Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68,357 εγγεγραμμένα μέλη και 3,553,586 μηνύματα σε 105,641 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 402 άτομα.
Έναν αδερφό, ειδικά, θα τον ήθελα πολύ. Οπότε, καλοδεχούμενος. Βέβαια, ένα σοκ θα το πάθαινα σαν μάθαινα...από πού (μας) προέκυψε, αλλά οκ, συμβαίνουν κι αυτά...
Τί θα έκανες αν ήσουν αόρατος/η, για μια ολόκληρη μέρα ;
Χωρισμός μια και έξω. Δε θα άξιζε να μένω με ένα τέτοιον άνδρα όσο και να τον ήθελα. Δηλώνει πολλά για τον χαρακτήρα του, άσε που δεν θα χαλάλιζα τόσα χρόνια σπουδών για να μετράω τοίχους.
Τι θα έκανες αν ήσουν δεσμευμένη/ος αλλά σε διεκδικούσε κάποιος/α έντονα;
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 33,931 μηνύματα.
Σπάνια να μου συνέβαινε κάτι τέτοιο. Είμαι από τους ανθρώπους που κάνω πρόβα για το τι θα βάλω τουλάχιστον 1 μήνα πριν. Εδώ στην ορκωμοσία μου, είχα αλλάξει πάνω από 10 σύνολα και 3 χτενίσματα, πόσο μάλλον για μια συνέντευξη. Τεσπα, θα πήγαινα να αγοράσω κάτι της τελευταίας στιγμής, και από Δευτέρα, φερμουαρ στο στόμα
Τι θα έκανες αν είχες πάει για επίσκεψη και κατά λάθος λέρωνες το καθιστικό;
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι θα έκανες αν σου έλεγαν να φύγεις από την πόλη κ να πας σε χωριό (αν μένεις σε πόλη ) ή να φύγεις από το χωριό κ να πας σε πόλη (αν μένεις σε χωριό ) .
Guest 709611
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Κοίτα...μου αρέσει πάρα πολύ η ξένη μουσική. Και το να χορεύω. Αλλά προτιμώ...ελληνικούς χορούς. Τα πάντα όλα μου αρέσουν και χορεύω : Ζεϊμπέκικο, χασάπικο, χασαποσέρβικο, ικαριώτκο, νησιώτικα, όλα...Κρητικούς χορούς δεν ξέρω, αν και πολύ μου αρέσουν...
Τί θα έκανες αν έπρεπε να διαλέξεις ανάμεσα σε κάποιο σπορ ; Ποιό θα επέλεγες ;
Θα διάλεγα τον Tim Booth που είναι τραγουδιστής των James αλλά είχε και ένα συγκρότημα άλλο που μου αρέσει το Tim Booth and the bad angels. Έχουν καί ωραία ποικιλία οπότε ναι
Τί θα έκανες αν σου έλεγαν ότι πρέπει να φύγεις μόνιμα από την Ελλάδα και να μήν ξαναγυρίσεις ποτέ; Ποια χώρα θα διάλεγες;
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.