Τι επάγγελμα θέλατε να ακολουθήσετε όταν ήσαστε μικροί;

Μικρή ήθελα να γίνω αεροσυνοδός τελικά δεν μου άρεσαν οι ξένες γλώσσες και άλλαξα ιδέα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κτηνίατρος...
αλλά μετά τον θάνατο του πρώτου σκυλάκου μου...το μετάνοιωσα!!!

:( :( :( :( :( :( :( :( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εισοδηματιας! :D:D

Δεν ήθελα τπτ συγκεκριμένο ούτε τώρα έχω κάποιο συγκεκριμένο είμαι ο πλήρης αναποφάσιστος που πήγα εκεί που πήγα από σπόντα….Επηρεασμένος από την μεγάλη οθόνη ήθελα να γίνω ένα κράμα Indiana Jones και James bond (η κατʼεπέκταση ηθοποιός πράγμα που αν βρισκόμουν στην Αμερική θα έκανα εδώ ..ασεεεε) … Ιδικά εδώ στην ρόδο που μόλις πριν ένα μήνα ανακάλυψαν στο λιμάνι τις ρόδου ένα πλοίο γεμάτο χρυσαφί έλεος είναι….Το παρελθόν με τραβάει αμφότερα ..αλλά τι να κάνουμε…Θα δείξει στην ποριά ..θησαυροί σας έρχομαι

αστυνομικός στη διωξη ναρκωτικων :redface::D

Σεφ....
Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί τελικά πήγα στο πολυτεχνείο;;;:(

Εγω ήθελα να γίνω ψυχολόγος, κι αργότερα μου άρεσε πολύ η βιολογία. Κάτι που δεν συνέχησα αλλά σκεύτομαι τώρα να δώσω στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο τη Πάτρας. Ίδωμεν.

Τίποτα.

πάντα ήθελα να μοιάσω σε αυτούς τους τρελούς επιστήμονες που πάντα κάτι ανατινάζουν

Γυμναστής! :worry:

Χμμ....μαλλον εγω ημουν ενα κλασσικο κοριτσακι....

Ξεκινησα να θελω να γινω μπαλαρινα (μεγαλη αγαπη), συνεχισα με το γιατρος (ε οταν συνειδητοποιησα τι σημαινει, το ξεχασα τελειως:)..ε σαν παιδακια διαφορετικα παιζαμε το "γιατρο":devil:) &το δασκαλα.
Αργοτερα μου ειχε καρφωθει το ηθοποιος (ημουν στο τσακ να δωσω εξετασεις)...
Συνηλθα (κατα τη γνωμη καποιων) και εγινα δασκαλιτσα..:whistle:(τλχ ειναι κατι απο τα 4 που ηθελα να κανω οταν ημουν παιδουλα!:P)

οταν ημουν μικρη ηθελα να γινω καλος ανθρωπος 80xpo2.gif!!!!και το καταφερα!!Picture21752.gif

Συνημμένα

• blnderoseredgm.gif
    blnderoseredgm.gif
    134,4 KB · Εμφανίσεις: 191
αρχικα ηθελα οδονταιτρος και συγκεκριμενα στη θεσσαλονικη, μετα ηθελα γιατρος , για ενα διαστημα δασκαλα αλλα μετα παλι γιατρος /μικροβιολογος ...

Εβλεπα πολυ "Τολμη και Γοητεια"και ηθελα να γινω ηθοποιος σαν τη Brooke Logan!Ο-Η Μ-Υ G-O-D!!

Μικρος ηθελα να γινω χημικος αλλα τωρα δεν θελω με τιποτα.Στην α λυκειου ηθελα μαθηματικος και τωρα θελω μηχανολογος μηχανικος.Αλλα ακομα εχω το μικροβιο να γινω μαθηματικος.

Σκουπιδιαρης, μαλλον σκουπιδιαρα διοτι ειμαι γυναικα. lmao.
Ok σοβαρά τωρα αυτο που ήθελα ήταν αεροσυνοδός διοτι λατρευω τα ταξίδια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω οταν ημουν ενα μικρο παιδακι :clapup:
ήθελα να γινω πυροσβέστης η αστυνομικος :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω δικαστης αλλα τελικα βολευτηκα με το τεχνολογος ιατρικων εργαστηριων!

Ηθελα να γινω γιατρος! Αλλα το μετανιωσα την πρωτη φορα που μπηκα σε ελληνικο νοσοκομειο:P

εγω ξεκινησα με γραμματεας γιατρου :spasiklas: βλεπετε οι πολλες ωρες αναμονης στον παιδιατρο ειχαν επιδραση :hehe::hehe:
μετα μεταπηδησα στο δικηγορο :sly: μετα στο ψυχολογο :wacko:
ολα ομως ηταν λες και θα τα εκανα σαν δευτερη δουλεια... αυτο που πραγματικα ηθελα ειναι αυτο που διαλεξα να σπουδασω και ειμαι χαρουμενη που τα καταφερα :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back