ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
27-08-24
12:38
Γιατί εσύ σωνει και ντε; 2η φορά που το λες..Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση
Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
27-08-24
12:38
ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Γιατί πιστεύεις ότι θα δολοφονηθείς;Mε βλέπω να φεύγω εγώ από τη μέση
Θα με δείτε δολοφονημένη και θα τρέχω μετά στον Πουαρό για ιδέες για wallpaper
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
27-08-24
12:39
Καλημερα Παλέρμο!
ψηφίζω QUEENARA
ψηφίζω QUEENARA
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
27-08-24
12:40
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8
Ψήφοι
5 Queenara
3 Hased Babis
1 rafaela11
Η χώρα των φαντασμάτων
Poirot - Ψηφοφορία & Παράταση
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από American Economist
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από American Economist
Ενεργοποίηση ιδιότητας: Αλλαγή ψήφων από διεφθαρμένο αστυνομικό
- American Economist
- BeatrixKiddo --> Queenara
- Chem2000
- giannhs2001 --> Hased Babis
- Hased Babis
- Joji --> Hased Babis
- juanium --> Queenara
- Kate1914--> Hased Babis
- Memetchi
- Micro
- nearos
- Pak --> Queenara
- Queenara
- rafaela11
- Reader --> rafaela11
- ultraviolence -->--> Queenara
- Ουριήλ --> Queenara
Ψήφοι
5 Queenara
3 Hased Babis
1 rafaela11
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
27-08-24
12:40
Πολυ ανεβαίνει η κουιν.Αλλάζω πάλι σε Hased Babis
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
27-08-24
12:41
Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα.
Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά.
Αλλά έτσι πιστεύω ότι θα φύγω εγώ σήμερα
Εδώ ψηφίστηκε χθες ο Γιάννης στο άκυρο και μπήκε σε ψηφοφορία για αποχώρηση.... Όλα είναι πιθανά.
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρουμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,531 μηνύματα.
27-08-24
12:41
@nearos
@ultraviolence
@Pak
Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία;
Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος
Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος;
@ultraviolence
@Pak
Μπορείτε να μου δικαιολογήσετε γιατί επιλέξατε το άτομο που επιλέξατε στη ψηφοφορία;
Εγώ για παράδειγμα επέλεξα τον Πουαρό και λάθος μου προσωπικά επειδή είχα να επιλέξω ανάμεσα σε δυο άτομα κι ο Πουαρό μου φάνηκε περισσότερο για μαφιόζος
Γίνεται ο ΔΑ να επιλέξει μαφιόζο; Σε αυτή την περίπτωση πως ξέρουμε ότι ο Γιάννης ή και ο Φώτης δεν είναι ο μαφιόζος;
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
27-08-24
12:42
??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία.Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας.....θα με έχει βάλει στο μάτι σίγουρα.
Δε μας τα λες καλά, Τριξ.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 8,050 μηνύματα.
27-08-24
12:42
Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν;Ε παιδιά έχω μιλήσει πολύ ήμουν στο τοπ της χθεσινής ψηφοφορίας το περισσότερο της ημέρας....
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
27-08-24
12:43
Διάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει.@nearos
@ultraviolence
@Pak
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,291 μηνύματα.
27-08-24
Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω.??? εφόσον ήσουν στο τοπ δε συμφερει να σε σκοτώσει η μαφία αλλά να σε αφήσει να φύγεις με ψηφοφορία.
Δε μας τα λες καλά, Τριξ.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,506 μηνύματα.
27-08-24
Ψηφοφορία για Τρίτη 27/8
Ψήφοι
4 Queenara
4 Hased Babis
1 rafaela11
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
- American Economist
- BeatrixKiddo --> Queenara
- Chem2000
- giannhs2001 --> Hased Babis
- Hased Babis
- Joji --> Hased Babis
- juanium --> Queenara
- Kate1914--> Hased Babis
- Memetchi
- Micro
- nearos
- Pak --> Queenara
- Queenara
- rafaela11
- Reader --> rafaela11
- ultraviolence -->Hased Babis
- Ουριήλ --> Queenara
Ψήφοι
4 Queenara
4 Hased Babis
1 rafaela11
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές ενέργειες παικτών
BeatrixKiddo
Περιβόητο μέλος
27-08-24
Γιατί δεν είμαι.Ναι, ως μαφιόζος. Γιατί να σε σκοτώσουν;
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 318 μηνύματα.
27-08-24
Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες.
Joji
Επιφανές μέλος
27-08-24
12:45
Και εγώ πιστεύω πως ο Ούλτρα είναι αθώος. Αν και είναι εξαιρετικά καλός στο παιχνίδι δεδομένου ότι έχει ξανά παίξει. Θα μπορούσε να είναι masking. Προς το παρόν όμως, μένω στο πρώτο σενάριο.Εγώ θεωρώ πως μέχρι στιγμής οι παίχτες που φαίνεται να κάνουν εξωνυχιστικούς ελέγχους σε παραπάνω μυνήματα και να δημοσιεύουν τεκμηριωμένες απόψεις είναι ο Ουριήλ και ο Ούλτρα. Για εμένα αυτοί αποτελούν μέγιστη απειλή για τους μαφιόζους, περιμένω έναν από τους 2 να φύγει, με την προϋπόθεση ότι είναι πολίτες.
Joji
Επιφανές μέλος
27-08-24
12:46
Θέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα.Μπα. Εγώ πιστεύω με έχει άχτι η μαφία και θέλει να φύγω.
Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,885 μηνύματα.
27-08-24
12:47
Νομίζω τον είπα χθες τον λόγο, αλλά τεσπα. Αν και στη γενική ψηφοφορία είχα ψηφίσει τον Πουαρό η κίνηση του ΔΑ με μπέρδεψε και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη. Και επειδή δεν μπορούσα να διαλέξω μερικά δευτερόλεπτα πριν κλείσει ψήφισα τον Γιάννη για να έχουμε ισοψηφία. Τελικά δεν είχαμε ισοψηφία γτ η Πουπουλίνα δεν είχε βγάλει την ψήφο της.@nearos
@ultraviolence
@Pak
Ουριήλ
Πολύ δραστήριο μέλος
27-08-24
12:48
Θέλω να τα έχω τακτοποιημένα σε αυτή την σελίδα επισης ξέρω γιατί ξανά ρωτάωΔιάβασε ξανα το θρεντ, το'χω εξηγήσει.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,407 μηνύματα.
27-08-24
12:48
Αν είναι έτσι, είναι πολύ αργά. Οι μαφιόζοι αν θυμάμαι καλά τους κανόνες έχουν σκοτώσει το βράδυ, απλώς η δολοφονία ανακοινώνεται τώραΘέλω να ελπίζω ότι είσαι πολίτης και αυτά τα γράφεις ώστε να τα δουν και να μη σε διώξουν γιατί είναι ξεκάρφωμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.