Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:16 Η Himela έγραψε: #2.461 03-09-24 13:16 Παλέρμο: Connecting people Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:18 Η Joji έγραψε: #2.462 03-09-24 13:18 Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:25 Η Reader έγραψε: #2.463 03-09-24 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:29 Η Joji έγραψε: #2.464 03-09-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Reader: ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν κρατάει κακίες εδώ μέσα. Spoiler Μόνο στο Φώτη. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:54 Ο ultraviolence: #2.465 03-09-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:18 Η Joji έγραψε: #2.462 03-09-24 13:18 Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:25 Η Reader έγραψε: #2.463 03-09-24 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:29 Η Joji έγραψε: #2.464 03-09-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Reader: ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν κρατάει κακίες εδώ μέσα. Spoiler Μόνο στο Φώτη. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:54 Ο ultraviolence: #2.465 03-09-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις.
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:25 Η Reader έγραψε: #2.463 03-09-24 13:25 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:29 Η Joji έγραψε: #2.464 03-09-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Reader: ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν κρατάει κακίες εδώ μέσα. Spoiler Μόνο στο Φώτη. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:54 Ο ultraviolence: #2.465 03-09-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Εγώ ένιωσα μια ιδιαίτερη σύνδεση με τον Ultra μέσω αυτού του παιχνιδιού. Εδώ κρατιόμουν να μη σου στείλω πμ να σε ευχαριστήσω κάθε δεύτερη μέρα. Αν ποτέ χρειαστείς παιδί για τα θελήματα, ξέρεις που θα έρθεις. Click για ανάπτυξη... Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:29 Η Joji έγραψε: #2.464 03-09-24 13:29 Αρχική Δημοσίευση από Reader: ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν κρατάει κακίες εδώ μέσα. Spoiler Μόνο στο Φώτη. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:54 Ο ultraviolence: #2.465 03-09-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Κανείς δεν κρατάει κακίες εδώ μέσα. Spoiler Μόνο στο Φώτη.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:54 Ο ultraviolence: #2.465 03-09-24 13:54 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη. rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Παλέρμο: Connecting people Click για ανάπτυξη... Ίσως το σημαντικότερο σε όλο το παιχνίδι. Το είπα και χθες άλλωστε, τρως πρώτα τις φρίκες σου αλλά στο τέλος χτίζονται γέφυρες, έρχεσαι πιο κοντά με κάποιον. Σαν εκείνα τα άτομα που γνωρίζεις τυχαία στις διακοπές σου και τις κάνουν πιο όμορφες, δεν ξέρω αν σας έχει τύχει. Είναι μια ευκαιρία για κάποιον σαν εμένα πχ που δεν συμμετέχω τόσο ενεργά στα θρεντς, για να έρθω πιο κοντά με τα υπόλοιπα μέλη.
rafaela11 Περιβόητο μέλος Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.847 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 13:57 Η rafaela11: #2.466 03-09-24 13:57 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Τελευταία επεξεργασία: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάλι κρατιόμουν να μην του στείλω πμ να τον βρίσω για όσα έκανε σε μας τους πολίτες. Μεγαλύτερη σύνδεση ένιωσα με την Ραφαέλα, ειδικά όταν είδα πως δεν μου κράτησε κακία για τη βλακεία μου. Click για ανάπτυξη... Τι κακια καλε; ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024 Και γενικά, είναι ένα παιχνίδι ρε παιδιά, εγώ σας συμπαθώ όλους, ειδικά και τον @ultraviolence , κι ας ήθελε να με εξοντώσει, και μου έσπασε τα νεύρα Τον εκτιμώ και τον συμπαθώ πολύ. Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 3 Σεπτεμβρίου 2024
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:10 Η Reader έγραψε: #2.467 03-09-24 14:10 Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ.
