γιατρός έσωσε κάποια που δεν κινδύνευε τόσο όσο άλλοι ; Στο κεφάλι μας μπήκε ;; Πάθαμε σοκ...
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Μα αυτό λέω, ρε παιδί μου...Καλά ο Μεμετσι έχει αποδείξει ότι είναι πολύ δυνατός παίκτης. Δηλαδή σε κάθε Παλέρμο αυτός ο άνθρωπος, πραγματικά, δεν ξέρω τι φάση. Πολύ καλός.
Όλοι σας μου λείψατε πάρα πολύ. Το παίξιμό μας, η αλληλεπίδραση, εννοώ...Αλλά ο συγκεκριμένος έχει κάτι που μου αρέσει πολύ. Είναι και πάρα πολύ καλός παίκτης, σε όποια μεριά κι αν είναι !!
Και ειδικά τώρα που ήμουν στη μεριά τής Μαφίας, "ονειρευόμουν" το σενάριο να μπορέσω να τον παρασύρω ότι είμαι πολίτης, ντε και καλά. Και μόνο αυτό (να γράφω και να λέω τα δικά μου ότι είμαι πολίτης, ενώ ίσχυε το αντίθετο...), θα είχε και το χαβαλέ του. Ειδικά στο τέλος...
Καλά να είμαστε...Αλλά είναι πολύ "δυνατός"*, ναι...
*και τον @Poirot δεν τον έχω ξαναδεί έτσι. Δεν είχα την τύχη, στις προηγούμενες εκδόσεις, να τον γνωρίσω τόσο καλά ως παίχτη (καλά για ΣΕ, έχω να λέω τα καλύτερα...). Μιλάμε για "δύναμη" το παιδί. Δεν το συζητώ...Επιχειρήματα, παρατηρητικότητα, τα πάντα όλα...
BaSO4
Δραστήριο μέλος
Η Δρ. Βουλίδης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 751 μηνύματα.

Όσο διάβαζα το παιχνίδι, γενικά ήμουν αρκετά μπερδεμένη ως προς το ποιοι είναι οι μαφιόζοι και άλλαζα συχνά τις υποψίες μου για τον κάθε ρόλο. Δυσκολευόμουν, επίσης, να πιστέψω ότι όντως καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο από την πρώτη ψηφοφορία. Απίστευτο@BaSO4 μιας και σε βλέπω να τριγυρνάς εδώ με αντιδράσεις, πώς σου φάνηκε το παιχνίδι;

Έπαθα ένα σοκ με την έκβαση του παιχνιδιού, πραγματικά ήταν καταλυτικά ο ρόλος και η αποτελειωτική κίνηση της @Kate1914 !!

Μου φάνηκε, ακόμα, αρκετά ενδιαφέρουσα η θεωρία σου για την Ζωή στο Έγκλημα, αλλά ταυτόχρονα με έκανε να αναρωτιέμαι αν την ανέφερες γιατί είχε χρησιμοποιηθεί και είχες "αλλαξοπιστήσει" εσύ, με τη @Reader για συμμαφιόζο, μιας και συμφωνούσατε σε αρκετές υποθέσεις (θεώρησα κιόλας αρκετά πιθανό το να είσαστε συγκάτοικοι xd). Μου άρεσε ο τρόπος που αναλύατε τις σκέψεις σας, εσείς κι ο @Memetchi , o οποίος κατάφερε να σώσει τη Reader!
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να χρησιμοποιηθούν περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι, κι αυτό ίσως ήταν που θα βοηθούσε περισσότερο (τουλάχιστον εμένα), για να ξεκαθαριστούν κάποια σημεία (η τυμβωρυχία του @Pyotr_Krasnov ήταν on spot!).
Αυτά πάνω-κάτω, ένιωσα ότι βγήκε νέα σεζόν από την αγαπημένη μου σειρά και όποτε μπορούσα σας διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον!

Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.489 μηνύματα.

