Libertus Συντονιστής Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11.422 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:29 Ο Libertus έγραψε: #1.341 29-08-24 11:29 Καλημέρα σας! Ευχαριστούμε Ηλία για τη λίστα. Ψηφοφορία για Πέμπτη 29/8 American Economist BeatrixKiddo --> Ουριήλ Chem2000 giannhs2001 Hased Babis Joji juanium Memetchi --> ultraviolence Micro nearos Pak Reader ultraviolence Ουριήλ --> ultraviolence (x2) Ψήφοι 3 ultraviolence 1 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης] Queenara - Απουσίες [Ιατρός] Απουσίες Queenara #1, #2 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:32 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.342 29-08-24 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Την έριξε σήμερα το πρωί για την αφεντιά μου Click για ανάπτυξη... άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:33 Ο ultraviolence: #1.343 29-08-24 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν παίζω με προδότες Για να προλάβω, ψηφίζω Memetchi για την ώρα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.344 29-08-24 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν παίζω με προδότες Click για ανάπτυξη... Πως τολμάς, ήθελα να κάνω κι άλλα book review αλλά τώρα τίποτα. Άκου εκεί εγώ προδότης Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προσέξτε ότι πρώτη μέρα στα ποσοστά ο Ουριήλ είχε τον Memetchi με - (αν θυμάμαι καλά) και από χθες το βράδυ (λόγω της τυμβωρυχιας στην ραφ!) ερχεται και τον υποστηρίζει! Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν μιλούςε καν, τι πάει να πει αυτό. Με πρόλαβε και ο άτιμος και είχα ετοιμάσει ολόκληρο σκηνικό με τους δυο μας…. Alas άλλη μέρα θα γράψω λογοτεχνικό κείμενο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:38 Η Reader έγραψε: #1.345 29-08-24 11:38 Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα σας! Ευχαριστούμε Ηλία για τη λίστα. Ψηφοφορία για Πέμπτη 29/8 American Economist BeatrixKiddo --> Ουριήλ Chem2000 giannhs2001 Hased Babis Joji juanium Memetchi --> ultraviolence Micro nearos Pak Reader ultraviolence Ουριήλ --> ultraviolence (x2) Ψήφοι 3 ultraviolence 1 Ουριήλ Η χώρα των φαντασμάτων Kate1914 - Ψηφοφορία Οριστικές αποχωρήσεις Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση [Αρχιμαφιόζος] rafaela11 - Ψηφοφορία [Πληροφοριοδότης] Queenara - Απουσίες [Ιατρός] Απουσίες Queenara #1, #2 Λοιπές ενέργειες παικτών Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Hased Babis Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Joji Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από giannhs2001 Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία απο Reader Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Kate1934 Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Ουριήλ
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:32 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.342 29-08-24 11:32 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Την έριξε σήμερα το πρωί για την αφεντιά μου Click για ανάπτυξη... άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:33 Ο ultraviolence: #1.343 29-08-24 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν παίζω με προδότες Για να προλάβω, ψηφίζω Memetchi για την ώρα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.344 29-08-24 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν παίζω με προδότες Click για ανάπτυξη... Πως τολμάς, ήθελα να κάνω κι άλλα book review αλλά τώρα τίποτα. Άκου εκεί εγώ προδότης Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προσέξτε ότι πρώτη μέρα στα ποσοστά ο Ουριήλ είχε τον Memetchi με - (αν θυμάμαι καλά) και από χθες το βράδυ (λόγω της τυμβωρυχιας στην ραφ!) ερχεται και τον υποστηρίζει! Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν μιλούςε καν, τι πάει να πει αυτό. Με πρόλαβε και ο άτιμος και είχα ετοιμάσει ολόκληρο σκηνικό με τους δυο μας…. Alas άλλη μέρα θα γράψω λογοτεχνικό κείμενο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:38 Η Reader έγραψε: #1.345 29-08-24 11:38 Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Την έριξε σήμερα το πρωί για την αφεντιά μου Click για ανάπτυξη... άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:33 Ο ultraviolence: #1.343 29-08-24 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν παίζω με προδότες Για να προλάβω, ψηφίζω Memetchi για την ώρα. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.344 29-08-24 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν παίζω με προδότες Click για ανάπτυξη... Πως τολμάς, ήθελα να κάνω κι άλλα book review αλλά τώρα τίποτα. Άκου εκεί εγώ προδότης Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προσέξτε ότι πρώτη μέρα στα ποσοστά ο Ουριήλ είχε τον Memetchi με - (αν θυμάμαι καλά) και από χθες το βράδυ (λόγω της τυμβωρυχιας στην ραφ!) ερχεται και τον υποστηρίζει! Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν μιλούςε καν, τι πάει να πει αυτό. Με πρόλαβε και ο άτιμος και είχα ετοιμάσει ολόκληρο σκηνικό με τους δυο μας…. Alas άλλη μέρα θα γράψω λογοτεχνικό κείμενο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:38 Η Reader έγραψε: #1.345 29-08-24 11:38 Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: άκυρο αλλά ήθελα να σε ρωτήσω αν ξέρεις να παίζεις σκάκι. Ακόμα κι αν δεν ξέρεις θα παίξουμε σήμερα Click για ανάπτυξη... Δεν παίζω με προδότες Για να προλάβω, ψηφίζω Memetchi για την ώρα.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:36 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.344 29-08-24 11:36 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν παίζω με προδότες Click για ανάπτυξη... Πως τολμάς, ήθελα να κάνω κι άλλα book review αλλά τώρα τίποτα. Άκου εκεί εγώ προδότης Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προσέξτε ότι πρώτη μέρα στα ποσοστά ο Ουριήλ είχε τον Memetchi με - (αν θυμάμαι καλά) και από χθες το βράδυ (λόγω της τυμβωρυχιας στην ραφ!) ερχεται και τον υποστηρίζει! Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν μιλούςε καν, τι πάει να πει αυτό. Με πρόλαβε και ο άτιμος και είχα ετοιμάσει ολόκληρο σκηνικό με τους δυο μας…. Alas άλλη μέρα θα γράψω λογοτεχνικό κείμενο Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:38 Η Reader έγραψε: #1.345 29-08-24 11:38 Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Δεν παίζω με προδότες Click για ανάπτυξη... Πως τολμάς, ήθελα να κάνω κι άλλα book review αλλά τώρα τίποτα. Άκου εκεί εγώ προδότης Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Προσέξτε ότι πρώτη μέρα στα ποσοστά ο Ουριήλ είχε τον Memetchi με - (αν θυμάμαι καλά) και από χθες το βράδυ (λόγω της τυμβωρυχιας στην ραφ!) ερχεται και τον υποστηρίζει! Τυχαίο; Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν μιλούςε καν, τι πάει να πει αυτό. Με πρόλαβε και ο άτιμος και είχα ετοιμάσει ολόκληρο σκηνικό με τους δυο μας…. Alas άλλη μέρα θα γράψω λογοτεχνικό κείμενο
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:38 Η Reader έγραψε: #1.345 29-08-24 11:38 Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:39 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.346 29-08-24 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Δεν ξέρω αν θα αλλάξω γνώμη μετά τη δολοφονία, πάντως προς το παρόν ψηφίζω κι εγώ ultraviolence. Πρέπει να κινηθούμε με γνώμονα τα στοιχεία της Ραφαέλας. Αν δεν είναι ο ultra, θα είναι ο memetchi. Click για ανάπτυξη... Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ
giannhs2001 Επιφανές μέλος Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 24.139 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:42 Ο giannhs2001: #1.347 29-08-24 11:42 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Η μήπως τους συμβούλεψες εσυ για να πάνε όλα με βάση το σχέδιο σου; @giannhs2001 συμφωνείς; Click για ανάπτυξη... Δεν είμαι σίγουρος ούτε για σένα ούτε για Ούλτρα. Ο ουλτρα παίζει πάρα πολύ καλά για να τον καταλάβω. Είναι αυτό που είπα στην αρχή. Είτε θα μας οδηγήσει στη νίκη είτε θα μας τελειώσει με την μαεστρία του. Φοβάμαι όμως πως αν βιαστούμε και τον θέσουμε εκτός και αποδειχθεί πολίτης θα έχουμε βγάλει τα ματάκια μας. Για περισσότερα θα περιμένω και την σημερινή δολοφονία να δούμε τι γίνεται. Ακόμα είναι νωρίς. Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:43 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.348 29-08-24 11:43 Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από giannhs2001: Πάντως αν η μαφία χθες σκόπιμα δεν δολοφόνησε κανέναν σίγουρα πέτυχε αυτό που ήθελε, να προκληθεί σύγχυση. Click για ανάπτυξη... Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:44 Η Reader έγραψε: #1.349 29-08-24 11:44 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Αν και δεν βοηθάς το έργο μου για σήμερα χωρίς παρεξήγηση, να είσαι καλά reader. Παρότι που μάλλον είσαι μπερδεμένη αυτή την στιγμή το εκτιμώ Click για ανάπτυξη... Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:45 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.350 29-08-24 11:45 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Ποιο είναι αυτό το έργο σου, θα σκάσω άμα δεν το μάθω Click για ανάπτυξη... Τιμωρία και έγκλημα
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:47 Η Reader έγραψε: #1.351 29-08-24 11:47 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να καταλάβω ότι εννοούσες τον Hased Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Τιμωρία και έγκλημα Click για ανάπτυξη... Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος.
