Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.494 μηνύματα.
Μα ουτε η Αμαρελια συμμετειχε και το πμ εξ ορισμου θα το απολαυσει μονο εκεινη, ουτε καν οι λοιποι συμμετεχοντες.
Το θεμα ειναι να το απολαυσουμε ολοι, να μη χαθει η μαγεια του παιχνιδιου και η ζωντανια του θρεντ, για αυτο το λεω.
Πωπω γλωσσα, ασκηστε καταψηφιστικη αγωγη κυριε κι αφηστε την εντολεα μου ησυχη. Θα τα πουμε στα δικαστηρια

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.083 μηνύματα.

Zukov_v2

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Zukov_v2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 274 μηνύματα.

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.754 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.083 μηνύματα.
Κέιτ με βλέπω να απουσιάζω από το επόμενο counting game :P
Ρίντερ, ξέρω ότι είσαι πολύ καλή συμπαίκτρια για να με άφηνες ποτέ έτσι ξεκρέμαστη και να χάναμε από τα αγόρια για έναν τόσο μικρό λόγο.
Και επιπλέον, παρεξήγησες τα κίνητρά μου. Μπορεί από τη μία όντως να συμφωνώ με το σκεπτικό του Ζούκοφ, αλλά έχοντας ζήσει τη γλύκα του Παλέρμο, οφείλω να αφήσω και άλλους να το νιώσουν. Και πού ξέρεις, εάν τη γευτούν τώρα, μετά μπορεί να θελήσουν να ζήσουν την όλη εμπειρία και ως παίκτες.

Επομένως ναι, μπορεί να φαίνεται ότι δεν το είπα εντελώς καλοπροαίρετα, αλλά όπως καταλαβαίνεις απώτερος σκοπός μου ήταν τελικά να προσηλυτίσω βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να ζήσουν τη μοναδική εμπειρία ενός παίκτη του Παλέρμο στο στέκι μας :).

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.753 μηνύματα.
Την προσοχή σας παρακαλώ, κυρίες και κύριοι. Έχουμε τα βραβεία του Παλέρμο 51!

Micro: Βραβείο "Αδυσώπητης αποχώρησης "

Υδροχόος: Βραβείο "Καλύτερων καλλιτεχνικών επιλογών"

Skiyo: Βραβείο "Ποια είναι η Μαφία μου ρε παιδιά;"

Meme: Βραβείο "Κομβικού heal"

Kate: Βραβείο "Με την Kate δεν έχασε κανείς!"

Reader: Βραβείο "Alternative ερωτήσεων"

Poirot: Βραβείο "Καλύτερου παίκτη Παλέρμο 51"

Ουριήλ: Βραβείο "Η ......"

Pyotr: Βραβείο "Ο καλύτερος συγκάτοικος είμαι εγώ!"

dimijim: Βραβείο "Πρωτοεμφανιζόμενου πολίτη"

Chem: Βραβείο "Internet Explorer"

:give_rose:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.494 μηνύματα.
Δεν το περιμενα αυτοοο

Ευχαριστω πολυ αγαπημενη ΣΕ, συγχαρητηρια σε ολους!

1755965652916.jpeg

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.235 μηνύματα.

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.753 μηνύματα.
Προτού κλειδωθεί κι αυτό το Παλέρμο και μπει στο σεντούκι με τα υπόλοιπα, θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω τον Γιάννη που έκανε πίσω για να παίξετε έχεις οι υπόλοιποι. Είναι κάτι που λίγοι το κάνουν και τον τιμά. Τον ευχαριστώ επίσης που "δοκίμασε" να δει πως είναι η ΣΕ κι έτσι, έχουμε άλλο ένα ακόμη μέλος (μαζί με το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής) που μπορούν στο μέλλον να αναλάβουν ΣΕ.

Με τον Γιάννη τα περάσαμε πολύ ωραία. Γελάσαμε, αγανακτησαμε, κλάψαμε (από τα γέλια). Μια συγνώμη θα του πω δημόσια αν ένιωσε κάπου ότι έτρεξα πολλά διαδικαστικά μόνος μου σαν να μην τον "υπολόγισα". Ήταν από τη βιασύνη για να προλάβουμε κι όχι γιατί δεν του έδειξα την εμπιστοσύνη μου. Κι όπως είχα ξαναπει και πέρσι, θέληση να υπάρχει παιδιά. Ακόμα και αν είστε τόσο διαφορετικοί αναμεταξύ σας σε θεμελιώδη πράγματα υπάρχουν άλλα τόσα, σημαντικά και μη, που σε φέρνουν κοντά με κάποιον. Το χιούμορ, η αγάπη για τη φύση, η τέχνη κ.ο.κ Μπορεί να υπάρξει εκτίμηση, σεβασμός και όλα αυτά τα ωραία.

À propos, για την Υδροχόο αν μας διαβάζει:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια