Palermo #51 - Εμβληματικοί ρόλοι από ταινίες/σειρές

Ουριήλ

Διάσημο μέλος

Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.320 μηνύματα.
Πάντως η Γιώτα πρέπει να πάρει βραβείο "γκολ από τα αποδυτήρια" αφού έβγαλε μαφιόζο χωρίς να έχει διαβάσει το θρεντ και χωρίς να είναι καν εδώ! :dizzy2:

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποια στιγμή προχτες μου λέει ο Πέτρος ότι του έστειλε πμ η Γιώτα να του πει ότι θέλει να παραιτηθεί γιατί δεν έχει καθόλου χρόνο και εκείνος της είπε να στείλει πμ στη ΣΕ. Ε η Γιώτα νόμιζε ότι ΣΕ ήταν ο ουλτρα κι ο μικρο... :help:

"Έλα micro! Η δήμαρχος είμαι. Σόρρυ ρε μπρο, δε θα παίξω άλλο".

Θα σας τα πει ο ουλτρα όταν επιστρέψει και ηρεμήσει.

Εγώ πάντως δε σε θεώρησα ποτέ μαφιόζο γιατί έγραφες μπερδεμένα και ένας μαφιόζος συνήθως ελέγχει το ποστ του πολλές φορές πριν το στείλει . Εσύ φαινόταν ότι έγραφες και έστελνες χωρίς πολλή σκέψη.
Σαν να βαριόμουν ε; Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα τόση σημασία όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Τεμπελιασα αρκετα σε αυτο το παιχνίδι και δεν το περίμενα. Αν είμαι πάλι στο επόμενο παιχνίδι θα δώσω περισσότερη σημασία σε ο,τι στελνω

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.485 μηνύματα.
Εγώ Ουριηλ σε είχα σταθερά σε όλους τους χάρτες μου από την αρχή συγκάτοικο με τον Pyotr (είχα πει στη ΣΕ ότι είστε συγκάτοικοι γιατί πάτε 2-2 σαν τους Χιώτες για την ακρίβεια). Την τελευταία μέρα είχα απελπιστεί στα όρια της παραίτησης οπότε απλά εμπιστεύθηκα την κρίση του dimijim και σε ψήφισα. Αν όμως το παιχνίδι συνέχιζε μετα τη δολοφονία σκεφτόμουν πολύ σοβαρά να πάω προς Μικρό γιατί δεν έβγαζαν νόημα αυτά που έλεγε καθόλου.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.
Σαν να βαριόμουν ε; Η αλήθεια είναι ότι δεν έδωσα τόση σημασία όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Τεμπελιασα αρκετα σε αυτο το παιχνίδι και δεν το περίμενα. Αν είμαι πάλι στο επόμενο παιχνίδι θα δώσω περισσότερη σημασία σε ο,τι στελνω
Ήσουν κάπως διαφορετικός, ναι. Για εμάς που σ' έχουμε συνηθίσει πολύ πιο προσεκτικό και εύστοχο/καίριο σ' αυτά που λες.

Κάποια στιγμή, φαντάστηκα ότι παίζεις, ενώ παράλληλα είσαι στη θάλασσα, διαβάζοντας ένα βιβλίο, ας πούμε...

"Δεν ήσουν τελείως εδώ" (αν μπορώ να το πω έτσι...). Όπως έχουμε συνηθίσει να κάνεις...

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 34.407 μηνύματα.
Σαν να βαριόμουν ε;
Ναι βρε παιδί μου, ακριβώς. Και έλεγα, δε θα έστελνε ποτέ τέτοιο ποστ ένας μαφιόζος, έστω ο δεύτερος θα του έλεγε να το σουλουπώσει λίγο. :redface:

Α επίσης να πω οτι είχα ζητήσει από τον Πέτρο να κάνει και σε μένα αόρατους τους παίκτες ώστε να μην κάνω cheat. :yes:

Pyotr_Krasnov

Δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 618 μηνύματα.
Όσο διάβαζα το παιχνίδι, γενικά ήμουν αρκετά μπερδεμένη ως προς το ποιοι είναι οι μαφιόζοι και άλλαζα συχνά τις υποψίες μου για τον κάθε ρόλο. Δυσκολευόμουν, επίσης, να πιστέψω ότι όντως καταφέρατε να βγάλετε μαφιόζο από την πρώτη ψηφοφορία. Απίστευτο :lol:! Ειδικά, κιόλας, τον τρόπο με τον οποίο συνέβη αυτό - ίσως ήταν και ο καλύτερος τρόπος που μπόρεσε να βοηθήσει η @Chem2000 τους πολίτες, σύμφωνα με τον βαθμό συμμετοχής της.

