Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,044 μηνύματα.
04-09-24
11:22
XAXAXAXAXAXA, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.Τίποτα δεν ήταν πλέον ίδιο σε τούτη την πόλη. Πέρασε η μπογιά της μαφίας, έχασε την αίγλη της. Οι πολίτες έκαναν δυνατό comeback, χάρις την πολύτιμη βοήθεια του Hased Babis, που κουβαλησε στις πλατουλες του ολόκληρο το game.
Όμως, τούτη η μαφία δεν μασάει. Έχασε τη μάχη, όχι όμως τον πόλεμο.
Παλέρμο, 04/09.
Η μαφία συγκεντρώνεται στην γιαφκα. Καταστρώνει σχέδια για εκδίκηση. Ο @Poirot φαίνεται διψασμένος για αίμα. Ο,τι δεν προλάβει να σφαξει, σήμερα το κάνει πράξη.
Την βρήκε να περπατά αμέριμνη έξω από το κλαμπ il putana, το ξακουστό μπαρ που η πόρνη του #42 έκανε τις βρωμοδουλειες της. Στο πέτο του σακακιού του έχει κρυμμένο ένα κοφτερό κομμάτι από γυαλί, από τις κρέμες που έσπασε χθες βράδυ η ατζαμού @Pak. Έχει στήσει καρτέρι και περιμένει να κάνει την επίθεση του. Η μαφία ξεπλένει τις διαφορές της μόνο με αίμα. Δεν συγχωρούνται τα λάθη.
Να, μόλις μπαίνει στο απόμερο δασάκι.
Την πλησιάζει
Τυμβωρυχια πάνω μου μωρη χαμούρα;
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει απο Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,281 μηνύματα.
04-09-24
21:28
Φήμες λένε ότι το θρεντ θα μείνει ανοιχτό μέχρι το επόμενο παιχνίδι
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,860 μηνύματα.
04-09-24
21:31
Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτούς που έκαναν λαικ στους από κάτω και όχι σε μένα «ΓΙΑΤΙ;;;».
Να το ξανακάνουμε οπωσδήποτε, είχε πλάκα
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
04-09-24
21:59
Αφού είναι που είναι ανοιχτό, πάμε άλλον έναν γύρο Παλέρμο στα γρήγορα;Φήμες λένε ότι το θρεντ θα μείνει ανοιχτό μέχρι το επόμενο παιχνίδι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τους εκβίασαν οι μαφιόζοι, σου κρατάνε κακία επειδή ήσουν η μάγισσα.Εγώ θέλω να ρωτήσω αυτούς που έκαναν λαικ στους από κάτω και όχι σε μένα «ΓΙΑΤΙ;;;».
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
04-09-24
22:08
γιατι δεν ειχε καμια πλακα , ενα εθιστικο βασανιστηριο ητανΕγώ θέλω να ρωτήσω αυτούς που έκαναν λαικ στους από κάτω και όχι σε μένα «ΓΙΑΤΙ;;;».
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,860 μηνύματα.
04-09-24
22:13
Τώρα που το θυμήθηκα το μάθημα που έδωσες μετά το ξενύχτι μας πώς πήγε;γιατι δεν ειχε καμια πλακα , ενα εθιστικο βασανιστηριο ηταν
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
04-09-24
22:18
οψομεθαΤώρα που το θυμήθηκα το μάθημα που έδωσες μετά το ξενύχτι μας πώς πήγε;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,395 μηνύματα.
04-09-24
22:18
Εθιστικό δεν λες τίποτα, τώρα που σταμάτησε κοντεύω να τρελαθώ.γιατι δεν ειχε καμια πλακα , ενα εθιστικο βασανιστηριο ηταν
Micro
Συντονιστής
04-09-24
22:25
υπομονη μεχρι του χρονουΕθιστικό δεν λες τίποτα, τώρα που σταμάτησε κοντεύω να τρελαθώ.
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,082 μηνύματα.
