Καλημερα παλερμιοτες ,
Αναμενουμε και την δολοφονια σημερα , ελπιζω μην με φατε γιατι την ωρα που γινεται η δολοφονια θα κινδυνευουν γριες
Λοιπον ακομη δεν εχω καταφερει να βρω απολυτη ερμηνεια στην κινηση του ΔΑ . Τα 2 επικρατεστερα σεναρια στο μυαλο μου ειναι
1) Να θεωρησε ο ΔΑ οτι ο φωτης ειναι μαφια , που μπορει πραγματι να ειναι ή και εν τελει να μην ειναι και να εκανε λάθος . Σε αυτη την περιπτωση πρεπει να ελεγξουμε με ποιον ειχε αναπτυξει φιλικες σχεσεις ο φωτης . Επισης κατι που μου περασε το μυαλο : Ο κυριος λογος που ψηφιστηκε ο φωτης ηταν επειδη δεν ειχε διαβασει ορθα τους κανονες , γεγονος πραγματι φαινομενικα παραδοξο για τον φωτη . Αυτο μπορει να ερμηνευτηκε απο τον ΔΑ ως σινιάλο για να γνωστοποιήσει την ταυτότητα του .
2) Τοσο ο γιαννης όσο και ο ποιροτ θεωρω οτι ηταν λιγο αδιαφορα μελη , με τον γιαννη ωστοσο να εχει λιγο πιο ενεργο συμμετοχη για αυτο και σωθηκε . Θεωρω οτι για τον ΔΑ ηταν δεδομενο , απο την στιγμη που ο γιαννης ειχε 1 ψηφο στην ψηφοφορια ενω ο ποιροτ ηταν απο τους κυριους υποψηφιους , οτι θα αποχωρουσε ο ποιροτ απο δημοσκοπηση . Ο ποιροτ ειναι μελος με δυναμικο λογο , ισως το γεγονος οτι δεν τον εδειξε τοσο να σημαινει οτι ειναι πολιτης με σημαντικο ρολο και να περιμενε να ενεργοποιηθουν οι ιδιοτητες του . Να το υποψιαστηκε ο ΔΑ και να θελησε να τον πεταξει εξω .
Συνολικα απεναντι στον γιαννη μενω ουδετερος , θεωρω τυχαια βρεθηκε στην θεση εκεινη . Για ποιροτ και τον φωτη ειναι αναλογα με την οπτικη , μπορει να ειναι και οι 2 πολιτες ή καποιος να ειναι μαφιοζος .
Θεωρω βιαστικη την κινηση του ΔΑ , η 1η ψηφοφορια αντι να λυσει προβληματισμους ,και να δωσει μια κατευθυνση στο παιχνιδι , εγειρει περισσότερους .