Ακριβώς για αυτό πήγα εκεί. Είχα στο μυαλό μου και τον Πουαρώ αλλά άρχισε τα νερά και τον άφησα. Μετά ήμουν ανάμεσα στα δυο κορίτσια και θεώρησα ότι θα χτυπούσατε Ριντερ ως αυτήν με τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις. Οι υπόλοιποι είχαν ψηφιστεί από τον Ντιμ που θεωρούσα μαφία, γιατί να τους βγάλει η μαφία τη νύχτα αφού τη μέρα είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση;Μα δεν κινδύνευες καν. Δηλαδή δεν ήσουν απ΄ αυτούς που είχαν στοχοποιήσει τον Μικρό (και, κατ΄ επέκταση, είχαν σειρά προτεραιότητας, αλλά δεν μπορούσαμε να τους "ακουμπήσουμε", γιατί θα στρέφαμε τα βλέμματα στον Μικρό...). Δηλαδή πώς ο γιατρός έσωσε κάποια που δεν κινδύνευε τόσο όσο άλλοι ; Στο κεφάλι μας μπήκε ;; Πάθαμε σοκ...
Να στε καλά για τα καλά σας λόγια παιδιά, παρότι έκανα λάθη και εγώ. Κόλλησα με τον Ντιμ και δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία. Νόμιζα τα πάσαρε ο Πουαρό μας γιατί έτσι τους βόλευε και δεν είχα άλλες πληροφορίες στα χέρια μου. Έπρεπε να ακολουθήσω λιγότερο το ένστικτο και περισσότερο τις γνώσεις. Χαίρομαι που βοήθησα τουλάχιστον με τον ρόλο μου.
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.869 μηνύματα.

Πες τα , με αδίκησαν οι κλικαδοροιΔε θα σκεφτόμουν ότι ο @Micro θα ήταν ο Αρχιμαφιόζος, λαμβάνοντας υπόψη το ότι οι κινήσεις του δεν έγειραν σοβαρές υποψίες. :0

@giannhs2001 @ultraviolence Να σας ευχαριστήσω και εγώ για το παιχνίδι

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Άψογη επιλογή...Ειδικά εκείνη την ώρα που "ανοίγαμε" τα spoiler για να δούμε τ΄ όνομά της...μας την έφερες κανονικά !! Η λέξη...σοκ...είναι λίγο για να περιγράψει αυτό που νιώσαμε...Ακριβώς για αυτό πήγα εκεί. Είχα στο μυαλό μου και τον Πουαρώ αλλά άρχισε τα νερά και τον άφησα. Μετά ήμουν ανάμεσα στα δυο κορίτσια και θεώρησα ότι θα χτυπούσατε Ριντερ ως αυτήν με τις πιο ψύχραιμες τοποθετήσεις. Οι υπόλοιποι είχαν ψηφιστεί από τον Ντιμ που θεωρούσα μαφία, γιατί να τους βγάλει η μαφία τη νύχτα αφού τη μέρα είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση;
Ευτυχώς, ο Μικρός, δεν απογοητεύεται εύκολα. Δεν τα παρατάει. "Πάμε γι΄ άλλα", είπε...
Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι παίκτες θαυμάζουν το παίξιμό σου και σ΄ εμπιστεύονται...Να στε καλά για τα καλά σας λόγια παιδιά, παρότι έκανα λάθη και εγώ. Κόλλησα με τον Ντιμ και δεν μπορούσα να δω τα στοιχεία. Νόμιζα τα πάσαρε ο Πουαρό μας γιατί έτσι τους βόλευε και δεν είχα άλλες πληροφορίες στα χέρια μου. Έπρεπε να ακολουθήσω λιγότερο το ένστικτο και περισσότερο τις γνώσεις. Χαίρομαι που βοήθησα τουλάχιστον με τον ρόλο μου.
Και να πω, σε αυτό το σημείο, ότι με συγκίνησες και κάποιες φορές. Και το ξέρεις...Και έστειλα μήνυμα στη ΣΕ να σου πει ένα σκέτο "ευχαριστώ" και τίποτα άλλο. Και το έκανε...Η ευαίσθητη ψυχή των παιδιών (@ultraviolence και @giannhs2001...), έγινε ταχυδρομικό περιστέρι και μου έκανε το χατίρι. Και πολύ τους ευχαριστώ, γι΄ άλλη μια φορά.
Οπότε, αν ήμουν θαυμάστριά σου ούτως ή άλλως, σ΄ αυτό το Παλέρμο μού έδωσες κι ένα λόγο παραπάνω...
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.869 μηνύματα.

