Όσο διάβαζα το παιχνίδι, γενικά ήμουν αρκετά μπερδεμένη ως προς το ποιοι είναι οι μαφιόζοι και άλλαζα συχνά τις υποψίες μου για τον κάθε ρόλο. Δυσκολευόμουν, επίσης, να πιστέψω ότι όντως καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο από την πρώτη ψηφοφορία. Απίστευτο

! Ειδικά, κιόλας, τον τρόπο με τον οποίο συνέβη αυτό - ίσως ήταν και ο καλύτερος τρόπος που μπόρεσε να βοηθήσει η
@Chem2000 τους πολίτες, σύμφωνα με τον βαθμό συμμετοχής της.
Έπαθα ένα σοκ με την έκβαση του παιχνιδιού, πραγματικά ήταν καταλυτικά ο ρόλος και η αποτελειωτική κίνηση της
@Kate1914 !!

Δε θα σκεφτόμουν ότι ο
@Micro θα ήταν ο Αρχιμαφιόζος, λαμβάνοντας υπόψη το ότι οι κινήσεις του δεν έγειραν σοβαρές υποψίες. :0
Μου φάνηκε, ακόμα, αρκετά ενδιαφέρουσα η θεωρία σου για την Ζωή στο Έγκλημα, αλλά ταυτόχρονα με έκανε να αναρωτιέμαι αν την ανέφερες γιατί είχε χρησιμοποιηθεί και είχες "αλλαξοπιστήσει" εσύ, με τη
@Reader για συμμαφιόζο, μιας και συμφωνούσατε σε αρκετές υποθέσεις (θεώρησα κιόλας αρκετά πιθανό το να είσαστε συγκάτοικοι xd). Μου άρεσε ο τρόπος που αναλύατε τις σκέψεις σας, εσείς κι ο
@Memetchi , o οποίος κατάφερε να σώσει τη Reader!
Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να χρησιμοποιηθούν περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι, κι αυτό ίσως ήταν που θα βοηθούσε περισσότερο (τουλάχιστον εμένα), για να ξεκαθαριστούν κάποια σημεία (η τυμβωρυχία του
@Pyotr_Krasnov ήταν on spot!).
Αυτά πάνω-κάτω, ένιωσα ότι βγήκε νέα σεζόν από την αγαπημένη μου σειρά και όποτε μπορούσα σας διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον!

Ελπίζω να μπορέσω στο επόμενο να συμμετέχω κι εγώ.