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 17.722 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο ultraviolence: #1.352 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Καμία σχέση, οι τυχεροί διάλεξαν τον αλεξίσφαιρο γιλέκο που μάλλον είναι η Πακ ή ο Τσούαν ή ο Χασεντ Click για ανάπτυξη... Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;;
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:49 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.353 29-08-24 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Αν είναι έτσι ταιριάζει και με την υπογραφή μου, από τον αντεστραμμένο τίτλο του βιβλίου είναι ο διάλογος. Click για ανάπτυξη... Καταπληκτικό βιβλίο αγαπητή συμπολίτισσα μου. Σας προτείνω να επισκεφθείτε το βιβλιοπωλείο της πόλης μας και να διαβάσετε το πόλεμος και Ειρήνη, είμαι σίγουρος θα σας αρέσει. Πάω να διαβάσω, θα μπω σε καμία ώρα. @ultraviolence βάλε το κοστούμι σου, το έχω βάλει στόχο σήμερα να «χορέψουμε» μέχρι τέλους
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:53 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.354 29-08-24 11:53 Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ultraviolence: Ρε έρχεται και λέει ποιος είναι ο αλεξίσφαιρος ΛΟΟΟΟΛ. Πόσες φορές θα πούμε ότι δε λέμε ρόλους;;;; Μπας και είσαι καμία πόρνη που δίνει σήμα στη μαφία με ποιον θα κοιμηθεί;;;; Click για ανάπτυξη... χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΚΡΕΒΑΤΟΕΞΕΡΕΥΝΗΤΗ! Έχω κάνει όρκο αγνότητας Αλλα πέρα από την πλάκα σου δίνω μια ώρα να προετοιμαστείς. Μετά θα ξεκινήσει το σκάκι μας
Reader Διάσημο μέλος Η Reader δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 2.884 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:55 Η Reader έγραψε: #1.355 29-08-24 11:55 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: χτυπάς την απειρία μου. Εμένα αποκλείεται να με χτυπήσετε γιατί τα ποσοστά μου θα σας φάνε μετά. Τους πολίτες λίγο πολύ τους έχω καταλάβει με αυτά που γράφουμε. Click για ανάπτυξη... Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά.
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 11:56 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.356 29-08-24 11:56 Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Reader: Χωρίς παρεξήγηση Ουριήλ, αλλά τα ποσοστά σου και οι εικασίες σου δεν είναι εντελώς σωστά. Click για ανάπτυξη... Έχουν κάποια λάθη αληθεύει όπως με τον Mem που τελικά αποφάσισε να μιλήσει μετά από μέρες και να πει κάτι σωστό. Αλλά τα υπόλοιπα είναι σωστά
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:01 Η Pak έγραψε: #1.357 29-08-24 12:01 Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ. Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Θα είχε ενδιαφέρον να πάει Ουλτρα με Ουριηλ ή Ουλτρα με Μεμε. Ψηφίζω για αρχή Ουριηλ και βλέπω μέχρι το βράδυ.
Joji Επιφανές μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 8.862 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:06 Η Joji έγραψε: #1.358 29-08-24 12:06 Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Kate1914 charmander Ilma Joji Scandal SlimShady giannhs2001 American Economist Libertus Memetchi jellojina rafaela11 Paragontas7000 Wonderkid jj! Μήτσος10 Πουπουλίνα Queenara Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει
Ουριήλ Διάσημο μέλος Ο Ουριήλ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.605 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Ο Ουριήλ έγραψε: #1.359 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 66 67 68 69 70 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 126 Επόμενη First Προηγούμενη 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 68 από 126 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Joji: Ρε παιδιά με δουλεύετε που ψηφίζετε τον Ultra; Ψήφος στον Memetchi γιατί τον ανέφερε η Ραφαέλα πριν φύγει Click για ανάπτυξη... Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα
Pak Επιφανές μέλος Η Πακοτίνι δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 24 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 12.190 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2024 στις 12:07 Η Pak έγραψε: #1.360 29-08-24 12:07 Αρχική Δημοσίευση από Ουριήλ: Πρώτο όνομα ήταν ο Ουλτρα Click για ανάπτυξη... Ο Μεμε ήταν.