ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,259 μηνύματα.

29-08-24

12:39
Δεν καταλαβαίνετε τι πάει να γίνει; Περιμενα ότι κάποιος θα το έλεγε τόση ωρα και περίμενα να ακούσω ένα μπράβο.
Πάμε:
Προσπαθεί να το παίξει μέντιουμ που ρώτησε και καλά χθες τη νύχτα για τη Κειτ γιατί σήμερα έρχεται (σε ένα από τα ποστ του το έγραψε, είμαι από κινητό δε μπορώ να το βάλω, αλλά είναι το #1334) και μας την αθωώνει παρακαλώ παρακαλώ. Πιάστηκε από αυτό που ζήτησα χθες βράδυ από το μέντιουμ (να ρωτήσει αν είναι ΔΑ) και έπεσε στην φακα μου.
Ξεχναει όμως ότι το αληθινό μεντιουμ δεν θα έπαιζε ποτέ τόσο απροκάλυπτα. Next time, Ουριήλ, next time. Τον κώλο τους πάει να σώσει. Ήταν σχετικά σιωπηλός και άοσμος τόσες μέρες στο παιχνίδι και τώρα μέσα σε λιγότερο από τόσες ώρες έχει κάνει του κόσμου τα ποστ.
Όποιος πιστεύει ότι η Κειτ δεν έχει κακό ρόλο (είναι ο ΔΑ) Ε τότε τι να πω...
Αν το αληθινό μέντιουμ ρώτησε χθες, τότε ξέρει ότι λέω την αλήθεια.
Πάμε:
Προσπαθεί να το παίξει μέντιουμ που ρώτησε και καλά χθες τη νύχτα για τη Κειτ γιατί σήμερα έρχεται (σε ένα από τα ποστ του το έγραψε, είμαι από κινητό δε μπορώ να το βάλω, αλλά είναι το #1334) και μας την αθωώνει παρακαλώ παρακαλώ. Πιάστηκε από αυτό που ζήτησα χθες βράδυ από το μέντιουμ (να ρωτήσει αν είναι ΔΑ) και έπεσε στην φακα μου.

Όποιος πιστεύει ότι η Κειτ δεν έχει κακό ρόλο (είναι ο ΔΑ) Ε τότε τι να πω...

Αν το αληθινό μέντιουμ ρώτησε χθες, τότε ξέρει ότι λέω την αλήθεια.