BeatrixKiddo Περιβόητο μέλος Η BeatrixKiddo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 4.463 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 14:49 Η BeatrixKiddo: #2.468 03-09-24 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;; Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ! Βραβείο Yu-Gi-Oh! Spoiler στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές! Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω! Spoiler στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν! Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου Spoiler στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας... Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever Spoiler στον American Economist. Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός Spoiler στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες! Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι Spoiler στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία... Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου Spoiler στην Chem2000. Βραβείο I TOLD YOU SO! Spoiler δικαιωματικά, στον Memetchi! Βραβείο Στατιστικολόγου Spoiler στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του! Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου Spoiler στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας! Βραβείο Αυτοθυσίας Spoiler στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε! Βραβείο Καλύτερων πμ Spoiler φυσικά, στο nearo! Βραβείο Διάνα! Spoiler στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της... Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν Spoiler στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη! Βραβείο Καλύτερου Πολίτη Spoiler στη Reader! Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου Spoiler στον ultraviolence! Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα! Spoiler στη Himela! Βραβείο Παρατηρητοφφ Spoiler στον i_lie_us! Click για ανάπτυξη... ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΑΝ!!! Να σας παίξω λίγο Αντιγόνη;;
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:12 Η Pak έγραψε: #2.469 03-09-24 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Εγώ πάντως θέλω να ρωτήσω τη ΣΕ( @Eileen, @Libertus), πώς αντέχατε να μας βλέπετε να κάνουμε βλακείες και να μην μπορείτε να επέμβετε; 24 ώρες ήμουν εκτός και κόντεψα να τρελαθώ. Click για ανάπτυξη... Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος)
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:52 Ο ultraviolence: #2.470 03-09-24 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Pak: Ιιι εμένα έπρεπε να δεις με την Κεμ που ισχυριζόταν ότι είναι μάγισσα (εγώ ακόμα αυτό βλέπω και ας μην συμφωνεί κάποιος αλλος) Click για ανάπτυξη... Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια.
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 15:54 Η Pak έγραψε: #2.471 03-09-24 15:54 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν ισχύει αυτό, ειλικρινά στο λέω. Έτυχε και χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια. Click για ανάπτυξη... Ντάξει εσύ ξέρεις καλύτερα Τσάμπα νευρίαζα με τον Γιάννη που έγραφε σεντόνια και δεν το σχολίαζε αυτό
Poirot Περιβόητο μέλος Ο Poirot δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 21 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.967 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 16:40 Ο Poirot έγραψε: #2.472 03-09-24 16:40 Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή... Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Libertus: Βραβείο Fast Track Spoiler στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες! Click για ανάπτυξη... Δεν χρειάστηκε να ανοίξω το σπόιλερ για να μάθω το νικητή...
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.389 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:17 Η Himela έγραψε: #2.473 03-09-24 17:17 Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υποθέτω πως το θέμα σύντομα θα κλειδωθεί, οπότε θα κρατήσω τις παραδόσεις... Να μας έχει ο Θεός γερούς πάντα ν' ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε βρε! Καλή συνέχεια σε όλους!
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:20 Η Pak έγραψε: #2.474 03-09-24 17:20 Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 17:33 Η Joji έγραψε: #2.475 03-09-24 17:33 ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ! Εμένα μου άρεσε όπως ''δεθήκαμε'' όλοι. Χιχιχι. Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 18:00 Η Reader έγραψε: #2.476 03-09-24 18:00 Εννοείται πρέπει να ξαναπαίξουμε! Πέρασα υπέροχα μαζί σας, ελπίζω να ισχύει το ίδιο και για εσάς! Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:48 Η Pak έγραψε: #2.477 03-09-24 20:48 @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
@ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2024 στις 20:51 Ο ultraviolence: #2.478 03-09-24 20:51 Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου! Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Pak: @ultraviolence Άδειαζα στο μπάνιο το τσαντάκι με τα καλλυντικά και το skin care μου και μα το Θεό δεν κάνω πλάκα μου έπεσε κάτω η ενυδατική προσώπου Click για ανάπτυξη... ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ δεν το πιστεύω!! Να προσέχεις λοιπόν Πακ μου, ποιους κάνεις εχθρούς σου!
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 00:29 Η Reader έγραψε: #2.479 04-09-24 00:29 Καληνύχτα Παλέρμο ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo! Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.721 μηνύματα. 4 Σεπτεμβρίου 2024 στις 10:16 Ο ultraviolence: #2.480 04-09-24 10:16 Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo!
Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game. Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο. Παλέρμο, 04/09. Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη. Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη. Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι. Την πλησιάζει Spoiler Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα; Spoiler @Joji ήρθε η ώρα να ξαναπεθανεις. Πας στο Πανεπιστήμιο Πατρών (όπου σου ευχόμαστε όλοι να διαπρέψεις) , χωρίς δικαίωμα για τελευταία λόγια. Έναντι στεφάνων, μπορείτε να δώσετε χρήματα στην @Himela μπας και με την δωροδοκία μας κάνει την τιμή να παίξει στο επόμενο παιχνίδι Goodbye, Palermo!