Έπαθα ένα σοκ με την έκβαση του παιχνιδιού, πραγματικά ήταν καταλυτικά ο ρόλος και η αποτελειωτική κίνηση της @Kate1914 !! :dance2:Δε θα σκεφτόμουν ότι ο @Micro θα ήταν ο Αρχιμαφιόζος, λαμβάνοντας υπόψη το ότι οι κινήσεις του δεν έγειραν σοβαρές υποψίες. :0

Μου φάνηκε, ακόμα, αρκετά ενδιαφέρουσα η θεωρία σου για την Ζωή στο Έγκλημα, αλλά ταυτόχρονα με έκανε να αναρωτιέμαι αν την ανέφερες γιατί είχε χρησιμοποιηθεί και είχες "αλλαξοπιστήσει" εσύ, με τη @Reader για συμμαφιόζο, μιας και συμφωνούσατε σε αρκετές υποθέσεις (θεώρησα κιόλας αρκετά πιθανό το να είσαστε συγκάτοικοι xd). Μου άρεσε ο τρόπος που αναλύατε τις σκέψεις σας, εσείς κι ο @Memetchi , o οποίος κατάφερε να σώσει τη Reader!

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα να χρησιμοποιηθούν περισσότερες κάρτες στο παιχνίδι, κι αυτό ίσως ήταν που θα βοηθούσε περισσότερο (τουλάχιστον εμένα), για να ξεκαθαριστούν κάποια σημεία (η τυμβωρυχία του @Pyotr_Krasnov ήταν on spot!).

Αυτά πάνω-κάτω, ένιωσα ότι βγήκε νέα σεζόν από την αγαπημένη μου σειρά και όποτε μπορούσα σας διάβαζα με πολύ ενδιαφέρον! :popcorn: Ελπίζω να μπορέσω στο επόμενο να συμμετέχω κι εγώ. :redface:
Η τυμβωρυχια που την έριξα ήταν χαρείς της βοήθειας του @Ουριήλ ο ουριηλ έσωσε το παιχνίδι ουσιαστικά

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.718 μηνύματα.
Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι ότι κάποια στιγμή προχτες μου λέει ο Πέτρος ότι του έστειλε πμ η Γιώτα να του πει ότι θέλει να παραιτηθεί γιατί δεν έχει καθόλου χρόνο και εκείνος της είπε να στείλει πμ στη ΣΕ. Ε η Γιώτα νόμιζε ότι ΣΕ ήταν ο ουλτρα κι ο μικρο... :help:
Πάντως όπως είπα και πιο πάνω για το επόμενο τουλάχιστον παιχνίδι, δεν θα δεχθώ την συμμετοχή της Γιώτας. Καλό, χρυσό κορίτσι αλλά είναι η 2η φορά που το κάνει. Την πρώτη φορά όταν την είχα στην μαφία και τώρα σε αυτό. Αν δεν είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε χρόνο ή δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την διάθεση να γράφουμε ποστ, ας μην δηλώνουμε βρε παιδιά.
Ελπίζω η ΟΔ να μην έχει θέμα σε αυτό.
Έκατσα ΠΣΚ να μην ξεκουραστώ μετά τη δουλειά για να φτιάξω θέμα, να συντάξω μηνύματα να κάνω κληρώσεις κτλ για να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση; Ε με θίγει, δεν το κρύβω. Όπως ομοίως με είχε θίξει τοτε με τον Φώτη που σκοπίμως έπαιζε ενάντια στην ομάδα του.
Έκατσα στο ρεπό μου (με δική μου θέληση φυσικά, δεν με πίεσε κάνεις) να το "σπαταλήσω" στο Παλέρμο αντί να κάνω οτιδήποτε άλλο. Λίγο σεβασμό στον χρόνο και την προσπάθεια όλων ρε σεις. Πρωτίστως της ΣΕ και μετά στους συμπαίκτες σας.

