03-09-24

00:45
και εγώ αυτά τα δύο είχα, και μετά μου ήρθε μια ακόμα επιπλέον ψήφος χαχαΕγώ είχα ξενέρωτες κάρτες, «επιπλέον ψήφος» και «ακύρωση ψήφου».
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,365 εγγεγραμμένα μέλη και 3,555,086 μηνύματα σε 105,688 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 404 άτομα.
και εγώ αυτά τα δύο είχα, και μετά μου ήρθε μια ακόμα επιπλέον ψήφος χαχαΕγώ είχα ξενέρωτες κάρτες, «επιπλέον ψήφος» και «ακύρωση ψήφου».
Ε καλά μη το λες. Εμένα μια τέτοια ξενέρωτη κάρτα με έκαψε ήδη από τον πρώτο γύροΕγώ είχα ξενέρωτες κάρτες, «επιπλέον ψήφος» και «ακύρωση ψήφου».
Απόψε με ξενύχτησα η βαλίτσα και όχι εσείς. Καληνύχτα και από μέναΚαληνυχτα παλερμο ,
Σημερα οι πολιτες θα κοιμηθουμε ασφαλεις![]()
Ευχαριστώ πολύ @Eileen.In my book, η @Reader ίσως ήταν η καλύτερη πρώτη επαφή παίκτη με το παιχνίδι που έχω δει τα τελευταία - πολλά - χρόνια. Με αυτό που έκανες με την αλλαγή ψήφου εγώ σου έβγαλα το καπέλο. Από την μία βέβαια αισθάνθηκα κάπως περίεργα γιατί αναρωτιόμουν αν οι πολίτες έχουν την υποχρέωση να πρστατεύουν τον εαυτό τους στις ψηφοφορίες, αφού είναι αθώοι, από την άλλη όμως αυτό το play εμένα σαν παίκτρια θα με έπειθε 1000% ότι είσαι πολίτης - και να μην ήσουν ακόμη. Είναι το ultimate chicken game. Δε θα σκεφτόμουν ποτέ να το κάνω.
Δεν τον θεωρώ κακό ρόλο, τον θεωρώ αδικημένο γιατί έχει αντικειμενικά απειροελάχιστες πιθανότητες νίκης. Είναι ενδιαφέρον ρόλος και πολύ μεγάλη πρόκληση. Μετά από τόσα παιχνίδια Παλέρμο αλήθεια δεν έχω καταλήξει σε κάποια στρατηγική που να πω "Ναι, οκ έτσι πρέπει να παιχτεί".Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί θεωρείτε κακό ρόλο τον αντίπαλο μαφιόζο. Κυριολεκτικά ήταν ο ρόλος που ευχόμουν να πάρω.![]()
Ευχαριστώ που το λες αυτό Ζωή!Εγώ προσωπικά, υποστήριζα την μαφία γιατί το επιθετικό παιχνίδι τους μου άρεσε πάρα πολύ. Πριν μπω στα πιο τεχνικά του παιχνιδιού, ένα πράγμα που εκτίμησα σε αυτή τη μαφία είναι ότι ενώ είχε παίκτες που ήξεραν πολύ καλύτερα τους κανόνες του παιχνιδιού σαν άτομα από ό,τι οι πολίτες και ενώ θα μπορούσαν να έχουν εκμεταλλευτεί το ασύστολο spamming των πρώτων ημερών στρατηγικά, δεν το έκαναν. Fair play at its finest!
Ήταν στο σχέδιο. Στόχος μου ήταν να την κατηγορήσω ανοιχτά σε εκείνη την ψηφοφορία και την επόμενη μέρα να το πουλήσω ότι με πέρασε για ντετέκτιβ και πήγε να με καρφώσει. Για να μην πέσουν οι υποψίες πάνω μου, κατάλαβες. Απαραίτητο ήταν ωστόσο να βρω πρώτα και τον ντετέκτιβ για να προχωρήσω σε αυτό (μακελειό κτλ)Ένα ακόμη στοιχείο που ως μετά Χριστόν προφήτης θα πω, είναι ότι ίσως θα έπρεπε η μαφία να καρφώσει με το καλημέρα την @rafaela11. Ο @ultraviolence από την πρώτη ημέρα την είχε καταλάβει και μου είπε ότι είναι υποψήφια πληροφοριοδότης.
