02-09-24

23:59
Και εγώ αν έχανα ενώ είχα τέτοιον μπούφο ΔΑ και μια πόρνη που παίζει εκδικητικά τα ίδια και τρισχειρότερα θα έγραφα, και στο λέω με πάσα ειλικρίνεια.Εγω δεν συνεχίζω τίποτα φίλη μου, ίσα ίσα ζήτησα συγγνώμη πιο πάνω και δεν ανέφερα κάτι. Ο Ultra συνεχίζει να με αναφέρει εμμεσα σε κάθε post εδώ και 10 σελίδες.
Αν και ξέρουμε ότι ο Ούλτρα δεν τα λέει έτσι. Μας ένοιαζε να κάνουμε ένα ωραίο παιχνίδι πρώτα απ' όλα. Το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει τόση σημασία. Όταν όμως κάποιος λέει δε μου αρέσει ο ρόλος μου ας παίξω υπέρ των αντιπάλων, μην περιμένεις και πολλά. Λες και αυτός ο ρόλος θα είναι τελικά που θα σε προσδιορίζει ας πούμε.
Αυτά τα είπα γιατί με είχαν πει έτσι και θίχτηκα, αλλά ναι, προφανώς και δεν (πρέπει να) υπάρχουν προσωπικά εδώ μέσα, και ούτε είχα τέτοια πρόθεση, να φανεί έτσι δηλαδή. Αν ήταν έτσι, με εσένα, που είχα σκυλιάσει να σε βγάλω εκτός, δε θα έπρεπε να μιλάω καν τώραΤο μόνο που δεν έκανες σωστά ήταν που το γύρισες στο προσωπικό και έγραφες «εμένα δεν με ακούει κανείς, είμαι η αλλοπρόσαλλη εδώ» και κάτι τέτοια. Δεν υπάρχουν προσωπικά εδώ, σε ένα παιχνίδι. Και τα λίγα κρούσματα που υπήρξαν ήταν μεμονωμένες περιπτώσεις που δεν επηρέασαν το παιχνίδι.

Και πειράχτηκα και λίγο που το είχε πάρει χαμπάρι όλη η πλάση ότι είμαι ο ΔΑ, εε μετά λίγο παραφέρθηκα ομολογώ. Δεν έπρεπε να το πάρω έτσι, είναι απλά ένα παιχνίδι.