Είδα ότι θέλετε Παλέρμο μερικοί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Να ξέρετε ότι τότε δεν μπορώ εγώ να σας κάνω ΣΕ. Ανεβαίνω τα σκαλιά του δημαρχείου. :redface: Οπότε πρέπει να βρείτε κάποιον άλλο.
Για Χριστούγεννα όμως..σας έχω σπέσιαλ παιχνίδι. Ξεχάστε ο,τι ξέρετε. Νέοι ρόλοι, ελαφρώς διαμορφωμένοι κανόνες, νέες ιδιότητες και κάρτες.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι βρε παιδί μου, ακριβώς. Και έλεγα, δε θα έστελνε ποτέ τέτοιο ποστ ένας μαφιόζος, έστω ο δεύτερος θα του έλεγε να το σουλουπώσει λίγο. :redface:
Ελήφθη...

Όπως, πολύ σωστά, μου είπε και ο @ultraviolence , μπήκα πολύ δυναμικά κι αυτό ήταν λάθος...

Αλλά ήμουν και άτυχη. Γιατί έλειπε ο Μικρός...Αν ήταν εδώ θα "με μάζευε¨ και θα υπάκουα...

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2.834 μηνύματα.
Ερώτηση για όσους θα με ψήφιζαν σήμερα και για @dimijim. Αν θυμάστε, τι σας έκανε να πιστεύεται ότι είμαι μαφιόζος
Η ψήφος σου στην chem όταν κατάλαβα ότι ο Πουαρό είναι ο ρουφιάνος κι ενώ είχα αθωώσει τον Micro λόγω Memetchi.
Κατά τα άλλα μέχρι το προηγούμενο βράδυ σε θεωρούσα Πολίτη κι ίσως και Μάγισσα και γι αυτό σε πρόσφερα ασυλία. Και μετά το πρωί που ξαναδιάβασα και κατάλαβα το ρόλο του Πουαρό κι είδα ότι ψήφισες chem ήμουν σε φάση "σ αυτόν βρήκα να δώσω ασυλία;".

Himela

Συντονίστρια

Έκατσα ΠΣΚ να μην ξεκουραστώ μετά τη δουλειά για να φτιάξω θέμα, να συντάξω μηνύματα να κάνω κληρώσεις κτλ για να έχουμε τέτοια αντιμετώπιση; Ε με θίγει, δεν το κρύβω. Όπως ομοίως με είχε θίξει τοτε με τον Φώτη που σκοπίμως έπαιζε ενάντια στην ομάδα του.
Να ξέρετε οτι ο Φώτης ήδη είχε ποινή στο προηγούμενο παιχνίδι που ήθελε να παίξει και την εξέτισε, δηλαδή του είπαμε οτι δε θα παίξει. Όσο για τη Γιώτα κι εγώ την αγαπώ πολύ αλλά δυστυχώς δε θα παίξει στο επόμενο. :/:
Ελήφθη...

Όπως, πολύ σωστά, μου είπε και ο @ultraviolence , μπήκα πολύ δυναμικά κι αυτό ήταν λάθος...