04-09-24
22:39
Ποιος περιμένει έως τότε;υπομονη μεχρι του χρονου
Δίκιο έχει η Ρίντερ, εγώ συμμερίζομαι την άποψή της
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
22:40
Ποιος αντέχει έναν χρόνο;;υπομονη μεχρι του χρονου
Πραγματικά, ήταν τόσο τέλειο το Παλέρμο αυτό και το συνήθισα τόσο που έχω ξεσυνηθίσει το κανονικό.Ποιος περιμένει έως τότε;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,082 μηνύματα.
04-09-24
22:45
Ρε φίλε μα την αλήθεια παίζω Among us μπας και αναπληρώνω το κενό πλέον, τέτοια κατάντια. Αλλά καμία σχέση με το Παλέρμο εδώ, με τίποτα.Πραγματικά, ήταν τόσο τέλειο το Παλέρμο αυτό και το συνήθισα τόσο που έχω ξεσυνηθίσει το κανονικό.
Θα διαβάζει κανένας αυτά που λέμε εν τω μεταξύ, και θα λένε σύνδρομο στέρησης έχουν αυτές οι δύο;
Pak
Επιφανές μέλος
04-09-24
22:47
Town of salem να παίξεις, έπιαζα φουλ πριν κάτι αιώνες.Ρε φίλε μα την αλήθεια παίζω Among us μπας και αναπληρώνω το κενό πλέον, τέτοια κατάντια. Αλλά καμία σχέση με το Παλέρμο εδώ, με τίποτα.
Θα διαβάζει κανένας αυτά που λέμε εν τω μεταξύ, και θα λένε σύνδρομο στέρησης έχουν αυτές οι δύο;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
22:48
Τι να σου κάνει το among us, δεν συγκρίνεται.Ρε φίλε μα την αλήθεια παίζω Among us μπας και αναπληρώνω το κενό πλέον, τέτοια κατάντια. Αλλά καμία σχέση με το Παλέρμο εδώ, με τίποτα.
Το σύνδρομο στέρησης πάντως το νιώθω ήδη,τώρα μένει να βρούμε τρόπο να το αντιμετωπίσουμε.
Πρώτη φορά το ακούω. Είναι καλό;Town of salem να παίξεις, έπιαζα φουλ πριν κάτι αιώνες.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
04-09-24
22:52
Μπα; Βιάζεσαι βλέπω να μας καταστρέψεις πάλι;;Ποιος περιμένει έως τότε;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
04-09-24
Α,το είδα μόλις και καλό φαίνεται. Ωραία λοιπόν, θα το δοκιμάσω, ευχαριστώ για την πρόταση!Town of salem να παίξεις, έπιαζα φουλ πριν κάτι αιώνες.
Θα είναι και καλή εξάσκηση για το επόμενο Παλέρμο, μπας και ξέρω να ψεύδομαι καλύτερα τότε .
Πλέον πάντως το έχω πάρει τόσο απόφαση να παίξω καλύτερα στο επόμενο. Ή που θα τα καταφέρω και θα πρέπει να με φοβάστε όλοι, ή που θα παίξω τρισχειρότερα
Pak
Επιφανές μέλος
04-09-24
Έχω να παίξω χρόνια, αλλά θα έλεγα ότι είναι αρκετά κομπλε, παίζει ρόλο και τι συμπαίκτες θα πετύχεις. Βέβαια σαν το Παλέρμο μας δεν είναι.Πρώτη φορά το ακούω. Είναι καλό;
Kate1914
Περιβόητο μέλος
04-09-24
22:54
Πωω ρετσινιά μου έχει μείνει αυτός ο ρόλος, αλήθειαΜπα; Βιάζεσαι βλέπω να μας καταστρέψεις πάλι;;
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
04-09-24
22:55
Μόνο μέχρι το επόμενο Παλέρμο.Πωω ρετσινιά μου έχει μείνει αυτός ο ρόλος, αλήθεια
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,803 μηνύματα.
04-09-24
22:56
.. όπου θα της μείνει άλλος ρόλος ως ρετσινιά.Μόνο μέχρι το επόμενο Παλέρμο.
Αστειεύομαι.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.