Πάντως ένα ακόμα μεσα προς τελη Σεπτεμβρίου, μετά τις εξεταστικές , ίσως να μπορούσαμε να παίξουμε
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.489 μηνύματα.

Αχαχαχαχα ναι αυτή η απόφαση με κάνει να νιώθω ότι κάτι έκανα και εγώ εκτός από το να σαμποτάρω το έργο του πληροφοριοδότη και του μέντιουμ που μου τα έλεγαν.Άψογη επιλογή...Ειδικά εκείνη την ώρα που "ανοίγαμε" τα spoiler για να δούμε τ΄ όνομά της...μας την έφερες κανονικά !! Η λέξη...σοκ...είναι λίγο για να περιγράψει αυτό που νιώσαμε...
Ευτυχώς, ο Μικρός, δεν απογοητεύεται εύκολα. Δεν τα παρατάει. "Πάμε γι΄ άλλα", είπε...
Ναι τα παιδιά είναι πολύ καλά και ενώ φαινόταν ότι δεν είχαν χρόνο πάλι έκαναν ο,τι μπορούσαν. Ναι, το πήρα το μήνυμα, φαντάζομαι σου είπαν και την απάντηση. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά θέλαμε να περάσουμε όλοι καλά!Και να πω, σε αυτό το σημείο, ότι με συγκίνησες και κάποιες φορές. Και το ξέρεις...Και έστειλα μήνυμα στη ΣΕ να σου πει ένα σκέτο "ευχαριστώ" και τίποτα άλλο. Και το έκανε...Η ευαίσθητη ψυχή των παιδιών (@ultraviolence και @giannhs2001...), έγινε ταχυδρομικό περιστέρι και μου έκανε το χατίρι. Και πολύ τους ευχαριστώ, γι΄ άλλη μια φορά.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Εγώ είμαι πάντα μέσα και να σας κάνω μια αποκάλυψη. Είχα πει στον Ζουκοβ αφού δεν έπαιζε να κάνω εγώ ΣΕ μαζί του (όταν ακόμα ψάχναμε μέλη), αλλά δεν είχε χρόνο ούτε για αυτό.Πάντως ένα ακόμα μεσα προς τελη Σεπτεμβρίου, μετά τις εξεταστικές , ίσως να μπορούσαμε να παίξουμε
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.201 μηνύματα.

Ε μέχρι τότε άνεργος θα είμαι οπότε κάνω και ΣΕ στη χειρότερη!Πάντως ένα ακόμα μεσα προς τελη Σεπτεμβρίου, μετά τις εξεταστικές , ίσως να μπορούσαμε να παίξουμε

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος

Χαχαχαχααααααααα...μια χαρά τα έκανες όλα, σε πληροφορώ. Και περνούσες και απαρατήρητος...Σήμερα που ήταν να δολοφονηθείς, σήμερα ήρθε και το τέλος (μας)...Αχαχαχαχα ναι αυτή η απόφαση με κάνει να νιώθω ότι κάτι έκανε και εγώ εκτός από το να σαμποτάρω το έργο του πληροφοριοδότη και του μέντιουμ που μου τα έλεγαν.
Ναι. Το επόμενο λεπτό κιόλας...Ναι τα παιδιά είναι πολύ καλά και ενώ φαινόταν ότι δεν είχαν χρόνο πάλι έκαναν ο,τι μπορούσαν. Ναι, το πήρα το μήνυμα, φαντάζομαι σου είπαν και την απάντηση. Ξέρω ότι όλα τα παιδιά θέλαμε να περάσουμε όλοι καλά!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.483 μηνύματα.

Εντάξει μωρέ λογικό είναι να μπερδευτείς. Αλλά σήμερα το πρωί έστειλα ένα απελπισμένο μήνυμα στη ΣΕ «μα τι άλλο θέλει να κάνω αυτό το παιδί δεν μπορώ να βγω να πω γεια σας είμαι πληροφοριοδότης». Ήθελα τόσο πολύ να σε αρχίσω στα… γερμανικά εκείνη την ώραΑχαχαχαχα ναι αυτή η απόφαση με κάνει να νιώθω ότι κάτι έκανε και εγώ εκτός από το να σαμποτάρω το έργο του πληροφοριοδότη και του μέντιουμ που μου τα έλεγαν.