Αλλά ήμουν και άτυχη. Γιατί έλειπε ο Μικρός...Αν ήταν εδώ θα "με μάζευε¨ και θα υπάκουα...
Ειδικά για σένα, η τακτική σου είχε αποτέλεσμα αφού θα φαινόταν περίεργο ξαφνικά να αρχίσεις να είσαι μαζεμένη. Δεν είχα εσένα στο μυαλό μου όταν το έγραψα αυτό. Αλλά το "πολύ δυναμικά" το βλέπω. Θα ήταν καλύτερη μια πιο μετριοπαθής στάση, χωρίς όμως να μετράς και τις λέξεις. Πρέπει εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι οτι θέλεις να σε καταλάβει η πόρνη σου. Οπότε αν η πόρνη δει έναν παίκτη να "χώνεται" χωρίς φόβο, αποκλείεται να θεωρήσει οτι είναι μαφία. ;)

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ειδικά για σένα, η τακτική σου είχε αποτέλεσμα αφού θα φαινόταν περίεργο ξαφνικά να αρχίσεις να είσαι μαζεμένη. Δεν είχα εσένα στο μυαλό μου όταν το έγραψα αυτό. Αλλά το "πολύ δυναμικά" το βλέπω. Θα ήταν καλύτερη μια πιο μετριοπαθής στάση, χωρίς όμως να μετράς και τις λέξεις. Πρέπει εκείνη την ώρα να σκέφτεσαι οτι θέλεις να σε καταλάβει η πόρνη σου. Οπότε αν η πόρνη δει έναν παίκτη να "χώνεται" χωρίς φόβο, αποκλείεται να θεωρήσει οτι είναι μαφία. ;)
Kι εγώ αυτό σκέφτηκα και φέρθηκα ως συνηθίζω...

Αλλά οι συμπαίκτες μου (και πολύ σωστά, όπως αποδείχτηκε εκ του αποτελέσματος...) το είδαν και σαν άλλοθι...

Ποιά πόρνη, βρε Χιμέλα μου ; Ήμουν αλλού ΄ντ΄ αλλού...Και μετρούσα τις ώρες να γυρίσει και ο Μικρός. Που να ΄ξερε κι αυτός τί τον περίμενε...Εδώ δεν ήξερα ούτε εγώ...

Σε κάθε περίπτωση, έμαθα κι εγώ πολλά. Απ΄ τη μεριά τού θεατή, αυτή τη φορά. Τί πρέπει και τί δεν πρέπει. Οπότε το "κρατώ" αυτό που λες...

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.068 μηνύματα.
Πάντως όπως είπα και πιο πάνω για το επόμενο τουλάχιστον παιχνίδι, δεν θα δεχθώ την συμμετοχή της Γιώτας. Καλό, χρυσό κορίτσι αλλά είναι η 2η φορά που το κάνει. Την πρώτη φορά όταν την είχα στην μαφία και τώρα σε αυτό. Αν δεν είμαστε σίγουροι ότι θα έχουμε χρόνο ή δεν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την διάθεση να γράφουμε ποστ, ας μην δηλώνουμε βρε παιδιά.
Έκατσα στο ρεπό μου (με δική μου θέληση φυσικά, δεν με πίεσε κάνεις) να το "σπαταλήσω" στο Παλέρμο αντί να κάνω οτιδήποτε άλλο. Λίγο σεβασμό στον χρόνο και την προσπάθεια όλων ρε σεις. Πρωτίστως της ΣΕ και μετά στους συμπαίκτες σας.

Είδα ότι θέλετε Παλέρμο μερικοί στα μέσα του Σεπτέμβρη. Να ξέρετε ότι τότε δεν μπορώ εγώ να σας κάνω ΣΕ. Ανεβαίνω τα σκαλιά του δημαρχείου. :redface: Οπότε πρέπει να βρείτε κάποιον άλλο.
Για Χριστούγεννα όμως..σας έχω σπέσιαλ παιχνίδι. Ξεχάστε ο,τι ξέρετε. Νέοι ρόλοι, ελαφρώς διαμορφωμένοι κανόνες, νέες ιδιότητες και κάρτες.
Για ΣΕ αν πρόκειται για μέσα Σεπτέμβρη ίσως να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ, αλλά το λέω με μια επιφύλαξη.
Ανυπομονώ για το Χριστουγεννιάτικο!

