Καλημέρα Παλέρμο
Βρίσκομαι στο ξακουστό CDG aka Charles De Gaulle καθώς ταξιδεύω για πατρίδα. Αν έχω ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πτήσης, θα είμαι εδώ να τα λέμε μέχρι και τη δολοφονία.
Ένα σοκ το έπαθα η αλήθεια είναι, με βάση την συλλογιστική μου πορεία καθώς και την πράξη της στην δημοσκόπηση μου φαινόταν ύποπτη.
Στα τελευταία της λόγια κατηγόρησε με σειρά: Meme, εμένα, και ίσως Φώτη. Εφόσον εγώ δεν είμαι ο Φανερός Α της και δίνει τον Meme ως τον πρώτο στη σειρά με τους υπόπτους, εικάζω ότι αυτός είναι ο Φανερός που ξέρει.
Τώρα το γιατί έδειξε κι εμένα ως ύποπτο, υποθέτω το έκανε επειδή σχολίασε 2-3 φορές ότι της φάνηκε ύποπτο που δεν πέθανα. Εγώ μια φορά υποστήριξα τον Γιάννη έναντι του Πουαρώ σε μια φάση του παιχνιδιού όπου άνετα θα μπορούσε να σπρώξω τον Πουαρώ να μείνει, ως και καλά Αρχιμαφιοζος μου. Δεν το έκανα, ωστόσο.
Χθεσινός δεν είμαι να πάω να βγάλω με ψηφοφορία τον πληροφοριοδοτη όταν υπάρχουν 2 τυμβωρυχιες στη μέση λολ. Θα έβγαζα τα μάτια μου. Μην ξεχνάτε ότι ήμουν ο πρώτος που την ψήφισε και πάτησε πάνω στη δική μου ψήφο ο Μεμε.
Θα την κάρφωνα και θα το παρουσίαζα ως αποτυχημένο κάρφωμα από την πλευρά της, αν ήμουν μαφιόζος, όχι απο ψηφοφορία. xD