Memetchi
Διάσημο μέλος

Με τον υπολογιστή σου θα μαθαίνουμε τη δολοφονία μαζί με τη βραδινή ψηφοφορίαΕ μέχρι τότε άνεργος θα είμαι οπότε κάνω και ΣΕ στη χειρότερη!![]()
Εντάξει μωρέ λογικό είναι να μπερδευτείς. Αλλά σήμερα το πρωί έστειλα ένα απελπισμένο μήνυμα στη ΣΕ «μα τι άλλο θέλει να κάνω αυτό το παιδί δεν μπορώ να βγω να πω γεια σας είμαι πληροφοριοδότης». Ήθελα τόσο πολύ να σε αρχίσω στα… γερμανικά εκείνη την ώρα![]()
Μωρέ αυτό μου φάνηκε ειλικρινές, αλλά τη προηγούμενη μέρα είχες ακολουθήσει ΑΚΡΙΒΩΣ ό,τι περίμενα. Έφερες θεωρία, πουσαρες την Υδροοχο μαφιόζο ΚΑΙ μετά άρχισες να τον αθωώνεις. Ήσουν πλέον η Μενδώνη στο μυαλό μου
Poirot
Περιβόητο μέλος

Ψηφίστε στο παρόν μήνυμα, τι θα έρθει πρώτο;Με τον υπολογιστή σου θα μαθαίνουμε τη δολοφονία μαζί με τη βραδινή ψηφοφορία
Αντιδράστε με χαχα για την ανακοίνωση από υπολογιστή Γιάννη, αντιδράστε με μπράβο για το ποστ της Chem.
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.320 μηνύματα.

Ερώτηση για όσους θα με ψήφιζαν σήμερα και για @dimijim. Αν θυμάστε, τι σας έκανε να πιστεύεται ότι είμαι μαφιόζος

Πάντως η Γιώτα πρέπει να πάρει βραβείο "γκολ από τα αποδυτήρια" αφού έβγαλε μαφιόζο χωρίς να έχει διαβάσει το θρεντ και χωρίς να είναι καν εδώ! 
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποια στιγμή προχτες μου λέει ο Πέτρος ότι του έστειλε πμ η Γιώτα να του πει ότι θέλει να παραιτηθεί γιατί δεν έχει καθόλου χρόνο και εκείνος της είπε να στείλει πμ στη ΣΕ. Ε η Γιώτα νόμιζε ότι ΣΕ ήταν ο ουλτρα κι ο μικρο...
"Έλα micro! Η δήμαρχος είμαι. Σόρρυ ρε μπρο, δε θα παίξω άλλο".
Θα σας τα πει ο ουλτρα όταν επιστρέψει και ηρεμήσει.

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποια στιγμή προχτες μου λέει ο Πέτρος ότι του έστειλε πμ η Γιώτα να του πει ότι θέλει να παραιτηθεί γιατί δεν έχει καθόλου χρόνο και εκείνος της είπε να στείλει πμ στη ΣΕ. Ε η Γιώτα νόμιζε ότι ΣΕ ήταν ο ουλτρα κι ο μικρο...

"Έλα micro! Η δήμαρχος είμαι. Σόρρυ ρε μπρο, δε θα παίξω άλλο".
Θα σας τα πει ο ουλτρα όταν επιστρέψει και ηρεμήσει.
Εγώ πάντως δε σε θεώρησα ποτέ μαφιόζο γιατί έγραφες μπερδεμένα και ένας μαφιόζος συνήθως ελέγχει το ποστ του πολλές φορές πριν το στείλει . Εσύ φαινόταν ότι έγραφες και έστελνες χωρίς πολλή σκέψη.Ερώτηση για όσους θα με ψήφιζαν σήμερα και για @dimijim. Αν θυμάστε, τι σας έκανε να πιστεύεται ότι είμαι μαφιόζος

Προσωπικά ήμουν ανάμεσα σε εσένα και τον Micro, αφού είχα αποκλείσει όλους τους υπόλοιπους.Ερώτηση για όσους θα με ψήφιζαν σήμερα και για @dimijim. Αν θυμάστε, τι σας έκανε να πιστεύεται ότι είμαι μαφιόζος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 6 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 32 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.