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.491 μηνύματα.
Πάντως μου ήρθε μια απορία. Αφού ξέρατε κάποιοι ότι η Υδροχόος ήταν μαφιοζα γιατί δεν χτυπιόσασταν μαζί μου για την τυμβω; Θα είχε αθωωθεί η μισή πόλη και εγώ δεν θα πίστευα ότι ο Ντιν ήταν μαφιόζος πλέον

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Πάντως μου ήρθε μια απορία. Αφού ξέρατε κάποιοι ότι η Υδροχόος ήταν μαφιοζα γιατί δεν χτυπιόσασταν μαζί μου για την τυμβω; Θα είχε αθωωθεί η μισή πόλη και εγώ δεν θα πίστευα ότι ο Ντιν ήταν μαφιόζος πλέον
Κάπου πάει το μυαλό μου...

Τα παιδιά επιχειρηματολογούσαν πολύ πειστικά για την ενοχή μου, από ένα σημείο και μετά ειδικά. Σε κάποια σημεία "φώναζε" δυνατά...Αλλά για μένα που ήξερα ότι είμαι μαφία, έτσι ; Θεωρώ ότι πόνταραν πολύ στο ότι θα κατάφερναν, μέσω αυτών που έγραφαν, να πειστείτε (οι άπιστοι θωμάδες...) και να μην πάει η τύμβω πάνω μου. Που ούτως ή άλλως ήξεραν ποιά είμαι...Και, άρα, έψαχναν τον έτερο μαφιόζο...Εμένα με είχαν δεδομένη. Και τί πιο λογικό να ρίξουν την τύμβω πάνω του...

Εμείς, εκείνη την ώρα, είχαμε πάρει φωτιά με τον Μικρό...Λέω "Αυτό ήταν, τελείωσε. Κάνε το σταυρό σου, Χριστίνα"...

Αν το έκαναν, ναι. Θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα...

Himela

Συντονίστρια

Ναι συμφωνώ. Είχα κι εγώ την ακριβώς ίδια άποψη που είχες κι εσύ. Θεωρούσα τον ντίμι πόρνη γιατί το πρώτο του ποστ ήταν γεμάτο σινιάλα.
Συνηθίζω με το πρώτο μου σχόλιο να δίνω και ψήφο, αλλά σήμερα το βρίσκω λίγο δύσκολο... Ο Ιορδάνης που ψηφίζω συνήθως βρίσκεται στην άλλη άκρη της Ευρώπης και μου είπαν ότι οι επιστολές εξωτερικού κοστίζουν πολύ. Μου φαίνεται πολύ περίεργο, άκρως ενοχοποιητικό, που ο Αστέρης ακόμη δεν έχει μιλήσει, αλλά δε θέλω να ξυπνήσω το θεριό και να έχουμε να διαβάζουμε μετά τα σεντόνια του. Σκέφτηκα και να ψήφιζα Ακριβό, αλλά θα μαζέψει πάνω του όλα τα όνειρα, αργά ή γρήγορα θα μάθουμε με ποιο στρατόπεδο είναι.
Εσείς δεν τα είδατε όλα αυτά; :redface:

Από κει και πέρα όλο μου το παιχνίδι πέρασε έχοντας τον ντίμι για κακό, πρώτα πόρνη, μετά μαφιόζο.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.485 μηνύματα.
Και η Reader και εγώ που φαινόμασταν πιο ζεστοί για την ενοχή της πάντως θετικοί ήμασταν. Αν επιμέναμε και πάρα πολύ θα λέγατε ότι είμαστε μαφιόζοι και θέλουμε να σας κάψουμε την τυμβωρυχία. Τώρα θα σας μάθουμε;

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.748 μηνύματα.
Προσπάθησα μόλις έμαθα ότι ανήκε στην μαφία, αλλά δεν ήθελα να γράψω και με απόλυτη βεβαιότητα για να μην δώσω τον ρόλο μου. Φαντάζομαι το ίδιο και ο Poirot, οπότε προσπαθούσαμε να το συνδέσουμε με τον Skiyo, ο οποίος διαφωνούσε με την Τυμβωρυχία.