Με συγκινεις, Ζωή!Τι παιχνίδι έκανες, πραγματικά! Μου άρεσε απίστευτα πολύ. Μόνο μία φορά ακόμη έχουμε δει μαφιόζο να έχει τις περισσότερες αναρτήσεις. Εσύ πίεζες τους πολίτες να κάνουν δημοσιεύσεις, έψαχνες με απόλυτα πειστικό τρόπο, χρησιμοποίησες την εμπειρία σου υπέρ σου, δίνοντας στους πολίτες στρατηγικές για το παιχνίδι τους για να τους κερδίσεις και για εμένα ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Νομίζω με αυτό τον τρόπο πήρες το επιχείρημα εναντίον σου για την πείρα και τους το σέρβιρες πίσω πολύ όμορφα
Να σας ευχαριστήσω κι πάλι, εσάς τους δύο. Που βοηθήσατε όχι μόνο έναν παλιός να ξαναπαίξει εξτριμ, αλλά κι τους καινούριους να γεφτουν λίγο από το τι πάει να πει καλοκαίρι και Παλέρμο. Ελπίζω μετά από αυτό, να μπορούν τα παιδιά εύκολα να βρίσκουν ΣΕ ή να γίνουν και οι ίδιοι, έχοντας το έθιμο να επαναλαμβάνεται πλέον κάθε χρόνο. Με συγκίνηση θα περιμένω να το δω αυτό!Τελος, @Libertus, σε ευχαριστώ από καρδιάς - και όχι μόνο για το ότι τράβηξες το βαρύ κουπί με τις αποχωρήσεις ενώ ήμουν στη δουλειά! Χάρηκα που ήμασταν μαζί!
Ειδικα στην αρχη ( ενταξει ο @Poirot στην αρχη εμεινεΟ @Micro και ο @Poirot μου άρεσαν. Ο πρώτος ειδικά θα ήταν ιδανικός για late game, είχε περάσει τις πρώτες μέρες πιο ήσυχα. Οι αναρτήσεις σου στην αρχή δεν ήταν πολλές, αλλά βάζοντας τον εαυτό μου στη θέση σου, την πρώτη φορά που έκανα μαφία φοβόμουν να κάνω δημοσιεύσεις για να μην κάνω κάποιο λάθος. Αυτό στερεί από την χαρά του παιχνιδιού και είναι κρίμα. Βγες και κάνε τα μπουρδέλο, το σημαντικό είναι να περάσετε καλά με τη μαφία σου!
XAXAXAXAXAXA, πέθανα.Ήρθε η ώρα για την απονομή των βραβείων σας! Περάστε παρακαλώ!
Βραβείο Yu-Gi-Oh!
στον Hased Babis, που πίστεψε στην καρδιά των καρτών, ή ακριβέστερα, η συγκάτοικός του πίστεψε σε αυτές!
Βραβείο Χτύπα κι άλλο, θα το αντέξω!
στην Joji, που όχι μόνο δολοφονήθηκε 2 φορές, αλλά συνέχιζαν να την κατηγορούν!
Βραβείο Fast Track
στον Poirot, που τον έβγαλαν από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες!
Βραβείο Γνωστού Ποινικολόγου
στον giannhs2001, λόγω της ιδιαίτερης πελατείας του αλλά και επειδή κατηγορήθηκε ως ισαποστασάκιας...
Βραβείο Χειρότερης πόρνης ever
στον American Economist.
Βραβείο Πέγκυ Καρρά, γνωστή ηθοποιός
στη BeatrixKiddo, για τη δραματική της ερμηνεία για τους πολίτες!
Βραβείο Ταπεινό Χαμομηλάκι
στον juanium, που είχε πολύτιμο ρόλο αλλά με τη διακριτικότητά του δεν τον κατάλαβε η μαφία...
Βραβείο Σιωπηλού μαφιόζου
στην Chem2000.
Βραβείο I TOLD YOU SO!
δικαιωματικά, στον Memetchi!
Βραβείο Στατιστικολόγου
στον Ουριήλ. Όλοι περίμεναν τα ποσοστά του!
Βραβείο Ευσυνείδητου Μαφιόζου
στον Micro, που μέχρι και την εξεταστική παραλίγο να θυσιάσει για το καλό της μαφίας!
Βραβείο Αυτοθυσίας
στη rafaela11, που δεν την πείραξε να βγει εκτός παιχνιδιού, αρκεί να δώσει το μαφιόζο που γνώριζε!
Βραβείο Καλύτερων πμ
φυσικά, στο nearo!
Βραβείο Διάνα!
στην Pak! Ήξερε πού να στοχεύσει και στις ψηφοφορίες και με το όπλο της...
Βραβείο Παίξε Παλέρμο είπαν, θα είναι ωραία είπαν
στην Kate1914, που το όνειρο της συμμετοχής εξελίχθηκε σε εφιάλτη!
Βραβείο Καλύτερου Πολίτη
στη Reader!
Βραβείο Καλύτερου Μαφιόζου
στον ultraviolence!
Βραβείο Γήρνα πίσο ή έστω τειλεφόνα!
στη Himela!
Βραβείο Παρατηρητοφφ
στον i_lie_us!
![]()
Πάλι;XAXAXAXAXAXA, πέθανα.