Memetchi

Διάσημο μέλος

Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.491 μηνύματα.
Ναι συμφωνώ. Είχα κι εγώ την ακριβώς ίδια άποψη που είχες κι εσύ. Θεωρούσα τον ντίμι πόρνη γιατί το πρώτο του ποστ ήταν γεμάτο σινιάλα.
Εντάξει τουλάχιστον δεν είμαι τρελός και άλλοι χωρίς άλλες πληροφορίες τον πέρασαν για μαφία 😛
Αν το έκαναν, ναι. Θα είχε τελειώσει το παιχνίδι πολύ νωρίτερα...
Ναι θα ήμασταν ανάμεσα στα άτομα που ψήφισαν Γιώτα. Εγώ επίσης θα ήμουν ο λιγότερος ύποπτος αφού ζήταγα συνέχεια την κάρτα αφού άλλες πληροφορίες δεν είχα. Θα έβρισκαν τον μικρο αρκετά γρήγορα.
Προσπάθησα μόλις έμαθα ότι ανήκε στην μαφία, αλλά δεν ήθελα να γράψω και με απόλυτη βεβαιότητα για να μην δώσω τον ρόλο μου. Φαντάζομαι το ίδιο και ο Poirot, οπότε προσπαθούσαμε να το συνδέσουμε με τον Skiyo, ο οποίος διαφωνούσε με την Τυμβωρυχία.
Και η Reader και εγώ που φαινόμασταν πιο ζεστοί για την ενοχή της πάντως θετικοί ήμασταν. Αν επιμέναμε και πάρα πολύ θα λέγατε ότι είμαστε μαφιόζοι και θέλουμε να σας κάψουμε την τυμβωρυχία. Τώρα θα σας μάθουμε;
Ξέρετε ποιος δεν ήθελε κυρίως και αυτό με έκανε ακόμα πιο σίγουρο ότι είναι μαφία. Αλλά αφού ήμασταν ήδη 4 με την Κειτ που το θέλαμε γινόταν νομίζω να πουσαριστει.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ξέρετε ποιος δεν ήθελε κυρίως και αυτό με έκανε ακόμα πιο σίγουρο ότι είναι μαφία. Αλλά αφού ήμασταν ήδη 4 με την Κειτ που το θέλαμε γινόταν νομίζω να πουσαριστει.
Καλά, ό,τι και να λέγαμε, αν ο τροχός του @Pyotr_Krasnov δεν έδειχνε Υδροχόο η τυμβωρυχία δεν θα έπεφτε.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Ναι θα ήμασταν ανάμεσα στα άτομα που ψήφισαν Γιώτα. Εγώ επίσης θα ήμουν ο λιγότερος ύποπτος αφού ζήταγα συνέχεια την κάρτα αφού άλλες πληροφορίες δεν είχα. Θα έβρισκαν τον μικρο αρκετά γρήγορα.
Μα τί σου λέω ; Την ώρα που ζητούσες επίμονα την τύμβω (και είχες απόλυτο δίκιο, με το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί ειδικά, θα ήταν το πλέον σωστό...), είχαν πάρει τα χέρια μου φωτιά στα π.μ. τού Μικρού...

Δεν ήξερα τί άλλο να κάνω πια. Και όσο πιο επίμονα το ζητούσες, τόσο πιο πολύ ανέβαζα παλμούς...

Ευτυχώς δεν εισακούστηκες...

Reader

Διάσημο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.748 μηνύματα.
Εσείς δεν τα είδατε όλα αυτά; :redface:

Από κει και πέρα όλο μου το παιχνίδι πέρασε έχοντας τον ντίμι για κακό, πρώτα πόρνη, μετά μαφιόζο.
Κι εγώ είχα σκεφτεί τον dimijim για πόρνη στην αρχή, επειδή είχε ψηφίσει με κόκκινο, είχε γράψει ότι πρέπει και οι πολίτες να προσεγγίσουν την μαφία, και κυρίως όταν ο Micro του είχε πει ότι ψήφισε την Υδροχόο επειδή διαφωνούσε με την στρατηγική της, είχε απαντήσει κάτι του στυλ "αυτό είναι ένα κομμάτι της αλήθειας"

Ευτυχώς μετά έμαθα τον ρόλο της Υδροχόου και κατά συνέπεια του Poirot, άρα και κατάλαβα ότι ο dimijim ήταν πολίτης.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια